Yö altaalla

Babbaduuda

Avasin koti-oveni ja laskin pienen lentolaukkuni lattialle. Kello eteisen seinällä näytti 02:18. Astuin ulos mustista yksinkertaisista korkokengistäni ja riisuin päällysvaatteet naulakkoon. Olin kotiutunut pitkältä lentorupeamalta ja vuorokausirytmini kävi Aasian eikä Suomen mukaan.. Päätin tehdä sen, minkä usein työputken jälkeen, hain vaatekaapista bikinit ja kylpyhuoneen kaapista pyyhkeen. Riisuin vaatteet ja pukeudun valkoiseen kylpytakkiin. Kylpytakissa oli Intecontinental Hotels- logo rintamuksessa, olin kerran epähuomiossa pakannut hotellin kylpytakinkin kiireessä matkalaukkuun ja huomasin vasta kotona, että olin syyllistynyt varkauteen.
Suuntasin kulkuni hissiin ja painoin pohjakerroksen nappulaa. Sauna- ja uima-allas olivat varsinaisesti kiinni yöaikaan, mutta tuskin kukaan edes tiesi että käytin allasta silloin tällöin myös yöllä. Peseydyin suihkussa ja hieroin hetken lämpimän veden alla jumissa olevia hartioitani. Sujautin siniset bikinit päälleni ja kävelin altaalle. Allashuoneen ilma oli lämmin ja vesi tuntui turhan viileältä, mutta pikkuhiljaa kävelin syvemmälle ja ryhdyin uimaan soikeaa allasta ympäri. Laitoin altaan toisessa päässä olevan poreammeosan päälle, jotta veteen syntyi hieman virtausta ja uintiin sai lisää vastusta. Uin noin 10 minuuttia ja harkitsin lähdenkö pois vai makoilenko hetken aurinkotuolissa ja otan uuden uintipyrähdyksen. Allashuone oli uusittu jokunen vuosi sitten ja viihtyvyyteen oli panostettu kunnolla. Huoneessa oli isoja tekopalmuja, mukava valaistus ja huoneeseen oli ostettu pähkinän värisestä puusta tehtyjä miellyttäviä aurinkotuoleja. Sammutin porealtaan ja asettauduin tuoliin ja nautin raukeasta olosta.
Havahduin siihen, että kuulin suihkutilasta ääniä, samassa kaksi naista ilmestyi altaalle. Toinen näytti tutulta, taisi asua samassa kerroksessa kanssani. Naiset kikattelivat ja siirtyivät alusvaatteet päällänsä altaalle päin. Päättelin, että uintireissu taisi olla baarireissun päätteksi tehtävä juttu, ajankohdastakin päätellen. Naiset eivät huomanneet minua, koska aurinkotuoli jäi tolpan ja tekopalmun taakse. Olin jo nousemassa tai ainakin hihkaisemassa jotain, jotta naiset huomaavat etteivät ole kaksin. Samassa kuitenkin jähmetyin paikalleni kun huomasin, että naiset eivät olleetkaan pelkästään kavereita. Tummahiuksinen naapurini kääntyi ristiveristä lyhyttä, todella urheilullisen vartalon omaavaa naista päin ja suuteli häntä pitkään. Ihoni meni kananlihalle. Tajusin että nyt olisi viimeistään pakko lähteä ettei aiheutuisi noloa tilannetta.

1

1257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Babbaduuda

      Hupsis, onnistuin laittamaan kahteen kertaan tarinan alun tänne. Loppuosa tarinasta on ylempänä olevassa "keskustelussa".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe