Apua, häihin!

Bbb1

Hei. Oliko joku niin viisas ja osaisi kertoa mulle mistä luottotiedottomat saa apua hää kustannuksiin? Menemme naimisiin 30.4.14 ja tarvitsemme todella kiireellisesti apua häiden valmisteluun. Perheemme eikä suku auta meitä. Meillä muutenkin todella kireä tilanne meillä on kolme alle kouluikäisiä lapsia ja yhdellä näistä keliakia ja budjetti ei riitä kaikkeen. Olisimme erittäin kiitollisia jos joku vaikka auttaa meitä! Kertoo mistä meille apua tulisi pikaseen.

Olemme ollut jo 10 vuotta yhdessä ja nyt olisi aika avioitua, luulimme että suku todella olisi auttanu kun H-Hetki tulee.

Lahjotuksia ottaisimme vastaan.

1

115

  Vastaukset

  • Pah, suu säkkiä myöden. Enää ette oikein ehdi säästämään, joten kuluja lienee pakko karsia. Pienemmät pidot & vähemmän vieraita. Tai sitten menette maistraatissa, ja pidätte kunnon kemut kun olette ehtineet säästämään rahat kasaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   136
   3875
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   3754
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2349
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   195
   2164