flyHi.fi huono kokemus

tyhmys

Äääks, tuntuu niin tyhmältä..
yritin tänään ostaa flyhin kautta lentolippuja NYCiin, löysin momondon kautta halvan suoran lennon. Varasin lipun nimelläni ja sain sähköpostiini ns ilmoituksen että lippu on varattuna tänään klo 23:59 saakka. Noin klo 14:00 päivällä aloin maksamaan lippua, näppäilin luottokorttini tiedot ja jostain syystä sivusto latasi hetken ja sitten yhtäkkiä nakkasi minut uudestaan tilaan missä valitsen maksutavan. No näppäilin kortin tiedot uudelleen ja jäin odottamaan latausta, sama tapahtuu uudelleen, mietin että onkohan mun kortissa vikaa, luottoa pitäisi olla kyllä. Tein tämän vielä kerran ja huolehdin ettei häiriötekijöitä koneella pitäisi olla, ei siinä, taas kävi sama homma. Sitten aloin mennä jo vähän paniikkiin.

kävin katsomassa luottokorttini verkkopankista ja jumalauta sieltähän oli mennyt katevaraus tämän lentolipun verran ja enemmän. Soitin pankkiini ja he sanoivat että joku outo uba on varannut mun kortilta kolme kertaa 10€ n maksun ja sitten American Airlines on yrittänys varata tätä lentolipun summaa mun tililtä neljä kertaa, mutta koska mun luotolla ei ole niin paljon katetta niin se on onnistunut varaamaan vain tämän yhden lentolipun verran.

eli nyt mun luottokortilta on katevarauksissa kolme jotain ihmeellistä 10€n maksua sekä Yks American Airlinesin menopaluu lentolippu jenkkeihin, eikä ole pieni raha kyseessä.

yritin soittaa useamman kerran tonne flyhin asiakaspalveluun ja sanoivat että maksu ei onnistunut ja että katevaraus palautuu automaattisesti mutta siihen voi mennä kolme viikkoa ja että mun "varaus" on peruttu.

mua niin huolettaa että Tää on joku huijaus.. Onko muilla kokemuksia tästä FlyHista? En tiedä mitä tekisin? Harmittaa se, että olimme ystäväni kanssa ostamassa samaan aikaan lähteviin koneisiin liput ja nyt ystäväni kerkesi ostamaan omansa ja minulla ei ole enää varaa maksaa uutta lippua ennen kuin saan katevarauksen takaisin..

ei ikinä pitäisi luottaa näihin, joku jippohan siinä vissiin on jos haluaa halvalla ei mitään.

:(

4

366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maalaisjärkeä

      Ostakaa AINA vain lentoyhtiöiltä suoraan. Ilmaisia lounaita ei ole.

      Useimmat halpamyyjät etsivät lentohintoja tietokannoista, tiputtavat niiden hintaa kympillä, jotta se on halvempi tarjous kuin lentoyhtiöllä ja sitten laittavat 50e kuluja päälle. Jos mokaat missä tahansa, laskuttavat satasia palvelurahana. Sillä ne elävät.

      Lentoyhtiöltä kun ostaa lippunsa suoraan, lentoyhtiö palvelee peruutus- ja rerouting--tilanteissa lipun myyjänä. Jos lippu on ostettu kolmannelta osapuolelta, sillä olisi useimmiten velvollisuus hoitaa ilmoitukset lentoaikojen muutoksista ja peruutuksista. Hoitavatko ne sen? No eivät.

    • 17+9

      Kannattaa aina katsoa myös jälleenmyyjät. Viimeisin ostamani finnairin lento LHR-TMP-LHR Finnairilla £177 4.50, Travellinkillä €167,- (kuluineen).

      Säästö suunnilleen €50,- mikä on suunnnilleen 23% lipun hinnasta.

      ja lentoyhtiö ilmoittaa suoraan lentoaikojen muutoksista, check-inistä jne - re-routing (ennen kenttää) ja peruutukset myyjältä.

    • Anonyymi

      Halvat lennot - https://search.jetradar.com/?marker=12084&currency=EUR&locale=sq
      Jetradar on ollut jo vuosia itselleni lentomatkojen ensisijainen hakukone. Haen erityyppisiä matkoja, en pelkästään meno-paluu vaan usein niin, että lähtö tai paluu on eri kaupungista tai teen pysähdyksiä matkan varrella. Lisäksi Jetradar hakee mielestäni vaihtoehtoja erittäin kattavasti, myös halpalentoyhtiöiltä ja laajasti useilta varaussivustoilta.

      • Anonyymi

        luusereiden saitti. ja perseaukisten.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe