Googlaan nimeni. Yhtenä tuloksena tulee Google Plus Directory eli ns. Googlen keltaiset sivut. Siellä näkyy "update" eli päivityksenä koska olen viimeksi kirjautunut Googleen tai ulos. Ihan ajantasainen tieto se ei ole, mutta joku kellonaika sinne valikoituu kaikkien nähtäville. Josta voi seurata vähän kiusallisia tilanteita, riippuen miten usein se nappaa jonkun ajan.
Siellä on joku sähköposti johon pitäisi ottaa yhteyttä, jos ei halua olla "listattuna". Kirjoitanko tosiaan sinne sähköpostia? Englanniksi? "Tankeroenglantia" varmaan tulee kirjoitettua. Minulla on Googlen sähköposti käytössä, profiilia ei ilmeisesti saa poistettua ilman että sähköposti poistuu. Youtube on yhteydessä tiliin. Voiko profiilin piilottaa.
Siellä on joku sähköposti johon pitäisi ottaa yhteyttä, jos ei halua olla "listattuna". Kirjoitanko tosiaan sinne sähköpostia? Englanniksi? "Tankeroenglantia" varmaan tulee kirjoitettua. Minulla on Googlen sähköposti käytössä, profiilia ei ilmeisesti saa poistettua ilman että sähköposti poistuu. Youtube on yhteydessä tiliin. Voiko profiilin piilottaa.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Profiilin voi poistaa ilman että Gmail poistuu:
https://support.google.com/plus/answer/1044503?hl=fi