BAAN

omppula

Kaivataan kaikenlaisia kokemuksia Baan Khaolak- hotellista??

7

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuippakaksikko

      Oltiin 3 viikkoa kyseisessä hotellissa, 15.2---8.3. Hotelli on ihan jees, aamiainen jees, biitsi jees, kämpät jees. Hotelli alue on tasaisella paikalla, eli ei kiipeilyä niinkuin naapuri hotellissa, lagunassa. Keskusta kivenheiton päässä, respasta matkaa n. 100m. ensimmäiseen rätti/ ruoka paikkaan. Kun seuraavaksi matkataan khao lakiin, niin melko varmasti varataan sama hotelli. Meidän mielestä paras hotelli khao lakis, ainakin sijainniltaan. nimim. 3krt. Khao lakis.

    • Matkatuumailija

      Majoituin viereisessä hotellissa eli Laguna Resortissa, ja kävin katsomassa Baania. vaikutti viihtyisältä, puutarha-alue tosi viehättävä, siisti janhyvinhoidettu. Ranta on myös sillä kohtaa erinomainen. Baanin uima-allas vaikutti tosin aika pieneltä, näin vain yhden altaan, en tiedä onko siellä toista allas-aluetta. Näkemäni perusteella kiva hotelli, tosin spa puuttuu. Ja sijainti hyvä, keskustaan 5min kävely, silti rauhallinen sijainti.

    • Tini

      Olemme juuri kotiutuneet kyseisestä hotellista! Oikein hyvä paikka ja sijainti mitä parhain! Kerron mielelläni lisää jos haluat tietää enemmän! :)

      • omppula2

        Tottakai haluan kaiken mahdollisen, hyvät ja myös ne huonot puolet.(jos niitä on).
        Onpa niin mukava lukea näitä kunnollisia viestejä, kiitokset niistä kaikille! Kun tuntuu ettei mihinkään saa enää asiallisia vastauksia.
        Lähdemme vasta ensi helmikuussa, joten vielä aikaa on kysymyksille ja vastauksille!


    • Tini

      Moi Omppula2! :)
      Tuntuu tosiaan, että täällä ei voi mitään kysyä ilman että joku alkaa vääntämään asiasta jotain muuta..Mutta tässä siis kommentteja hotellista!

      Itse ainakin pidimme kyseisestä hotellista, jonka sijainti on todella hyvä! On todella lähellä keskustaa, johon on lyhyt kävelymatka, mutta toisaalta on silti omassa rauhassaan. Hotellilla on oma ranta, jossa on ihan hyvin aurinkotuoleja. Osaa tunnuttiin kyllä varailevan jo aamusella, mutta tätä nyt esiintyy muuallakin, mutta silti aina oli rannalla tilaa. Tietysti emme olleet sesonkiaikana matkalla, joten en osaa sanoa miten riittävät sesonkina. Allasalue on ihan kohtuullisen kokoinen, ei mikään valtava. Allasalueella oli myös jacuzzin tapainen allas. Erikseen lastenallasta ei ollut. Altaalla oli aina myös todella rauhallista ja välillä olimme ainoat siellä! :) Altaalla tuoleja ei kauheasta ollut. Allasalue sijaitsi aivan rannan tuntumassa eli rannalla makoillessa saattoi helposti pulahtaa uiskentelemaan vaikka altaaseenkin.

      Ranta oli todella hyvä. Pidimme tästä rannasta enemmän kuin Bang Nianing rannasta. Vuorovesivaihtelu ei ollut niin suurta täällä, mutta allot olivat välillä todella valtavia. Vesi oli ajoittain kirkkaampaa mitä Bang Niangissa.

      Thaimaassa kerran aikaisemminkin käyneenä olimme oikein tyytyväisiä hotelliin ja sen palveluihin. Aamupala oli hyvä ja vaihteluakin oli. :) En tiedä osaanko huonoja puolia sanoa...ehkä bungalowin suihkutila, joka oli jonkinlainen aammeentapainen. Se vaikutti hieman likaiselta ja kuluneelta, mutta eipä se paljon härinnyt meitä. Hotellialueella menee "betonipolkuja", joiden vieressä menee jonkinlainen oja, josta sadevesi pääsee virtaamaan pois. Pitää katsoa pimeällä miten polulla kävelee ettei jalka luiskahda syvään ojaan. Ilmastoinit on toiminnassa vain kun huoneen avain on seinässä kiinni. Ilmastointi piti kovaa meteliä, mutta se nyt on pientä kyllä enkä tiedä voiko sanoa huonoksi puoleksi :)

      En tiedä tuliko tässä sellaisia asioita mitä halusti Omppula2 tietää, mutta kysy ihmeessä lisää :) Vastailen mielelläni! :)

      • omppula3

        Tuhannet kiitokset!
        Kyllä tässä tällä kertaa jo tietoja tuli ihan mukavasti. Jos tulee jotain mieleen molemmin puolin, käydäänkö kurkkaamassa tällä palstalla aika ajoin!?


    • Tini

      No kiva jos sait vastauksia! :)
      Sopii, käydään vaan täällä kurkkimassa :) :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      187
      7436
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4322
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2135
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2059
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1889
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1681
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1629
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe