Tommi se täälä maimostaaa

ratsja

TOMMI pitää lankat käsissä rahastus ilmi selvää ,siimat ovat kireitä Katri ei osaa sanoa ei ,vai kuinka se menee ,,,,

29

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Helppoa huudella nim

      helppoa huudella nimettömänä. Katri Helenalla on ihka omat Facebook -sivunsa. Mene sinne meuhkaamaan naamallasi ja nimelläsi?

    • ratsja

      Katu ja tiet katrin nimellä miksi mitä hän on tehnyt kuin ollut lehtien sivuilla .

      • Lue joskus

        lehtiä....


    • ratsja

      turhaa huudella lehtiin ei kiinosta teidän suhde pitäkää oma tietona kiitos

      • Säkä

        Samaa mieltä!


    • metrihelena

      miksi sitä pitää todistella että on niin s.aataanan ihanaa kun se pitäis olla itsestään selvää ilman että lehtien palstalla pällistellä toyboy kainalossa..rahastusta sanon minäki

      • ihanaaaaaa

        Rakkaus on ihanaa miksei siitä sais kertoa.


    • metrihelena

      ei muutkaan huutele rakkauksistaan mutta tää mummo on näköjään päättäny antaa aina väliaikatietoja julki...no ainaki iltasanomat on päättäny tätä paria rahottaa että rahantulo on taattu vaikka ura päättyis. Lea Laven on noista "leideistä" kaikista asiallisin..kaks leidiä on höyrähtäny nuoreen k.ikkeliin ja yks on taantunu jollekki teinikaudelle ja näköjään hankkii vaatteensa nuorten osastolta,,,,voi luoja mitä porukkaa!

    • kupsa

      Kaupallisuus valitettavasti paistaa tästä "suhteesta" liikaa. Suhde Liimikseen lämmitetään aina Katri Helenan konserttikiertueiden alla. Nytkin Iltasanomissa Tommi lupaa koska jos levymyynti ylittää 100.000 kappaletta
      siis mautonta.

      • kupsa

        Siis lupaa kosia


    • katri koskettaa

      Mitä te oikein hölisette täällä?Katri ja Tommi ovat pitäneet kyllä suhteessaan aika matalaa profiilia eivätkä ole yhteishaasttatteluihin ja pusukuviin suostuneet,eikä siinä Iltiksen haastattelussakaan mitään intiimejä paljastuksia tehty.Katri on kokenut sen verran kovia että on kyllä ansainnut onnen elämäänsä,eikä heidän suhteessaan ole mitään pahaa eikä väärää.Miksi kaksi ihmistä ei saisi rakastaa toisiaan ja olla onnellisia?Mitä siihen on kenelläkään sanomista?En tajua.

    • yäk yäk yäk

      No ei tuo siltä vaikuta että matalaa profiilia kun tämän tästä tuo akka on sen kloppinsa kans jonku lehden palstoilla todistelemassa että hyvin menee...ei ketään jaksa enää kiinnostaa tuo vinksahtanut suhde, minä en ainakaan tunne muuta kuin inhoa tuota paria kohtaan, hyi helevetti ! Mutta onpahan vaipanvaihtaja ainaki tiedossa kun siihen ikään tulee tuo akka eikä siihen enää montaa vuotta mene vai onko lie TL jo siinä vaiheessa tarpeeksi lyöny rahoiksi ja ottanu jalat alleen heh!

      • oletko lapsi?

        Tuskinpa lapsikulta on sinun ongelma ,kuka HK vaippoja vaihtaa tai on vaihtamat.Kovasti tuntaa HK asiat kiinnostavan ,vaikka muuta väität.Taidat olla vain katellinen toisen onnesta ,vähän asenne muutosta niin ehkä itsekin löydät onnesi .Tuo yäk yäk yäk äsenne kuulostaa täysin lapselliselta , siltä varmsti viellä oletkin.


      • yäk yäk yäk
        oletko lapsi? kirjoitti:

        Tuskinpa lapsikulta on sinun ongelma ,kuka HK vaippoja vaihtaa tai on vaihtamat.Kovasti tuntaa HK asiat kiinnostavan ,vaikka muuta väität.Taidat olla vain katellinen toisen onnesta ,vähän asenne muutosta niin ehkä itsekin löydät onnesi .Tuo yäk yäk yäk äsenne kuulostaa täysin lapselliselta , siltä varmsti viellä oletkin.

        Pitäiskö se sinun opetalla kuitenki ensin kirjoittamaan vai onko sulla joku lukihäiriö?? Hirveesti kirjoitusvirheitä... Ja mikä HK??? Onko tuo joku helena katri??? Puhutaan vissiin aivan eri henkilöstä tässä tapauksessa...heh!


      • lapsi-kulta
        yäk yäk yäk kirjoitti:

        Pitäiskö se sinun opetalla kuitenki ensin kirjoittamaan vai onko sulla joku lukihäiriö?? Hirveesti kirjoitusvirheitä... Ja mikä HK??? Onko tuo joku helena katri??? Puhutaan vissiin aivan eri henkilöstä tässä tapauksessa...heh!

        Lapsi tuli taas mesoman.


      • uskomatonta

        Herranjumala että voit olla ilkeä ihminen!Minä puolestani en tunne mitään muuta kuin inhoa sinunkaltaisiasi ihmisiä kohtaan,jos kerran tuolle linjalle mennään.Aikuisilla ihmisillä on oikeus seurustella kenen kanssa haluavat,eikä siinä ole mitään vinksahtanutta!Siinä on kyse rakkaudesta,tiedätkö edes mitä se tarkoittaa?Vai typerä kakarako olet?


    • lapsukaiset

      Pitäähän lapsen saada toteuttaa itseään, kuk ei ole MUUTA tekemistä hehheh..

    • heoejral

      ja nämä vanhat fossiilit ne täällä kans jaksaa mesota..voi kiesus pitäkää ne kitanne jo kiinni

    • lapsukaiset

      Heti kun sinä otat tutin suuhusi ja menet omalle hiekkalaatikollesi tai tähän aikaan vuodesta paremminkin lumivuorellesi mesomaan :) :)

      • sivusta seuraaja

        no totta puhuen et se sinäkään kyllä kovin aikuiselta vaikuta kun jaksat räksyttää joka viestiin ja hokea tuota lapsi-sanaa ja toisekseen tuskin täällä lapset on kiinnostuneita jostaki katri-helenasta sitä vertaa että täällä kommentoisivat. Pitäiskö sinunkin yrittää kasvaa aikuiseksi.


    • lapsukaiset

      No eihän aikuiset normaaalit ihmiset tuollaista kieltä käytä ja mollaa toisia ihmisiä tuolla tavalla. Mä toivoin että oisit niin nuori, ettet ymmärrä, mutta jos oletkin jo reilusti aikuinen ihminen, niin sulla ei ole kaikki hyvin! Mä annoin sulle vaan ihan samalla mitalla takaisin, että huomaisit kuinka lapsellista tuollainen on

    • lapsukaiset

      Ja mikäs oikeutettu sinä luulet olevasi herjaamaan Katria, mutta itse et kestä mitään itseesi kohdistuvaa, vaan vedät heti herneen nenääsi??? SITÄ SAA MITÄ TILAA, heh heh

      • sivusta seuraaja

        Yhtä höperoitä näköjään fanit kuin on idolinsakin..ootta te kyllä toisensa ansainneet ei voi muuta enää todeta! Hyvää jatkoa ja yrittäkää kasvaa aikuiseksi.


    • lapsukaiset

      Hyvää jatkoa vaan sinulle, sinä sitä enemmän tarvitset, että löytäisit omalle elämällesi jonkiun tarkoituksen! Minun elämälläni on tarkoitus ja siksipä minulla ei ole tarvetta herjata muita ihmisiä. Siinä ja kaltaisesi vaan säälittävät minua, te kateelliset ja ahdasmieliset ihmiset jotka eivät itse uskalla elää! ELÄ JA ANNA TOISTENKIN ELÄÄ ♡♡♡

    • ei muita olekaan

      Kyllä HÖPERYYS paistaa tuosta yhdestä ja ainoasta fanista !

    • lapsukaiset

      Kuule hei, en mä sun kanssa ala kiistelemään, mutta puutun kyllä tuohon Katri Helenan herjaamiseen, koska siinä ei ole mitään JÄRKEÄ. Asioita voi kommentoida asiallisestikin ja hyvä tavan mukaisestikin.Jos tahdot saada äänesi kuuluviin, niin mene Katrin facebook sivuille kertomaan mietteesi, ihan omalla naamallasi ja nimelläsi! Se olisi reilua, eikä niin raukkamaista..

    • matti m

      "lapsukaiset" oot ottanu itselles tosi hyvän ninimerkin, kuvastaa sinua nimittäin täydelllsesti :)

      • matti tyhmä

        Tyhmä matti m!!!!!


    • eläkkeelle

      Ilman muuta Liimatainen on ideoinut bisnes idean. Ei kai kukaan normaali nuori mies rakastu yli 30 vuotta vanhempaan mummoon. K H myötäilee ja tukkii naamaansa joka ohjelmaan ja yrittää pysyä lehtien palstoilla. Tosi asia on,että ääni ei enää kanna ja on vanhan naisen pihinää. Ääni vaan yksinkertaisesti iän mukana huononee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3700
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1813
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1384
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      151
      1270
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      913
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      870
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      850
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      830
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      829
    Aihe