Ruokailu ennen nukutusta

ymmärtämätön_äiti

Mitä tarkoittaa ohjeissa maininta "lounaaksi liemimäisiä ruokia jotka eivät sisällä kiinteitä ruokapaloja"? Kun kuitenkin päivällisen kohdalla on erikseen maininta, että silloin vain liha- tai kasvislientä, niin mitähän kummaa saan siis tarjota lapselle lounaaksi??

10

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pelkkää nestettä

      Siis ruoka on oltava jo lounaalla mahdollisimman nestemäistä ja illalla täysin nestemäistä (ei mitään kiinteää). Tällä on tarkoitus saada suolisto mahdollisimman tyhjäksi ettei tule ulostetta seuraavina päivinä.

      • Thgyuk

        Ihanko tosissasi olet? Siis ettei paska lennä? Joo, näin kyllä suoliston tähystyksessä, mutta leikkaus on ihan toisesta syystä oltava syömättä, kuin ulosteen lentämisen takia. Aikuisilla ehdoton ja lapsilla vähän väljempi, koska lasta voi olla vaikea pitää pitkä aika syömättä! Mitä jos yritettäisiin uudelleen.

        "Ravinnotta oleminen ennen leikkausta on tärkeää anestesiaan liittyvän oksennusvaaran takia. Mahan sisältöä voi nukutettaessa joutua henkitorveen ja aiheuttaa siellä pahan tulehduksen."

        Äläkä mussuta mitää. Tuo on kopio vaasan sairaalan sivuilta! Idiot!!


    • äippä_edelleen

      Eli siis voinko lounaalla antaa kuitenkin esimerkiksi sosekeittoa? Kun seuraava päivä menee myöskin suurimmaksi osaksi syömättä, kun nukutuksessa tehtävän tähystyksen jälkeen niellään vielä kapselikamera, ja kameran nielemisen jälkeen saa vasta 4 tunnin kuluttua syödä, niin mahtaa koittaa jo seuraava ilta melkeinpä ennen kuin syödä saa. Niin sen vuoksi sitten antaisin lapselle mielelläni mahdollisimman ruokaisan aterian kuitenkin vielä silloin lounaaksi, sillä kokemuksesta tiedän ettei päivälliseksi kyllä suostu sitä lihalientäkään syömään...

      • Noudata ohjeita

        Nuo ohjeethan ovat kapseliendoskopiaa varten, jotta sen kuvista tulisi mahdollisimman hyviä. Nukutukseen riitää kuuden tunnin paasto. kannattaa tehdä, niin kuin neuvotaan, jotta tutkimuksesta olisi jotain hyötyäkin. Ei ole ihan halpa keikka.


    • rautalanka_mamma

      Niin siis ei ne juu olekkaan siis pelkkää nukutusta varten ei, mutta ajattelin että jos jollain olisi jonkin muun nukutuksen kautta vaikka ollut tietoa että mitä sitä saapi syödä. :) Ja sen vuoksi kyselenkin, etten varmasti tee ohjeiden vastaisesti, kun en yhtään varma ole että onko esim sosekeitto sallittua. :)

    • Hermokokki

      Otetaan sitä rautalankaa nyt jos mamma kerran haluaa: ohjeessa siis sanotaan: "liemimäisiä ruokia jotka eivät sisällä kiinteitä ruokapaloja".

      Seuraavaksi rautalankamamma ottaa sitä tekemäänsä tai kaupallista sosekeittoa suuhunsa tai sormiensa väliin ja tunnustelee, onko siinä kiinteitä ruokapaloja. Jos on, sitä ei saa antaa. Jos ei ole, eli se keitto on sitä samettista ihanaa tasaisen hienoa sosekeittoa, sitä saa antaa. Näin näitä ohjeita tulkitaan.

      Jos ei vielä mennyt perille, ota se keittokattila mukaan ja käy syöttämässä sairaalassa henkilökunnalle ja kysy, voiko tätä antaa vai ei, kun tuo teidän kirjoittamanne ohje on niin outo ja minä olen niin uusavuton että en tiedä mikä on kiinteä ruokapala.

    • miksi6

      Pitääkö aina vastata epäystävällisesti täällä? Nautitteko kun voitte näin tuoda omaa erinomaisuuttanne esiin?
      Ja ihan sattumalta tälle palstalle eksyin.

      • Gthyj

        Enemmän näihin tyhmiin vastauksiin saa laittaa oikomisia. Sekö on pätemistä, jos oikoo, kun joku helvetin idiootti päivänselvää asiaa kirjoittaa omasta päästä mitä sylki suuhun tuo!


    • kuksimiis

      Miksi6:lle sanoisin, että kyllähän tuo "ymmärtämätön_ äippä_rautalanka" aika uusavuttomalta vaikuttaa, että sikäli hermokokki antaa ihan oikeita ohjeita. Ja aika moni nainen änkyttää samalla lailla eikä ota selvää esim. soittamalla siihen ruokailuohjeen antaneeseen yksikköön.

      • Rfgyh

        Juurikin näin. Ite just leikkauksest tullu ja uutta poikii, mut en mä tääl sellaisia kysy, mitkä liittyy hoitoon. Jos vielä olis omast lapsesta kyse, niin vielä vähemmän. Kyllä se on se hoitoa antava yksikkö mikä jo kehoittaa soittamaan, jos on mieltä askartavia kysymyksiä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      262
      2541
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      192
      1632
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1424
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1156
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1149
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      220
      1008
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      990
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      895
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      719
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      710
    Aihe