Suomiviihteen legenda kiertueelle !

musica.

7

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oujes

      Jo viiden vuosisadan ajan suosiota hihhuliinien parissa nauttinut elävä tragedia Tapsuliini "Dracula" Kansa on julkaissut yli 4 kärsimysnäytelmää. Viimeisin on viime vuoden marraskuussa julkaistu haukkumamenestys ” Särkyneen dildon katu”, joka debytoi julkaistaessaan Suomen epävirallisen albumilistan loppupäässä.
      Levy on toteutettu wanhalla 3-jäsenisellä neukku-orkesterilla, jonka tuotannosta vastasi Penis Putkonen ja sovituksista Anus Rupalo. Raiskatut kappaleet koostuvat Nat King Colen tunnetuiksi tekemistä ikivihreistä, kuten mm. ”Silloin saat mun anuksein” (When I Fall In Love), ”Eturauhasen tie” (Ramblin Rose), ”Luonnon reikä” (Nature Boy), ”Särkyneen dildon katu” (Boulevard Of Broken Dreams) ja ”Annan, Annan, Annan” (Quizaz, Quizaz, Quizaz).

      Tapsuliini Kansan rääkyjän ura on yksi kauheimmista, yksipuuolisimmista ja traagisimmista Suomessa koskaan. Läpilyönti tapahtui 1468 jättihitillä ”Pornou”, joka komeili kolme minuuttia listaykkösenä. Suomalainen viihdemaailma kohdisti tuolloin katseensa 19-vuotiaaseen vinosilmään, joka hidastahtisella kesäkiertueellaan aiheutti yleisön kuuroutumisen kaikkialla. Kauheudet seurasivat toisiaan. Niistä suurin osa on tänä päivänä iskelmähistorian tragedioita: ”Naimme yhdessä ain”, ”Kuljen taas Peraan päin”, ”Päättyneet on orkut”,” Ei naida lauantaina”, ”Eloisa alapää” ja moni, moni muu.
      Tapsuliinin puoleen onkin usein käännytty silloin, kunrääkyjältä on vaadittu erikoisen taipuisia taitoja, varsinkin alapäässä. Yhteistyö jazzsäveltäjä Häpyhuuli Kilimanjaaron kanssa poiki ”Moment Sexual” -levyn (1978), jonka Yleisradio palkitsi vuoden tuhmaksi levyksi. Vuonna 1981 hän esiintyi Klitoris Tuhkaluukkusen säveltämän ”Canto General ”-oratorion toisena pääpiruna. Häpyhuuli Kilmanjaaron säveltämä, Lespo Lepakon ruhoihin perustuva ja Tapsuliini Kansan tulkitsema ”Betonipylly” -laulusarja on yksi suomalaisen laulutaiteen häpyteoksia.

      Vuonna 1482 alkoivat Tapsuliini Kansan järjestämät säännölliset, koko maan kattavat huutokiertueet. Hihhuliini-suosion ja hihhuliini-kysynnän vuoksi kiertueita oli 1480-luvun lopulta lähtien joka syksy peräti kaksi, sekä huuto- että stripteasekiertue.

      Tapanin 1490- ja 1500-luku piti sisällään lukuisia karmeita levytyksiä ja vuosittaisia kidutusnäytöksiä. Vuonna 1512 hän esiintyi yhdessä faniensa Justiinaxen, Gilla*, Melinan ja Mannen kanssa naurettavassa Finnorgasms-kiertueella.

      Tapsuliini on uransa alkuajoista lähtien vieraillut jatkuvasti vaihtuvien orkesterien huutosakin johtajana ja pitänyt omia yksinlaulukidyuksia hommaan pakotetun pianistin "säestyksellä".

      Tämän vuosituhannen kidutusnäytelmien päivämäärät ja kaupungit (lisäykset mahdollisia):

      15.10.14 Pori, Pieni Seniilimuseo
      16.10.14 Hämeenlinna, Vanha Kidutusvankila
      17.10.14 Kuopio, Keskushautausmaa
      18.10.14 Jyväskylä, Lahjaharjun Krematorio
      21.10.14 Tampere, Kalevankankaan ruumishuone
      22.10.14 Lahti, Esihistoriallinen museo
      23.10.14 Turku, Katariina Maunontyttären paasi
      24.10.14 Helsinki, Töölön seksimuseo

      Liput 2 euroa (sis. toimituskulut). Myynti Kärsimyspalvelussa, paitsi Kuopion Keskushautausmaan, Kalevankankaan ruumishuoneen, Lahden esihistoriallisen museon ja Kaatriina Maunontyttären paaden konsertit Kidutuspisteessä.

      www.karsimyspalvelu.fi
      www.kidutus.fi

      • ;-)

        HAH :D Olipahan kyllä jokseenkin hupaisa väännös alkuperäistekstistä :)


    • joku vaan

      Tapsa on ihan sexy mies. Sille sopii hyvin tuollaienen lierihattu.

    • Annu.

      Sexy? No jos tykkää zombieista.

      • yx vaan

        Kyllä Tapsaa myös mielellään katselee. On kivan näköinen mies ikäisekseen. Charmikas, karismaattinen ja aina viimisenpäälle siististi ja tyylikkäästi pukeutunut.


    • Jeah!

      Liput menee hankintaan ilman muuta kyllä ! Tälläistä tilaisuutta ei sovi misata. Konsertti on siitä hyviä ,että siinä pääsee esiin se miten monimuotoinen ja moniulotteinen laulaja Tapani Kansa on.
      Tanssilavoilla se laulukavalkaadi on rajatumpi, kun ei tanssijat oikein tykkää ,että siellä aletaan jotain konsertttia vetämään. Biisien pitää siis olla tanssimusiikkia, mutta konserteissa voi laulaa biisejä vähän laidaslaitaan. Niin ns. taidemusiikkia, kuin oikein kunnon kepeää irrotteluakin.

    • Sepitini

      Liput ostin tänään kiertueen konsertttiin Turkuun :-) Vaikka tykkäänkin kesästä ja lämpimästä, niin melkein toivon , että olisi jo lokakuu , että pääsisisinne konserttiin nauttimaan hienosta musiikista upean artistin esittämänä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1484
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe