Minäkin sitten yritän kirjoitaa....

kurpizza

(MInullakin sitten iski inspiraatio. Kiitokset siis Napikalle. Tämä sisältää lisää kuivaa vuoropuhelua ja paikallaan junnaamista, kuten aiemmassakin pelleilyssä. Pahoittelen, jos loukkaa jotakuta tai unohdin jonkun.)

"Hippi ja Pätkä pois tieltä!" Prepperi ärähti Nappulalle ja Kurpizzalle. Nappula menikin pois edestä, Kurpizza hidasteli ja mutisi jotain epäsopivaa ruotsalaisista.
Prepperi harppoi kiukustuneena ulos. Hel**tin kakarat pitäisi lähettää Ahvenanmaalle homojen, mamujen, ruotsalaisten, uskovaisten, ponirunkkareiden ja Erään norjalaisen kanssa. Jos tulee liian tiivis tunnelma, kuula kalloon, eiköhän se siitä. Toisaalta... Se olisi luotien tuhlausta.

Nappula jatkoi Kurpizzalle selvitystään bongaamistaan linnuista ja niiden erilaisista värityksistä. Kurpizza tuijottaa hämmentyneenä ja tajuaa kauhuissaan, ettei tajua mitään kasiluokkalaisen puheista. Hän livahtaa kuuntelemaan Trotskilaisen juttuja. Muutama tuttu sana ja... Onko tuo edes suomea? Huokaisten Kurpizza kaivaa sanakirjan taskustaan.

Ulkona Prepper törmää Israelin tukijaan. Tämä oli juuri palannut tutkimusretkeltään Israelista Prepperi otti tyytyväisenä Tukijan tekemän raportin vastaan.
"Moi!" Veh huikkaa. Hän oli pystyttänyt ulos monia lintulautoja. Prepper nyökkää jurosti. Tuokin lintuinfluenssasta kärsivä harakka pitäisi lähettää Ahvenanmaalle. Tai viidakkoon. Korkeasaari olisi kyllä ihanteellinen paikka. Voisiko Korkeasaaren eläintarhan siirtää Ahvenanmaalle?

Täysin tietämättömänä näistä suunnitelmista, Veh loikkii sisälle. Siellä onkin jo vilskettä. Assassin ja Jokutyyppi tutkivat joitain karttojen näköisiä papereita ja keskustelevat hiljaa. Korppi on lähistöllä nenänsä alla toinen paperiläjä.
Ocean, Kurpizza, Israelin tukija ja Trotski neuvottelevat ruotsalaisesta jääkiekosta ja terveystiedon opetuksen muutoksista.
Rugaru ja Neloth ovat päättäneet nähtävästi pysyä kaukana heidän sekoiluistaan, he juttelevat Santinyn ja Suwastikan kanssa päivärutiineistaan.
Alice on syventynyt lukemaan kirjaa. Eräs norjalainen on kadonnut jonnekin. Veh päätyy keskustelemaan Nappulan kanssa talitiasen erilaisista väreistä.

Yhtäkkiä Siiliö ja Hekekeen ryntäävät sisään. Heillä kummallakin on hullun kiilto silmissä ja vaatteet yltäpäältä noessa.
"Pääsivät karkuun!" Siiliö sanoi Jokutyypille.
"Se on takuulla Morso!" Hekekee touhotti. "Se pitää ottaa kiinni! Olen kyllästynyt heräämään joka aamu viideltä!"
"Se on jokin epäpyhähenki." Assassin totesi järkevänä.
"Pimeyden noita!" Korppi julisti kovaan ääneen. Kaikki kääntyivät katsomaan.
"Oli mikä oli. Se täytyy ottaa kiinni. Tarvitsemme suunnitelman." Jokutyyppi sanoi ja vilkaisi kulmat kurtussa papereita.
"Räjäytetään metsä!" Korppi ehdotti innostuneena.
"Hölmö." Assassin tuhahti. "Silloinhan mekin kuolisimme. Kannattaisi hommata krusifiksi-"
"Krusifiksi ei auta Morsoon!" Hekekee sanoi ärtyneenä.
"Laitetaan Hekekee nukkumaan keskelle metsää. Aamu viideltä Morso sitten tulee herättämään hänet." Korppi keksi.
"Siiit söisivät hänet elävältä." Siiliö totesi. Hän vilkaisi bronyja. "Tarvitsemme syötiksi raakaa lihaa. Teurastetaan yksi poni."
"ETTEKÄ VARMASTI TEURASTA!" Bronny4ever protestoi äänekkäästi.
"Ei poneja." Jokutyyppi myöntyi. Samalla hän silmäili bronnyja. Kyllä niistä yksi joutaisi.
"Teurastetaan Kurpizza." Korppi päätti. Kurpizza pomppasi kiukkuissaan ylös huoneen toisessa päässä.
"Siilit eivät syö kasveja." Siiliö huomautti terävästi.
"Teurastetaan-"
"Ei ketään tarvitse teurastaa." Jokutyyppi keskeytti. "Tuolla on sian ruho tuolla pakkasessa."
"Mistäs sinä sen tiedät?" Assassin kysyi epäillen.
"Öh.. Löysin." Jokutyyppi vastasi.
Hekekee mietti, mahtoivatkohan keittiöstä löytyneet veriset veitset jotenkin liityä
ruhon "löytymiseen".

Muut katselivat silmät pyöreinä poikien taas alkaessa touhuta. Kurpizza, Trotski ja Ocean olivat kaikki sanomassa jotain pakasteesee liittyvää. Mutta sitten se unohtui.
"Mitähän tällä kertaa?" Israelin tukija sihisi. "Minä en kohta uskalla kävellä täällä mihinkään."
Se oli ikävä kyllä totta. Viimeaikoina noita-, morso-, siili-, mikälieörkkimörkki-ansoja on ollut joka paikassa. Eikä niistä turvallisuus ja salaamissyistä kerrottu kaikille suolistolaisille. Pienoisen kapinan jälkeen muut saivat kartan ulos viriteltyjen maamiinojen sijanneista. Tai... Kartassa on ainakin puolet.
"Vessan oveen laitettu sormenjälitunnistin oli minun mielestäni liikaa." Ocean myötäili.

Kaikki katselivat levottomina tavaroiden kantelua. Kun Siiliö ja Jokutyyppi kantoivat ruhon ulos, Kurpizza oli taas muistavinaan jotain. Ihan kuin jotain olisi unohtunut...

Mitä kummallisempia ja vaarallisempia tavaroita kannettiin ulos. Muut suolistolaiset tuijottivat ansatarvikkeita hämmentyneenä.
"En taidakaan käydä kävelyllä metsässä." Nappula huomautti. Muut myöntäilivät mumisten.
"Simo Kurki." Simo Kurki sanoi myötätuntoisesti.

(Jatkuu)

36

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiva tarina :D

    • Reps. Tä taisi olla omasta mielestäni paras pieneen aikaan. Jatka ihmeessä!!!

    • Pulinoiden vakkaritarinat ovat aivan parhaita! Näistä pitäisi tehdä kirja!

      • Kirjan julkaisun jälkeen saisi Suomen vanhempiväestö syyn valittaa kirjallisuuden nykyistä rappiota, sanoen; "Ennen kirjoitettiin runoutta ja vanhoja klassikoita, nyt kirjoitetaan ainoastaan kirjoja kuten;

        "Elämää ihmisen sisällä Suolistossa 24 kertomusta" -kirjaa, joka sisältää ainoastaan pornografiaa ja yleistä irstautta (Eräs norjalainen ja "bronyt"), sekä tarinoiden henkilöiden nimet ovat typeriä ja epäuskottavia, "en koskaan nimeäisi lastani poliittisten mielipiteiteni mukaan "Erääksi trotskilaiseksi" tai muuksikaan epäilyttäväksi kuten Kurpizza tai Hekekee.


    • Jatkoa!

    • (Jatkuu)

      Kello alkoi käydä keskiyötä, ja suolistolaiset hipsivät yksitellen nukkumaan. Hiljaisuus oli korvia särkevä. Pihalta kuuluivat monet kiireiset askeleet. Ne kiipesivät ulkoportaat ylös suoraan ovelle. Kuului naputusta ja surinaa, kun oven monet lukitukset avattiin.
      "HERÄTYYYS!" Joku huusi.

      Neloth säpsähti hereille ja pomppasi pelästyneenä sängystä. Hän nappasi harjan käteensä ja alkoi jäljittämään tunkeilijaa. Rugaru erotti hämärän siuetin, jolla oli jotain kädessään ja loikkasi kimppuun. Neloth karjaisi ja heilautti harjaansa kohti päälle syösyjää.
      Ocean hätkähti. Hän nousi unenpöpperössä ylös ja kompuroi ovelle. Ikävä kyllä hän erehtyi ovesta ja päätyi hetkeksi rymistelemään ja kiroilemaan komeroonsa. Viereisessä huoneessa Morsosta painajaisia nähnyt Trotski havahtui hereille epämääräisen kolinan vuoksi. Kasvot valkeina hän luikki huoneesta ulos.
      Santiny loikkasi ylös, mutta sattui ´vahingossa pudottamaan verhotangon. Viereisessä huoneessa haparoiva Kurpizza säikähti niin pahasti, että potkaisi varpaansa sängyn jalkaan. Hän kirosi ja loikkasi kauemmas sängystä ja kolautti päänsä kaapin oveen. Lopputuloksena oli paljon kirosanoja. Santiny hätkähti ja hipsi ulos huoneestaan. Kurpizzan toisena huonenaapurina oleva Israelin tukija haki Raamatun kirjoituspöytänsä laatikosta.
      Nappulalla oli myös ongelmia: Hän kompastui kaikkiin kameroihinsa ja lintuvalokuviinsa. Kuului kilinää ja kolinaa ja Nappulan kiroilua. Oleskeluhuoneeseen päästessään Napikan kasvoilla oli niin murhanhimoinen ilme, että Stallonekin olisi lirassut housuun.

      Siiliö ja Korppi, jotka olivat tulleet herättämään muita suolistolaisia, tuijottivat huoneeseen ilmaantunutta joukkoa. Neloth ja Rugaru olivat ilmeisesti ottaneet hiukan yhteen käytävällä. Kummallakin oli mustelmia naamassa. Kurpizza painoi jostain syystä päätään villasukalla. Oceanin tukka sojotti joka suuntaan, Trotski oli kalpea ja oikoi silmälasejaan. Israelin tukija oli syventynyt tutkimaan Raamattua.
      Nappula oli lievästi sanottuna kiukkuisen näköinen. Alice, Suwastikantti ja Santiny näyttivät väsyneiltä. National Socialist oli varmaankin nukahtanut jonkin alaa käsittelevän kirjan päälle, sillä hänen poskeensa oli painunut hakaristilippu. Prepper näytti vain kiukkuiselta.
      "Ööh." Siiliö sanoi epävarmana. Sitten hän rohkaistui. "Tulkaa kaikki ulos. Me saamme pian sen otuksen kiinni!"

      (Jatkuu)

      XD Kiitokset kommenteista.

    • XD Sie muistit miun lasini! Mahtava tarina.

    • Hieno tarina.

    • Jees. Toivottavasti jatkat pian.

      • VeH-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-

        Joo, näitä pitäisi EHDOTTOMASTI tehdä lisää! Voisinhan minäkin yrittää. XD


    • (Jatkuu)

      Hetken vallitse kuoleman hiljaisuus.
      "Mitä me tässä odotellaan?" Suwastikantti kysyi. Silloin kaikki alkoivat pulista ja haalivat vaikka minkälaista kättä pidempää aseekseen. Kaikkea haarukoista ja mustekynistä paistinpannuihin sekä harjoihin. Jopa bronnyt heräsivät mekkalaan.

      Viiden minuutin kuluttua suolistolaiset juoksivat ulos. Metsä täyttyi kiljumisesta ja askelten äänistä.
      "Tännepäin!" Korppi kiljui. Ihmiset ryntäsivät hänen ja Siiliön perään.

      "Mitä tapahtui? Minne kaikki menivät?" Bronny4ever kysyi hämmentyneenä.
      "Simu Kurki"
      "Jaa." Bronny4ever vastasi väsyneenä. Hän meni muiden perään ja otti eteisessä mukaansa kenkälusikan.

      "Tuollapäin!" Jokutyyppi huusi. Suolistolaiset rymistelivät ympäriinsä metsässä. Kaikki olivat hilpeitä ja jännittyneitä. Tunnin päästä askel ei enää noussut yhtä kepeästi ja sankarit alkoivat olla väsyneitä.
      "Mikäköhän se on?" Neloth kysyi vieressään käveleviltä suolistoaisilta.
      "Ehkä Rainbowdash?" sanoi Trotski raahaten mukanaan kihveliä (alias rikkalapioa)
      "Todennäköisesti" Ocean myönsi kolauttaen paistinpannun puuhun.
      "Voihan se olla Nuunuukin" Kurpizza ehdotti väliin.
      "Minä luulen, että se on mamu ja kansalaisuudeltaan ruotsalainen. Hän on punikki ja kaiken lisäksi himouskovainen. " Prepper selitti. Hän vilkaisi vähän matkan päässä kompuroivaa Bronnya. "Ja runkkaa poneille."
      "Runkkaamisesta tuli mieleen, onko Norskia näkynyt?" Neloth kysyi. Trotski, Ocean ja Kurpizza katsoivat syyllisinä toisiinsa.
      "Ei." kaikki sanoivat.
      "Meidän pitäisi todellakin keksiä jotain hänen seksiriippuvuuteensa." Israelin tukija sanoi kulmat kurtussa.
      "Onhan siihen lääke. Vanhat kunnon Toveri oikea ja Toveri vasen." Trotski huomautti.
      "Hänellä tosin taitaa olla molemmissa rasitusvamma." Ocean tuumasi siihen.
      "Hänet pitäisi postittaa Ahvenanmaalle." Prepper sanoi.
      "Minä keksin!" Kurpizza hihkaisi. "Lähetetään hänet Silja Linellä Ahvenanmaalle!"
      "Ole jo hiljaa niistä ruotsalaisista."

      Kauempaa kuului huutoa ja kolinaa. Kaikki jähmetyivät paikalleen.
      "Mikä se oli?" Rugaru tivasi.
      "Ansa on lauennut." Hekekee sanoi.
      Kaikki syöksähtivät pusikkoon. Pian kaikki kerääntyivät jonkin ympärille.
      "Ei hitto." Rugaru mutisi.
      "Mitä siellä on?" Kurpizza kysyi. Hän tunkeutti jähmettyneiden suolistolaisten ohi. Miksi kaikki ovat hiljaa? Onko siili? Morso? Rainbowda-
      Moottoriturpa.

      "Mitä helve*tiä?" Kurpizza kysyi katsellessaan kikattavaa ja pääalaspäin riippuvaa Motaria. Eikä hän ollut ainoa kysyjä. Sama lause toistui kymmeniä kertoja kuulostaen epävireiseltä kuorolta.
      Jokutyyppi katsoi hetken aikaa typertyneenä. Sitten hän huomasi Moottoriturvan ympärille pudonneet kasvit.
      "Sieniä" hän totesi.
      Ympärillä olevat ihmiset vaikenivat. Sitten pusikosta kuului vihaista kiroamista ja Nasse-setä pisti päänsä esiin.

      "MITÄ TE TEETTE TÄÄLLÄ TÄHÄN AIKAAN AAMUYÖSTÄ? NUKKUMAAN HETI PAIKALLA! SETÄ ON NYT HYVIN, HYVIN VIHAINEN" hän huusi kiukkuisena.
      Kaikki tuijottivat järkyttyneinä.
      "Simo Kurki kertoi, mitä täällä on meneillään." Nasse jatkoi.
      Vielä suurempi järkytys: Oliko Simo Kurki puhunut jotain?
      "Nonniin. Nukkumaan hopihopi! Ja ottakaa Moottoriturpa alas puusta."

      Lopulta ohjeet alkoivat mennä perille. Suolistolaiset lähtivät pitkänä iloisena jonona marssimaan takaisin päin. Nasse ja Rugaru auttoivat Moottoriturpaa, joka oli hilpein kaikista. Jokutyyppi, Siiliö ja Hekekee jäivät jonon häntä päähän.
      "Minä en ole lainkaan tyytyväinen tämän jahdin tulokseen." Siiliö sanoi.
      "En minäkään." Hekekee säesti. He virnistivät kumpikin.
      "Eiköhän lähdetä jatkamaan." Siiliö totesi vakavana.
      "Kyllä. Siellä on vielä monta siiliä ja Morsoa vapaana." Hekekee vastasi. Pojat nappasivat muutamia aseita mukaansa ja katosivat metsään.

      (Jatkuu)

    • (Jatkuu)

      Täytyy kai sitten hankkia muutama ensiapu-pakkaus lisää, Jokutyyppi ajatteli.
      "DEN GLIDER IN!" Kurpizzan ja Moottoriturvan, sekä muutaman muun, ääni kaikui metsässä.
      Ja lisää Diapamia. Tai no... Kerranhan sitä eletään. Jokutyyppi läht kävelemään muiden perässä talolle.

      Talolla kaikki olivat menossa nukkumaan.
      "Hyvää yötä pienet!" Ocean huikkasi.
      "Öitä" Jokutyyppi vastasi.
      "Hyvää yötä." sanoi Alice.
      "Olen panoseuraa vailla."
      "Ei hitto! Kuka päästi Norskin ulos pakastimesta?"
      "Taisi olla Siiliö??"
      "Aivan sama. Hei kaikki! Lukitkaa ovet. Norski on taas seuraa vailla."
      "Lukitkaa myös kaikki ruudut, ettei täällä ala poninrunkkaus huppalot." Prepper totesi.
      "MINÄ EN RUNKKAA PONEILLE!"
      "Hyvää yötä!"Santiny sanoi.
      "Öitä"
      "Спокойной ночи!"
      "Haistakaa kaikki vit*u. :)"
      "Kauniita unia, pikkulinnun kuvia." Veh hihkaisi.
      "Juu. Öitä."
      "Simo Kurki."
      "Hyvää yötä!"

      Eipä siinä sen enempää. Nasse-setä löysi vanhan viskikätkön ja oli lopun yötä hyvin, hyvin iloinen. Aamulla hän oli hyvin, hyvin kohmelossa ja kärttyisä.
      Siiliön ja Hekekeen katoaminen huomattiin seuraavana päivänä. Neloth löysi heidät. Tavallaan. Hän näki kaupassa lööpeissä kirjoituksen: "Kaksi sekavaa nuorta hyökkäsivät viattomien marjastajien kimppuun."
      Hekekee ja Siiliö olivat pimeässä pahoinpidelleet vahingossa kolme thaimaalaista marjanpoimijaa (Prepper oli erittäin ylpeä) sekä pelästyttäneet muutaman mummon, kaksi koiranulkoiluttajaa ja kokonaisen ryhmän lapsia. Viimeisimmät Morso&Siili-tarinoilla.
      Nykyään Nassella on hyvin, hyvin ahtaat ja kylmät oltavat. Karolin palasi lomaltaan ja hermostui häneen kokonaan. Nyt setä on siis Norskin seurana pakastimessa. Suolistossa on järjestetty vedonlyönnit siitä, kumpi pakenee pakastimesta ekana tai anoo armoa.

      Lopultakin sain kirjoitettua loppuun!

      • (Unohdin sitten tuosta ylemmästä.)

        Tuohon "Hyvää yötä"-listaan:

        "Menen myös nukkumaan." Assassin sanoi haukotellen. "Salamurhaajatkin tarvitsevat unta."
        "Joo. Minäkin menen." Korppi vastasi.


    • *taputusta

      Aivan mahtava tarina! Sinun pitäisi kirjoittaa enemmänkin.

    • Bravo! Ehkä paras tähän astisita, hienoa hienoa. :D

    • Kokonaisuudessaan eeppinen ja hyvä.

    • Täydellistä!
      Pakko silti valittaa jostain, joten:
      "Sitten hän huomasi Moottoriturvan ympärille pudonneet kasvit.
      "Sieniä" hän totesi."

      Sienet eivät ole kasveja.

      • Ups. XD Ei niin. Jos ne olivat jotain salaperäisiä sienikasveja...? Tai kasvisieniä`?


    • Eräs trotskilainen

      Bravo, Bravo! Va bene, grazie! Супер!!

      Sie osaat kirjohtaa.

      • Tankke.

        Niin ja "Hyvää yötä" -vaiheesta jäi kanssa Trotskin Спокойной ночи!.
        Ärsyttävää. Kirjoitin kaksi viimeistä yhteen pötköön. Tuli ilmoitus liian pitkästä viestistä ja kopsasin sitten puolet toiseen viestiin. Tämä tietokone on selvästi jenkki, kun ei voinut yhtä hyvän yön toivotusta kopioida. Siinä sitten tulee "Öitä!" jälkeen semmonen vammanen väli....


      • HeKeKee'd

        Eihän se haittaa, nehän oli thaimaalaisia!

        Tosi eeppistä kamaa. 9 1/2.


    • preppertowwz

      miksi oon näissä aina niin hirveen vihanen? ihan hymyssä suin nakkelen nekruja roskikseen ja ahvenanmaalle.

      • "(...)Prepperi otti tyytyväisenä Tukijan tekemän raportin vastaan. "

        Olit tyytyväinen ainakin kerran saatuasi Israelin raporttini...


      • Miten sinä voisit olla tyytyväinen jos samassa tilassa on bronnyja muita sekopäitä? Ethän sinä siinä lopussa ollut vihainen.

        "Suolistolaiset lähtivät pitkänä iloisena jonona marssimaan takaisin päin." Sinäkin olet suolistolainen.

        "Prepperi otti tyytyväisenä Tukijan tekemän raportin vastaan."


    • Todella hyvä! Muuten kirjoitatko useastikin näitä tarinoita, vai mistä olet taitosi saanut? ;) Itsekin olen juuri saanut tehtyä kokonaisen suolistotarinan, mutta tämä on kyllä niiiin paljon parempi! Oikeasti, tätä jaksoi lukea! Niin siis, omani on 4½ sivua pitkä, mutten valitettavasti ehdi tänään julkaista tarinaa, koska huomenna on koe, johon en ole lainkaan lukenut ja huomenna menen luultavasti heti koulusta päästyäni mökille ja olen siellä aika kauan. Ainakin olen sellaisen käsityksen saanut. Olen kyllä kirjoittanut sen jo paperille, mutta joudutte siis odottamaan jopa monia päiviä. Toivotaan, että mahdollisimman pian. Pitäisi muuten itsekin alkaa kirjoittaa paljon. Taioto kehittyisi ja muut saavat vähän piristystä, kun on jotain tavallisesta poikkeavaa. Muutkin mukaan kirjoittelemaan tarinoita! :D Ja itse antaisin 10/10! Kiitos mahtavasta kokemuksesta!

      • Kirjoitusvirheeni: taioto = taito


    • "(jos joskus vielä innostun pelleilemään)"
      Pelleile ihmeessä lisää! ;)

    • No olen kirjoittanut kaksi Suolisto-tarinaa. Sitten olen lukenut todella paljon kirjoja ja kirjoitellut 11-vuotiaasti asti jos jonkinlaisia tarinoita. Siis aloittanut. Yhtään en ole saanut valmiiksi.

      Kesällä voisin suunnitella tarinan hiukkasen paremmin. Tuossa äskeisessä olin suunnitellut alun ja muutamia pätkiä loppupuoleltakin. Ehkä sen huomasi. Heräämis-hommaa keksin samalla kun kirjoitin, sitä olisi voinut säveltää hiukkasen paremmin.... Itse tykkäsin eniten ensimmäisestä pätkästä ja Hyvää yötä-pätkästä (vaikka jäikin joitain juttuja pois)

      En osaa kirjoittaa Nappulan/Prepperin tyylisiä tarinoita. En sitten tiedä, onko tuo kirjoitustyyli vain pojille mahdollinen...

      Mutta olisi kiva kuulla sinunkin tarina... Voin pelleillä lisää, jos keksin idean.

      • moottoriturpa

        :') sä muistat mut ja mun sienet! (sniff) olen liikuttunut!


      • Rugaru

        Nää on kyl hauskoi ja mukava lukee; tee lisää


    • Menetän taas hyvää lukuaikaa kokeisiin. XD Katsotaan vaikka aamulla, jos jaksan herätä tarpeeksi aikaisin kirjoittamaan tarinaani tänne. ;) Paitsi se on hyvin epätodennäköistä.

      • Luehan kokeisiin. Minunkin pitäisi. XD Onhan sinulla sitten myöhemmin aikaa.


      • Neloth
        kurpizza kirjoitti:

        Luehan kokeisiin. Minunkin pitäisi. XD Onhan sinulla sitten myöhemmin aikaa.

        Aivan mahtava tarina! Olet nero!


    • VeH,.,.,.,.,.,.,.,

      Minulla on nyt vain jotain 15 min. aikaa. Katsotaan, jos ehdin äkkiä julkaista tarinasta edes hieman.

    • Tai odotas...teen sen ehkä sittenkin muutaman päivän päästä. Kuitenkin varmaan joskus maanantaina, koska...vanhemmat..

      • mr.näätä

        Täällä tapahtuu kummia!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6669
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      533
      3786
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      193
      3697
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2866
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2559
    6. 301
      2391
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1633
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      118
      1548
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1459
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1240
    Aihe