Miten päädyit sänkyyn vanhemman naisen kanssa?

Markus343434

Tuossa ikäero-kyselyssä tuli ilmi, että monella on kokemuksia ollut jopa 40 vuotta vanhemmasta naisesta. Miten oikein päädyitten tilanteeseen, jossa teille oli mahdollisuus naida itseänne reilusta vanhempaa naista?

59

14926

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • härreguud

      Ite vetäsin kerran 16 vuotiaana kaatokännit ja jotenkin sitte niin sekasi että sen aikasen tyttöystävän mutsia olin tökkinyt ja aamulla oksenesin varmaan 5 kertaa ku muistin välillä jotai pätkiä hyi helvetti että semmosta ja sen mies vielä sammuneena viereisessä huoneessa

      • miessss...

        21 vuotiaana eräs paikkakunnan tunnettu munahai 45v rouva törmäsi vihdoin myös meikäläiseen paikallisessa raflassa,iski kiinni kuin sika limppuun ja sitten talutti pelokkaan mutta kiimaisen nuoren poika poloisen kotiinsa,mulkkuni olikin kovassa rääkissä,pitkät parin tunnin imut se nainen veti nuollen perseenkin..puhtaaks,mainio tapaus,työkaverini vinkkas mulle silmää jollon käsitin että sekin oli saanu joskus samanl hoidon rouvalta


    • Jäi hyvä kokemus

      Panin 21 vuotiaana liki viiskymppistä vosua jonka iskin stadin Nubiksen läheltä Pursimiehenkadulta. Ajoimme taksilla Itä-Pakilaan kämpälleni. Pyysi rahaa ennen kuin antoi. Panin moneen kertaan illan ja yön aikana ja nainen imi ja opetti monia naista ja miestä viihdyttäviä temppuja. Sain eestä, takaa, kyljeltään ja vosu vielä ratsasti, imi aina välillä uutta stondista ja nussittiin todella hyvin. Mentiin aamulla busalla stadiin. Paljaalla vetelin eikä mitään tauteja tai tulehduksia tai satiaisia. Mulkkuni oli miltei nilellä sen sijaan, naisella oli ihmeen tiukka tavara ja riittävän kostea myös ammattilaiseksi.

      • Female1

        Oon koko aikusen ikäni nussinu mua, vähintään kymmenen vuotta nuorempia kundeja. Ne on olleet ihan täpinöissään, kun ovat saaneet kunnon kyytiä. Monet olivat mun kanssa seksisuhtees, vaikka olivat parisuhtees. Joku sanoi että wituttaa mun jälkeen panna pissistä, joka on hyvännäkönen ym, muttei osaa nusssia eikä varsinkaan imee munaa. Oon hyvä siinä ja mun mielestä naisen kuuluu imeä miestä ja huolella. Onneks oon pysyny kuosis, vaikka oon melki viiskyt. Miehet on aina halunnu panna mua. On ihanaa antaa jolleki kaksvitoselle sellasta kyytiä että varmaan muistaa maailman tappiin asti. Miehet saavat multa sellasta hoitoo, jota pitäs saada aina. Varmana jatkan samalla linjalla ja teen monta nuortamiesta ihan witun tyytyväsiks. Win win tilanne. Nuoret jaksaa, niillä seisoo koko ajan ja ovat nopeesti valmiita seuraavalle kierrokselle.... Kiitos ja maiskis ;)


    • 1+10

      Pari tavallisinta tapausta vanhimmista hoidoista
      – työkaveri kutsui iltakahville
      – pomo pyysi palaveriin kotiinsa.
      – naapurin täti pyysi sulakkeita vaihtamaan, ymmärsin ”yskän” vasta seuraavana päivänä kun pyydettiin vielä käymään tarkistamassa.

    • Anonyymi

      Olen 51v. mies. Tapailen erästä 72v. naista seksin merkeissä. Halusi, että ajan häneltä karvat, että on helppo pitää pillu puhtaana ja minä tykkään, että sitä on helpompi nuolla ja suudella. On sängyssä tosi peto.

      • Anonyymi

        Päädyin sänkyyn kun ihastuin korvia myöden 13 vuotta vanhempaan naiseen. Työpaikalla tapasimme ja katselimme toisiamme. Hän on näyttävä nainen ja kun vihdoin päädyimme sänkyyn se oli ilotulitusta. Nyt kihlaan hänet vuoden vaihtuessa ja ihastus muuttunut rakkaudeksi.


    • Anonyymi

      Nuorempana oli tapana käydä Jyväskylässä olikohan se Seurahuone vai mikä nimeltään silloin se tanssiravintola siinä nykyisellä kävelykadulla. Limpparilinjalla niin melkeen aina sieltä joku puuma sattui mukaan. Toiset veivät kotiinsa ja joskus naitiin autossa siellä hyppyrimäen juurella. Joskus oli hotellihuonekkin. Aina on kiinnostanut vanhemmat naiset jostain syystä vaikka oman ikäinen vaimokin oli. Yksi työkaverikin oli vanhenpi vaalea neiti jonka kanssa oli monta kiihkeää yötä. Hän oli sellainen taskuvenus että muistan lämmöllä vieläkin. Kyllä näitä kymmenittäin on ollut eikä yleensä ole tarvinnut pettyä. Tilanteeseen olen yleensä päätynyt ihan vonkaamalla paitsi tää työkaveri pyysi kerran iltakahville.

    • Olin 22v miehenalku vieraassa kaupungissa pelireissulla, käytiin syömässä ja sen jälkeen hotellin yökerhoon parille oluelle. Naistenhaku ja minua kohti käveli pienen kokoinen nainen, parit tanssit ja hän kysyi minulta suoraan että lähdenkö hänen luokse, no toki lähdin ja sain naida montakertaa niin edestä kuin takaakin, naamallenikin istui ja nuoletti huolella. Hän tiesi mitä haki, aamulla pussit tyhjänä suoraan hallille

      • Nikn nainen oli melkein 60 vuotias


    • Anonyymi

      Olin alle parikymppinen, ajokortti oli hankittu, mutta armeija käymättä.En ollut vielä "päässyt pukille", mutta sormipeliä olin harrastanut. Olin tätini luona käymässä ja hänen kaverinsa oli heillä myös. Silloin hän oli "vanha akka", mutta nyt arvioisin, että lähempänä kuuttakymppiä. Jäimme kaksistaan, kun tädin piti lähteä käymään jossakin. Melkein välittömästi, kun olimme kaksistaan, nainen työnsi minut sängylle ja veti housut pois. Hän tuli kontalleen päälleni 69 asentoon ja työnsi pilluaan naamalleni. Samalla hän työnsi sormiaan peräaukkooni. Spermat lensivät välittömästi ja hän otti ne suuhunsa ja nieli kaikki. Koko homma oli ohi varttitunnissa ja sitten vaan housut jalkaan. Minua nolotti, mutta nainen taputteli olkapäälle ja sanoi että kivaa oli.

    • Anonyymi

      En ikinä ole itseäni huomattavasti vanhempaa naista pannut, enkä edes ollut lähellä tilannetta, että niin olisi voinut käydä.

      Johtuneeko siitä, että olen niin visuaalinen ihminen, ja vanhemmat naiset ovat silmissäni näyttäneet niin epäseksikkäiltä, että jo luonnostaan käytökseni on ollut sellaista, ettei ns kipinää ole ollut.

    • Anonyymi

      Annan nuorten aikuisten oikeasti touhuta keskenään.

    • Anonyymi

      Lasketaanko tähän samaan sarjaan oma äiti, joka on minua 20 vuotta vanhempi? En jaksa kaikkia yksityiskohtia kirjoitella, todettakoon vain että on aika "haastavaa" elellä 40-kymppisen naisen kanssa kaksin samassa asunnossa näin murrosikäisenä poikana. Ei se varmasti oikein ollut, mutta niinhän siinä sitten kävi, että me päädyimme sänkyyn. Repikää siitä.

      • Anonyymi

        Ja taas tätä samaa paskan jauhantaa..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja taas tätä samaa paskan jauhantaa..

        Toisille paskaa, toisille ei. Siitä viereisestä makuuhuoneesta se vanhempi nainen löytyy, ja sen jälkeen ei tarvii enää äidin kanssa riidellä niin paljoo. Kummasti ne turhat rageemiset jää pois kun on pari kertaa nussinut äitiä ihan huolella.


      • Anonyymi

        Äidin kanssa tuli 18 vuotiaasta 26 ikävuoteen saakka rakasteltua. Äiti on myös parikymmentä vuotta vanhempi. Mentiin ekalla kerralla ajelulle ja vihjailtiin että ollaan kuin seurustelemassa, kun kesäyönä ajeltiin ympäriinsä. Seuraavana iltana äiti oikein pukeutui sitä varten ja mentiin katsomaan kaikkia paikkoja lähiseudulla, äiti kävi yhdestä liikkestä ostamassa kortsuja ja aamuyöstä aamuauringossa rakasteltiin takapenkillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äidin kanssa tuli 18 vuotiaasta 26 ikävuoteen saakka rakasteltua. Äiti on myös parikymmentä vuotta vanhempi. Mentiin ekalla kerralla ajelulle ja vihjailtiin että ollaan kuin seurustelemassa, kun kesäyönä ajeltiin ympäriinsä. Seuraavana iltana äiti oikein pukeutui sitä varten ja mentiin katsomaan kaikkia paikkoja lähiseudulla, äiti kävi yhdestä liikkestä ostamassa kortsuja ja aamuyöstä aamuauringossa rakasteltiin takapenkillä.

        Nussin myös äitiäni 5v ajan. Asuttiin pienessä kaksiossa ja jouduttiin nykkumaan sanassa sängyssä. Tilanne ajautui naimiseen ja sitä iloa riitti 5v. Aina sai nussia äitiä, kun teki mieli.


    • Anonyymi

      Netistä sitä kypsää pimpsaa haetaan. Liikkuva työ, joten naispuolisia ystäviä kertynyt ympäri Suomea. Tällä hetkellä seksikumppaneita on viisi. Ikähaarukka 56 - 76 vuotta. Itsellä ikää 36 vuotta.

      • Anonyymi

        Sinäkin mankunut netissä vasta seitsemän vuotta.


    • Anonyymi

      Viime kesänä lenkillä naapurin yli kuuskymppisen naisen kanssa. Rauhallinen paikka, suudeltiin ja hyväiltiin ja pian rouva nojasi kiveen legginssit ja pikkarit alhaalla. Muutama työntö takaa ja tulin. Nyt tapaillaan säännöllisesti

      • Anonyymi

        Etkö osaa lukea???Oli tarkoitus päästä sänkyyn!! Kuka tahansa saa houkuteltua vanhan naisen kivelle nussimaan!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö osaa lukea???Oli tarkoitus päästä sänkyyn!! Kuka tahansa saa houkuteltua vanhan naisen kivelle nussimaan!!

        Onhan sinne sänkyynkin päästy tän vanhan naisen kanssa. Viimeksi tänään, tosin aloitettiin keittiön pöydällä ja siitä sänkyyn. Tuli nuoltua spermainen pillu puhtaaksi.


    • Anonyymi

      Olin saanut juuri ajokortin,mentiin porukalla Rovaniemellä Saarenkylä tansseihin.
      Porukka hupenevat mikä minnekään, ja jäin ihmeissäni yksin,ainakin niin ajattelin,en silloin tiennyt mikä on Puuma. Vanhempi nainen haki tanssimaan,
      Sanoin etten osaa,aikoi opettaa. Siinä jotenkin käveltiin musiikin tahdissa ,kun hän kysyi minulta haluanko pillua.
      No senhän tiesi haluanko,lähdettiin siitä,,sain ajo ohjeita.
      Päädyttiin johonkin Kesämökille, näytti olevan tuttu paikka.
      Heti vaatteiden vähentämistä ja vuoteeseen.
      En siinäkään osannut juurikaan tehdä mitään ,alkoi opettaminen.
      Näin eka kerran pillun ,ja läheltä sekä tutustuin pillun makuun.
      Sain kehuja isosta ja ihan sanan mukaisesti jouduin naimaan.
      Vaikka oli jo aika arkaan kulli niin armoa ei tunnettu vaan suun kautta kovaksi ja pilluun.
      Joka kerta sai laskea sisään,joka tuntui ihmeelliseltä.
      Vieläkin oon kiitollinen sille naiselle,opin hellyyden ja sen milloin pitää polkea kunnolla ilman sääliä.

    • Olin tavannut tämän leidin aikaisemmin monessa tilanteessa sanon lediksi kun on aina niin laitettu ja ikää noin 67v. Istuin ravintolassa ja siellä aloitteli orkka soitteleen menin tiskille ja moikkasin Siiri ilahtui Jussi moi.
      Kysyin yksinkö olet täällä ei Reino on huoneessa tiedäthän otti liikaa ja ei lähetenyt alas, mennään Reinon luo. Siiri sanoi kato kenet löysin, Reino kätteli oli kyllä aika humalassa, kaadappa Siiri meille, minä voin kaataa. Siiri katsoi ja puisti päätä kun näki konjakkilasin aika täynnä.
      Sanoin kippis siiri vähän yskähteli Reino nauroi harjoituksen puutetta. Istuimme siinä aika pitkään Reino sanoi mene tansittamaan Siiriä minä en jaksa ja meni sängylle.
      Tansittiin Siirin kanssa, nauroi nyt minulla on oma tansittaja, Hyväilin selkää, nojasi minuun nyt tuntuu jo hyvältä, tungoksessa pukkasivat Siiriä kunnolla kalu painui haaroihin kuiskasi nyt tuntuu vielä paremmalta ei kä perääntynyt.
      Siiri piti kädestä kiinni kun käveltiin välillä puristi tiukemmin.
      Sanoin mennäänkö ylös katsoi ja sanoi ei anakaan Reinon luo.
      Käveltiin käytävällä avasin oven Siiri suuteli heti, katsoin harmaat pitkät hiukset ruskeat silmät kirkkaat. Siiri puristi housuista, tätä en ole saanut pitkään aikaan.
      Vaatteet lähti mentiin sänkyyn, Siiri sanoi rinnat roikkuu laitoin sormen huulille suutelin rintoja näykin nännejä tovin hyväilin laihaa vartaloa ja kun sormet sain sisään Siirin lantio liikkui kun nuorella tytöllä kuiski tule tule en jaksa odottaa, tuli pitkä oiiih huto kun menin sisään , rakasteltiin pitkään välillä nosti jalkoja ylös ja kuiski ihanaa kun on kova kalu ei ollut tietoa kuivasta, pillusta tuli kunnon äänet.
      Sitten Siiri vaati tule tule sisään, laskin viikkojen lastin Siiri melkein itki kun sillä oli hyvä olla. Rakastelimme toisen kerran hyväillen ja eroottisesti.
      Saattelin Siirin huoneeseen Reino nukkui vaatteet päällä.
      aamulla noin kuusi koputus. Siiri tuli huoneeseen riisui heti, sanoin on aikaa nyt Taas rakasteltiin kuin nuoret.
      Myöhemmin muistelin kotona miten noin 67v ja 35v, saa aikaan niin vapautuneen rakastelun, ehkä siksi kun kumpikin halusi oikeasti, oli ihana tunne kun olin tullut sisään kokolastilla ja alla vartalo värisi ja halusi pitää sisällä.

    • Anonyymi

      20v ikäinen pääsee 40v ikäisen sänkyyn odottamalla 20v.

      • Anonyymi

        Tai sopimalla panot sillo kahdeksan vuotta siiten niin nyt on vanhempi.


    • Anonyymi

      olen nyt reilu 40 kohtalaisen iso kaluinen, minulla on ollut 5 naista jotka kaikki 10-15v vanhempia, en yritä mitään, joku syy minussa ilmeisesti, myös kerran humaltuneena yli 30vuotta vanhempi vei kotiinsa ja syötti, lähes pakotti sänkyyn, riisui alasti minut, imi kalua ja palleja, nuoli jokapaikasta, ruiskahdin naamalle ja täti laittoi nukkumaan

    • Anonyymi

      Etsin vain seuraa vanhemmasta naisesta erinäisistä neittideitti saiteista. Kun yhteys naiseen syntyi, niin hiljalleen keskustelusta siirryttiin tapaamisen... Ja sitten kun ollaan "treffeillä" kahden, ilman ulkopuolista häirintää, niin sänkyynhän se päättyy.

      Joitakin kymmeniä naisia on ollut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Nyt ei ole liiemmin jaksanut hakemalla hakea uusia seuralaisia, joten vakiintuneet seksikumppanit on ne, joiden kanssa tyydytän halujani. Nykyinen lempidaamini on 77 -vuotias. Itse olen 37, joten onhan tuossa tuo maaginen 40 vuotta ikäeroa. Toinen daami on 60 vuotias ja kolmas 56 -vuotias. En koskaan valitse kumppaniksi alle 50 vuotiasta naista. Mielellään nainen saa olla sen 20 vuotta minua vanhempi.

      Se vain on niin uskomattoman kiihottavaa, kun saa itseä huomattavasti vanhemman naisen kiihottumaan huippuunsa ja sen yli. Ei sellaisen kokemuksen jälkeen enää muu kuin kypsä nainen kelpaa 🙃

      • Anonyymi

        Kahdeksan vuotta etkä raasu parempaa stooria keksinyt


    • Anonyymi

      Itse 46v naisena llöysin tämän palstan treffi sivun kautta muutamankib innokkaan nuorukaisen 😊toisen kanssa pidettiin kivaa useammankin kerran ja tyydytys oli taattu molemmilla. Oi niitä aikoja..tästä pari vuotta aikaa ja nyt elän tylsässä parisuhteessa jossa seksi aina samanlaista..

      • Sun pitää muuttaa tilannetta ;)


      • Anonyymi

        Tylsässä aviossa viimeiset kuusi vuotta viettänyt, miestäni läheisyys ja hellyyden osoitukset eivät enää kiinnosta. Tilalle tullut kaverit ja dokailu heidän kanssaan mökillä. Itselle kuntoilu vapaalla antaa lisä puhtia arkeen, kuntosalilla tapasin 15 vuotta nuoremman miehen. Ystävyys syveni sekä johti seksiin, synnyin kuin uudestaan koin hellyytttä ja intohimoa. Kasi vuotta sala suhteessa elänyt, enkä tunne enää edes huonoa omaa tuntoa. Rva 52


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tylsässä aviossa viimeiset kuusi vuotta viettänyt, miestäni läheisyys ja hellyyden osoitukset eivät enää kiinnosta. Tilalle tullut kaverit ja dokailu heidän kanssaan mökillä. Itselle kuntoilu vapaalla antaa lisä puhtia arkeen, kuntosalilla tapasin 15 vuotta nuoremman miehen. Ystävyys syveni sekä johti seksiin, synnyin kuin uudestaan koin hellyytttä ja intohimoa. Kasi vuotta sala suhteessa elänyt, enkä tunne enää edes huonoa omaa tuntoa. Rva 52

        Kyllä avioliitto tahtoo mennä tylsäksi vuoaien mittaan,ei ole enää hellyyttä ja haluja toisia kohtaan. Löysin 10 vuotta vanhemman naisen ja tapaillaan satunaisesti. Nyt saa lämpöä hellyyttä ja seksiä.


    • Tämän sivun kautta löysin mahtavan naisen. Mua 25v vanhemman. Meillä oli mahtavaa seksiä! Parempaa en ole saanut.

    • Anonyymi

      Minä olin tuntenut Railin 67v on ollut vuosia vanhempien tuttu kun sillä oli mies vielä hengissa sain heillä vähän viinaakin kun olin alaikäinen. Raili asui jo yksin miehen mentyä yläkertaan. Menin Railin luo käymään ennen kylille menoa, iastuttiin keittiössä ja keskusteltiin kaikenlaista Yllättäen Raili kysyi tyttöystävistä kerroin että nyt ei ole ketään ja mieli tekisi. Raili oli jo harmaapäinen mutta ruskeat silmät oli virkeät katsoin kohtalaisen isot rinnat eikä painoakaan liikaa. Raili naureskeli kannattaa nuorena yrittää tämän ikäisenä seon myöhästä. Katsoin Railia miten niin myöhästä kyllä sinussa virtaa vielä on näkeehän sun rinnoista Raili katsoi alas no sun puheet vähän kiihotti niitä. Nousin seisomaan Raili kysyi että mihin lähdet menin taakse ja puristelin rintoja nämähän on ihanan pehmeät Raili nojasi taakseppäin Lassi älä kiusaa.
      Ei mennyt pitkään kun oltiin sängyssä alasti näykin nännejä Railin lantio nousi ja laski kysyi olenkohan minä hutsu kun näin aloin kuiskasin korvaan haluatko olla hutsu ja hyväilin pillua Raili huokaili ja vastas haluan ja oikein kovasti pane Lassi hutsua annan pillua Raili oli tosi halukas kuukausien patoumat työsi välillä päätäni alas nuolim ja imin kun alkoisaada yritti vetää ylös minä vain nuolin vatsa täsi ja huuto kuului varmaa naapuriin. nousin ja painoin sisään pillu vieläkin supisteli Raili kuiski naitko sinä hutsua kehuin nain ja tästä olisi muillekkin Raili oli tulossa uudelleen kuiski antaisinko monelle sanoin antaisit silloin huusi että tule anna ihanaa anna laukesin ja sitä tuli Raili ei päästänyt pois pii sisällä kertoi että tein sen hulluksi halusta kerroin että sinun pitäisi saada useaa miestä olisit tosi hutsu ja samalla liikuin sisällä, Raili halasi ja suuteli Lassi saat minut tuntemaan erilailla luoja sinä paisut taas Raili oli liukas kiljahteli kun junttasin pohjaan sulki silmät pidin käsistä kiinni kuiski nyt mua pannaan saan spermaa pillun täyteen sanoin olet miesten pantavana <Raili nosti jalkansa ylös pankaa pojat Raili raapi jo selkää anna tulla kun laukesin sai aidosti orgasmin.
      Illemmalla Raili halusi imeä kalua hymyili ja kuiskas ihana olla hutsu ja jatkoi imi loppuun asti. Kun makoiltiin iltayöstä kertoi että oli nauttinut kaikesta puheistakin.
      Kun kuvittelin että miehet panee vuorotellen sun kalu sai hulluksi. Haluaisitko josku että olisi useampi Raili nauroi ja kuiskasi,ei sitä tiedä ja nousi päälle siirtyi niin ylös että pillu oli huulilla pidin rinnoista kiinni Lassi tätä en ole saanut koskaan ja keinui kun oli saamassa laskeuti ja pani kalun sisäänsä ja jatkoi kunnes sai minut laukeamaan.

      • Anonyymi

        Ihana tarina


    • Anonyymi

      Olen jo 58 v mies ja minulla on ollut sivusuhde nyt 79 vuotiaan naisen kanssa kohta 15 vuotta. Alkoi kun kaupassa autoin hiukan ostosten kantamisessa.
      Aivan upea lisä avio seksiin. En ole koskaan ennen nähnyt kenenkään saavan niin kovia orgasmeja.

    • Anonyymi

      Löysin treffisivuilta upean 70 vuotiaan naisen, tapaillaan silloin tällöin. Lämpöä ja hellyyttä on ja kyllä paikat kostuu. Seksi on ihanaa hänen kanssaan.

    • Anonyymi

      Nuorena miehenä tuli kokeiltua puumaa.
      Tai pitäisikö sanoa että puuma kokeili nuorta hormooni patoutunutta nuorta miestä.
      Olin menossa armeijaan ,oli viimeiset ajat vapaana. Porukalla mentii juhlistamaan hetkeä, vuokrattiin mökki niin sai kaikki ottaa rennosti .
      Mentiin ravintolaan,jotkut tanssivat jotkut otti vaan kuppia.
      Mua tuli hakeen sellainen vanhempi ,tuli ikäkin myöhemmin tietoon. Nelikymppinen rouva,
      Porukka virnuili ,mulla oli mielessä vaan pillu.
      Asia tuli selväksi,nainen oli luvalla liikkeellä ja haki vaan kovaa munaa ja paljon.
      Siitä se alkoi,se oli jotain ihmeellistä.
      Ilmeisesti tein jotai hyvää kun tapaamiset jatkui.
      Kun pääsin lomille armeijasta pussit oli täynnä,siitä johonkin sopivaan piiloon ja ihan älytöntä kiiman purkamista. Kaikki sisään naiseen, ei tarvinnut tumputtaa.
      Ihanaa aikaa.

    • Anonyymi

      Naisella selkä tosi huono, ainut paikka missä yhdyntä onnistui sänky.🤣🤣

      • Anonyymi

        Naapurin eronnut vanharouva käski aina kaikkea korjailemaan,tarjosi millon kahvit millon vähän väkevämpääkin,sitten kerran sekävi saunassa tuli pois laitto yöpaidan JA kun tuli kahvipöytään nostikin helmaa niin siinäpä se oli karvanen juuri pesty vittu valmiina!
        Eihän siinä muuta kun sänkyyn ja lihaa piiloon,sehän sekivointa oli kun sai sisälle laskea,sanoi olevansa miehen kipee kun ei ollu saanu pitkin aikoihin,itsellä ol imenossa yksi suhde mutta se sitten loppui sen jälkeen tuli naitua naapuria muutamat kerrat kunnes tuli uusi suhde ja naapuri unohtui.
        Kivointa oli kun ei kumeja tarvittu,aina olen tykänny laskea sisään,seuraavalla suhteella oli kierukka niin homma jatkui ei huolta.


    • Anonyymi

      U­us­­i s­­­eksi­­teatteri ava­utu­­u Su­­ome­en! Ku­­tsu­mme kai­kk­­i. Il­mo­­­it­­­tau­­tum­ine­n ry­­­hmä­­ämm­­e tääl­­l­ä 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/O0w1T6

    • Anonyymi

      Suomi Treffisivulta löysin vanhemman naisen jonka kanssa viestittelin ja sitten tavattiin ja kahviteltiin. Viestiteltiin puolivuotta, pääsin yöksi hänen luokseen ja sain elämäni parasta seksiä ja sai laskea sisälle.

      • Anonyymi

        Olikohan minkä ikäinen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olikohan minkä ikäinen?

        Nainen oli 65 vuotias,itse 40 vuotias.


    • Anonyymi

      H­­e­­­i! Kuts­­um­­me sinu­­t kä­ym­ään u­­ude­­­ss­a cha­tis­sa! Mei­­­tä on yl­­­i mil­jo­ona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/O6w0P7

    • Aiemminki oli jo vähä sutinaa mut ei edenny sillo mihinkää. Eräs ilta samois juhlis ja muiden mentyä nukkumaan naitiin yläkerrassa. Sen pituinen se

    • Anonyymi
    • Itse olen tavannut useimmat netin kautta. Osa myös vanhoja tuttuja. Olen itse 57 ja tykkään 65-80v naisesta seksikumppanina.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olin 23-vuotias, kun pääsin samaan sänkyyn nelivitosen naistyökaverin kanssa. Aloite tuli häneltä. Minulta tuli varsin nopeasti ja olisi oltu toisenkin kerran, mutta tuli häiriötekijöitä ja lopetettiin.
      Saman naisen kanssa toisella kerralla nussittiin kaksi kertaa ja hänkin pääsi paremmin mukaan. Kolmannella kerralla kolme kertaa ja olipa kyytiä. Samanlaista koin vasta nelikymppisenä, itseäni kymmenen vuotta nuoremman naisen kanssa.

    • Anonyymi

      Juhlittiin hotellissa kun saatiin työt tehtyä seuraavana päivänä vasta lähtö takaisin kotia. Alakerran baarissa oli muutama ihminen mentiin baaritiskille, siellä istui vanhempi noin 50 vuotias nainen vähän hönöissään mutta nätti vartaloltaan iskettiin kiinni porukalla ja tarjottiin juomia, tuli selväksi että ei usein käy edes ravintolassa on mies ja kolme lasta. Juttu meni kivasti ja saatiin Mervi nauramaan ja unohtamaan perheensä. Ei mennyt pitkään kun mentiin jo ylös huoneeseen, Mervi alkoi tykätä kun kolme poikaa kehui ja vähän hämmenti hametta. Kehuttiin Mervin rintoja ja haluttiin nähdä ei antanut Markku sanoi käy ottamassa liivit pois Mervi kävvessassa kun tuli rinnat näkyi hyvin ja nännit pullotti kosketeltiin heti Mervi vähän tykkäsi suosiosta.
      Pojat lähti tupakalle ja hymyilivät, melkein heti sanoin anna minä kosken hieroin rintoja nätisti Merja kuiskas miten minä tänne tulin ja annan tällai hieroin sievästi kuiskasin tuntuuko hyvältä hymyili no varmaan koskin puseron sisäpuolelta rintoja Mervi huokasi uskotko minulla haluttaa kaivoin käden hameen alle housut oli ihan märät sanoin nouse äkkiä otin housut pois antoi kunnolla hyväillä ja kaadoin sänkyyn oltiin jo aika kiihkeässä tilassa kun pojat tuli Markku nosti heti helmat ylös ja alkoi nuolemaan Mervi yritti nousta jatkoin suutelua alkoi pikku hiljaa suutelemaan kiivaana Markku lämmitteli kunnolla ja nousi panolle Mervi kiljahti kun kalu painui sisään imin nännejä nyt Mervi oli jo niin halukas että antoi kunnolla mies vain vaihtui kahteen otteeseen. Mervi ei hävennt yhtään istui pusero päällä kun jollakin halutti antoi mielellään, jäinukkumaan minun ja Markun kanssa pantiin molemmat vielä aamuyöllä.
      Aamupalan jälkeen olin Mervin kanssa tupakalla, katsoi silmiin ja sanoi tuota minä olin vailla et usko kuinka villejä ajatuksia oli teidän kanssa mutta kaikki ilo loppuu aikanaan ja minä lähden kotia ja muistelen kaiholla teitä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mä olen kaksikymppisestä asti tähän nelikymppiseen asti ollut ihmeellinen vanhempien naisten magneetti. Hyvin usein kun olen baarissa yksin, seuraani lyöttäytyy joku vanhempi nainen. Enimmäkseen ovat vielä naimisissa olevia naisia. Pääosin ihan tavallisen näköisiä, muutamia poikkeuksia kumpaankiin suuntaan lukuunottamatta. Toisilla se on vihjailevaa viestintää ja toisilla alun keskustelun jälkeen melko suorasukaista ehdotusta. Jotkut kiehnäävät ja puristelevat melkolailla. Joskus harvoin olen baarissa heille fyysisyyttä antanut takaisin ja tietenkin kohteliaita ja imartelevia kehuja ulkonäöstä. Kertaakaan en kuitenkaan ole jostain syystä rohkaissut mieltäni ja lähtenyt mukaan. Eli päädyn tietoisesti hakeutumatta niihin tilanteisiin.

    • Anonyymi

      H­e­i! Kuts­­um­me sinu­­­t kä­ym­­­ään u­udess­­­a cha­­tis­sa! Meitä on yl­i miljo­ona! 👉 http://antikbutik.com/H/D9c8Y8

    • Anonyymi

      Mä vastaan toisesta suunnasta. Oon siis se vanhempi nainen. On yksi nettisivu mihin välillä laitan kuvia. Ja mun ei ole ikinä tarvinnut lähestyä nuorempia miehiä, vaan ne alkaa aina laittelemaan mulle viestiä. Ollaan sitten joskus päädytty seksiin. Joku on ollu 10v nuorempi, joku 15 ja kerran olin 19 v kanssa ku se niin kovin halus olla vanhemman kanssa. Olin silloin 35

      • Anonyymi

        Jaa miltä sivuilta sinut löytäisin..


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 59 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3065
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      106
      2411
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2187
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      156
      1982
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1827
    6. 166
      1255
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1247
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe