Esiin nostettuja juttuja

Hei!

Sähköposteihin vastatessa on tullut esiin toistuvia juttuja, joista ajattelin kirjoitella ihan näin yleisestikin. Monesti tulee mieleen että hmm, tämä juttu olisi hyvä kirjoittaa kaikille niin tässä niitä nyt tulee. Luotsiohjeistusta tehdään kovaa vauhtia mutta koska kyseessä on melkolailla suuri projekti, se ei ihan ensimmäisenä ole valmiina.

Eli, ensimmäiseksi kertaisin vähän sitä että sähköpostia lähettäessä kirjoittakaa meille mukaan vähän lisätietoja siitä, mitä lähetetty viesti koskee. Jos meille kirjoittaa vain kommentin, emme tiedä onko kyseessä ilmoitus jostakin toimenpiteestä, pyyntö tarkistaa käyttäjä, tiedonanto vai mikä. Kirjoittakaa siis aina lisätietoja siitä mistä on kyse. Saadaan kaikki asiat rullaamaan nopeammin näin. Jos kyseessä on tuttu käyttäjä, ei liene pahitteeksi heittää mukaan nick tai kaksi, joita käyttäjältä on jo poistettu ja syy siihen miksi.

Chatluotsit, kertokaa myös mitä toimenpiteitä käyttäjälle on jouduttu jo tekemään mikäli haluatte ehdottaa bannia. Ylläpidon asettama esto tai nickin poisto on lopullinen joten sen tulisi olla viimeinen keino, sitä ennen voi yrittää keskustelua, pois potkimista, hiljentämistä ja luotsibannia.

Palstaluotsit, sama oikeastaan pätee teihinkin, pieni historian kertaus ei ole koskaan pahitteeksi. :)

Todella hyvin olette muuten toimineet, mutta näitä juttuja olen huomannut kaipaavani joskus. Myös logien siivoaminen mahdollisimman lyhyiksi on hyvä tehdä, koko päivän logi kun on pitkä pätkä lukea selvittääkseen mistä on kyse.

Sitten on myös hyvä muistaa, ettei luotseista tai käyttäjistä kannata keskustella palstoilla tai chatissa. Yksityiset tiedot ovat yksityisiä ja jo lainkin puolesta suojattua tietoa, eikä niitä tule kertoa kenellekään. Siinä mielessä kun käyttäjät tivaavat syytä johonkin toimenpiteeseen, voi heitä ohjeistaa ottamaan yhteyttä ylläpitoon. Me kyllä vastataan sitten asiaan kuin asiaan, vaikka emme niitä kommentoikaan. Tällä tavalla saadaan kuitenkin luotsien niskasta pois sitä meuhkaa mitä joskus käyttäjistä lähtee. Tosin jos käyttäjä lähettää viestiä ilman kysymystä tai vastaussähköpostia niin saattaa jäädä vastaus saamatta.

Ja muistakaa vetää yhtä köyttä. On kurja nähdä miten jotkut luotsit saattavat kokea että heitä ei kuunnella tai kunnioiteta, me ollaan kuitenkin kaikki samalla puolella ja noudatetaan saman palvelun sääntöjä. Luotsin työn pitäisi kuitenkin olla hauskaa, vaikka se rooli onkin raskas kantaa.

Seistään vieretysten, tuetaan kaveria ja pidetään toistemme puolta. Jos tulee ärsytystä tai tekee mieli purkaa mieltä, niin sen voi vapaasti tehdä vaikka täällä tai ylläpidolle sähköpostilla. Jos teillä on erimielisyyksiä niin niistäkin voi keskustella, mutta se murentaa auktoriteettiä jos puhuu muille käyttäjille luotseista tai ylläpidosta kriittisesti. Auktoriteetti on kuitenkin se, millä käyttäjät saadaan kuriin palstoilla tai chatissa.

Asioista voi aina keskustella. :)

Kevätterveisin,

Suomi24 Ylläpito - Martta

0

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

        On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
        Maailman menoa
        349
        4171
      2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

        Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
        Sinkut
        278
        2357
      3. By the way, olet

        mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
        Ikävä
        136
        1693
      4. Onko kaivattunne suosittu?

        Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
        Ikävä
        102
        1475
      5. J-miehelle toivon

        Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
        Ikävä
        85
        1423
      6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

        En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
        Ikävä
        61
        1277
      7. Haluatko S

        vielä yrittää?
        Ikävä
        60
        1255
      8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

        Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
        Haapavesi
        56
        1142
      9. Onkohan sulla enää tunteita

        kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
        Ikävä
        36
        1084
      10. Rakkauden riemuvoitto

        Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
        Hindulaisuus
        343
        1016
      Aihe