Ufoja ei ole eikä tule

Missä ufot

Olen sitä mieltä että ufoista melskaaminen on turhaa. Olen yli 50 vee ja seurannut tätä ufo hommaa 30 vuotta ja yhtään omakohtaista tapausta ei ole tullut vielä eteen. On toisten kertomuksia ja toisen käden tietoja joihin nykyään suhtaudun kuin karhu ja susi havaintoihin. Jotkut kuulemma niitä näkee mutta ainutkaan en itse ole nähnyt vaikka luonnossa liikun. Ufonäkijät ovat kuin metsästäjiä, ne näkevät petoja joka nurkalla. Kertokaapa missä ne ufot lymylevät.

10

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vee70

      Minä olen yhden nähnyt ja olen yli 70 vee.
      Ettei ne hirmuisen yleisiä ole.

      • vee70

        Tarkennusta ed. : Havainto oli H:gissä joskus 1957, Hesarissakin oli iso kirjoitus ja
        kiekko nähtiin Ruotsissakin, ettei siis ollut yhden äijän harhanäky. Sattuuko joku toinenkin seniori muistamaan asiaa ?


    • melkein 60

      Ne on siellä titenkin missä vähiten odottaa, oon nähnyt kolme ufoa elämäni aikana. Seuraavaa ufohavaintoa odotellessani, voi olla että monille aika käy pitkäksi.

    • ,j,j,

      Jos ajatellaan, että yksi ihminen miljoonasta näkee ufon, niin siitä tulee jo 7000 ufohavaintoa. Eli ei sitä ilmiötä omakohtaisten havaintojen puuttumisella olemattomaksi todisteta.

    • Määritelmänsä mukaisia UFOja on nähty ja oltu näkevinään hyvinkin paljon. Itse en ole mitään salaperäisiä tai ainakaan selittämättömiksi jääneitä valoja nähnyt.

      Yhteensattumat saivat mielikuvitukseni liikkeelle joskus 90-luvun Helsingistä ja muistan edelleen uutisia jostain ufosta ja oudoista sähkökatkoksista, jolle tosin annettiin jokin tekninen selitys, mutta sitä tuskin kukaan enää muistaa.

      Mikään ei tietysti tee mahdottomaksi, etteikö se UFO olisi voinut sitä teknistä vikaa sähkönsiirtojärjestelmään aiheuttaa.

      Mikään ei myöskään todista, että nähdyt UFOt olisivat peräisin jostain toiselta planeetalta taikka, etteivät ne voisi olla jokin luonnollinen maapallosta itsestään johtuva ilmiö, joka on tieteelle vielä tuntematon tai todistamaton.

      UFOja on tutkittu, vatvottu, mietitty, analysoitu ja niillä on sekä spekuloitu että fantasioitu vuosikymmeniä. Fysikaaliset todisteet tai esitetyt jäänteet ovat olleet kovin vähäisiä ja nekin mitä on, ovat lähinnä alumiinia tai jotain muuta vastaavaa arkipäiväistä.

      Mysteeri kiihottaa mielikuvitusta ja mikä olisi herkullisempi selitys arkikokemuksesta poikkeavalle lentävälle ilmiölle kuin, että sen täytyy olla toiselta planeetalta tänne tullut Kolumbus tai muu löytöretkeilijä.

      Kaikki tällaiset olettamukset ovat kuitenkin vain olettamuksia.

      Mitä tulee havaintoihin harmaista, vihreistä taikka lisko-olennoista, jotka kaappaavat ihmisiä tutkimuksiinsa,eivät enää kuulu varsinaisten UFOjen havainnoimiseen, vaan johonkin ihan muuhun.

      Voisi olla, että jos minä avaruuden mittaamattomien korpimaiden tutkimattomia kolkkia tutkiessani olisin törmännyt siviiisaatioon, joka vaikuttaisi selviytymis- ja kehityskelpoiselta, en varmasti ensitöikseni meni sudittelemaan UFOllani heidän kotikaduilleen ja ruopimaan rapaa heidän silmilleen. Yrittäisin sen sijaan mieluummin tutkia heitä sopivan etäisyyden päästä, etten omalla läsnäolollani vaikuttaisi heihin ja heidän käytökseensä, ja voisin tutkia heitä mahdollisimman luonnollisessa ympäristössään.

      Kaikki käsitykset ja uskomukset maapallon ulkopuolisista tarkkailijoista ja täällä päin hengailevista olennoista perustuvat yksittäisten henkilöiden kertomuksiin. Esiintyy toki väitteitä esimerkiksi Venäjällä koko kaupungille esiintyneistä maan ulkopuolisista vierailijoista. Venäjällä nyt vain sattuu niin paljon, etteivät tämänkaltaiset asiat siellä juuri ylitä uutiskynnystä.

      UFOja on ja niitä kannattaa tutkia, mutta maapallon ulkopuolisten olentojen varaan ei juuri kannata tutkimuksiaan perustaa. Toki sellainenkin mahdollisuus on tietysti olemassa.

      USAlaiset UFO/alien/salaliittohörhöilyt jättäisin ihan krapulapäivien kipua ja ahdistusta lievittäväksi viihteeksi. Siellä vain kehitään uutta uskontoa vanhan ja tylsäksi koetun tilalle.

    • todnnsyys on tämä

      Mistä tiedät ettei tule?Miksi me olemme sitten olemassa,miksei muka muualle avaruuteen voisi syntyä mitään elämää?
      En usko,että asia olisi noin,maailmankaikkeus on liian suuri pittääkseen elämää vain tällä planeetalla.
      Minä vain uskon,että kontakteja ei ole vielä satu,mutta aina on toivoa,niin pitkään kuin on elämää.Eri asia on sitten ne eläjät,jotka pelkää kaikkea tämänkaltaista.Mutta ei itse elämä kysele keneltäkään mitään,se vain tapahtuu.
      Tämä totuus pitää minut kyllä ateistina,maailman tappiin asti.

      • jaahas 3

        Miten niin "ollaan olemasssa"?
        T(o)Yodista?


      • että noin
        jaahas 3 kirjoitti:

        Miten niin "ollaan olemasssa"?
        T(o)Yodista?

        Miten niin todista?Minä ainakin tunnen olevani olemassa,en tiedä teistä muista.


    • Veteranfan

      UFO kirjallisuudesta käy ilmi etteivät "he" halua tulla esittelemään itseään tahoille,jotka ottavat heidät vastaan aseellisesti.

      UFOt ovat enemmän sattuman varaisia näköhavaintoja ympäri maailman,eikä niistä ole kuin muutama selkeä valokuva tai filmin pätkä kuvattuna.
      Kukapa silminnäkijä olisi varautunut kamerakuvaukseen UFOn nähtyään???

      Nykyään on ilmiintynyt paljon kamerakännykällä otettuja UFO kuvia,niistä viime vuonna pääsi mediaan näyttelijä Russell Crowen ottama kuva Ufosta kamerakännykällä hotellin parvekkeelta kuvattuna keskellä päivää.

      • 99,naintinain

        Russelin ufo oli laivan masto ja sen valot :)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      382
      4505
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      283
      2502
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1803
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe