Hollolan haluttomat

Nastolan Nero

Onpa kamalaa katsella nettilähetyksenä tuota tilaisuutta Salpakankaalla.

Ei olisi pitänyt edes määrätä Hollolaa mukaan kuntaselvitykseen. Vastentahtoisuudesta muistuttaminen vaan tarttuu kaikkiin muihinkin selvittäjiin.

Sääkin pahenee kun kunnan rajan ylittää. Ja Hollolan lukion lopettaminenkin on varmaan lahtelaisten syytä, vaikken ymmärräkään sitä.

Toivottavasti Nastolan poliitikot eivät ole yhtä pöhlöjä ja oman viran vaalijoita kuin hollolalaiset.

9

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Piiskanlovi

      Onko linkkiä?

    • Säästöpäätös

      Kuudessa kunnassa ei ole kuin Kärkölän kunnanjohtajalla, Seppo Huldénilla ja iittiläisillä into kuntaliitokseen.

      Iitti tahtonsa vastaisesti riistettiin irti Uudenmaan läänistä 1947 ja liitettiin Karjalaan, Viipurin läänin läntiseen osaan, Kymen lääniin. Iittiläisten innon kuntaliitokseen ymmärtää, koska haluavat irti Kouvolasta, Suur-Kouvolasta, Kouvostoliitosta.

      Kärkölässä taas on maailmanlopun tunnelmat, mutta jostain kumman syystä eivät halua Lammin tapaan Hämeenlinnaan, jossa saisi suuren kaupungin edut odottelematta hollolaisten päätöksiä.

      Lahden kaupungissa ollaan periaatteessa myönteisiä niin kuin pitääkin, mutta ilman mitään intoa.

      Kaikki kuumimpina kuntaliitoksesta käyvät Etelä-Suomen Sanomien päätoimittaja Heikki Hakala, evankelisen uskon miehenä hyvällä asialla sekä Kärkölän kunnanjohtaja Seppo Huldén, jolta ei puutu matkasaarnaajan kiihkoa asiassaan kaltaisekseen tylsäksi kunnanjohtajatyypiksi.

      Ei ihme, että hollolaiset tekivät Seppo Huldénista valituksen sillä perusteella, että oli olemassa hallintolain mukainen epäilys siitä, ettei konkurssikypsän Kärkölän kunnanjohtaja voi toimia epäilyksen vuoksi lain mukaisena kuntaselvittäjänä.

      Käykää kuuntelemassa Seppo Huldénia kuntakuulemisissa niin ymmärrätte, miksi häntä voidaan pitää esteellisenä tehtävänsä!

      • Hollola stop

        Kuuntelin tuon tilaisuuden netin kautta.

        Mielestäni Seppo Hulden oli erittäin asiallinen. Sen sijaan tilaisuudessa oli läsnä muutamia täysin asiattomia henkilöitä, joiden puheenvuoro ei liittynyt mitenkään tehtävään kuntaselvitykseen.

        Tähän mennessä on sekä Hämeenkoskella, että Kärkölässä ilmeisesti esitetty runsaasti näkemyksiä, että Hollola olisi sopiva keskuskunta niille. Siis niissä asiallisissa keskusteluissa. Mutta Hollola tuntuu olevan koko maailmaa ja uudistuksia vastaan ja ei halua tietääkään mistään muusta.


      • Raippa Koivuniemi

        Iitissä äänestettiin Iitin kunnanvaltuustossa kumoon kuuden kunnan kuntaliitos. Tässä mielessä Etelä-Suomen Sanomien välittämä tieto siitä, että Iitissä halutaan kuntaliitosta siksi, että päästäisiin vihdoikin Kymenlaaksosta Päijät-Hämeeseen, on ollut väärä.

        TIetääkö kukaan, mitä Iitissä tosiasiassa asiasta ajatellaan?


      • Vox Pox

        Seppo Huldén on entinen kommunisti, nykyinen kokoomuslainen kokoomuskommuinsti, josta Järvelän sosiaildemokraatit tekivät kokoomuslaisten kannattamana kunnanjohtajan.

        Seppo Huldénin keskeinen tehtävä on ylenkatsoa demokraatteja ja pelastaa Kärkölä Hollolan rahoilla.


    • Maria Magdaleena

      Heikki Hakalan lisäksi toinen, jolta on ilmeisesti harkinta pettänyt kuntaliitosasiassa on Etelä-Suomen Sanomien Jukka Airo.

      Jukka Airo on syy, miksi monet Hollolan kunnanvaltuutetut ovat lakanneet kestotilaamasta Etelä-Suomen Sanomia.

      Hän on "bad for business". Hakala tarvitsisi härkäparin sijaan rinnalleen jonkin viisaan ja kauniin naisen niin Hollolan vastainen katkeruus lähes uskonnollis-karismaattisessa mielessä voisi lievetä.

      • Raippa Koivuniemi

        Hakalan Heikki on hieman "poissa oleva", ilmeisesti jo jotenkin "tuon puoleisessa" henkisesti, mutta nämä luutnantit jaksavat paahtaa.

        Tällä kertaa Etelä-Suomen Sanomien vihakirjoittelu ei ollut entisen kaltaista Hollolan päättäjiä kohtaan, mutta osoittaa silti Päijät-Hämeen karheuden maltillisellakin vihakirjoittelulla, joka jää ikiajoiksi lehtiarkistoon.


      • Pois-Bois-Boys

        Eikö Jukka Airolle voisi antaa yt:ä?


      • Haloo Lahti!
        Raippa Koivuniemi kirjoitti:

        Hakalan Heikki on hieman "poissa oleva", ilmeisesti jo jotenkin "tuon puoleisessa" henkisesti, mutta nämä luutnantit jaksavat paahtaa.

        Tällä kertaa Etelä-Suomen Sanomien vihakirjoittelu ei ollut entisen kaltaista Hollolan päättäjiä kohtaan, mutta osoittaa silti Päijät-Hämeen karheuden maltillisellakin vihakirjoittelulla, joka jää ikiajoiksi lehtiarkistoon.

        Mitäpä Hakalan Heikille nykyään kuuluu? Onko hän Pattayalla toipumassa Etelä-S(u)omen Sanomista vai bloggaa jossain kuin Kari Naskinen.

        Mies on "kadonnut" kuin toisinajattelija Stalinin Neuvostoliitossa. Minusta Heikki voisi kirjoittaa Etelä-Suomen Sanomat -muistelmat yhdestä kummallisesta nuorsuomalaisesta lehdestä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe