Puuilo työpaikkana?

hmmdmd24

Kertokaapas kokemuksia Puuilo työpaikasta???

98

25093

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ent.puuilolainem

      En suosittele. Pienet on piirit ja jos et kuulu sammaan uskontoon;ei etenemis mahdollisuuksia.

      • teps1

        mikä uskonto? palkka ok?


    • Puusuru

      Lestoja lestoja lestoja....
      Palkat pienet jos et ole isonpomon sukulaisia.

      Kaksi vuotta jaksoin 8.10€/tunti olla töissä.

      Ja arvatkaapa mikä mökä siitä nousi työpaikalla kun eräs pikkupomoista näki minun tulevan Alkosta ulos...

      Jos ajattelit kiduttaa itseäsi ja vahingossa saada joka päivä saman uskonto tuputuksen, ole hyvä vaan ja mene töihin heille.

      • Anonyymi

        Ei se kyl mikään lestojen firma oo. Ohhoijaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se kyl mikään lestojen firma oo. Ohhoijaa

        Ai ei? Alkuperäisen puuilon puolelta johtoporras lestoja ja heidän siskojaan/veljiään/vaimojaan/sukulaisiaan täynnä, ja surullisesti töissäkin tunnutaan suosivan lestadiolaistyöntekijöitä jos myymäläpäällikkö kuuluu samaan kastiin. Muita sitten nälvitään syyttä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai ei? Alkuperäisen puuilon puolelta johtoporras lestoja ja heidän siskojaan/veljiään/vaimojaan/sukulaisiaan täynnä, ja surullisesti töissäkin tunnutaan suosivan lestadiolaistyöntekijöitä jos myymäläpäällikkö kuuluu samaan kastiin. Muita sitten nälvitään syyttä

        Eivät varmaan palkkaa jos tietävät jonkun olevan homo?


    • Zei

      Kasvava ketju, nyt menny omistajuus 50/50 alkuperästen omistajien (Kainuusta joku lesta-suku) ja rahotusyhtiön kanssa.

      Rahaa tulee taloon. Palkat perus palvelualan TES:sin mukaset, johtajathan ne vetää isoimmat tuohet taskuun ja käy etelässä "työmatkoilla" tutustamassa kiinan roinaan ja varmaan paikallisiin "nähtävyyksiin".

      Ei varmaan ole etenemismahollisuuksia jos ei jaa samaa uskonnonsuuntausta tai todista muuten vaan olevansa hurahtanu touhuun (ruskea kieli).

      Eiköhän tuotakin työtä tee, pistää vaan semmoset kilparatsun silmäläpät päähän ja keskittyy omaan suorittamiseen. Pitkäaikasta paikkaa jos haaveilee niin kieli sinne auringon varjopuolelle tai vaihtoehtosesti raamattu kainaloon aamulla kun meet töihin.

      Summa summarum, tän päivän työllisyysmarkkinoilla en nirsoilis...

    • tsemppiä puuilo

      Hyvä kun joku yrittää. Uskonnonvapaus antaa vapauden uskoa tai olla uskomatta. Muutkin voisi yrittää ja olla valittamatta. Kaikissa työpaikoissa työntekijöiden palkat on pieniä ja pomojen isoja.

      Jokainen voi myös itse irtisanoutua jos on huonossa työssä ja perustaa oman yrityksen ja palkata sinne työntekijöitä hyvällä palkalla - suosittelen!

      Itsekkyys on vaan osa ihmisyyttä..

      Iso peukku ko yrityksen omistajalle työllistää itsensä ja siinä sivussa monia muita. Yrittämällä ja veroja maksamalla me tätä Suome rakennamme ja pidämme pystyssä!

      • Zei

        Yrittämällä ja veroja maksamalla..kyl on nyt ruusunpunaset lasit naamalla, ja näköjään niillä ei saa selvää edes mistä puhutaan

        Eli tässähän kyseltiin Puuilosta työnantajana, ei siitä miten Suomea "rakennetaan" ja "ylläpidetään". Sallinet heittomerkit, sillä nykyisen kehityksen malli ei ole kauaskantoinen saatikka tasaveroinen. Oikeudenmukaisuuskin riippuu osapuolesta ja tilanteesta.

        Ja totesin että työnantajan ihan yhtä hyvä ja huono kuin muutkin. Sisäpiirissä ovat avaimet johtoportaan palkkalistoille ja sitä myöten parempaan palkkaan. Onko se hyvä vai huono juttu, päätä itse.

        Mutta mutta, kuten lopussa summasin ei kannata nirsoilla, muuten on lopussa luu kädessä ja tippa silmässä.


      • Anonyymi

        RRUHAHAHAAAA.
        Kyseisessä yrityksessä ei merkitse mikään muu kuin että vähänkin esimiesasemaan päässet ja todella epäpätevät henkilöt tekevät kaikkensa päästääkseen ehkä vielä yhden askelman puolaportailla. Tämä tapahtuu henkilöstöä kyykyttämälllä ja simputtamalla.


    • höpötetääntaas

      Kuulostaa hyvältä ottaen huomioon joidenkin katkeruuden. Luulivat varmaan että tulevat pomoksi ja kun eivät päässeet niin valitus ja vääristely on kamala.
      Noh, kirjoitukset kertovat kirjoittajista itsestään ensin.
      Asiallisia kommentteja melko vähän. Juuri kukaan ei tiennyt edes palkkaa???

    • Ellinorsu

      Tämä firma minuakin kiinnostaisi. Alkuperäinen kysymys on vuodelta 2014, mutta olisiko jotain tietoa Puuilosta nykyään? Omistajuus vaihtunut ja ketju kasvusuunnassa. Minkälainen on Puuilo työpaikkana? Kannattaako hakea? Asiallisia kommentteja olisi kiva saada.

      • EhkäHiemanErilainenMyyjä

        Hei! Tosiaan palkka Tessiä noudattaa orjallisesti. Aika huonosti tulee palautetta kumpaankaan suuntaan siis hyvää tai huonoa. Yrityksen pelisäännöt vähän hakusessa. Tuolla tehään näin ja toisaalla toiste päi...yhteneväisyyttä kaivataan kovasti. Kehitystä pitää tapahtua ja paljon yleisesti johtamisesta asenteisiin. Etenemismahdollisuudet todella minimaaliset. Työkaverit JEES ainakin suurinosa ja ASIAKKAAT ihania suurinosa 😄


    • Myjä

      Jos tyydyt normi myyjän tehtäviin etkä haikaile enempää niin ihan ok, palkka tulee tilipäivänä ja tes mukaan palkkaus. Huomioitavaa on et suurin osa tekee täyttä tuntimäärää 37,5h/vko.

      • Anonyymi

        Moikka.
        Miten ois. Kun itte oon Tetina siellä ollut 1kk ilmapiiri kannustava viimetorstaihin laitoin vahingossa tavaran väärään paikkaan ja siitä Itäkeskuksen myymälä pomo ärähti ja olisin vienyt takasin. Sitten eilen laskin tavaran määrää ja asiakkaat keskeyttivät niin tuli muutama virhe. Kysyisin onko oikein vittu tyylillä ilmoittaa jos teet liikaa vielä saat kenkää. Kylmä ilmapiiri Tuntuu että Itäkeskus piste kiireinen ilmapiiri. Ja kun koitin vaihtaa pari sanaa niin ignoraa mut. ?


    • Anonyymi

      jahhh teremm

    • Anonyymi

      Tulen töihin, palkka on jopa 8e ja se on gtvä minulle, ja pidän töiden tekemisestä, joten tämä paikka vaikuttaa todella gyvärä

    • Anonyymi

      Haistakaa kaikki vittu!

    • Anonyymi

      Ootte kaikki homoja!

      • Anonyymi

        Älä käytä homoa haukkumasanana. Se on homokammoista.


    • Anonyymi

      hom

    • Anonyymi

      Palkkoja ei makseta oikein. Teetetään palkkaan nähden mieletöntä määrää töitä. Työajat vaihtelevat ihan liikaa, rytmeistä ei pidetä kiinni. HR ei vastaa sähköposteihin, puheluihin. Osa-aikaiset eivät saa sopimuksen mukaisia tunteja. Keski-Suomen ja Uudenmaan alueilla kuppikunnat jotka pyörittävät näitä lafkoja, ei toimitusjohtaja. Työpaikkakiusaamiskulttuuri vahvasti läsnä. En suosittele kenellekkään.

      T. Entinen Puu'iloinen'

      • Anonyymi

        Voin allekirjoittaa tämän. Uusi duuni hakusessa koko ajan.


      • Anonyymi

        Joo, minäkin allekirjoitan. Pienet on piirit ja töitä pitäisi tehdä kahden edestä, että katsottaisiin hyvällä eikä otettaisi silmätikuksi. Uus työpaikka ollu kahtelussa jo hetken aikaa. HR tosiaan mielenkiintoinen yhtiön osa, ei vastaa mihinkään vaikka tessiä rikotaan mp toimesta.


    • Anonyymi

      Joo en suosittele paikkaa... Tehdään töitä tosiaan yli kahden ihmisen edestä ja mitään arvostusta/kiitosta ei ole tulossa. Asiakkailtakin vaa paskaa niskaan,kun et ole puuseppä, LVI asentaja, sähkäri,talon rakentaja tai joku helvetin nikkari Seppo.

      Jos haluat menettää mielenterveytesi, tule puuiloon.

    • Anonyymi

      Joo,

      Voin sanoa etten suosittele työpaikkana. Paljon työtehtäviä liian vähällä palkalla. Yrittää jopa kusettaa sisäänostajan palkan myyjän palkalla. Jokaisella on omat hyllyt mihin pitää tilata tavaraa ja olet itse yhteydessä toimittajiin. Siisteys myymälöissä on todella huonoa, myyjät ei siisti kun niin paljon tekemistä. Yrittää samaan aikaan palvella ja hyllyttää mikä on aivan mahotonta. Liian vähän porukkaa edes yrittää tehdä mitään.

    • Anonyymi

      Mahtava paikka!
      Palkka TESsin mukaista ja aina ajallaan
      Monipuolinen työ ei pelkkää kassalla istumista vaan tuotteiden tilausta, oman osaston järjestelyä/suunnittelua tavaran purkua yms yms.

    • Anonyymi

      Olen yrittänyt hakea sinne töihin, mutta kun ei ole videohaastattelu mahdollisuutta minulla, niin eivät noteeraa mitenkään.

      • Voin kertoa kokemuksesta että ei kannata.


    • Anonyymi

      Hyvä työpaikka se on. Se on sama mistä firmasta kyselet niin kaikki vaan haukkuu. Palkka oli itsellä muutaman vuoden jälkeen yli 12€ tunnissa ja loppujen lopuksi melko harvoin vitutti olla töissä.

    • Anonyymi

      En suosittele kyseistä firmaa kenellekään, paitsi jos olet jollakin tavoin sukua tai kuulut ns.sisäisiin piireihin.Tai haluat herätä joka aamu suunnattomaan vitutukseen työpaikan valinnan suhteen, Se henkilö, joka on Puuilon työpaikkailmoituksen laatinut on todella palkkansa ansainnut sillä noin sujuvasti ja houkuttelevasti kirjoitettua paskaa en ehkä ole eläissäni lukenut ja siihen täkyyn sorruin minäkin. ( en siis uskonut kommentteja jotka olin tältä palstalta ennen täkyyn tarttumistani lukenut ) No kantapään kautta oppii ja korjasin tilanteen hyvin nopeasti omalta osaltani nostamalla kytkintä. Puuilossa sinut työllistetään perus myyjän toimenkuvan palkalla lisäksi, siivoojan, kassavastaavan, tilausvastaavan, kassan, infon, varastohenkilön yms toimenkuviin ja luonnollisesti mistään ei senttiäkään lisää makseta.” Tulijoita kun on” no eipä ollut ainakaan tuohon kyseiseen myymälään pääkaupunki seudulla.
      Työnhakijoiden papereita käytiin läpi kahviossa henkilökunnan kuullen ja mm. kommentit ”taas joku saitaanhoitaja yrittää tänne, no ei todellakaan pääse, menköön vaan lakkoon” eivät olleet mitenkään uusi juttu.
      Yhtäkään asiaa et saa alusta loppuun tehtyä ja seurauksena paskaa sataa niskaan ja sitähän ei toki anneta face to face vaan kirjoitellaan infotaululle kahvion seinälle.
      Työturvallisuus ja varaston hallinta ovat myöskin sellaista luokkaa, että joku päivä on joltakin henki pois. Joko asiakkaalla tai henkilökunnan jäsenellä.
      Mitään elintarvikkeita en myöskään itse tuosta kyseisestä myymälästä ostaisi. En itselleni enkä lemmikille. Syynä siihen on se että varastotilat vilisevät hiiriä ja niiden jätöksiä ja luonnollisesti myös maistelemia tuotteita viedään ronskisti esille.
      Suurin osa henkilökunnasta työmotivaatioltaan ( ainakin tuossa kyseisessä myymälässä ) juurikin sellaista mä oon täällä pakon edessä ja se , että saavun paikalle ja olen tekevinäni jotakin on jo suuri saavutus.
      Jos siis itse olet ihminen joka antaa täyden työpanoksen palkkaa vastaan ja odottaa sitä myös työkavereilta sekä puljun johdolta niin suosittelen lämpimästi etsimään duunia muualta. Toki tuo on sellainen kokemus että sen kun kerran kokee niin aivan eritavalla osaa arvostaa mm. Siivoojan ammattia mikä on todellakin arvokasta työtä ja aivan liian huonosti palkattua. Mutta vastaavaa työkokemusta et varmasti muualta tule saamaan. Eli jos kaipaat elämääsi särmää ja haluat elää verisuoni otsalla pullottaen niin sinne vain sekaan taatusti sopii.
      Edellä kertomani asiat eivät satavarmasti ole isommalle johdolle uutinen sen verran usein tuossa puljussa notkuivat, mutta silmät kiinni ja näennäisesti neuvoja niin kyllä se siitä kun vaan

    • Anonyymi

      Kaikki täysin ylityöllistyneitä, noin puolet vaadituista asioita ehtii tekemään, jos sitäkään.

      ERP-järjestelmä ja käytännöt ovat naurettavia.

      Tavaraa tulee jatkuvasti liikaa ja siihen työntekijä ei voi vaikuttaa -> varasto aina täynnä ja siitä tulee paskaa niskaan. Ongelman juurisyyn korjaamisen sijaan johtoporras nysväilee päivästä toiseen ja prässää vaan alempiarvoisia. Puhutaan lisäksi jostain henkisen kuuntelun tärkeydestä ja ties mistä vaikka oikeitakin, ratkaistavissa olevia ongelmia olisi.

      Yllä mainittiin jo, mutta varastot ovat hengenvaarallisia tavaran määrästä johtuen.

      Myymäläpäällikön tekemää työpaikkakiusaamista ja syrjintää on havaittu.

      En ole koskaan nähnyt näin tunareita toimihenkilöitä missään firmassa, mitä Puuilossa on. On ilmiselvää, että johtoportaan henkilöt eivät ole päivääkään töitä tehneet. Käsittämätöntä.

      T: Entinen Puuilolainen

      • Yhdyn täysin näihin näkemyksiin.


    • Anonyymi

      Mulle tulee Puuilosta jotenkin KGB vibat kun niiden henkilökunta käyttää semmosia antiikin aikaisia radiopuhelimia keskinäiseen viestintään.

      Semmosia mistä kuuluu semmonen ksiii kohinaääni kun painetaan sitä nappia pohjaan oman puheenvuoron aikana. Oon itsekseni aina repeillyt tätä viestintää todistaessa. Lidlis ja monis muis on semmoset korvanapit mut Puuilo luottaa radiopuhelimiin.

    • Anonyymi

      Palkat maksetaan väärin, työvuorot suunnitellaan naamakertoimen mukaan, vapaapäiviä on hyvin harvoin kahta peräkkäin, pisimmät työputket 8-9 päivää, hlökunta riitelee keskenään, esimiehet ei tunne TES- sisältöä.
      Työturvallisuus on vitsi. Hyllynpäälliset ja varasto tursuaa tavaraa, useampi asiakas poistui myymälästä verta vuotavine haavoineen kun hyllystä tipahti tavaraa niskaan. Hyllyt rakennetaan jämäpaloista, kiinnitetään milloin nippusiteillä, milloin narulla johonkin keskeiseen tolppaan ja toivotaan että rakennelma pysyy pystyssä. Tämän jälkeen ladataan täyteen tavaraa 👍🏻 Ihmettelen ettei tähän ole mikään virallinen taho vielä puuttunut.


      Vuoden verran jaksoin tätä sekoilua ja lähdin muihin hommiin. Kannattaa kiertää kaukaa, niin työntekijänä kuin asiakkaana

    • Anonyymi

      Kyllä kai puuilokin menettelee sen 26-viikon ajan. Vakituisena ei kannata näin pienipalkkaisia töitä tehdä.

    • Anonyymi

      Osallistuin myymäläesimiehenä erääseen henkilöstöjohtajan pitämään koulutukseen joka koski työvuorosuunnittelua. Jotain kyseisen firman henkilöstöpolitiikasta kertoo sekin että hän kesken koulutuksen julistaa sitä, miten hänen mielestään luottamusmiehen tulisi olla hieman tyhmempi mitä nykyinen on jotta hän voisi toimia vapaammin.

      • Anonyymi

        Ja tämä on totta! Nimittäin itsekin myymälän esihenkilönä olin samassa koulutuksessa ja sama homma särähti aikalailla omaankin korvaani. TESsiä pyritään kiertämään minkä keritään.

        Samaa voin itsekin todeta useammassa kaupan alalla toimivassa firmassa töissä olleena : Puuilossa olet myyjä, siivooja, kassahenkilö, kassanlaskija, trukkikuski, varastohenkilö, oston assistentti ja ennenkaikkea sylkykuppi!

        Myymäläkohtaiset resurssit on vedetty henkilökunnan määrän suhteen todella minimiin ja ensi vuonna vielä tiukennetaan (tätähän normaalit myyjät eivät vielä edes tiedä!) Oikeasti aikasi riittäisi normaaleihin hommiin, eli asiakaspalveluun ja hyllyttämiseen. Niiden lisäksi tässä firmassa siivoat myymälän (moppaat ja imuroit lattiat) asiakas-WC:t, ja taukohuoneet, teet kassavuoroja (ja juokset vähän väliä auttamassa toisella kassalla ja infossa), hoidat reklamaatiot, lasket kassat ja tilaat itse tuotteet (muissa firmoissa tämän hoitavat oston assistentit!).

        Kun aikasi ei millään riitä tähän kaikkeen, saat jatkuvati huomauttelua ja, että "edeltäjäsi kyllä pystyi hoitamaan nämä kaikki". Noh, miksiköhän ei sitten enää ole talossa?? Muutenkin vaihtuvuus firmassa kaupan alankin huomioon ottaen ihan omissa lukemissaan samoin kuin sairauspoissaolot.

        Suuri osa työntekijöistä ensimmäisissä työpaikoissaan ja tästä syystä eivät varmasti tiedä, että missä tahansa muussa alan firmassa pääsisivät PALJON helpommalla. Esihenkilönä joudut omien myyjän hommiesi lisäksi vahtimaan, tarkkailemaan ja huomauttelemaan muita myyjiä kuin päiväkotilapsia. Tästä palkkiona saat m*lkun maineen ja sinun tekemisistäsi valehdellaan ylemmälle johdolle.

        Tilat ovat niin epäsiistit, että ovat oikeasti vaaralliset niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Työvälineissa kuten kaikessa muussakin säästetään niin, että työnteko on jo pelkästään tämän takia kuin tervassa juoksemista. Roskikset pursuavat ja roskaa lojuu kaikkialla, mutta roskiksien tyhjennysväliä ei voi saada tiheämmäksi eikä isompia roskiksia kun mikään ei saisi maksaa mitään. Sama koskee kaikkea työntekoa helpottavaa laitteistoa ja tarvikkeita jotka ovat muualla arkipäivää ; mitään ei saa kun mikään ei saisi maksaa mitään.

        Myymälässä hiiret ja rotat juoksentelevat ja linnut lentelevät. Ja samalla myydään elintarvikkeita...

        Kaiken tekemisesi joudut kuittaamaan tehdyksi, kun muualla luotetaan, että hommat hoituu.

        Jos mielesi tekee kaupan alalle, niin valitse IHAN MIKÄ VAIN muu yritys jos yhtään välität niin fyysisestä kuin henkisestä terveydestäsi. Työpaikkailmoituksissa sekä haastattelussa osaavat kyllä antaa ruusuisen kuvan hommasta mutta todellisuus iskeekin sitten työn aloittamisen jälkeen kuin märkä rätti vasten kasvoja.


    • Anonyymi

      Puuilon henkkaripamppu on muuallakin töpeksinyt aikanaan, Valiolta sai lähtöpassit aikanaan sekoiltuaan henkkarihommissa.

      • Anonyymi

        Osakko nää kertoa tästä lissee?


    • Anonyymi

      Jatkuvasti työntekijä haku päällä johonkin myymälään, kyllä se kertoo omaa tarinaansa siitä miten ”viihtyisä” paikka puuilo on. Onneksi itse pääsin pois!

    • Anonyymi

      Älä. Missään nimessä. Mene tänne töihin. Koskaan.

      Varmasti seksiä myymälläkin säilyy oma mielenterveys paremmin kuin mitä Puuilolla on tarjottavanaan. Tähän ks. firmaan en kyllä lähettäisi ominta pahinta vihamiestäkään.

      Minut palkattiin varastomieheksi pääkaupungilla toimineeseen yksikköön, ja samalla viikolla kun aloitin tuolloinen esihenkilö savustettiin ulos ilmeisesti perättömillä huhuilla. Vaikka varastomieheksi olin palkattu, johdon vaihtuessa sain oppia että kaikki tekee kaikkea. Siis todellakin, kuten tässä ketjussa on mainittu, saat olla siivooja, kassahenkilö, oston assistentti eikä näistä tule tippaakaan lisää palkkaa, tai edes kiitosta.

      Työn kuva on itsessään jo kovin hektinen, mutta sitten sinulle keksitään lisää tekemistä tuottavuuden nimissä vaikka oikeasti aikasi ei kerta kaikkiaan riitä vaadittavaan työtehtäviin millään. Jos et kykene näistä selviytymään kuin yliluonnollinen teräs-ihminen, joudut helposti silmätikuksi ja esihenkilöt pitävät siitä huolen, että saat toistuvasti kuulla olevasi huono työntekijä.

      Vaihtuvuus Puuilon työpaikoissa on äärimmäisen korkea mihin tahansa muihin kaupan alan työpaikkoihin verrattaessa ja syystä tai toisesta, Puuilolla on myös kokoajan haut päällä julkisen puolen sektorilla vaikka sinunkaupat tehdään mielummin yhtiön sisältä.

      Tilojen epäpuhtaus on vaaraksi niin asiakkaille kuin myös työntekijöille, eikä tähän puututa sillä Puuilo säästää kaikessa, missä vaan pystyy ja todellakin siis ihan kaikessa. Kyseissä paikassa johon minut oltiin palkattu, löytyi asbestia varaston lattialta vanhojen lattiamattojen alta.

      Työvälineet ovat parhaat päivänsä nähneet toistakymmentä vuotta takaperin, trukki (avoin vastapainotrukki) on tarkoitettu kesäajoon mutta sitä käytetään myös talvella senkin uhalla, että työntekijä kärsii. Linnut, jyrsijät ja muut pieneläimet ovat arkea Puuilolle ja näihinkin osallistutaan vain säästöbudjetilla, sillä näitä ei edes nähdä ongelmana.


      Kokemukseni Puuilolla oli lyhyt ja ytimekäs. Se kesti vähän yli kolme viikkoa ja onneksi niin kävi, kuin kävi. Pääsin pois ajoissa.

    • Anonyymi

      Ilmeisesti Riihimäen myymälästä lähtenyt / pistetty lähtemään myymäläpäällikkö sekä apulaismyymäläpäällikkö. Kenelläkään tästä enemmän tietoa? Ei sinänsä yllätä kun vaihtuvuus tässä firmassa on mitä on.

      • Anonyymi

        Ja Espoosta, Järvenpäästä, Porvoosta, Mikkelistä tällä erää…kyllähän näitä riittää. Jos tarkastelee vaikka puolen vuoden jaksolla tätä pelkkää päällikkö tason vaihtuvuutta niin en ihmettele yhtään että perusmyyjät ei jaksa tuossa työympäristössä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja Espoosta, Järvenpäästä, Porvoosta, Mikkelistä tällä erää…kyllähän näitä riittää. Jos tarkastelee vaikka puolen vuoden jaksolla tätä pelkkää päällikkö tason vaihtuvuutta niin en ihmettele yhtään että perusmyyjät ei jaksa tuossa työympäristössä.

        Muista en tiedä mutta Mikkelissä taisi olla ihan oikea / järkevä syykin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muista en tiedä mutta Mikkelissä taisi olla ihan oikea / järkevä syykin

        Työpaikkaa yleensä vaihdetaan siksi ettei vanhassa enää viihdytä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työpaikkaa yleensä vaihdetaan siksi ettei vanhassa enää viihdytä.

        Tai sitten edettiin ylemmäs.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja Espoosta, Järvenpäästä, Porvoosta, Mikkelistä tällä erää…kyllähän näitä riittää. Jos tarkastelee vaikka puolen vuoden jaksolla tätä pelkkää päällikkö tason vaihtuvuutta niin en ihmettele yhtään että perusmyyjät ei jaksa tuossa työympäristössä.

        Vika voi myös olla rivimiehissä, ei aina ylempänä 😉


    • Anonyymi

      ei ole kokemus työpaikasta vaan tilojen suunnittelusta tms.. kävin nimittäin ostamassa Espoon myymälästä karvamattoa, mutta heti pisti silmään se että ei ole taas ollut paljon järjellä tekemistä kun matot ängetty ahtaaseen nurkkaan ja leikkaamiset joutuu tekemään lattialla. varmasti muutamalla tonnilla olisi saanut kiertävän telineen, missä rullat kiertävät ja samalla integroitu mittaus/leikkuu teline. etolassa on muistaakseni tälläinen, ei tuohon voi olla muuta syytä kuin naurettava pihtaaminen tai sitten ei vain kiinnosta asia. ei tuo työntekijäkääm kovin innoissaan ollut kukn kerroin että pitää 6m ottaa, levitettiin sitten käytävällä missä asiakkaat muutenkim kulkevat.

      • Anonyymi

        Rahassa pihtaaminenhan tuossa on ainoa syy. Kyllä se kuntoilusta käy, kun useammalle asiakkaalle leikkelet mattoa pitkin käytäviä takapuoli pystyssä. Ja tosiaan, kun käytävät siivotaan kerran viikossa ITSE, niin saa siinä asiakas samalla parhaimmillaan viikon p*askat lattialta mattoonsa kaupantekijäisiksi.


    • Anonyymi

      Siellä näyttää taas olevan esimiesten vaihtoviikot, uutta ”uhria” etsitään Vantaalle (monesko kerta vuoden sisällä?!?), Tampereelle ja just avattuun Lempäälän jo uutta. Kauankohan tää saa jatkua ennenkuin joku taho puuttuu…

      • Anonyymi

        Ihmisiä vain katoaa viroistaan tässä firmassa ja kaikki heidän tapauksistaan vaietaan. Yleensä asia tuleekin ilmi vain jossain Teams-palaverissa, kun joukkoon on taas ilmestynyt uusi naama. Olisi kyllä kiva täälläkin lukea noiden poislähteneiden (tai potkittujen / painostettujen) esimiesten mietteitä ja mielipiteitä. Jotainhan hyvin erikoista tuolla taustalla koko ajan on meneillään vaikka ulospäin koitetaankin olla niin yltiöpositiiviisia ja naminamia.

        Kyllähän tästä tässäkin mielessä on tulossa hyvin mielenkiintoinen vuosi tietäen, että hyvin monen myymälän osalta henkilöstömitoituksia kiristettiin tälle vuodelle entisestään vaikka myynnit ja asiakas määrät ovat kasvaneet.


    • Anonyymi

      Haun suhteen mainos kertoo syvässä vallisevasta demokratiasta. Ekkö tuu hakeen kaa.

      • Anonyymi

        Kiitos kaikille avartavista kommenteista pääsisin kesätöihiin puuiloon mutta näitä lukiessa päätin perua kiitos teille kommenteista kesä pelastettu 👍👍👍👍


    • Anonyymi

      Kävin myös paikan päällä kesätyöhaastiksessa, ilmapiiri kaupassa oli sen verran ankea että lähdin etsimään tietoa vielä muualta ennen omaa päätöstäni ottaa paikkaa vastaan. Onneksi löysin tämän keskustelun, jätin paikan vastaanottamatta.

    • Anonyymi

      Kierrä kaukaa, varmasti löytyy parempi paikka työskennellä. Itse olin koulun kautta harjoittelijana, aivan järkyttävän huono kokemus. Onneksi tätä kesti vain 8 viikkoa
      Henkilökunnasta näkyy jo pitkälle että heitä on potkittu päähän milloin mistäkin syystä, uutena kun menet tuollaiseen paikkaan töihin niin saat vaan kaiken kuran niskaasi mitä vakkareille on vuosien ajan "tarjoiltu" johdon puolelta. Uskallappa mainita kiusaamisesta jollekin niin saat kenkää. Nähty.

    • Anonyymi

      Hieno asia että on tullut julki se, että kyseinen pulju on lestojen omistama, ja osataan kiertää se kaukaa.

    • Anonyymi

      Vaasan puu"ilo" kannattaa ainakin kiertää kaukaa. Myymäläpäällikkö on täysi narsisti ilman ammattitaitoa tai edes perustason käytöstapoja. Onneksi hänen toilailuitaan ei tarvitse enään seurata.

      • Anonyymi

        Vaasa on narsistien tyyssija. Ne paikalliset opetetaan siihen että vaasalaiset on parempia kuin muut.


    • Anonyymi

      Kusettaa henkilökuntaa niin paljon kun ehtii
      Sunnuntait normaalia lyhempiä päiviä. Puuttuvat tunnit tehdään viikolla törkeää ei tarvii maksaa sunnuntai lisiä sama homma lauantaisin. Samoin käy pyhien ja lauantain ruokatauot nekin lyhenee. Ovelaa touhuu työvuorosuunnittelu päin persetta.Johdon tehtävänä on keksiä uusia työehtosopimuksen sekä työaikalain kiertämistä. Tammikuussa vajaat työviikot. Toukokuussa tehdään tunnit takaisin ylitöitä et saa ikinä. Taas lähti palkasta nekin pois.

      • Anonyymi

        Miten näitä siis kierretään? Tuohan on aivan normaalia kaupan alalla jos käytössä on tasoittumisjärjestelmä. Työpäivä saa olla enintää 9h ja viikko enintään 48h. Jos nämä ylittyy, niin sitten äkkiä yhteyttä liittoon!


    • Anonyymi

      Ihan sama kuka sen puljun omistaa.
      Kireä ilmapiiri johtuu työntekijöiden sortamisesta tuntien ja lisien oveladta kiertämisestä. Tärkeintä olisi noudattaa tyorhtisopimuksia. Puuilon työntekijät on joko liian kilttejä tai tyhmiä kun suostuvat tähän

      • Anonyymi

        Miten tessiä siis rikotaa? Mitä yllä kirjoitetaan on aivan normaalia kaupan alalla jos käytössä on tasoittumisjärjestelmä. Työpäivä saa olla enintää 9h ja viikko enintään 48h. Jos nämä ylittyy, niin sitten äkkiä yhteyttä liittoon!


    • Anonyymi

      Joo ei noudata mitään työehtosopimuksia ihan järkyttävää et on tämmöstä olemassa. Mutta eipä oo ensimmäinen naisvaltainen ala jossa poljetaan työehtosopimuksia ja työaikalakia.

      • Anonyymi

        Missä puuilo rikkoo tessiä? Ottaka yhteyttä liiton henkilöön jos tämmööstä tiedätte.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä puuilo rikkoo tessiä? Ottaka yhteyttä liiton henkilöön jos tämmööstä tiedätte.

        Ei riko tessiä mutta rikkoisi välittömästi, jos luottamusmies ei olisi niin tarkkana kuin nyt on! Tosin eivät nykyiset työaikajärjestelyt, vaikka tessin mukaisia ovatkin, ole kyllä millään tavalla työntekijän hyväksi tai työtyytyväisyyttä edistäviä.

        Ja henkilöstövaihdokset esimiesten(kin) osalta senkuin jatkuvat...


    • Anonyymi

      Oma kokemukseni on että kyseinen firma on aivan paska. Mitä ylemmäs johdossa menee sitä tyhmmäksi tuntuu taso vaan tippuvan. Suuruudenhulluja amatöörejä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

    • Anonyymi

      Kaupanalalla on normaalia tehdä välillä lyhyempää päivää ja välillä pidempää, sehän on tasoittumisjärjestelmä siellä mikä pitää huolen että tiettyyn aikajaksoon mennessä tunnit on tasan. Eihän se mitään lakia/tessiä riko? Onhan esimerkiksi osareilla myös niin erilaisia päiviä tunteihin nähden eikä sekään ole laitonta.

      Miksi ette ota luottamusmiehen yhteyttä jos koette vääryyttä? Varmasti osaisi sanoa ja puuttua jos tessiä rikottaisiin.

      • Anonyymi

        Kyllähän jengi on ottanutkin yhteyttä luottariin, niinhän tässä on useampi jo kertonut.
        Tasuria voi työnantaja käyttää myös fiksusti työntekijääkin huomioiden, puuilossa sitä venytetään äärimmilleen vain työnantajan suuntaan. Tämä saa henkilökunnan vittuuntumaan ja vaihtamaan palkanmaksajaa paikkaan jossa henkilökuntaa arvostetaan. Niin kauan kun puuilossa henkkarin nykyinen pamppu on puikoissa, niin kauan puuilossa on henkilöstöjohtaminen päin persettä.
        Hänen asenteestaan kertoo paljon se, että kesken päällikköpalaverin sutkauttelee lausahduksia; olisipa meillä tyhmempi luottamusmies, niin olisi vapaammat kädet toimia. Että näin.


    • Anonyymi

      Aivan paska paikka.Joka suhteessa.

      • Anonyymi

        Kerro toki lisää


    • Anonyymi

      Taas mennään tasurin puitteissa pitkiä putkia 9-tunnin päiviä! Porukka uupuu, jää sairauslomalle, paine muilla kasvaa entisestään. Henkilökuntaa ainakin tässä pienemmässä myymälässä on niin vähän, että mitenkään ei kerkiä kaikkia tarvittavia hommia tehdä ja kaikki jää kesken. Ja se näkyy kaikessa! Uusia ketjuohjeistuksia ja lisää uusia työtehtäviä keksitään myyntipäällikön toimesta koko ajan uusia kun entisiäkään hommia ei kerkiä tekemään!
      Sen sijaan, että toiminta olisi suunnitelmallista ja hallittua, on homma yhtä tulipalojen sammuttelua ja selviytymistä päivästä toiseen. Tällä meiningillä ollaan menty useampi vuosi niin kaippa tämä on sitten ylemmän johdon tahtotila. Henkilöstömenot minimiin vaikka sitten itse henkilöstön hyvinvoinnin kustannuksella!
      Ihme, ettei luottamusmies ole tähän puoleen puuttunut. Ehkä niin, koska kuitenkin mennään lakien ja säädösten mukaan. Mikäänhän ei määritä esim. minimimäärää henkilöstöä myymälään tms.
      Ainoa vaihtoehto on lähteä talosta muualle tai vielä parempaa, ettei ikinä astu koko taloon!

    • Anonyymi

      Työskentelin itse kaksi kesää tässä firmassa. En voi kiistää, että enkö olisi saanut hyvää työkokemusta ja oppia kyseisestä puljusta. Kokemuksen karttuessa ja työkavereiden kanssa keskustellessa epäkohtia aloin huomaamaan (huom ei ole aikaisempaa kaupan alan kokemusta). Jälkeen päin kun miettii, niin kahden tunnin perehdytys kassaan ei ole riittävä ja ensimmäisenä viikkona myymäläpuhelinta (johon asiakkaat soittaa) ei voi antaa työntekijälle joka ei ole saanut perehdytystä... Työkavereita lähti ensimmäisen kesän aikana monta ja monet työkavereistani haki uutta työtä ja kävivät terapiassa työstressin takia. Ihan järjetöntä että 19 vuotiaat lukiolaiset tilaavat myymälöihin tavaraa ja joillakin jopa omia hyllyvälejä. EI MITÄÄN JÄRKEÄ. Työkaverit olivat kuitenkin kivoja, sisäpiiri erikseen, mutta huolestuttavaa, jos toiminta saa jatkua tälläisenä. (Olen kuitenkin kuullut, että jotain kehitystä perehdytykseen on tapahtunut, mutta epäkohtia löytyy)

    • Anonyymi

      Jatkoa edelliseen: TYÖTURVALLISUUS, tilat niin ahtaat, että saa tehdä omia viritelmiä hyllyjen päälle, että tavaraa saa mahtumaan. Tikkaita lojuu ympäri myymälää, joista muistan että asiakaspalautetta on tullut. Hevosten rehuja inventoitaessa löysin kuolleen rotan hyllyn takaa. Myymälöihin pitäisi panostaa ulkopuolisilla siivousfirmoilla ja etenkin vanhat myymälät suunnitella uudelleen. Hyllytys on sitä että tavaraa tungetaan, koska myyjillä ei ole aikaa miettiä esillepanoa. Joku aiemmin vertasi työtä tulipalojen sammutteluksi joka kuvaa jokapäiväistä toimintaa erinomaisesti. Kyseenalaistan, että on kaikki firman käytännöt edes laillisia, ei varmaan. Valvovat viranomaisille sais kyllä vinkata asiasta😤

    • Anonyymi

      Perehdytys on tosiaan nytkähtänyt tänä keväänä ja kesänä eteenpäin. Muuten mennään entisellä kaavalla. Vaihtuvuus on suurta ja edellisen tilalle otetaan yleensä joku hyvin nuori jolla ei toisaalta ole vertailukohtaa muihin kaupan alan paikkoihin (ja miten hyvin asiat ovat muualla vrt Puuilo) Osa lähtee hyvinkin nopeasti pois kun totuus paljastuu. Onnea heille.
      Paitsi työturvallisuus, niin pienemmissä liikkeissä myös asiakasturvallisuus on päivittäin retuperällä. Missä muussa kaupassa on jatkuvana vaarana, että kompastut johonkin käytävällä, raapaiset ihosi / vaatteesi johonkin terävään tai että hyllyiltä tippuu jotain päähäsi??!

    • Anonyymi

      Tule PUU-I-LOON!!!!!

    • Anonyymi

      Taas on haku päällä useammallekin päällikkötason paikalle. Meilläpäin ei työkkäristäkään enää osoiteta hakemaan kyseiseen paikkaan töihin, maine on kiirinyt jo sinne saakka. Liikaa epäselvyyksiä henkilöstöasioissa

    • Anonyymi

      Henkilöstöpäällikkö ajaa vain ja ainoastaam sijoittajien etua ja työntekijöiden hyvinvointi jää unholaan. Pikkupomot stressaantuneita ja purkaa sitä myyjiin. Myyjillä järkyttävät määrät hommia ja aika kortilla. Kesäduunareita ei yhä perehdytetä kunnolla vaikka niin lupailtu ja tuli iha perehdyttäjätkin. Mutta aikaa ko. Asiaan ei tullut. Työolot ankeat, viikonloppujen tuntejä tiputettiin niin että ruokis jäi pois ja miinustunteja jputuu tekemään niin että väsymys on kaameaa ja jaksaminen on vähissä 9-11h päivien jälkeen.. informaation kulku ei toimi ollenkaan.

      Jos viellä hetken jaksaisi ja oottaisi että piäsöö s- tai k-ryhmään...

    • Anonyymi

      Henkilöstöpäällikkö ajaa vain ja ainoastaam sijoittajien etua ja työntekijöiden hyvinvointi jää unholaan. Pikkupomot stressaantuneita ja purkaa sitä myyjiin. Myyjillä järkyttävät määrät hommia ja aika kortilla. Kesäduunareita ei yhä perehdytetä kunnolla vaikka niin lupailtu ja tuli iha perehdyttäjätkin. Mutta aikaa ko. Asiaan ei tullut. Työolot ankeat, viikonloppujen tuntejä tiputettiin niin että ruokis jäi pois ja miinustunteja jputuu tekemään niin että väsymys on kaameaa ja jaksaminen on vähissä 9-11h päivien jälkeen.. informaation kulku ei toimi ollenkaan.

      Jos viellä hetken jaksaisi ja oottaisi että piäsöö s- tai k-ryhmään...

      • Anonyymi

        Allekirjoitan tuon kaiken. Uuden myyntipäällikön tullessa taloon on tahti entisestään kiristynyt. P*aska niinsanotusti valuu alaspäin pomoportaassakin ja saa aikaan "pikkupomojen stressaantuneisuuden". Vaihtuvuus henkilöstössä kovaa kautta linjan esimiehistä tavallisiin myyjiin. Enkä yhtään ihmettele! Näin se sirkus pyörii niin kauan kuin on uusia tulossa tilalle.


    • Anonyymi

      Kyllä te jaksatte kitistä siitä kun pitää tehdä töitä 😂

      • Anonyymi

        Tuliko sieltä työntekijöitään muljuttava esimies itse pitämään kannustuspuheen?


      • Anonyymi

        No töitä tässä puljussa todella saa tehdä! Saat olla samaan aikaan myyjä, varastomies, ostaja, siivooja, vartija ja mitälie! Kaikki ihanasti samalla palkalla kun muissa ketjuissa saat keskittyä vain yhteen tehtävään. Ja kun et näistä kaikista hommista kuitenkaan selviä moitteetta niin pääset vielä olemaan lopuksi sylkykuppikin!


    • Anonyymi

      En suosittele yhtään kenellekkään puuiloa, en ole missään kaupanalalla kohdannut niin paljon epäkohtia ja tasa-arvon puutetta kun tässä työssä. Kiertäkää ainakin satakunnan liikkeet kaukaa, itse pääsin jo pois mutta entisey työkaverit kertoneet että meno vain pahentuu uuden päällikön myötä.

      • Anonyymi

        Eikä muuallakaan Suomessa tämän ketjun liikkeissä sen parempi meno ole


    • Anonyymi

      Järkyttävän surkea ketju. Luojan kiitos ei tarvitse astua kyseiseen paikkaan enää jalallakaan.

    • Anonyymi

      Älkää menkö. Esimiehiltä saa jokaiselta eri vastauksen jos jotain kysyt. Mainostetaan että täydet tunnit.. juu jonain viikkoina ja suurena osana vajaata kunnes yhtäkkiä joudut tekemään miinukset takaisin 11h päivinä. Laillista kyllä mutta tästä ei infottu esim haaststtelussa.

    • Anonyymi

      ÄLKÄÄ MENKÖ !!! Työntekijät ompi pohjasakkaa kun erilaiset päälliköt kukkoilee ja tallaa toisiaan kieli itseään isomman pomon persiissä.

    • Anonyymi

      On kyllä puistattava paikka.

    • Anonyymi

      Työntekijöitä ei arvosteta lainkaan, oman vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisesta tehty täysin mahdotonta. Työvuorosuunnittelu aivan perseestä, joka toinen päivä töitä 5-7h ja joka toinen vapaa. Turhaa haaveilla edes pidemmistä esim kahden päivän vapaista. Lähden heti kunhan löydän jotain muuta hommaa

      • Anonyymi

        Kyllä vaihtuvuus on taas ollut sellaista, ette todellakaan ole ainut! Tämä tietenkin kuormittaa niitä jotka vielä jäävät taloon. Ja sitten tulee uutta porukkaa tilalle joita sitten perehdytät muiden hommien ohessa. Ja mitä tekee johto? No painostaa tietenkin lisää ja keksii uusia ketjuohjeistuksia kun kaikkia aikaisempiakaan hommia ei keretä tekemään!

        Jännä muuten, että uudet tulijat ovat lähes järjestään nuoria joilla ei juuri työkokemusta ole joten eivät osaa verrata tätä työpaikkana mihinkään muuhun reiluun paikkaan jossa työtehtävät olisi mitoitettu niin, että oikeasti kerkiäisit tekemään asiat.

        Sääliksi käy näitä, sillä luulevat työelämän kaupan puolella olevan joka puolella tällaista vaikka totuus on ihan muuta.


    • Anonyymi

      EI!! Eeeee!! Eeeei!!
      Tee itsellesi palvelus ja älä mene töihin Puu"iloon". Itse joskus selasin tätä viestikenttää ja ihmettelin negatiivisuutta. Vuoden jälkeen tässä firmassa oltuani, voin kertoa, että olisi kannattanut jättää väliin tämä pesti. Työmäärä on liian suuri verrattuna henkilökuntaan. Tämän huomaat pikkuhiljaa,kun olet jo aivan paskana sekä henkisesti että fyysisesti, eli liian myöhään. HR seuraa melkeinpä sitä, kuinka monta paskapaperiarkkia käytät vessassa per päivä. Ja, sitä rataa..
      Tuutko....? Juu en!

    • Anonyymi

      Kannattaa kiertää kaukaa! Tässä lafkassa ei arvosteta työntekijää....
      Ainoastaan sijoittajien rahapussia ajatellaan.
      Yksi työntekijä uupuu nii uusi otetaan tilalle. Ihminen on vain kuluerä tälle firmalle.
      Jatkuvasti tulee jotain uutta myyjien päänmenoksi ja muutenkaan ei ole aikaa suoriutua edellisistä töistä.
      Uusi työntekijä on yleensä joku parikymppinen jolla ei ole muuta kokemusta muusta kaupan alan töistä.
      P*ska valuu alaspäin ja tässä firmassa sen on myyjänä saanut kokea!

    • Anonyymi

      Itsellä on kaupanalalta kokemusta yhteensä n. 15 vuotta ja nyt Puuilon palveluksessa ollut 4kk. Olen ihan positiivisesti yllättynyt, vaikka on myös epäkohtia. Epäkohtien uskon johtuvan pitkälti siitä että yritys on ns. pieni perheyritys ollut ja ei ole kaikkia asioita osattu ottaa huomioon, toisin kuin nyt pörssiin listautuneena. Uskon kuitenkin yrityksen kehittymiseen. Parasta työssä on kyllä tietynlainen vapaus, monipuolisuus ja kyllä täällä työntekijää arvostetaan. Asioista voi puhua ja tuoda omat näkemykset esiin. Paljon on työntekijästä itsestään kiinni millaiseksi työn itselleen tekee. Aina voi valita missä on töissä ja jos et tykkää niin silloin on hyvä tehdä jotain muuta. Näin se vain menee.

    • Anonyymi

      Älä mene sinne töihin! Työntekijöistä ei välitetä, päälliköiksi valitaan kokemattomia henkilöitä, hr-henkilöstö keksii keinoja millä saadaan vaan rahaa taloon ja työntekijöiltä etuja pois.. hr-päällikkö, no en edes viitsi sanoa mitä ajattelen, aivan väärällä alalla kun ei käsitä mitä on työntekijöiden hyvinvointi edes. vkl vuorot lyhyempiä ja niitä sitten paikkaillaan vasta joskus pois kun tasuri alkaa paukuttaa loppuaan. Jos oikeasti välität itsestäsi, mieti muita vaihtoehtoja työskennellä kuin tämä. Vaihtuvuus on todella suurta!!!

      • Anonyymi

        Hyvä muistaa, että tässä talossa HR-päällikkö ei aja työntekijöiden vaan osakkeenomistajien etuja. Ja vkl-vuorot ovat lyhyempiä, jottei jouduttaisi maksamaan niin paljon vkl-lisiä ja toisaalta, ettei vkl-vuoroissa oleville pääsisi tulemaan ruokataukoa vaan heidät pystyttäisiin pitämään koko ajan tehokkaasti myymälässä.


    • Anonyymi

      Vielä 2019 oli asiat suhteellisen hyvin. Jossain kohtaa alkoi tulla uusia käytäntöjä, jotka eivät kyllä palvelleet enää henkilökuntaa. Enemmänkin vaan kärsimystä. Onneksi kerkesin lähteä firmasta ennenkuin meni pörssiin. Työvuorosuunnittelu oli inhimmillistä, otettiin työntekijät huomioon porukkana ja henkilökohtaisesti. Fiilis oli hyvä, sitten kaikki muuttui vuonna 2020. Ja lähdin. Ja paras päätös elämässä. Nykyään kilpailevalla ja homma toimii. HR jopa vastaa puhelimeen ja työntekijöitä kuunnellaan.

      T. Ex puuilolainen

      • Anonyymi

        Nykyäänhän noita uusia käytäntöjä ja toimintamalleja tuntuu tulevan lähes kuukausittain lisää tai niitä muutetaan. On uutta pakollista myyntikilpailua jne jotka kaikki ovat pois henkiökunnan normaalista työstä ja joita kaikkia valvotaan herkeämättä. Kuittaa sitä, kuittaa tätä, ota kuva todisteeksi, että olet oikeasti tehnyt sovitun asian. Näin luotetaan työntekijään!

        Henkilöstö nähdään ylemmän johdon toimesta pelkkänä kulueränä, joten mitäpä muuta siitä seuraa kuin henkilökunnan vähentämistä. Yksi jos sattuu uupumaan ja lähtemään talosta, ei hänen tilalleen oteta uutta henkilöä, saatika jaeta tunteja osa-aikaisille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1801
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1105
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1017
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe