flyHi.fi huono kokemus

tyhmys

Äääks, tuntuu niin tyhmältä..
yritin tänään ostaa flyhin kautta lentolippuja NYCiin, löysin momondon kautta halvan suoran lennon. Varasin lipun nimelläni ja sain sähköpostiini ns ilmoituksen että lippu on varattuna tänään klo 23:59 saakka. Noin klo 14:00 päivällä aloin maksamaan lippua, näppäilin luottokorttini tiedot ja jostain syystä sivusto latasi hetken ja sitten yhtäkkiä nakkasi minut uudestaan tilaan missä valitsen maksutavan. No näppäilin kortin tiedot uudelleen ja jäin odottamaan latausta, sama tapahtuu uudelleen, mietin että onkohan mun kortissa vikaa, luottoa pitäisi olla kyllä. Tein tämän vielä kerran ja huolehdin ettei häiriötekijöitä koneella pitäisi olla, ei siinä, taas kävi sama homma. Sitten aloin mennä jo vähän paniikkiin.

kävin katsomassa luottokorttini verkkopankista ja jumalauta sieltähän oli mennyt katevaraus tämän lentolipun verran ja enemmän. Soitin pankkiini ja he sanoivat että joku outo uba on varannut mun kortilta kolme kertaa 10€ n maksun ja sitten American Airlines on yrittänys varata tätä lentolipun summaa mun tililtä neljä kertaa, mutta koska mun luotolla ei ole niin paljon katetta niin se on onnistunut varaamaan vain tämän yhden lentolipun verran.

eli nyt mun luottokortilta on katevarauksissa kolme jotain ihmeellistä 10€n maksua sekä Yks American Airlinesin menopaluu lentolippu jenkkeihin, eikä ole pieni raha kyseessä.

yritin soittaa useamman kerran tonne flyhin asiakaspalveluun ja sanoivat että maksu ei onnistunut ja että katevaraus palautuu automaattisesti mutta siihen voi mennä kolme viikkoa ja että mun "varaus" on peruttu.

mua niin huolettaa että Tää on joku huijaus.. Onko muilla kokemuksia tästä FlyHista? En tiedä mitä tekisin? Harmittaa se, että olimme ystäväni kanssa ostamassa samaan aikaan lähteviin koneisiin liput ja nyt ystäväni kerkesi ostamaan omansa ja minulla ei ole enää varaa maksaa uutta lippua ennen kuin saan katevarauksen takaisin..

ei ikinä pitäisi luottaa näihin, joku jippohan siinä vissiin on jos haluaa halvalla ei mitään.

:(

4

382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maalaisjärkeä

      Ostakaa AINA vain lentoyhtiöiltä suoraan. Ilmaisia lounaita ei ole.

      Useimmat halpamyyjät etsivät lentohintoja tietokannoista, tiputtavat niiden hintaa kympillä, jotta se on halvempi tarjous kuin lentoyhtiöllä ja sitten laittavat 50e kuluja päälle. Jos mokaat missä tahansa, laskuttavat satasia palvelurahana. Sillä ne elävät.

      Lentoyhtiöltä kun ostaa lippunsa suoraan, lentoyhtiö palvelee peruutus- ja rerouting--tilanteissa lipun myyjänä. Jos lippu on ostettu kolmannelta osapuolelta, sillä olisi useimmiten velvollisuus hoitaa ilmoitukset lentoaikojen muutoksista ja peruutuksista. Hoitavatko ne sen? No eivät.

    • 17+9

      Kannattaa aina katsoa myös jälleenmyyjät. Viimeisin ostamani finnairin lento LHR-TMP-LHR Finnairilla £177 4.50, Travellinkillä €167,- (kuluineen).

      Säästö suunnilleen €50,- mikä on suunnnilleen 23% lipun hinnasta.

      ja lentoyhtiö ilmoittaa suoraan lentoaikojen muutoksista, check-inistä jne - re-routing (ennen kenttää) ja peruutukset myyjältä.

    • Anonyymi

      Halvat lennot - https://search.jetradar.com/?marker=12084&currency=EUR&locale=sq
      Jetradar on ollut jo vuosia itselleni lentomatkojen ensisijainen hakukone. Haen erityyppisiä matkoja, en pelkästään meno-paluu vaan usein niin, että lähtö tai paluu on eri kaupungista tai teen pysähdyksiä matkan varrella. Lisäksi Jetradar hakee mielestäni vaihtoehtoja erittäin kattavasti, myös halpalentoyhtiöiltä ja laajasti useilta varaussivustoilta.

      • Anonyymi

        luusereiden saitti. ja perseaukisten.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe