Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miten näyttää japanilaiselta? :D

I Love Japan <3

Olen 11v tyttönen, 148cm pitkä. Haluaisin olla japanilaisen näköinen koko keholtani, pituudesta silmien väriin. Älkää valittako, en hyväksy itseäni eurooppalaisena ;_;

Kun ne japanilaiset naiset on jtn. 150cm-157cm, niin olisiko mahdollista jäädä niin pieneksi? Musta on ennustettu 173cm pitkää. Onko siis mitään mahdollisuuksia ja jippoja jäädä niin pieneksi. Mielessä on käynyt tupakointi mutta ei oo pokkaa varastaa isältä niitä ja en halua pilata keuhkojani. Mutta voisiko pitää itseään aliravittuna niin kauan kunnes kasvu on pysähtynyt sopivaan mittaan? :)

Ja tehdäänkö täällä Suomessa (huoh) mitään silmäleikkauksia jossa saisi leikattua luomet :3 Ainakin Kiinassa ja Koreassa on nämä metodit käytössä. Saatan kuulostaa hullulta (ja kuulostankin) mutta ette arvaa, olen ollut koko ikäni umpirakastunut aasialaisiin ja saan fanityttökohtauksia jos nään 50m säteellä aasialaisia x3

Joop. Eli onnistuisko nipistää ruokavaliosta sen aikaa kunnes lopetan kasvamisen? En halua olla pitkä, se aihe on ollut yhesti etusivullakin. Vihaan pitkiä. Vihaan yli 165cm ihmisiä. ;_;

28

2461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Map

      No tota en todellakaan suosittele aliravitsemusta yms. Ja häpeät silmäleikkauksia 20 vuoden päästä. Miksei jo kymmenenkin. 11-vuotiaalle ei myöskään tehdä silmäleikkauksia. Että se siitä sitten.

      • jaapetterimiekkonen

        Olen pahoillani,mutta sinun on vain hyväksyttävä että olet sellainen kuin olet. Ja en vielä suosittele mitään leikkauksia mutta noin 20 vuotiaana jos vielä olet samaa mieltä,niin kyllä se on mahdollista. Onnea! Unelmiaan kannattaa seurata!


      • jaapetterimiekkonen

        Olen pahoillani,mutta sinun on vain hyväksyttävä että olet sellainen kuin olet. Ja en vielä suosittele mitään leikkauksia mutta noin 20 vuotiaana jos vielä olet samaa mieltä,niin kyllä se on mahdollista. Onnea! Unelmiaan kannattaa seurata!


    • vitun japsi

      Venytä silmäkuoppia jokapäivä vuoden ajan niin jo alat näyttämään tarpeeksi japanilaiselta.vitun japsi

      • Aasialainen

        Onks jotain japanilaisii vastaan c:::


      • Anonyymi

        Joo älkää kokeilko tota!!


    • joku random tyyppi

      Mulla on samanlainen ongelma. Itekki haluaisin olla aasialainen enkä eurooppalainen. Olen kyllä ajatrllut että kuhan olen käynyt koulut loppuun ja olen täysi ikäinen lähtisin Japaniin, Etelä-Koreaan tai Kiinaan.

      • Anonyymi

        Siis olen täysin samaa mieltä olen seurannut vasta vuoden aasialaisia ja olen jo aivan rakastunut heihin olen jo päättänyt muuttaa Etelä-Koreaan sitten kun olen täysi-ikäinen. 🙂


    • hulluna japseihin

      Mä en tajua miksi jotkut ihmiset nauraa ja kyylää jos joku japsi tai vastaava tulee vastaan. Mitä siinä on nii ihmeellistä? Seki on vaa ihminen ekä aasialaiset eroa meistä eurooppalaisista mitenkää.

      • Anonyymi

        Ne on nätimpiä!!!!!


    • Tyttö5867

      No toi vaihe menee ohi elä ees suunnittele mitää tommost tyhmää!

    • mmm5

      Ne luomileikkaukset joista puhut, toimii kyllä aasialaisista silmistä länsimaisiin silmiin, mutta ei toisinpäin.

      Jos haluat näyttää enemmän aasialaiselta, voit esim. värjätä hiukset ja kulmakarvat tummemmiksi sekä käyttää silmät suuremman näköisiksi saavia piilolinssejä.
      Voit myöskin ottaa vaikutteita eri katutyyleistä, mm. gyaru ja ulzzang. Hyvin tehtyinä ne saavat sinut muistuttamaan aasialaista, vaikkakin usein melko vahvan meikin kautta.

      Mutta kannattaa lukea vaikka netistä lisää aasialaisten kauneusihanteista, koska useimmissa Aasian maissa eurooppalaiset naiset nähdään ihanteellisina. Kalpea iho on vielä nykypäivänäkin varmaankin arvostetuin asia ulkonäössä, ja sehän meiltä suomalaisilta löytyy ihan luonnostaan. Jo mainittuja luomileikkauksia tehdään Koreassa juuri siitä syystä, että aasialaiset silmät nähdään siellä yleisesti rumina. (n. yksi viidestä korealaisesta naisesta on ollut kauneusleikkauksessa, silmäluomileikkaus on esim. melko yleinen valmistujaislahja omilta vanhemmilta).

      Myös vaaleat hiukset nähdään viehättävinä, sillä suurimmalla osalla aasialaisista on joko mustat tai erittäin tummanruskeat hiukset, joka saa heidät sekoittumaan massaan, näyttämään mielestään samalta kuin kaikki muutkin.

      Mainoksissa käytettävät mallitkin ovat usein länsimaalaisia, sillä heidät nähdään edustavampina.

      Ja sama tuon pituuden kanssa, lyhyen väestön takia pituus on erittäin arvostettu asia Aasiassa. Keskimääräinen pituus naisille on Koreassa 161 cm, miehille 173-174 cm, Japanissa muutaman sentin lyhyempi. Jotkut todella pituuteensa tyytymättömät aasialaiset menevät jalkojenpidennysleikkaukseen (jalkojen luut murretaan pariksi kuukaudeksi, pituutta tulee lisää n. 2 cm). Juuri esim. Koreassa äidit tekevät lapsen saatuaan päivittäin lapsen raajoja uskotusti pidentäviä venytyksiä, jotta heistä kasvaisi pitkiä.

      Joten jos menisit nyt johonkin Aasian maista, sinut nähtäisiin mitä ilmeisemmin erittäin kauniina siellä, eivätkä aasialaiset todellakaan ymmärtäisi miksi haluaisit näyttää heiltä. Voi olla vaikea ymmärtää miten niin kauniit ihmiset voivat nähdä itsensä rumina, mutta ajattele asiaa heidän kantiltaan: miltei jokainen vastaantuleva ihminen on tummahiuksinen, ruskeasilmäinen, melko lyhyt ja omaa samanlaiset kasvonpiirteet kuin sinäkin. Meille aasialaiset ovat kauniin ja eksoottisen näköisiä; heille me olemme kauniita ja eksoottisia.

      • Twid99

        He eivät halua näyttää länsimaisilta vaan siellä aina on vaaleaa ihoa arvostettu. Se viittaa siihen, että rikkaat saivat olla sisällä ja köyhät tekivät töitä pelloilla ja ruskettuivat. Ja jollain silmäluomet saattavat aiheuttaa huonoa näkökenttää. Muut asiat sitten heidän omia kauneusihanteitaan.


    • baru

      "Vihaan yli 165cm ihmisiä"
      Et nyt jumalauta oo tosissas. Japanilaisten miesten keskipituushan on siinä 170cm paikkeilla eikä pitkät japanilaisnaisetkaan ole mikään harvinaisuus (esim. Anne Watanabe, Yurina Kumai, Shishido Kavka...).

      Tosin itsekin halusin vielä pari vuotta sitten olla paljon pienikokosempi (174cm olen). Mut nykyään en edes tajua, miksi halusin olla lyhyempi, enkä yleensäkään ymmärrä ihmisiä jotka valittaa pituudestaan jos eivät oo oikeesti silmiinpistävän lyhyitä tai pitkiä.

      Mullahan oli muutenkin sama ongelma kun sulla, eli halusin näyttää japanilaiselta, niin kun vieläkin aina välillä haluaisin, mutta oon jo ihan sinut länsimaisuuteni kanssa. Kunhan oisin vaan muuten sinut ulkonäköni kanssa :D

      Ja sitten vielä, että älä nyt herranjumala kuihduta itteäs vaan sen takia että jäisit lyhyeks. Muutenkaan noihin pituusennusteisiin ei välttämättä oo ees luottamista, mun kaveri jäi yli 15cm ennustettua lyhyemmäks vaikka ihan normaalisti on syönyt eikä oo polttanut. Että niin.

    • Fuckyoubitch

      Haha sinähän osaat olla törkeä! "Vihaan yli 165cm ihmisiä". Vihaat... vainiin, et siis ajattele ollenkaan ihmistä luonteeltaan.... katsot vain pituutta? Joku (aivan varmasti on) saattaa olla paljon kauniinpi kuin sinä ja silti pidempikin (yli 165) ja vihaat häntä (sen ymmärrän jos näytät aivan perseeltä ja hän niin kaunilta) mutta et saa tuomita pitkiä ihmisiä vain koska et pidä siitä että he ovan pitkiä... bitch i'm 1'68 m and i hate u... yritä elää sen kanssa et tuut aina näyttämään siltä miltä nytki paitsi et pari ryppyy muuttaa näköö <3

      • MakeHiroshimaBurnAgain

        Olipas paradoksaalinen teksti; sanoit, että ap ei katso yli 165 cm pitkien LUONNETTA, mutta jo seuraavassa lauseessa perustelet kanttasi ULKONÄÖLLÄ!
        P.S Kirjoitusvirheiden yhteenlaskettu määrä: 8.
        P.S.S japsit on ärsyttäviä nörttejä. Kyllä, yleistän. Kaikki ovat.


    • qwdfwergwer
      • Essuuh

        Eiks papananaama oo puoliks thaimaalainen? Ainakii ihan ku se olis sanonu jossai videossa:)


    • suomelainen

      oota viitisen vuotta ja ala sitten vasta miettimään tota tosissaa. ja se että pöllit pari röökiä isukilta ei aiheuta yhtään mitään, keuhkojen tuhoutumiseen ja kasvun keskeytymiseen tarvis monta kartonkia. aika ilkeästi sanottu toi "vihaan yli 165cm pitkiä"

    • riisikakkua

      oletko koskaan miettinyt miksi niiden silmät on sellaiset? Et tarvi mitään leikkauksia, riittää kun alat syömää riisii, kuten japsit ja kiinalaiset.

    • MakeHiroshimaBurnAgain

      Käy kerjäämäs ihmisilt röökiä ja vetele sitä niin et kyllä kasva. Venytä silmiä siten että sinua voidaan sanoa vinosilmäksi. Tee tätä 3h päivässä. Laita kellertävää puuteria naamaan. Imppaa heliumia niin kuullostat kimitävältä japsilta. Sano vaikka nihao wingan wangan. Ala katsomaan Animepornoa ja pukeudu samanlaiseksi. Kun olet vanhempi osta toyota romu.

    • Kiinalainen

      Rasisti olet. Tunnen myötähäpeää sua kohtaan. Kasva hieman ja mieti sitten uudestaan.

    • Anonyymi

      Sä oot hullu tai Trolli.

      Et voi enää ees mennä naimisiin
      Eifel Tornin kanssa ku se on kato
      niinku jo naitu!

    • Anonyymi

      Voi hyvä tyttö, kun maailmasi on keskeneräinen. Syö hyvin ja näe kauniita unia.

      • Kuinkakohan pitkä neidosta tuli nyt 19-vuotiaana? ; )


    • Anonyymi

      Tiedätkö miksi japanilaiset ovat lyhyitä. Niiden juttu on vaan se että ne on japanilaisia. Itse olen Japanista kotoisin ja Rakastan myös japanin kulttuuria. Mutta olet varmasti kaunis tuollaisena.

    • Anonyymi

      OLEN TÄYSIN SAMAA MIELTÄ KUIN SINÄ

    • Anonyymi

      Olen iteasialainen mutta hyväkst mitä sä oot olet tosi kaunisシ︎

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe