Puuilo työpaikkana?

hmmdmd24

Kertokaapas kokemuksia Puuilo työpaikasta???

12

1481

Vastaukset

 • En suosittele. Pienet on piirit ja jos et kuulu sammaan uskontoon;ei etenemis mahdollisuuksia.

  • mikä uskonto? palkka ok?


 • Lestoja lestoja lestoja....
  Palkat pienet jos et ole isonpomon sukulaisia.

  Kaksi vuotta jaksoin 8.10€/tunti olla töissä.

  Ja arvatkaapa mikä mökä siitä nousi työpaikalla kun eräs pikkupomoista näki minun tulevan Alkosta ulos...

  Jos ajattelit kiduttaa itseäsi ja vahingossa saada joka päivä saman uskonto tuputuksen, ole hyvä vaan ja mene töihin heille.

 • Kasvava ketju, nyt menny omistajuus 50/50 alkuperästen omistajien (Kainuusta joku lesta-suku) ja rahotusyhtiön kanssa.

  Rahaa tulee taloon. Palkat perus palvelualan TES:sin mukaset, johtajathan ne vetää isoimmat tuohet taskuun ja käy etelässä "työmatkoilla" tutustamassa kiinan roinaan ja varmaan paikallisiin "nähtävyyksiin".

  Ei varmaan ole etenemismahollisuuksia jos ei jaa samaa uskonnonsuuntausta tai todista muuten vaan olevansa hurahtanu touhuun (ruskea kieli).

  Eiköhän tuotakin työtä tee, pistää vaan semmoset kilparatsun silmäläpät päähän ja keskittyy omaan suorittamiseen. Pitkäaikasta paikkaa jos haaveilee niin kieli sinne auringon varjopuolelle tai vaihtoehtosesti raamattu kainaloon aamulla kun meet töihin.

  Summa summarum, tän päivän työllisyysmarkkinoilla en nirsoilis...

 • Hyvä kun joku yrittää. Uskonnonvapaus antaa vapauden uskoa tai olla uskomatta. Muutkin voisi yrittää ja olla valittamatta. Kaikissa työpaikoissa työntekijöiden palkat on pieniä ja pomojen isoja.

  Jokainen voi myös itse irtisanoutua jos on huonossa työssä ja perustaa oman yrityksen ja palkata sinne työntekijöitä hyvällä palkalla - suosittelen!

  Itsekkyys on vaan osa ihmisyyttä..

  Iso peukku ko yrityksen omistajalle työllistää itsensä ja siinä sivussa monia muita. Yrittämällä ja veroja maksamalla me tätä Suome rakennamme ja pidämme pystyssä!

  • Yrittämällä ja veroja maksamalla..kyl on nyt ruusunpunaset lasit naamalla, ja näköjään niillä ei saa selvää edes mistä puhutaan

   Eli tässähän kyseltiin Puuilosta työnantajana, ei siitä miten Suomea "rakennetaan" ja "ylläpidetään". Sallinet heittomerkit, sillä nykyisen kehityksen malli ei ole kauaskantoinen saatikka tasaveroinen. Oikeudenmukaisuuskin riippuu osapuolesta ja tilanteesta.

   Ja totesin että työnantajan ihan yhtä hyvä ja huono kuin muutkin. Sisäpiirissä ovat avaimet johtoportaan palkkalistoille ja sitä myöten parempaan palkkaan. Onko se hyvä vai huono juttu, päätä itse.

   Mutta mutta, kuten lopussa summasin ei kannata nirsoilla, muuten on lopussa luu kädessä ja tippa silmässä.


 • Kuulostaa hyvältä ottaen huomioon joidenkin katkeruuden. Luulivat varmaan että tulevat pomoksi ja kun eivät päässeet niin valitus ja vääristely on kamala.
  Noh, kirjoitukset kertovat kirjoittajista itsestään ensin.
  Asiallisia kommentteja melko vähän. Juuri kukaan ei tiennyt edes palkkaa???

 • Tämä firma minuakin kiinnostaisi. Alkuperäinen kysymys on vuodelta 2014, mutta olisiko jotain tietoa Puuilosta nykyään? Omistajuus vaihtunut ja ketju kasvusuunnassa. Minkälainen on Puuilo työpaikkana? Kannattaako hakea? Asiallisia kommentteja olisi kiva saada.

  • Hei! Tosiaan palkka Tessiä noudattaa orjallisesti. Aika huonosti tulee palautetta kumpaankaan suuntaan siis hyvää tai huonoa. Yrityksen pelisäännöt vähän hakusessa. Tuolla tehään näin ja toisaalla toiste päi...yhteneväisyyttä kaivataan kovasti. Kehitystä pitää tapahtua ja paljon yleisesti johtamisesta asenteisiin. Etenemismahdollisuudet todella minimaaliset. Työkaverit JEES ainakin suurinosa ja ASIAKKAAT ihania suurinosa 😄


 • Jos tyydyt normi myyjän tehtäviin etkä haikaile enempää niin ihan ok, palkka tulee tilipäivänä ja tes mukaan palkkaus. Huomioitavaa on et suurin osa tekee täyttä tuntimäärää 37,5h/vko.

  • Moikka.
   Miten ois. Kun itte oon Tetina siellä ollut 1kk ilmapiiri kannustava viimetorstaihin laitoin vahingossa tavaran väärään paikkaan ja siitä Itäkeskuksen myymälä pomo ärähti ja olisin vienyt takasin. Sitten eilen laskin tavaran määrää ja asiakkaat keskeyttivät niin tuli muutama virhe. Kysyisin onko oikein vittu tyylillä ilmoittaa jos teet liikaa vielä saat kenkää. Kylmä ilmapiiri Tuntuu että Itäkeskus piste kiireinen ilmapiiri. Ja kun koitin vaihtaa pari sanaa niin ignoraa mut. ?


 • jahhh teremm

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

 • Björn Wahlroos: "Suomeen perustulo!"

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päättyi mielenkiintoisesti kun Nalle otti esiin että Suomen tulisi saada perustulo (varsin vihervasurilainen mielipide), toimittaja Vaaherkumpu silminähden kauhistui ja päätti nopeasti haastattelun. Olisi ollut kyllä mielenkiintoista tietää millainen kansalaispalkkajärjestelmä Suomessa pitäisi pankkiirin mielestä olla. Kokoomus ja kokoomuksen toimittajat tunnetusti vastustavat perustuloa. Kahdesta syystä, se kiristäisi upporikkaiden verotusta ja toinen syy on se, että palkat lähtisivät nousuun aikaa myöten.

  157
 • Mieheni petti, kuinka pääsen yli?

  Mieheni petti minua 9 kuukautta sitten ja edelleen asia on niin arka, että itken ja masennun välillä aivan täysin. On alkanut tuntumaan, että pitäisikö vain erota, helpottaako asia sitten. Ollaan keskusteltu paljon tapahtuneesta ja siihen johtaneista syistä ja vietetty aikaa yhdessä erilailla kuin aiemmin. Mutta nämä romahdukset ovat niin hirveitä sitten kun niitä tulee, että tiedän aiheuttavani myös miehelleni pahaa oloa ja hän kuitenkin katuu tekemäänsä, mutta ei tiedä miten voisi minua auttaa. Enkä tiedä kyllä itsekään.

  146
 • Erika Vikmanin rohkea viisuehdokas Cicciolina julkaistu

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  57

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  67
  2947
 2. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  7
  419