Tarkoitus käväistä Soulissa,

kun ollaan Japanissa heinäkuussa.

Mihinkähän kannattaisi tutustua Soulissa, jos siellä on muutaman päivän ?
Ilmoita


Ainakin Pohjois-Korean rajalla DMZ/JSA kierroksella kannattaa käydä. Ne pitää varata etukäteen, itse käytin tällaista toimistoa: http://www.tourdmz.com/english/main.php

Kannattaa ottaa koko päivän yhdistelmäkierros, joka sisältää näköalapaikan, Pohjois-Korean rakentaman tunkeutumistunnelin, rajaseudulla olevan juna-aseman ja huippukohtana itse rajalla olevan Joint Security Arean, jossa on esimerkiksi neuvotteluhuone, jonka sisällä voi astella pari metriä pohjoisen puolelle.

Muuten Soul on moderni aasialainen suurkaupunki korealaisin vivahtein. Insa-dong ja sen ympäristö on ehkä mielenkiintoisinta seutua. Joen eteläpuolella oleva Gangnam on steriilimpää suurkaupunkia. Keskellä kaupunkia olevan kukkulan päällä olevasta tornista on hienot näköalat kaikkialle. Ja omasta mausta riippuen erilaista tekemistä löytyy varmasti muutamaksi päiväksi. Hintatasoltaan Korea on pikkuisen halvempi kuin Japani, joten siitä voi ottaa hieman hyötyä irti. Valitettavasti säiden kannalta heinäkuu ei ole Koreassakaan yhtään sen parempi aika käydä kuin Japanissakaan, vaan saattaa olla jopa pahempi, koska sateisempi osa kesästä on Koreassa enemmän loppukesää kohti. Eli ilma on joko kuumaa ja kosteaa tai sitten sataa vettä.
1 VASTAUS:
Luulen että saamme ajan kulumaan tuon 4pv siellä, onhan kaupunki näköjään 10 miljoonan asukkaan kaupunki...
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tarkoitus käväistä Soulissa,

kun ollaan Japanissa heinäkuussa.

Mihinkähän kannattaisi tutustua Soulissa, jos siellä on muutaman päivän ?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta