Neuvoja tarvittaisiin oleskeluluvan saamiseksi gambialaiselle

xx_o

Olisitteko ystävällisiä ja kertoisitte asiallisia tietoja oleskeluluvan hankkimisesta.
Olemme naimisissa,mieheni on Gambiassa.Hän on täyttänyt maahanmuuttoviraston kaavakkeet.Nyt kysyisin kun hänen pitäisi kuulemma matkustaa Nigeriaan Abujaan jättämään paperit Suomen suurlähetystöön,pitääkö hänen olla haastattelussa silloin ja täytyykö hänellä olla silloin meno-paluu lippu maksettuna Suomeen? Miten kauan ko.prosessi mahtaa suurinpiirtein kestää ennenkuin saa vastauksen?Kiitos vastauksista

28

387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sisso

      Hei haloo, tämä on matkailupalsta, et tainnut tietää sitä kaikesta päätellen.

    • 28x...

      Suomen Suurlähetystö, Abuja
      Viisumit ja opleskeluluvat 234 (0) 81 4644, ma -to 13-16.
      [email protected]

      Tämä tieto löytyi 6 sekunnin Googlaamiseni jälkeen.

    • Temppa
    • titta3

      78% kaikista viisumi ja oleskelulupahakemuksista evätään Abudjassa.

      • Liian vähän

        Kaikella kunnioituksella mutta vanha sanonta
        -joka kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa.


    • xx_o

      Tämän vuoksi esitinkin tämän kysymykseni oleskelulupa asiasta.Kyllähän nämä sivut ja linkit tiedetään,mutta olisin kaivannut kommentteja prosessin läpi käyneiltä.Ja jos tämä on matkailusivusto,miten esim.herra(?) 28x...solvaavat viestisi koskien muslimeita yms ovat sitten tällä palstalla ja muutkin avioliittoasioistaan postailevat.Kysyin siksi että on usein sellaisia seikkoja joita ei mainita virallisilla sivustoilla.
      Vaikka pariskunta on naimisissa,ei rikosrek.onko silti oleskelulupia evätty viime aikoina? No viisumiahan ei saa sen tiedän.

    • 28x...

      Suomen suurlähetystöt vastaavat kaikkiin keksimiisi kysymyksiin. Lisäksi ne ovat oikeellisia. Vastasin kysymykseesi täysin asiallisesti. Hienoinen pilkka tietysti näkyi viimeisessä lauseessani. En todellakaan voi ymmärtää mitä lisäarvoa palstan lukijat voisivat antaa. Heidän neuvonsa voivat johtaa jopa vääriin toimenpiteisiin muistivirheiden tai muuttuneiden säännösten vuoksi.

      Kaikki muu kirjoituksesi oli ainoastaan solvaavaa minkä katson asiattomaksi tässä yhteydessä.

      • lippe3

        xx-o:lle
        Ihan tosi, minä puhun nyt kokemuksesta. Jokunen aika sitten olin niin hirveän rakastunut kun löysin Gambiasta elämäni miehen, hän oli ihana ja huomaavainen. Menimme naimisiin ja etsimme yhteistä kotia joko Suomesta tai Gambiasta. Elämä hymyili ja kaikki oli aivan taivaallista. Selvisi vaan hiljakkoin, että mies oli jo naimisissa Gambiassa ja kahden lapsen isä. Tarkoitus oli "lypsää" minulta toimeentulo perheelle ja siinä he kyllä onnistuivatkin. Voisin kertoa asiasta tarinaa pitkäänkin, mutta se ei liene tässä yhteydessä tarpeellista ja asiallista, että PIDÄ VARASI, sen neuvon vaan tahdon sinulle antaa.


      • jhj
        lippe3 kirjoitti:

        xx-o:lle
        Ihan tosi, minä puhun nyt kokemuksesta. Jokunen aika sitten olin niin hirveän rakastunut kun löysin Gambiasta elämäni miehen, hän oli ihana ja huomaavainen. Menimme naimisiin ja etsimme yhteistä kotia joko Suomesta tai Gambiasta. Elämä hymyili ja kaikki oli aivan taivaallista. Selvisi vaan hiljakkoin, että mies oli jo naimisissa Gambiassa ja kahden lapsen isä. Tarkoitus oli "lypsää" minulta toimeentulo perheelle ja siinä he kyllä onnistuivatkin. Voisin kertoa asiasta tarinaa pitkäänkin, mutta se ei liene tässä yhteydessä tarpeellista ja asiallista, että PIDÄ VARASI, sen neuvon vaan tahdon sinulle antaa.

        Minkä niminen?


    • xx_o

      Mitäs sitten lippe3 jos täällä Suomessa minä "lypsän" rahaa suomalaismieheltä ja tahdonkin vain sexiä gambimiehiltä????..kiitos vaan varoituksista.On nähty ja koettu kaikenlaista tässä vuosien varrella ;)

      • lippe3

        Hienoa xx-o, tuo on oikea asenne, hienoa. Tuohon minäkin pyrin mutta "lypsettäviä" on aika harvassa.


      • hirveä.loppu
        lippe3 kirjoitti:

        Hienoa xx-o, tuo on oikea asenne, hienoa. Tuohon minäkin pyrin mutta "lypsettäviä" on aika harvassa.

        lippe3, joko kävit ebola-testissä, itämisaika voi olla yli vuoden kunnes tauti puhkeaa.
        Onnea.


      • lippe3
        hirveä.loppu kirjoitti:

        lippe3, joko kävit ebola-testissä, itämisaika voi olla yli vuoden kunnes tauti puhkeaa.
        Onnea.

        Ebola-kuumeen itämisaika ei todellakaan ole vuotta, kuukausi korkeintaan että ei huolta ja joskushan täältä on kuitenkin "lähdettävä". Mieluimmin minä ebolaan kuolen kuin syöpään tai muuhun hitaasti tappavaan ja kivuliaaseen tautiin.
        Ei muuta kuin taivaassa tavataan jos päästään.


    • .....

      Hänen pitää ottaa yhteyttä suurlähetystöön, sieltä tulee kutsu kuulusteluun Abujaan joidenkin kuukausien päästä. Lentolippuja valmiiksi Suomeen ei silloin todellakaan tarvitse, koska eihän oleskelulupaa ole myönnetty! Kuulustelun jälkeen palaa Gambiaan odottamaan päätöstä. Siinä menee useampi kuukausi, myönteinen lupa ei ole itsestään selvyys. Olettehan rekisteröineet avioliittonne Suomeen jos ette menneet täällä naimisiin? Prosessti kestää 4kk- 1,5v riippuen kuinka rikas ja kuinka paljon vanhempi olet miestäsi. Mitä rikkaampi ja mitä vanhempi olet, sitä nopeampi käsittely. Tämä on aivan totta, ei mitään vi**uilua.

    • prosessin läpi käyny

      Oletko rekisteröinyt avioliiton Suomessa ? kannattais, kallis prosessi mutta tuskin ilman sitä tulee saamaan oleskelulupaa Suomeen. Aika haastatteluun tulee varata sähköpostilla lähetystöstä, sieltä antavat ajan. Kaikki mahdolliset paperit mukaan, että voivat käsitellä asian ja lähettää Suomeen käsittelyyn, kestää n. 5 kk jos kaikki ok. Sen jälkeen saat tiedon päätöksestä, lupakortti lähetetään kyseiseen lähetystöön. Mies joutuu lähettämään, passin ja yhteystietonsa ym. DHL:n tai muun vastaavan kautta, jonka hän itse maksaa, meno paluu kuljetuksen, sen jälkeen voit ostaa lipun Suomeen.

    • papana

      Hah, kyllä siinä on suomalaismieheltäsi lypsettävä aika kasa tuohta hyvä nimimerkki xx_o saadaksesi mustan makkarasi Suomeen. Näillä tiedoilla Hän ei vuorenvarmasti tule saamaan oleskelulupaa suomeen eikä mihinkään euroopan maahan. Suomessa avioituminen, hakemukset ym. paperisota maksaa min. 10.000 euroa. Se suomimiehesi on Sinulle annettava. Vähintäin. Jos tapahtuisi ihme ja makkarasi suomeen saisit roudattua niin Sinun on varauduttava elättämään miestäsi niinkauan kuin se viitsii Sinua katsella. Ne äijät eivät nimittäin töitä tee. Se on varma.

    • xx_o

      Kiitoksia paljon vastauksista.Olen rekisteröinyt avioliittoni Suomessa myös joten se on ok.Heitin tuon vitsinä suomimiehen"lypsämisen".Eiköhän verottaja meitä kaikkia tasapuolisesti lypsä,vaikea on elää niin ettei joku jostakusta hyötyisi saatikka sitten Afrikan köyhimmän maan kansalaiset.No jos tuomio on jo heti ei saa oleskelulupaa,jäämme jännittämään saako vai ei.Postailen vastauksen myöhemmin jos ketä kiinnostaa .

    • liput ostettu

      xx-o,tsemppiä,itsellä vastaava tulossa,oon menossa kohta elikkä 9.toukokuuta kuudaukseksi gampiaan,älä lannistu,elämä kuitenkin korjaa asiat,voimia sulle.

    • jököti

      Ei näy suomen kieli luonnistuvan, kertoo tytyn tasosta.

    • Erja Iloinen

      No pääsikö laku tänne?

    • xx_o

      Kiitoksia mielenkiinnosta prosessia kohtaan.Maahanmuuttovirastosta tai Suurlähetystöstä ei ole tullut vielä viestiä onko myönnetty oleskelulupaa.Odottelemme siis vastausta.Kiitos sinulle liput ostettu ja pidä hauskaa,nauti auringosta ja iloisista ihmisistä Gambiassa :))))

      • prosessin läpikäynyt

        Koska kävi haastattelussa ? kestää jonkin aikaa ennen kuin paperit lähtevät lähetystöstä ja ovat täällä käsittelyssä. Meillä kesti reilut 5 kk siitä kun oli käynyt haastattelussa ja päätös Migristä tuli. Päätös tuli minulle postissa, eivät anna suullisesti ja miehelle päivää myöhemmin sähköpostissa, vain että päätös tehty ja voi lähettää passinsa.


    • 28x...

      Taas on maailma muuttunut aloittajan kysymyksen ajoista.
      Uskonkin että Gambialaismiehesi ei tuo Nigeriasta tullessaan mitään muuta kuin Ebolan...

    • xx_o

      Kiitos sinulle "prosessin läpikäynyt". Mieheni kävi Abujassa 12.5.14 haastiksessa.Eli voisiko sitten syyskuun lopussa tai lokakuussa odotella vastausta? Miten prosessi etenee jos vastaus on myönteinen? Sittenkö mies lähettää passin Suurlähetystöön ja ostaa lentolipun Suomeen? Miten kauan saa oleskeluluvalla viipyä Suomessa? Kiitos jos viitsit vastata :D

      • prosessin läpikäynyt

        Mahdollisesti, riippuu varmaan siitä miten kiirettä siellä on mutta uskoisin että voi. Migristä tuli mulle " kirjallinen " haastattelu ennen päätöstä, samat kysymykset kuin itse ole hakemuksessa. Jos myönteinen niin päätös tulee kirjeenä kotiin, puhelimitse eivät anna vaikka päätös olis jo tehty ja miehelle sähköpostitse että voi lähettää passin , henk tiedot pu - numeron jonka saanu haastattelussa. Maksat meno - paluu kuljetuksen DHL tai muun vastaavan kautta, sit ei muuta kun lippua tilaamaan, voipi mennä muutama vk kun siellä kestää. Ensimmäinen lupa on 1v ja seuraava eli jatkolupa yleensä 3 - 4v.


    • gmt.

      Jos luvan saa, sitten passi suurlähetystöön. Kun saa sen takas, lento Suomeen. Oleskeluluvan saa alussa vuodeksi kerrallaan, seuraavaa haetaan sitten ajoissa Suomessa, sekin on vuoden lupa.

      • Anna rahat

        Avaa suolholle tili ja laita noin kymppi aluksi ja katso tulekoo enään kun rahat on
        hallussa, jos ei tule niin säästät kymmeniätuhansia uusiin seikkailuihin.
        Jos lapsen haluat niin kai se hedelmöittyy sielläkin.


      • Salone

        Ensimmäinen lupa on vuodeksi ja seuraava jatkolupa 4v, että näin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      526
      3855
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3454
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3050
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2352
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2210
    6. 225
      1662
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1407
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      94
      1301
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1300
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe