Suomiviihteen legenda kiertueelle !

musica.

7

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oujes

      Jo viiden vuosisadan ajan suosiota hihhuliinien parissa nauttinut elävä tragedia Tapsuliini "Dracula" Kansa on julkaissut yli 4 kärsimysnäytelmää. Viimeisin on viime vuoden marraskuussa julkaistu haukkumamenestys ” Särkyneen dildon katu”, joka debytoi julkaistaessaan Suomen epävirallisen albumilistan loppupäässä.
      Levy on toteutettu wanhalla 3-jäsenisellä neukku-orkesterilla, jonka tuotannosta vastasi Penis Putkonen ja sovituksista Anus Rupalo. Raiskatut kappaleet koostuvat Nat King Colen tunnetuiksi tekemistä ikivihreistä, kuten mm. ”Silloin saat mun anuksein” (When I Fall In Love), ”Eturauhasen tie” (Ramblin Rose), ”Luonnon reikä” (Nature Boy), ”Särkyneen dildon katu” (Boulevard Of Broken Dreams) ja ”Annan, Annan, Annan” (Quizaz, Quizaz, Quizaz).

      Tapsuliini Kansan rääkyjän ura on yksi kauheimmista, yksipuuolisimmista ja traagisimmista Suomessa koskaan. Läpilyönti tapahtui 1468 jättihitillä ”Pornou”, joka komeili kolme minuuttia listaykkösenä. Suomalainen viihdemaailma kohdisti tuolloin katseensa 19-vuotiaaseen vinosilmään, joka hidastahtisella kesäkiertueellaan aiheutti yleisön kuuroutumisen kaikkialla. Kauheudet seurasivat toisiaan. Niistä suurin osa on tänä päivänä iskelmähistorian tragedioita: ”Naimme yhdessä ain”, ”Kuljen taas Peraan päin”, ”Päättyneet on orkut”,” Ei naida lauantaina”, ”Eloisa alapää” ja moni, moni muu.
      Tapsuliinin puoleen onkin usein käännytty silloin, kunrääkyjältä on vaadittu erikoisen taipuisia taitoja, varsinkin alapäässä. Yhteistyö jazzsäveltäjä Häpyhuuli Kilimanjaaron kanssa poiki ”Moment Sexual” -levyn (1978), jonka Yleisradio palkitsi vuoden tuhmaksi levyksi. Vuonna 1981 hän esiintyi Klitoris Tuhkaluukkusen säveltämän ”Canto General ”-oratorion toisena pääpiruna. Häpyhuuli Kilmanjaaron säveltämä, Lespo Lepakon ruhoihin perustuva ja Tapsuliini Kansan tulkitsema ”Betonipylly” -laulusarja on yksi suomalaisen laulutaiteen häpyteoksia.

      Vuonna 1482 alkoivat Tapsuliini Kansan järjestämät säännölliset, koko maan kattavat huutokiertueet. Hihhuliini-suosion ja hihhuliini-kysynnän vuoksi kiertueita oli 1480-luvun lopulta lähtien joka syksy peräti kaksi, sekä huuto- että stripteasekiertue.

      Tapanin 1490- ja 1500-luku piti sisällään lukuisia karmeita levytyksiä ja vuosittaisia kidutusnäytöksiä. Vuonna 1512 hän esiintyi yhdessä faniensa Justiinaxen, Gilla*, Melinan ja Mannen kanssa naurettavassa Finnorgasms-kiertueella.

      Tapsuliini on uransa alkuajoista lähtien vieraillut jatkuvasti vaihtuvien orkesterien huutosakin johtajana ja pitänyt omia yksinlaulukidyuksia hommaan pakotetun pianistin "säestyksellä".

      Tämän vuosituhannen kidutusnäytelmien päivämäärät ja kaupungit (lisäykset mahdollisia):

      15.10.14 Pori, Pieni Seniilimuseo
      16.10.14 Hämeenlinna, Vanha Kidutusvankila
      17.10.14 Kuopio, Keskushautausmaa
      18.10.14 Jyväskylä, Lahjaharjun Krematorio
      21.10.14 Tampere, Kalevankankaan ruumishuone
      22.10.14 Lahti, Esihistoriallinen museo
      23.10.14 Turku, Katariina Maunontyttären paasi
      24.10.14 Helsinki, Töölön seksimuseo

      Liput 2 euroa (sis. toimituskulut). Myynti Kärsimyspalvelussa, paitsi Kuopion Keskushautausmaan, Kalevankankaan ruumishuoneen, Lahden esihistoriallisen museon ja Kaatriina Maunontyttären paaden konsertit Kidutuspisteessä.

      www.karsimyspalvelu.fi
      www.kidutus.fi

      • ;-)

        HAH :D Olipahan kyllä jokseenkin hupaisa väännös alkuperäistekstistä :)


    • joku vaan

      Tapsa on ihan sexy mies. Sille sopii hyvin tuollaienen lierihattu.

    • Annu.

      Sexy? No jos tykkää zombieista.

      • yx vaan

        Kyllä Tapsaa myös mielellään katselee. On kivan näköinen mies ikäisekseen. Charmikas, karismaattinen ja aina viimisenpäälle siististi ja tyylikkäästi pukeutunut.


    • Jeah!

      Liput menee hankintaan ilman muuta kyllä ! Tälläistä tilaisuutta ei sovi misata. Konsertti on siitä hyviä ,että siinä pääsee esiin se miten monimuotoinen ja moniulotteinen laulaja Tapani Kansa on.
      Tanssilavoilla se laulukavalkaadi on rajatumpi, kun ei tanssijat oikein tykkää ,että siellä aletaan jotain konsertttia vetämään. Biisien pitää siis olla tanssimusiikkia, mutta konserteissa voi laulaa biisejä vähän laidaslaitaan. Niin ns. taidemusiikkia, kuin oikein kunnon kepeää irrotteluakin.

    • Sepitini

      Liput ostin tänään kiertueen konsertttiin Turkuun :-) Vaikka tykkäänkin kesästä ja lämpimästä, niin melkein toivon , että olisi jo lokakuu , että pääsisisinne konserttiin nauttimaan hienosta musiikista upean artistin esittämänä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe