Sessiot eksän kanssa

Pekka14

Tämä tapahtui jokunen vuosi sitten. Olimme eronneet exän kanssa ja eron yhteydessä oli tapahtunut kaikenlaisia asioita, jotka toisaalta myös puhdistivat ilmaa. Olimme harvakseltaa yhteydessä ja kumpikin varmaan pyrki menemään tahollaan eteenpäin.

Aloimme kuitenkin viestitellä jossain vaiheessa toisillemme enemmänkin ja koska tunsimme toisemme hyvin, viestien sisältö oli usein myös eroottispainotteista. Asuimme yksin tahoillamme ja fyysisiä haluja alkoi luonnollisesti jossain vaiheessa ilmaantua. Tätä eivät edesauttaneet varsin suorasukaiset viestit, joissa kerroimme muun muassa fantasioistamme ja jopa joistakin edellisistä seksikokemuksistamme.

Niinhän siinä sitten kävi, että eräänä iltana autoni nokka kääntyi kohti exäni paikkakuntaa. Edellisestä näkemisestämme olikin kulunut jo aikaa, mutta juttu meillä on aina sujunut hyvin. Vaihdoimme kuulumisia ja pikku hiljaa aihe siirtyi
seksiin. Kumpikaan ei ollut harrastanut seksiä pitkään aikaan ja jonkin ajan kuluttua kävimme toisiimme kiihkeinä kuin eläimet.

Halusin pitkittää koko ihanaa leikkiä ja tyydyttää eksäni mahdollisimman hyvin. Hän otti minulta aluksi suihin, mutta se leikki oli pakko lopettaa pian, etten laukeaisi liian nopeasti. Ehdotin, että antaisin hänelle suuseksiä ja sehän hänelle sopi. Hän kertoi, että olen erinomainen suuseksin antaja ja niinpä aloinkin suudella kuumaa ja turvonnutta tussua. Pistin merkille, että eksäni oli siistinyt jonkin verran karvakolmioitaan ja mielessä kävikin, että onkohan hänellä ollut jotain juttuja muiden kanssa tai mahdollisesti viritteillä jotain. Useinhan puskan siivous voi olla naisella merkki siitä, että on uutta ihastusta ilmassa tai ainakin toiveissa voi olla uusien sutinoiden katsastus.

Nuolin hartaasti eksäni klitorista ja runkkasin samalla hänen kosteikkoaan. Hänellä on varsin tiukka pillu ja kehuin sitä hänelle. Nainen alkoi olla laukemispisteessä, mutta jarruttelin edelleen. Hän pyysi tulemaan jo sisälleen ja sen verran oli minullakin aikaa edellisestä panosta, että loikkasin pikaisesti pukille ja aloin nussia tuota ihanaa kiimaista vittua. Eksä voihki allani ja hieroi klitoristaan. Pyysin häntä kertomaan jotain aiemmista panoistaan ja hän kertoi joitakin meheviä yksityiskohtia edellisistä sessioistaan. Tämä kiihotti minua entisestään ja tunsin kaluni olevan suurempi kuin koskaan ennen. Halusin kuitenkin vielä panna takaapäin ja naiseni kääntyi auliisti kontilleen ja tarjosi eteeni ison perseensä. Hyökkäsin kimppuun ja nussin kovalla temmolla. Kohta eksäni huusi, että häneltä tulee ja samanaikaisesti ruiskuttelin itsekin kortsun täyteen spermaa. Jäimme raukeina makaamaan ja eksäni ehdotti, ettei jäteittäisi näitä hommia, koska ne tuntuvat niin hyviltä. Ajelin illalla kotiin tyytyväisin ja rentoutunein mielin.

0

1217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1827
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1707
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1313
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1141
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        819
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        785
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        767
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        749
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        735
      10. Mikä tekee kaivatustasi

        haluttavan?
        Ikävä
        45
        707
      Aihe