Mentalisti Noora Karma

hyvässähengessä

Mitä mieltä olette hänestä ja hänen tempuistaan? Vapaata keskustelua aiheesta.Ja siis jos joku ei tiedä kuka hän on niin tämä Noora Karma ennusti tämän päivän 22.3 lottonumerot, katsotaan meneekö oikein vaikka kyllä vahvasti epäilen että ei :D

59

3088

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vähän ärsyttää. Tietysti tarkoituskin on luoda illuusioita eli suomeksi sanottuna huijata ihmisiä, mutta olisi kivempi saada kyyhkysiä hatusta tai jotakin sellaista kaunista ja kivaa.

      Karman temput ovat sellaisia raflaavia ja manipulointi ja silmäänkuseminen ovat pääosassa. En tykkää. Minusta taikuus on taidetta silloin kun siinä on jotakin kaunista.

      Sydämenpysäytysjuttu oli ihan huuhaata, ja tyhmintä oli, että lääkäreitä ja hoitajia oli lähtenyt mukaan mokomaan pelleilyyn. Telkkarin tällä puolella on kuitenkin monta ihmistä, jotka näkevät heti, että elvytystouhu näytti vähän kummalliselta.

      • hyvässähengessä

        Joo totta ja lottojuttukin oli ihan kusetusta :D 1 1 oikein sillä ei paljon juhlita.


    • Eräs trotskilainen

      Nääh, sensaationhakijoita koko lössi, Noora Karva mukaanluettuna.

    • tytsy1

      Tuutte kyllä näkemään, että Karma ennusti lottorivin ihan oikein!

      • Ex-fani

        Mutta eikö se lottorivi ollu jo eilen minkä se ennusti? Ja plörinäks meni. Mä oon kerran ollu seuraamassa Nooran esitystä ja ollu lavalla mukana mun kaverin kanssa ja melkein kaikkiin temppuihin löyty selitys...


    • eiwiwiwiwi

      Samanlaisita 'huijausta' niin taikureitten kuin näiten mentalistienkin temput. Ne ovat viihdyttäviä vain jos ne oikein osaa.

      En tiedä onko Nooran kohdalla kyse siitä että ohjelma on tehty liian kiireellä kun temppujen juju paistaa monesta tempusta läpi vai onko kyse sittenkin vain taidon puutteesta. Televisiokin on tietysti armoton väline, kun kohtauksia voi hidastaa ja katsoa uudelleen.

      Esim 'lapsuuskuva' temppu on silkkaa matematiikkaa. Lähteepä siinä liikkeelle mistä kuvasta tahansa, lopulta päätyy aina tiettyyn kuvaan, siis tässä tuohon 'lapsuuskuvaan'.

      Ajatuksen voimalla siirtämis-tempussa taas näkee selvästi magneettimollukan oikeanpuoleisen hanskan kämmenpuolella. Haarukkakin siirtyi vain kun Noora liikutti kättään tai piti sitä pöydän alla.

      Ja jousiammuntakohtauksessa vähän ennen nuolen ampumista Noora näprää jotain nuolen kiinnityskohdassa.

      Vähän suuren kakun on tämä Karjulan tyttö lähtenyt haukkaamaan....

    • Yoshityttö

      Mua ei kiinnosta oikein, onko Nooran temput totta vai feikkiä. Mikä onkaan taikuuden ja mentalismin tarkoitus showbisneksessä? =viihdytys. Mitä väliä, huijaavatko ne, jos katsoja nauttii esityksestä ja haluaa uskoa että ne ovat totta? Itse nautin suuresti varsinkin viime viikon Marta- aaveen kutsumisesta, enkä ole muodostanut olllenkaan mielipidettä siitä, oliko se totta vai tietokonetrikki. Minä pidän siitä, että Karman kaltaiset taikurit ällistyttävät ihmisiä.

    • kävelevä pillu

      jo mut pointti onkin just siinä että tää Karjulan Bimba ei viihdytä. Tekee vaan haittaa kunnon taikureille kun kömpöelyyksissään menee paljastamaan temppujen jujut.

      Ihmettelen kyllä millä meriiteillä tää likka on 'maineeseensa' nussut.

      Tai no, kyllähän senh arvaa. Sehän iski jonkun taikurimiehen, imi siltä opit ja kun oli mielestään kyllin taitava, heivas ukon pellolle ja yrittää nyt yksinään räpeltää.

      Kun vertaa tätä b imbaa esim. johonkin Sara Marieen (tosin täysin eri alan viihdyttäjä) on eroa kuin yöllä ja päivällä. Se pieni tyttö pohjanmaalta on paitsi nurempi ja kiauniimpi myös taatusti taitavampi ja viihdyttävämpi kuin tämä teennäinen Karjulan bimba.

      Eihän tää eukko osannut edes tanssia, putosi tansisohejlamstakiin enismmäisenä!

      sAast böhdä minkä tempun se menee mokaakaan seuraavassa läehtyksessä.

    • eiwwopqqwoie

      iltalehden keskustelupalstalla sanottiine ttä eukolla on laskuja maksamatta ja ulosotossa. Ei näköjään onnistu lottonumerojen arvaus. Kannataaisi kokeilla kenoa, siitä saa helpommalla. Tai lopettaa huijaaminen ja ruveta normaaliksi ihmiseksi. Jos nimittäin ammattitaitoa muuhun kuin huijaamiseen riittää.

    • Milla Magia

      Tuntuu todella etta rouva Karva-Karjulalla on niin kiire rahastaa, ettei viitsi eikä ehdi paneutua temppujen taustatöihin tarpeeksi huolellisesti. Minäkin huomasin sen itlahansikkaan kämmenpuolella olevan magneetin aiheuttaman kohoutuman.

      Luulisi että oikeita taikuireita ja mentalisteja ottaa päähän kun rouva tulee ja pilaa hyvätkin temput harrastelijamaisuudellaan ja hätäilemisellään.

      Kunnon temppuja on ilo seurata, kun ne tehdään hyvin ja huoella, mutta Karva-Karjulasta jää vaan myötähäpeän olo ja harmitus.

    • perperjonsson

      Vittu noora karma ansaitsisi lentää pää edellä avantoon ja joutua ikuiseen kadotukseen

      • tiedoksi

        Mun mielestä ei sais käyttää julkisten kuvia profiilikuvinaan, joku voi nostaa kunnianloukkaussyytteen moisesta touhusta.


      • perperjonsson
        tiedoksi kirjoitti:

        Mun mielestä ei sais käyttää julkisten kuvia profiilikuvinaan, joku voi nostaa kunnianloukkaussyytteen moisesta touhusta.

        taidat sekoittaa minut johonkuhun?


      • kusetusta

        Kömpelö huijari tämä "mentalisti" -suksikoon vittuun Suomesta! Taitaa olla tiet ulkomaille tukossa. Tämmöisiä taikureita kun menee 13 tusinaan.


    • Lol huijari

      Aika ankea yritys.... Kellotempussa heilutteli selvästi magneettia pöydän alla ja "ilmestystä" peilissä voi kutsua filmieditoinniksi.

      Sydämenkin saa vetämällä letkut irti, eihän silloin sykettä tunnu.

      Tulevassa benjihypyssäkin aika varmasti kerrotu etukäteen että mikä niistä on turvallinen.

    • taikuriiii

      Jos haluutte nähä oikeita illuusioita kattokaa Criss Angel

      • kjczjcjzh

        "Crisu" käyttää kameratrikkejä jos haluatte kunnon taikoja kattokaa Penn &Telleriä


    • minävaan

      Tää on pelkkää tv bisnestä. Ei ne olis antanu Nooran hypätä benji hyppyä köydellä joka on rikki, sehän olisi murha, koska he tietoisesti antaisivat hänen kuitenkin hypätä vaikka tietäisivät, että hän kuolisi. Ja se, kun se noora otti sen jousipyssyn ja tähtäs pyörivään tauluun, ni voi jumalauta. Ei se vittu oikeesti voi olla vaikeeta kun se taulu pyörii, kohde on taulun keskellä = paikallaan. Helppohan siihen on tähdätä xd

    • noora on piiip

      Heh, mun mielestä ämmän ammattitaitoa kuvaa jo se, kun hän jousipyssytempussa ilmoitti ottavansa jousen ja pistävänsä sen pyssyyn.
      Mä en tiedä ammunnasta hevonhelvettiä, mutta sen tiedän, että nuoleen se ämmä tarttui. Haisevaa paskaa koko eukko temppuineen ja vielä enemmän kyrsii se että joku on valmis vielä maksamaan ton tonttuilijan temppuilusta.

    • Idean saa varastaa

      Mulla olis idea Karjulan eukolle uudeksi tempuksi: ämmä vois hypätä koskeen sementtikengät jalassa ilman mitään köysipelleilyä. Tai tehdä vielä mahtavamman tempun ja kietoa sen köyden ensin silmukaksi kaulaansa. Mä voisin vaikka tarjoutua avustajaksi ja tönäistä, jos menee pupu pöksyyn.

    • fdsgfcxg

      ei ole omaa tuottoa, kun oli kerjännyt useamman vuoden mtv3 pääsyä. ilmeisesti työt loppu ulkomailla ja alkoi paluu maitojunalla. suosio taisi mennä kuralle muualla ja nyt sit tuli suomeen kun sai itsensä sisään mtv3 helmoihin. muuten olis kaiketi pysyn muualla. Ero kun tuli ja maksaja meni muihin naisiin ns niin siinä sitä ollaan sitten kerjätään suomen medioihin ja ollaan niin isoa taikuria kun ollaan oltu ulkomailla esiintymäs ja elostelemassa.

      temput on epäuskottavia ja surkeita, esiintymiskyky on huono. temput on kopioitu alan kirjoista eikä ole omia temppja laisinkaan. täysi pelle koko akka joka ei kaipaa enempää esittelyä.

    • kannanotto

      Mielestäni Noora Karma on ihan ok sellaisena kuin on.. Mut kaikki me tiedetää että ei kukaa pysty kuolemaan ( pysäyttämään sydäntä ) tai kenenkään ei anneta hypätä benjihyppyä suoraan veteen yms..
      En itse silti lähtisi haukkumaa häntä. Tekee mitä tekee, hän pitää siitä mitä tekee.

      • Mandrake

        Ainakin Noora Karma on niin nätti,että kyllä siinä miehen sydän ihan pysähtyy.Hänessä on suloista taikaa.Ma


    • Nortsu

      Nuo temput menisivät vielä jossakin live-tilanteessa ja hämärässä valaistuksessa, mutta tv-kamera on armoton ja vaatii temppujen tekijältä todellista taitoa, mihn tämä 'mentalisti' ei vielä yllä.

      Jännää muuten että Suoemssa hehkutetaan hänen kansainvälistä kuuluisuuttaan, mutta ainakaan Englannisssa ja Saksassa ei hänestä tunnuta tietävän mitään. Aika suhteellista siis hänen kuuluisuutensa, lienee samaa tasoa kuin 'huippukokki' Sara Fontainin, joka taisi käydä jonkun jenkkiläisen kotitalouskoulun peruskurssin?

    • mnbvcxzäölkjhgfdsaåp

      "En itse silti lähtisi haukkumaa häntä. Tekee mitä tekee, hän pitää siitä mitä tekee. "

      Tai ehkä vähän rahasta pitää siinä kivasti.

    • hyvässähengessä

      Kiitos hyvistä vastauksista :)

    • hyvässähengessä

      Lisää vastauksia?

    • Angel..

      Turhaan yrittää... On se jo kerta toisen jälkeen todettu että Chris Angel on ainoa joka todella onnistuu illuusiossa ja tässä "huijjaamisessa". Ei maailmaan mahdu montaa Chris Angelin vertaista, joten loput voi vaan luovuttaa heti....

      • Angel..

        Sori mun autocorrect korjas sen Chrisiksi. Tarkoitan siis Criss Anglia.


      • rahamaailma

        Jos maksettu yleisö ja kamera trikit on taikuutta, niin voin sanoa hänen olevan mestari.


      • kjczjcjzh
        rahamaailma kirjoitti:

        Jos maksettu yleisö ja kamera trikit on taikuutta, niin voin sanoa hänen olevan mestari.

        Jes Crisu on ylimainostettu taikuri joka todistetusti käyttää kameratrikkejä ja MAKSETTUA yleisöä!


    • mentalisti

      että ootte ilkeitä mentalisit noora karma on just paras tehkää itte sellasia temppuja

    • anonminos

      Noora on silmänkääntäjä paska. Jos Noora ei katkois niitä saatanan temppuja olis kyllä uskottavampaa.

    • hyvässähengessä

      Kohta alkaa taas sen kusetukset :D

      • ärsyttää11111111111

        Pistää vähän mietityttää kuinka moni enää uskoo lottoon.. kun virkavalta ja loton virallinen valvojakin "kusettaa" suorassa lähetyksessä. Onko lotto arvonnassa pallojen sisällä mangneetti minkä ns. Imuri vetää "sattumalta" sieltä esiin. Entä miksi noora karma kyselisi lasilaatikon lukon numeroyhdistelmää.. kun se "tiesi" lotto numerotkin.


      • ärsyttää11111111111
        ärsyttää11111111111 kirjoitti:

        Pistää vähän mietityttää kuinka moni enää uskoo lottoon.. kun virkavalta ja loton virallinen valvojakin "kusettaa" suorassa lähetyksessä. Onko lotto arvonnassa pallojen sisällä mangneetti minkä ns. Imuri vetää "sattumalta" sieltä esiin. Entä miksi noora karma kyselisi lasilaatikon lukon numeroyhdistelmää.. kun se "tiesi" lotto numerotkin.

        ???????????


      • mietityttäämuakin
        ärsyttää11111111111 kirjoitti:

        Pistää vähän mietityttää kuinka moni enää uskoo lottoon.. kun virkavalta ja loton virallinen valvojakin "kusettaa" suorassa lähetyksessä. Onko lotto arvonnassa pallojen sisällä mangneetti minkä ns. Imuri vetää "sattumalta" sieltä esiin. Entä miksi noora karma kyselisi lasilaatikon lukon numeroyhdistelmää.. kun se "tiesi" lotto numerotkin.

        Tässä täytyy muistaa myös se, että se oli ennustanut ihan eri numerot kun siinä eilen näky :DDD. Se rivi meni jotenki näin 2,4,8,13,15,18, tai jtn


    • Ihan sama kuin taikurit. Tietää että kaikessa on joku hämäys, mutta viihdyttävää se silti on.

    • hyvässähengessä

      Lisää vastauksia :)?

    • nojaa

      Noora Karma on ihan hyvä viihdyttäjä.

    • RookieManipuman

      Lottonumeroitten ennustamisesta en osaa sanoa mitään mutta kyllä tuo ajatuksienlukeminen ja manipulaatio on lähes täyttä totta. Tarvitsee vaan kovaa treenausta ja uskoa siihen mitä tekee. Olen itse jo reilu 30v ja olen 12v harjoitellun manipulaatiota ja jokseenkin ajatuksien lukua ja olen monesti siinä onnistunut. Esimerkki manipulaatiosta ja ihmisen hämäämisestä jokainen voi kokeilla kerran elämässä siten että kysy marketin myyjältä mikä numero on savukeaski vaikka punainen lm...odota kun punainen lm tulee koneesta ja laita se hyllyyn takaisin niin ettei myyjä kiinnitä huimiota siihen "älä siis taskuun koska se on varkaus" mene maksamaan ostoksesi ja samalla kuin pakkaat tavaroita niin ole ihmeissäsi ja kysy myyjältä mihin hän sen savukeaskin laittoi...myyjä muistaa kertoneensa sinulle numeron ja muistaa vielä äänen koneesta kun aski tuli mutta asiakas sitä ei ole saanut. Myyjä automaattisesti alkaa etsimään askia jonka jälkeen hän ei ehdi sitä sen enempää miettimään ja kokeilee konetta joka toimii ja ojentaa sinulle uuden askin. Näihin asioihin perustuu moni taikuus ja temppu koska itse uskot mitä näet ja olet varma näkemästäsi. Tätä temppua siis ei saa käyttää väärin niin kuin suomen laki siitä mainitsee. Koittakaa vaikka niin että laittakaa aski hyllyyn piiloon takaisin

    • RookieManipuman

      Toivoisin että vaikka ammattilainen näyttäisi tuon edellämainitun manipulaation telkkarissa että ihmiset osaisivat olla elämässään tarkkaavaisempia. Mutta taikurithan ovat aina askeleen edellä. Toivottavasti Noora Karma tai Pete Poskiparta julkaisisi tämän jonkun tempun mukana.

    • dfdkfhdekbfek

      jzaszldfdsndk

    • Eräs norjalainen

      Olen panoseuraa vailla.

    • Köpi K.

      Jos Noora pystyisi ennustamaan todellisuudessa nuo oikeat lottonumerot niin hän olisi rikas täti. Kerran viikossa vaikkapa kuus ja lisänumero, kyllä siitä kertyisi aika lailla tuohta.

      Jos Noora olisi onnistunut saamaan 7 oikein, häntä olisi syytetty huijariksi. Mutta nyt kun ikäänkuin yksi numero meni pieleen niin ihmiset vain ajattelevat, että ei mennyt nappiin Nooran ennustus. Juuri tämä oli Nooran tarkoitus, sillä yhden numeron meno pieleen oli ikäänkuin työtapaturma, joka sopivasti lisäsi hänen "uskottavuuttaan".

      Siis huijari mikä huijari. Ja tyyppinäkin lähinnä ärsyttävä..

    • karmanlaki

      No ainakin eilisessä ohjelmassa missä oli kivi, paperi, sakset. Huomasi ihan selvästi, että Karma vaihtoi kätensä alkuperäisestä asennosta nopeasti toiseen. Elikkä suora huijaus, jonka tarkkasilmäiset erottivat.

    • jepsjuu

      Se karma on aina jossain mielisairaalassa niiden avustajiensa kanssa huoh. joo otetaa vähä haamuihin yhteyttä ja pöydät lentää :D

    • ap.

      lisää vastauksia?

    • Jukka_

      Nooran ohjelmaa on miellyttävä seurata, sillä hän puhuu selkeästi, temput ovat viihdyttäviä ja vaikeita ymmärtää ihan tuosta, että miten se sen teki?
      Upeaa viihdettä!
      Ja Noora on vielä niin nätti.

    • kooranarma
    • jfslofjolrjfrl

      Noora karma on ihan jees

      • ei näin Noora ei näin

        Noora on ärsyttävä, viimeisimmässä jaksossaan hän ajoi silmät kiinni vr:n veturihallissa ja piti muutamaa autoa väistää ja matka jtn 100m. Häneltä kysyttiin onko temppu itse keksitty ja vastaus oli "joo". Olen nähny jakson jossa chris angel teki saman mutta paljon haastavammin; ajoi kaupungilla joka oli täynnä ihmisiä ja useita käännöksiä, matkakin oli paljon pidempi. Samalla Nooran apukuski antoi kokoajan neuvoja, tyyliin "noni nyt ollaan aik reunas/toi auto on tos aik lähellä" et joo "vau" Noora "vau". Yrittää vähän liikaa olla Suomen chris angel. En enää jaksa ees kattoo sen jaksoi ku on muka niin taitava. Vituttaa noi tommoset tekopyhät nartut


    • moottoriturpa

      Mit vittuu? Tulin tänne ja ei vittu se on mentalisti noora karma eikä menkkanisti nooran karva
      :'(

    • lonelygirll

      Uskon jotain, mut kaikkee en :P

      • hupso

        Onko kivaa??


    • paskaakarmaa

      Karmalta alkaa ideat jo loppumaan ja aina heiluu sen ulkomaalaisen huijarinsa kanssa.

    • Henkka35

      Vähän liian innoissaan omasta julkkikseksi tulostaan ja itsestään.Turha hössötys saisi jäädä pois.

    • Tero6

      Tyrkky

    • Pymppu

      Hyvä pylly sillä on :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5259
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4715
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3006
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1757
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe