Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kutsua änkeävät

Ei kiinnosta

Taas se aika vuodesta kun alkaa tulla kutsuja mökeille. Jos lupaan tulla niin sitten aletaan puhumaan että pitäisi sitten tehdä sitä ja tätä työtä siellä mökillä. Röyhkeimmät vasta perillä kertoo että tämä onkin työleiri. Ruokaa ja juomaa olen aina vienyt niin paljon koko porukalle että on jäänyt ylikin. Itse käytän vuokramökkejä juuri sen takia että en halua rehkiä vähää vapaa-aikaani vaikka varaa olisikin ostaa mökki käteisellä. Totean siis että en tee vapaa-ajallani töitä ja lähden pian pois.

Jos siis kutsutte vieraita mökillenne niin kertokaa heti jos kyseessä on työleiri.

7

346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hehee

      Vouti taas vauhdissa.

    • ei ole töitä.

      Meidän mökillä ei ole 24 vuoteen tehty mitään töitä, puut tulee pilkottuina, ja tontilla ei ole grammaakaan multaa mitä kaivella. Kerran piti kaatunut puu raivata, sen hoiti kylän metsuri. Vuonna 1998 meinattiin mennä mustikkaan, mutta saatiinkin torilta halvalla. Joskus kun tulee valtava inspiraatio, laitetaan tulet saunan kiukaaseen, mutta yleensä käytämme sähkökiuasta.

    • vinkki

      Jos minua yritetään kutsua jonkun mökille työleirille sanon että selkä on niin kipeä ettei pysty nostamaan mitään kaljapulloa raskaampaa. Toimii !

    • Työ on ilomme

      Ihmettelin kansan mökkeilyintoa silloin kun itsellä ei vielä mökkiä ollut. Kun olin saunonut ja uinut ja oli grillattu ja nukuttu yö, oli kova kiire lähteä pois. Sillä mitä muuta toisen mökillä voi tehdä? Työnteko toisen hyväksi ei motivoi. Nyt kun on oma mökki, niin tekemistä riittää. Työleirihän se on, mutta niin pitääkin olla. Talven aikana romahtanut kunto nousee kohisten kun raataa aamusta iltaan raikkaassa ulkoilmassa.

    • matonpesijä

      Mellä se menee näin, kun kutsutaan vieraita, sanotaan että kun tulette tehdään se homma porukadssa. Riippuu sitten ketä on tulossa, nuorille sanotaan etukäteen mikä homma voitaisiin tehdä. Sitten on yksi vnhempi parskunta joille sanon ottakaa matot mukaan, olen jo useana kesänä pessyt heidän matot, minun pestessä mattoja rouva kokkaa ja taskaa. Nuoret tekevät sen homman joka on etukäteen pyydetty, loppu aika vietetään miten milloinkin huvittaa. Eri ihmisten kanssa tehdään eri hommia iän ja kunnon ja taitojen mukaan, mut työtä tehdään vain kohtuudella, muuten nautitaan toistemme seurasta. Kukaan ei ole työleiriksi valittanut, pois se meiltä.

    • Työleirille

      Tosi on, taas se ruikutus alkoi tule nyt käymään (=töihin) meidän mökillä.

    • Mökki=TYÖLEIRI

      .

      "Leiritykset ovat parhaillaan käynnistymässä joka puolella Suomea"

      .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe