Hollolan haluttomat

Nastolan Nero

Onpa kamalaa katsella nettilähetyksenä tuota tilaisuutta Salpakankaalla.

Ei olisi pitänyt edes määrätä Hollolaa mukaan kuntaselvitykseen. Vastentahtoisuudesta muistuttaminen vaan tarttuu kaikkiin muihinkin selvittäjiin.

Sääkin pahenee kun kunnan rajan ylittää. Ja Hollolan lukion lopettaminenkin on varmaan lahtelaisten syytä, vaikken ymmärräkään sitä.

Toivottavasti Nastolan poliitikot eivät ole yhtä pöhlöjä ja oman viran vaalijoita kuin hollolalaiset.

9

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Piiskanlovi

      Onko linkkiä?

    • Säästöpäätös

      Kuudessa kunnassa ei ole kuin Kärkölän kunnanjohtajalla, Seppo Huldénilla ja iittiläisillä into kuntaliitokseen.

      Iitti tahtonsa vastaisesti riistettiin irti Uudenmaan läänistä 1947 ja liitettiin Karjalaan, Viipurin läänin läntiseen osaan, Kymen lääniin. Iittiläisten innon kuntaliitokseen ymmärtää, koska haluavat irti Kouvolasta, Suur-Kouvolasta, Kouvostoliitosta.

      Kärkölässä taas on maailmanlopun tunnelmat, mutta jostain kumman syystä eivät halua Lammin tapaan Hämeenlinnaan, jossa saisi suuren kaupungin edut odottelematta hollolaisten päätöksiä.

      Lahden kaupungissa ollaan periaatteessa myönteisiä niin kuin pitääkin, mutta ilman mitään intoa.

      Kaikki kuumimpina kuntaliitoksesta käyvät Etelä-Suomen Sanomien päätoimittaja Heikki Hakala, evankelisen uskon miehenä hyvällä asialla sekä Kärkölän kunnanjohtaja Seppo Huldén, jolta ei puutu matkasaarnaajan kiihkoa asiassaan kaltaisekseen tylsäksi kunnanjohtajatyypiksi.

      Ei ihme, että hollolaiset tekivät Seppo Huldénista valituksen sillä perusteella, että oli olemassa hallintolain mukainen epäilys siitä, ettei konkurssikypsän Kärkölän kunnanjohtaja voi toimia epäilyksen vuoksi lain mukaisena kuntaselvittäjänä.

      Käykää kuuntelemassa Seppo Huldénia kuntakuulemisissa niin ymmärrätte, miksi häntä voidaan pitää esteellisenä tehtävänsä!

      • Hollola stop

        Kuuntelin tuon tilaisuuden netin kautta.

        Mielestäni Seppo Hulden oli erittäin asiallinen. Sen sijaan tilaisuudessa oli läsnä muutamia täysin asiattomia henkilöitä, joiden puheenvuoro ei liittynyt mitenkään tehtävään kuntaselvitykseen.

        Tähän mennessä on sekä Hämeenkoskella, että Kärkölässä ilmeisesti esitetty runsaasti näkemyksiä, että Hollola olisi sopiva keskuskunta niille. Siis niissä asiallisissa keskusteluissa. Mutta Hollola tuntuu olevan koko maailmaa ja uudistuksia vastaan ja ei halua tietääkään mistään muusta.


      • Raippa Koivuniemi

        Iitissä äänestettiin Iitin kunnanvaltuustossa kumoon kuuden kunnan kuntaliitos. Tässä mielessä Etelä-Suomen Sanomien välittämä tieto siitä, että Iitissä halutaan kuntaliitosta siksi, että päästäisiin vihdoikin Kymenlaaksosta Päijät-Hämeeseen, on ollut väärä.

        TIetääkö kukaan, mitä Iitissä tosiasiassa asiasta ajatellaan?


      • Vox Pox

        Seppo Huldén on entinen kommunisti, nykyinen kokoomuslainen kokoomuskommuinsti, josta Järvelän sosiaildemokraatit tekivät kokoomuslaisten kannattamana kunnanjohtajan.

        Seppo Huldénin keskeinen tehtävä on ylenkatsoa demokraatteja ja pelastaa Kärkölä Hollolan rahoilla.


    • Maria Magdaleena

      Heikki Hakalan lisäksi toinen, jolta on ilmeisesti harkinta pettänyt kuntaliitosasiassa on Etelä-Suomen Sanomien Jukka Airo.

      Jukka Airo on syy, miksi monet Hollolan kunnanvaltuutetut ovat lakanneet kestotilaamasta Etelä-Suomen Sanomia.

      Hän on "bad for business". Hakala tarvitsisi härkäparin sijaan rinnalleen jonkin viisaan ja kauniin naisen niin Hollolan vastainen katkeruus lähes uskonnollis-karismaattisessa mielessä voisi lievetä.

      • Raippa Koivuniemi

        Hakalan Heikki on hieman "poissa oleva", ilmeisesti jo jotenkin "tuon puoleisessa" henkisesti, mutta nämä luutnantit jaksavat paahtaa.

        Tällä kertaa Etelä-Suomen Sanomien vihakirjoittelu ei ollut entisen kaltaista Hollolan päättäjiä kohtaan, mutta osoittaa silti Päijät-Hämeen karheuden maltillisellakin vihakirjoittelulla, joka jää ikiajoiksi lehtiarkistoon.


      • Pois-Bois-Boys

        Eikö Jukka Airolle voisi antaa yt:ä?


      • Haloo Lahti!
        Raippa Koivuniemi kirjoitti:

        Hakalan Heikki on hieman "poissa oleva", ilmeisesti jo jotenkin "tuon puoleisessa" henkisesti, mutta nämä luutnantit jaksavat paahtaa.

        Tällä kertaa Etelä-Suomen Sanomien vihakirjoittelu ei ollut entisen kaltaista Hollolan päättäjiä kohtaan, mutta osoittaa silti Päijät-Hämeen karheuden maltillisellakin vihakirjoittelulla, joka jää ikiajoiksi lehtiarkistoon.

        Mitäpä Hakalan Heikille nykyään kuuluu? Onko hän Pattayalla toipumassa Etelä-S(u)omen Sanomista vai bloggaa jossain kuin Kari Naskinen.

        Mies on "kadonnut" kuin toisinajattelija Stalinin Neuvostoliitossa. Minusta Heikki voisi kirjoittaa Etelä-Suomen Sanomat -muistelmat yhdestä kummallisesta nuorsuomalaisesta lehdestä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2936
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2692
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2168
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1757
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe