Phu quoc

phu Quoc

Kokemuksia Phu Quoc:lta kaipaillaan? Onko saarella muuta tekemistä kuin auringonotto ja lepäily? Retkiä? Kauanko saarella viihtyy? Omatoimimatka suunnitelmissa ja mietiskelen kauanko Phu Quoc:lla ollaan.

17

5794

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vietnam

      Kiinnostaa myös. Suunnitelmissa muutama päivä Saigonissa ja sitten johonkin rantapaikkaan esim. Phu Quoc

    • Namnam vietnam

      Olimme toissavuonna kolmisen viikkoa. Mopon kanssa ajelimme ympäri saarta, se oli hauskaa. Eipä siellä sitten hirveästi muuta tekemistä ole. Ihan mukava paikka. Jos säät sallivat, niin suosittelen pohjoista, Halong Bayn huitteilla Cat Ba oli hyvä mesta, melomista, pyöräilyä, patikointia, todella kaunista. Tietty, mitä kukin haluaa tehdä. Saigon on mukava suurkaupunki ja samoin Hanoi.

    • Reissureppu

      Phu Quoc on ihan mukava paikka. Tosin aika hiljainen, että monille riittää siellä ihan vaan muutama päivä. Ei siellä siis kauheasti tekemistä ole, eikä lapsiperheenä varmastikaan mikään paras kohde. Enemmän reppureissaajatyylinen. Tosin tuskin kauan, koska hotellikomplekseja rakennetaan tälläkin hetkellä toinen toisensa viereen siellä. TÄssä pari hyvää blogikirjoitusta, joista saa vähän fiilistä minkälainen paikka on kyseessä:

      http://retki.vuodatus.net/lue/2014/11/paratiisisaari-phu-quoc

      http://www.rantapallo.fi/syomatkustarakasta/2013/12/07/ho-chi-minhista-phu-quocille-ja-takaisin-vietnam-osa-2/

      http://menolippuaasiaan.blogspot.fi/2011/12/phu-quoc.html

    • Vietnaminami

      Onkohan kansainvälinen lentokenttä jo täydessä käytössä?

      • jkkkkk

        Tehtiin Saigon - Phu Quoc - Hoi an - Saigon reissu.

        Phu Quoc´issa viihtyy viikon jos vähän retkeilee, Saigonissa 3 päivää max, Hoi an´issa vois olla pitempääkin, tama 5 vuotta sitten.

        Parin viikon kuluttua Saigon - Hoi-an, pakko päästa uudestaan jälkimmäiseen, Saigonia täytyy näyttää kavereille jotka eivät ole siellä ennen olleet.

        Phu Quok´iin ei toista kertaa viitsi mennä . . . ehkä.


      • Akipp

        Pakko kommentoida tähän vanhaan keskusteluun, olin itse 4 päivää Phu Quocissa ja en menisi uudelleen. Se ei ollut mielestäni läheskään niin idylinen kohde, kun mitä monet kuvat ja kirjoituksen antavat ymmärtää. Yksi suurimpia pettymyksiä oli merivesi, joka ei ollut ihan kuin postikorteissa. Rannat olivat täynnä roskia. Ruokapaikkoja rajallisesti. Ylipäätään Vietnam oli itselleni pienoinen pettymys, Ho Chi Minh on hieman ankea kaupunki. Menisin seuraavalla reissulla mieluummin thaimaahan, malesiaan tms.


    • odottelua

      Meillä myös Helmikuussa Saigon- Hoi an reissu. Olisiko kivoja vikkejä Hoi aniin.Paikkaa ainakin kehutaan joten olisi kiva tietää enemmänkin. Esim sää ja nähtävyydet.

    • Akipp

      Pakko kommentoida tähän vanhaan keskusteluun, olin itse 4 päivää Phu Quocissa ja en menisi uudelleen. Se ei ollut mielestäni läheskään niin idylinen kohde, kun mitä monet kuvat ja kirjoituksen antavat ymmärtää. Yksi suurimpia pettymyksiä oli merivesi, joka ei ollut ihan kuin postikorteissa. Rannat olivat täynnä roskia. Ruokapaikkoja rajallisesti. Ylipäätään Vietnam oli itselleni pienoinen pettymys, Ho Chi Minh on hieman ankea kaupunki. Menisin seuraavalla reissulla mieluummin thaimaahan, malesiaan tms

    • kohtajo5kerta

      phu Quoc on loistava paikka! Asenteesta kiinni....Aivan upeita rantoja...mopoile ympäri saarta käyden helmien kasvatus ja myyntipaikoissa, muissa kaupungeissa(kylissä) ja voit löytää beachin jossa ei muita! lähde ihmeessä snorklaus &kalastus ja sukellus yms retkille. Löytyy vaikkapa australialainen, loistava sukellusfirma.
      Shoppaile, edullista kaikki! Optikoilta saa todella hyviä ja laadukkaita laseja edullisesti!
      Löytyy todella hyviä ja edullisia ravintoloita.
      Täällä voit todella rentoutua; nauttia olosta, hienolla hiekalla kävelystä, auringonlaskuista ja lueskelusta rannalla! Hyvää vastapainoa arjen kiireelle, osaatko rentoutua?
      KAIKKI itsestä kiinni. miksi nähdä tuttua ja turvallista aina?

    • EllaMatkalla

      Saarelta löytyy paljonkin tekemistä. Itse olin siellä 1,5 viikkoa eikä tylsää tullut. Skootteri täytyy ehdottomasti vuokrata. Ilman sitä ei oikeastaan näe muuta kuin Long Beachin turistirysän. Kannattaa majoittua esim. Ong Langin alueelle. Hienoja paikkoja joutuu ehkä hieman etsimään, joten mukavuudenhaluiselle ei ehkä se paras saari. Mun kokemuksia löytyy täältä:

      http://www.lily.fi/blogit/matkalla-kaiken-aikaa/phu-quoc-parhaat-rannat

      http://www.lily.fi/blogit/matkalla-kaiken-aikaa/siella-missa-pippuri-kasvaa

    • Marithai

      Lämpimään on mieli, mutta Thaimaalle kaipaa vaihtoehtoa. TUI lentää kaudella 2017-2018 suoraan Phu Quociin. Olen tutkinut heidän tarjontaansa, mutta yhdestä hotellista jo löysin miinukseksi, että lähistöllä ei ole mitään paikallista ravintola- ynnä muuta tarjontaa. Ei kiva!
      Phu Quocissa käyneet: voisitteko kertoa tarkentavaa tietoa paikallisista oloista, kuten esimerkiksi, onko Long Beach sitten vastavuoroon vierivieressä täynnä hotelleita (niin kuin Google Earthistä vähän näyttää), vai millaista seutua on?
      Kaikki tieto, plussat ja miinukset Phu Quocista kiinnostavat.

      • PhuQuocOK

        Katso Googlesta Veranda hotelli, sen ympäristössä ja pääkadun varrella kohtuullisen hyvin tarjontaa eri palveluista. Rannan läheisyydessä pikku bungalowit aika perustasoisia ja hyvät taas aika hintavia. Hyvä laatusuhde löytyy esim pääkadun toiselta puolelta, uima-allas plussaa jos ei aina viitsi mennä rannalle jossa rantapedit hotellien vieraille tai pikkumaksusta muillekin.
        Tänne pääsee aika kivasti Saigonin kauttakin mutta toki suora lento on ihan verraton.


      • Polah

        Entäs sää? Onko kesäkuun alussa aurinkopäiviä vaan alkaako jo sadella liikaa?


    • Helmikuussany

      Kertokaa kokemuksia????
      Onko kukaan ollut Sea Star recort hotellissa??

      • Matkatoimistotpilaa

        Se saari on jo pilalla ja pahemmaksi menee. Siitä on tehty taas Kanarian saaret tyylinen mesta. Kaikki hieno pilataan aina. Tämä ihan oikeasti v******a minua. Se OLI paratiisi.


    • Vinkki1234

      Ihana paikka. Suosittelen käymään vesiputouksilla, markkinoilla ja coconut Prisonissa. Saaren pohjoisosassa on myös meritähti ranta, joka on näkemisen arvoinen. Takseilla liikkuminen HALPAA, joten kannattaa vuokrata taksikuski päiväksi ja kierrellä saarta. Saarella on myös monia pippuri- ja mehiläisfarmeja, joissa oli mukava käydä. Retkiä löytyy kyllä joka lähtöön ja niitä voi ostaa useista ravintoloista.

    • Johkuliini_lo

      Me tultiin juuri 2 viikon lomalta kyseiseltä saarelta ja tykättiin tosi paljon. Kaivattiin takuuvarmaa lämpöä ja löhölomaa, ja sitähän se oli. Asuimme Sol Beach Housessa, joka on runsaan vuoden vanha hotelli. Hotellilla on oma yksityinen ranta ja 3 ravintolaa. Teimme kolmen saaren kokopäivä meriretken hintaan 25e/hlö, se oli helppo varata hotellin bell boysien kautta. Takseilla liikkuminen on todella halpaa, mutta kuskit osaavat huonosti englantia. Aina kuitenkin päästiin sinne minne pitikin ja takseissa on taksamittarit. Phu Quociin rakennetaan aivan älyttömän kovaa vauhtia uusia hotelleja, resortteja, kauppakeskuksia jne jne joten nyt on hyvä aika nähdä vielä hyvinkin paljon paikallista kulttuuria. Jos kaipaat lomaltasi järjestystä, laadukasta asiakaspalvelua ja shoppailumahdollisuuksia, valitse jokin toinen kohde.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe