Krabin tarinamme osa 2

Pätkäjussi

Kävimme sitten vielä parilla massaturistiretkellä, joista molemmat olivat aika suuria pettymyksiä; Tehokierros, jossa oli norsuratsastus, tiikeritemppeli ja jotain vesilähteitä ja joku luonnon allas oli ihan kiva, joskin nuo vesilähteet oli niin täynnä turisteja, ettei se oikeen kivaa ollut. Hauskaa oli kun seisoi viileässä lammeessa, niin koskesta tuli niskaan lähes kuumaa vettä. Parasta reissussa oli norsuratsastus ja tiikeritemppeli, jossa oli hauskoja apinoita ja kunnon kunto hölkkä 1237 porrasta ylös, mutta suosittelisin käymään norsuretkellä yksittöisenä retkenä, jolloin aikaa perillä olisi enemmän ja ohjelmakin monipuolisempi. Tiikeritemppelille kannattaa mennä vaikka ihan omatoimisesti taksilla, niin saa olla perillä niin kauan kuin haluaa, eikä tarvi juosta kolmessa vartissa ylös ja alas.

Toinen retki missä käytiin oli Phi phi Islands Bamboo Island tehoretki pikaveneellä. Tämä matka oli suurimmaksi osaksi tosi ikävä. Ensinnäkin meidät tultiin hakemaan varttitunti myöhässä ja apostolin kyydillä kaiken lisäksi. Saimme ensin kävellä puoli km, jossa vartin odottelun jälkeen pääsimme umpitäyteen vähintään 40 vuotta vanhaan ilmastomattomaan romubussiin. Siellä seistiin kuin intialaisessa junassa sillit suolassa. onneksi matka ei kestänyt varttia pidempään. Sitten olimme rannassa, jossa meidät jaettiin kuin karjalaumat ja sitten meidän ryhmä(n.40 h) ängettiin yhteen pikaveneistä.Pääsimme vihdoin lähtemään n. tunnin myöhässä.Vene oli surkeesti suunniteltu sillä istumapaikaikoilta ei nähnyt ulos. Aika käsittämätöntä siis. Esnimmäinen pysähdys oli rteken parasta antia, kun pysähdyimme snorklaamaan vartiksi. Sitten taas jatkettiin ja mentiin Beach elokuvasta tutulle phiphi saaen rannalle(en muista nimeä) Paikka oli upea, mutta 50 pikavenettä ja pari tuhatta turistia pilasi tunnelman täysin. Sieltä jatkoimme seuraavalle rannalle ja siellä syötiin. aikaa syönnin jälkeen jäi n. vartti, jotta ehti nopeasti rannalla käymään uimassa. Sitten mentiin taas täysiä vähän matkaa ja pysähdyimme 30 min. snorklaamaan. Sitten taas täysiä kohti Bamboo Islandia, joka oli upea, mutta taas todella ikäväveneistä turistilaumoista johtuen. Alunperin saarella piti olla 1,5 tuntia aikaa, mutta koska olimme myöhässä jo lähdössä, niin aika lyhennettiin 45 min. Sinä aikana ei todellakaan ehtinyt saareen tutustumaan, joten snorklasimme rantakoralleissa, joissa olikin ihan hyvin nähtävää. Nippa nappa ehdin meille hakemaan yhdet kaljat saaren ehkä ainoasta myyntikatoksesta. Hinta oli varmaan Thaimaan kallein 100 b pikkutölkki. Monopooliasemassa härskiys on varsin kannattavaa:) Sieltä sitten jatkoimme täysiä kohti Ao Nangia, jossa meidät vietiin kuitenkin kauas Nopharannalle. Sieltä otimme TukTuk-mopotaksin hotellille, sillä emme nähneet 100 bahtin arvoiseksi odotella jotain romubussia, joka ehkä joskus veisi meidät hotellille. Kaiken kaikkiaan tosi surkea oikea turisteilta rahat pois reissu. Snorklauspysähdykset olivat ainoita mukavia muistoja tältä reisssulta. Phiphi Islandille ja Bamboo Islandille kannattaa tehdä molempiin erillinen yön yli kestävä reissu, jotta näkee saaret rauhalliseen aikaan ilman massaturismilaumoja ja pikaveneitä. aamupäivästä ja kolmen jälkeen iltapäivästä saaret ovat kuulemma rauhallisia ja niillä voi hieman nautiskellakin.

0

457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Ole rohkeampi kuin koskaan

        ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
        Ikävä
        94
        1991
      2. Oulussa puukotettu lasta

        Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
        Perussuomalaiset
        417
        1542
      3. Mitä tekisit jos

        täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
        Ikävä
        91
        1293
      4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

        Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
        Tv-sarjat
        14
        1086
      5. Milloin olet viimeksi nähnyt

        Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
        Ikävä
        73
        1042
      6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

        Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
        Suomalaiset julkkikset
        10
        996
      7. Ääripersu puukotti taas.

        Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
        Oulu
        179
        979
      8. Miten ihmeessä

        on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
        Ikävä
        49
        959
      9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

        😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
        Luterilaisuus
        248
        924
      10. Pelkäätkö että olisin

        Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
        Ikävä
        74
        837
      Aihe