kusti nukkuu

ville veijonen

Kortteja ei kannata välttämättä lähettää meksikosta! Tai jos haluat niiden olevan perillä, niin osta kortit sieltä ja työnnä vantaalla laatikkoon. .)

Kolme kuukautta siitä kun laitettiin ja europet ja par avionit kyllä kiitos muistettiin.

18

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • liisi kynsikkä

      Kusti polki meidänkin korttiemme kohdalla kokonaiset 5 viikkoa. Kortteja lähetin kymmenkunta ja jo pari frendiä on ilmoittanut tänään saaneensa korttimme. Onhan tuo matka melkoinen 10 000 km ja sitten tämä piskuinen Finlandia täällä Pohjolassa, jonne kustin pitäisi löytää. Eli Eepeelle ja Pirkanmaalle saakka ainakin on kusti löytänyt. Ja kaikkien teidän ko. ketjuja lukevien tiedoksi tiedotan, että, jos emmitti lähteä Meksikoon, niin jättäkää empiminen ja lähtekää Meksikoon. Loma on jotain sellaista, minkä saatte tietää vasta perillä. Muistakaa silti kaikki neuvot ja ohjeet, niin epäilemistä lähteä reissulle ei ole.

      • Marinja

        Mielenkiinnolla odotellaan omia korttejamme. Kusti on ollut matkassa vasta neljä viikkoa.


    • Niihän

      29.1.2014 jätin Play de Carmenissa Viwa Wyndham Mayan vastaanottoon kortit. Eivät ole tulleet vielä tänne Suomeen...

      • Kustinko vika

        Ollaan vähän samassa aikataulussa, joko teidän kortit on tulleet perille? Kuukausia mennyt yli kolme jo??


    • prioritaire

      Täälläkin kustia odoteltu yli neljä kuukautta, ei ole polkaissut.. merkit on varmaan jo uusiokäytössä.

    • paremponnienskerral?

      Mun on ihan pakko laittaa tähän kohtaan yx kommentti. Ensinnä oon sitä mieltä, että, jos hotellilla tai majoituskeskuksella on varaa pitää asiakkaita, niin en usko, että em. kaltaisilla yrityksillä on aikaa höyrytellä asiakkaiden korteista postimerkkejä irti Meksikossakaan.

    • juupajaaapa

      On kai niillä duunareilla joskus vapaatakin vaikka pitkää päivää ja viikkoa painavatkin hienostohotelleissa. Sitä paitsi kuka sanoi että kortit olisi jätetty hotellin huomaan..?

      • perilletulivatkaikki

        juupajaapalle: Meinaatko sillai, ett henkilökunta hotellissa kuin hotellissa höyryrttelisi vapaa-aikana lähinnä postimerkit pois turistien korteista vai ymmärsinsk mä ooikeen sut? Toka vaihtoehtos ei kyll stemmaa nyt.


      • sirukka
        perilletulivatkaikki kirjoitti:

        juupajaapalle: Meinaatko sillai, ett henkilökunta hotellissa kuin hotellissa höyryrttelisi vapaa-aikana lähinnä postimerkit pois turistien korteista vai ymmärsinsk mä ooikeen sut? Toka vaihtoehtos ei kyll stemmaa nyt.

        Oli miten oli. Kortit eivät ole tulleet perille. Missä kohtaa ne on likvidoitu, hyvä kysymys. Me pudotettiin kortit PlayadelCarmenin postin edessä olevaan laatikkoon yli 4 kk sitten, joten opiksi taas. En vastaisuudessa lähetä ainuttakaan korttia mistään. Piste.


      • liisi kynsikkä
        sirukka kirjoitti:

        Oli miten oli. Kortit eivät ole tulleet perille. Missä kohtaa ne on likvidoitu, hyvä kysymys. Me pudotettiin kortit PlayadelCarmenin postin edessä olevaan laatikkoon yli 4 kk sitten, joten opiksi taas. En vastaisuudessa lähetä ainuttakaan korttia mistään. Piste.

        Kun ville veijonen aloitti ko. ketjun, niin arvuuttelin, että mitenkäköhän lähettämieni korttien käy. Kuulin eräältä rouvalta samoihin aikoihin juuri tuon kerronnan, että joku setä oli kertonut rouvalle, että jossainpäin maailmaa hotellin respassa höyrytellään korteista merkit irti. Minä asuin poppooni kanssa Gran Bahia Principessä pari viikkoa ja loman loppupuolella lähetin peräkkäisinä päivinä yhteensä 10 korttia ystäville ja sukulaisille. Harmittelin jo aikani, että, mikä suru, jolleivat korttini tule perille, kosken voi olla varma, että tuleeko omalle kohdalle vielä jonain päivänä yhtä mahtavaa lomakokemusta. Ja, koskei oma kokemus korttien lähettelystä aiheuttanutkaan murhetta, niin aion kortteja vielä tulevaisuudessakin lomaltani lähettää, mutta muista syistä kuin siitä, että pelkään korttieni katoavan, niin lähetän ensi kerralla kortteja vähemmän kuin kymmenen.


    • käynyt

      Pari vuotta sitten lähetimme kortteja maaliskuun alussa ja ne tulivat Suomeen kesäkuun puolivälissä. Kesti siis 3,5 kk. Ja kyse Playa del Carmenista.

    • juhannukseksi?

      Tammikuussa jätettiin kasa kortteja GBP:n respan postilaatikkoon, eipä oo näkynnä.

    • himpulapimpula

      Uskomatonta!!! Sain tänään kolmelta kaverilta kiitosviestit, kun Meksikon kortit olivat rantautuneet perille. Ne oli laitettu tammikuussa matkaan ja leimattu maaliskuun puolivälissä ja perillä nyt.Kaikille ei ole tullut ainakaan vielä ja merkit kuulemma repaleiset... No, reissussa rähjääntyy!

    • Marinja

      Kusti on polkaissut tänään perille kolme kuukautta kestävän keikkansa Playa del Carmenista!

    • matkakuume nousee

      KIVA ja on muuten tooosi hienoja maisemia näissä korteissa eikö vaan?

    • Perdone.

      Kyllä Mexicossa postikortit kannattaa laittaa valtionpostin laatikoihin, ei respaan. Kun taas Dominikaanisessa ei toimi nykyään ainakaan valtion posti; parikymmentä vuotta sitten toimi sielläkin.

      • käynyt JO Kerran ♥

        Grand Bahia Principessä kyl kannatti ja tuonne vielä aion jonain päivänä suunnata uudelleen, koska Akumal vei sydämen. Kerran Meksikossa käyneenä totean, että enemmän oli matkalaiselle hyötyä ko. palstasta kuin haittaa. Tosin Meksikon kohdalla asialinja on ilmeinen. Hyviä Uusia Reissuja Kaikille Mehikoon!


      • matkailu avartaa

        Ensin metsästettiin sopivia kortteja, sitten postimerkkejä (ne olikin jo vähän tiukemmassa) ja viimeisenä lomapäivänä tammikuussa jätettiin tekeleet hotellin respan postilaatikkoon akumalissa. Liekö sitten siitä kiinni mutta yksikään kortti ei ole tullut perille. Naureskeltiin reissussa että eiköhän ne viimeistään juhannuksena ihmisiä ilahduta mutta toiveeksi jäi. Eipä arvattui että mehikossa ei hommat toimi, alkeellisemmistakin paikoista kun on kortit perille löytäneet, milloin nopeammin milloin hitaammin..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      451
      2229
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      225
      1991
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      189
      1562
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1531
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      52
      1303
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      3
      1301
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      148
      1267
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      49
      1170
    9. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      65
      1060
    10. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      99
      1044
    Aihe