Idiootti rekkakuski!

Scania King to Road

Moi!

Tänään Maskussa Kustavintiellä "teiden ritari" lähti ohittamaan keltaisella viivalla ylämäkeen ja kun nyppylän päällä tulee auto vastaan ja tämä mulkku tunkee melkein väkisin allekirjoittaneen tieltä.Ennen tätä ohitusta saatanan mulkku oli roikkunut persuksissa kilometri tolkulla. Sinänsä ihmeellistä kun ajoneuvolla jonka suurin sallittu nopeus on 80 km/h saavutetaan porukkaa 100 km/h rajoituksella. Firman nimi: Pernotrans kotipaikka Turku.
Törkein ohitus jonka olen pitkään aikaan nähnyt. Se siitä ammattitaidosta.

19

2289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietä, prkele!!

      Kuules poju, sillon ku on kiire niin ohitellaan! Ja se että sun corsan mittari näyttää satasta, todellinen vauhtisi on noin 80. Rekalla ajetaan rajoitinta vasten se 89kmh.

      • Mulkut rekanratissa!

        Toivottavasti sinä apina et ole mopoautoa isomman ajoneuvon ohjaimissa koskaan etkä ainakaan yleisillä teillä. Ja tiedoksi ettei minkään auton nopeusmittarivirhe ole 20% kuten yrität esittää. Se on ikävää että raskaankalustonkuljettajien joukossa on monia Pernotranssin kuskin tapaisia mulkkuja jotka vaarantavat muiden tielläliikkujien turvallisuuden mm. ohituksilla joiden ansiosta voi olla perillä jopa puoliminuuttia aikaisemmin!! Esim. Turku Kustavi.


      • Tohtorimiehet

        Tiedätkö sinä poju että ajokortin menettää hyllylle myös muutoin kuin poliisin havaitseman virheen takia! Satut nimittäin törkeästi ajamalla vaarantamaan ihmishengen ja silmin-näkijänä tai vaaran kohteena on melenterveys sairauksiin erikoistunut lääkäri ja hänellä tapahtumalle todistaja niin heikoilla olet.Sinulle ei enää ajokorttia myönnetä määräajan kuluttua vaan MIELENTERVEYDELLISEN LAUSUNNON JÄLKEEN Poliisi viranomainen voi sen palauttaa.


    • rgklethnjklstr

      no sittenhän sinä olet ajanut alle rajoituksen jos kerran se sinut on kiinni saanut. tietysti on hyvä että olet nyt yhden tälläisen tapauksen nähnyt, kun minä nään niitä joka päivä puolen kymmentä HENKILÖAUTOKUSKIEN taholta.

      itse tapahtuma ei tosin ole mitenkään puolusteltavissa, siis jos todella juuri näin on käynyt. vahvasti epäilen että jotakin olet jättänyt kertomatta omasta toiminnastasi kun ei meinaan olisi ensimmäinen kerta.

      oli miten oli ,mutta se asia kannattaa ottaa huomioon että minkä maalainen kuski siellä mahdollisesti oli. monesti haukutaan SUOMALAISET ammattikuskit vaikka edes auto ei olisi ollut suomalainen kuskista puhumattakaan.

    • Sumutorvi katolla

      Eikö pernatranssin kalustossa ole enemmänkin laivoja kuin autoja?Jospa kuskit ovatkin laivureita...sellaisia rannikkolaivureita.

      • Anonyymi

        Onko firmassa iso vaihtuvuvuus duunareissa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko firmassa iso vaihtuvuvuus duunareissa?

        On iso vaihtuvuus, koska toimitusjohtaja on niin mulkku että jos työntekijä käy pyytämässä palkkaa niin johtaja vastaa että ei voi kun on niin tiukkaa. Mut kun verotiedot julkaistaan niin se on aika karua luettavaa. Tiukkuudesta ei ole tietoakaan.


    • RumaRäpä

      Taas joku puukenkäH.O.M.O kiire kaverinsa tuhkaluukulle

    • Mynämäki rules!!

      Oiskohan kyseessä Mynämäen suuri poika nimimerkki Nolo Sika tai nykyään kirjoittelee mm. egrrgg, gregeg tai gergger-tyylisillä nimimerkeillä, joka on päässyt vihdoin oikean kuorma-auton rattiin ja nyt yritti ajaa polttoainetta säästääkseen mahdollisimman kovaa ettei polttoainetta EHDI kulua niin paljoa kuin hitaammin ajamalla?!

    • Scania King Of Road

      Moi!

      Tarkoitus ei ole mollata niitä oikeita kuljetusalan ammattilaisia. Jottei tarvitse arvuutella niin hieman lisää infoa Pernotrans Oy.n Iveco merkkinen rekka lähestyi allekirjottanutta Nousiaisten jälkeen. Rajoitus 100 km/h, itselläni alla lava-auto jonka suurinsallittu nopeus 80/kmh. GPS-näytti nopeudekseni 80-85 Km/h aina kuin se nopeusrajoitusten puolesta oli mahdollista. Lemun risteyksessä jossa on kameratolppa ja 60 km/h rajoitus oli tämä sankari jo aivan perseessä kiiinni.

      Vastaantuli paljon liikennettä ja kaveri hiosti kaikenaikaa, kunnes Naantalin(Ent. Latvan myymälä) risteyksen (60 km/h) jälkeen alkavan keltaisen viivan kohdalla päättää lähteä ohitse. Lähestyvä mäki on suht lyhyt, mutta jyrkkä. Erittäin paha paikka mikäli joku tulee vastaan. Kuski selvästikin odotti että minä annan tietä. Näinhän se on tehtävä jos haluaa pysyä hengissä! Kaikki Icevon 450 hevosta olivat varmaankin käytössä, mutta jokainen joka paikan tietää voi todeta ettei ohituksessa ole järjen hiventäkään. Lopun perin kun käännyttiin Raisiossa Turun moottoritielle oli hänellä etumatkaa hulppeat 500 metriä, koska edellä oleva liikenne hidasti väkisinkin. Roikkui sitten seuraavan puskurissa...

      Soitin tänään kyseisen firman kuljetuspuolen esimiehelle ja ilmoitin tapahtuneesta. Tapahtumalle löytyy siinä määrin todistajia että on harkinnassa rikosilmoituksen teko törkeästä liikenteen vaarantamisen johdosta. Minu ei häiritse tippaakaan mikäli tälläise suharit tappavat itsensä, mutta ei ole oikein vaarantaa kaikkien muidenkin tiellä liikkuneiden turvallisuutta. Tälläiset ammattikuljettajat on syytä saada pois ratista muihin hommiin.

      Eräässä viestissä mainittuun ulkomaalaisiin kuskeihin voin mainita että kokemusta on. Erityisesti akselilla LV,LT, PL löytyy suurimmat suharit. Keikalla Tallinnasta-Varsovaan näitä rekalla rekkaa ohittavia on liiankin kanssa. En pidä Venäläisiä kuskeja täällä suomessa niin pahana ongelmana koska heillä on pieni herranpelko viisumin menettämisen muodossa. Joku voi olla toki eri mieltäkin.

      Se on kyllä totta että alalla kuin alalla löytyy näitä mätämunia. Mikäli minulla olisi valta niin JOKAISEN suomalaisen raskaanliikenteen kuljettajan tulisi suorittaa EAK-kurssi ajatusmaailaman avartamiseksi. Ulkomaalaisten osalta valitettavasti heidän määränsä sen kuin kasvaa. Halvemmat henkilöstökulut yms. lisäksi suoranainen lakien vastainen ulkomaille rekisteröidyn kaluston käyttö suomen sisäisissä kuljetuksissa, vrt. tapaus Trans Ahola.

      Todetaan nyt vielä että ko. auto oli suomen kilvissä, mutta kuljettajan kansalaisuudesta ei ole vielä tieto. Tämäkin kyllä selviää. aikanaan.

      Eiköhän tämä case minun osaltani ollut tässä, joten tähän on hyvä lopettaa kirjoittaminen

      • dnklsfghn

        et sinä sitä valtaa mihkään tarvii, kun jo nyt tarvii jokaisen kuljettajan käydä se ennakoivan kurssi.


    • Corsa kuski

      Soitappas ens kerralla kyseiseen firmaan ja kerro asias.

      Yleisestikkin jos näette tälläsii tupeloijia liikenteessä suosittelen soittamaan kyseiseen firmaan. ja Kertovan jotain tietoi autosta.
      Että saavat selville kuka autoo ajo.

      Kyl maineestaan huolehtivat kuljetusliikkeen johto porras saatta kuskille jotain sanoa. Ku eivät tosiaan halua että tieto menee asiakkaille.

    • kuramaha

      Suurin osa rekkapenoista on perseessä kyyrääviä homoja paskamahoja,

      • Saitko puutteeseen??

        Olet ilmeisesti pyytänyt jotakuta rekkapenaa tuuppaamaan sua hanuriin kun kerran tuollaisen asian tiedät???


    • Anonyymi

      Oma vika, olit väärään aikaan liikkeillä.

    • Anonyymi

      Idiootti saattoautokuski ajoi suoraan vstaatulian kaistalle hekilöauton eteen
      mitään syytä en nähnyt ,miksi .Näin saman aivovammaisen kesällä Jyväskylässä saattoauton ratissa .Jos rekkamehet sikailee ,niin tälle urholle on tarttunnu sama tauti olisi lopputilin aika .

      • Anonyymi

        Nämä saattoautokuskit on melko kus päitä paitsi se ihana tyttö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä saattoautokuskit on melko kus päitä paitsi se ihana tyttö.

        Joskus tuli vastaani erikoiskuljetus joka pisteli menemään tiekohtaista 80 km/h. Edellä tulevasta saattoautosta vaan huidottiin vauhdissa ikkunasta lätkää, eikä mennyt kuin jokunen sekunti kun se ylileveä kuljetus pyyhkäisi jo vastaan. Olin liikkeellä isolla pakuautolla ja siinä viimetipassa väistäessä täydessä vauhdissa meinasi tulla ahdasta (eihän siinä ehtinyt hidastamaan ja ajamaan pientareelle).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä saattoautokuskit on melko kus päitä paitsi se ihana tyttö.

        Näkis vaan naisen voisi olla hieno juttu. Saatto autokuskeissa on yleensä narsisti kusipää ratissa ,joka luulee olevansa itse jumalasta seuraava.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe