Tupakan hinnat, sekä savukkeet että piippu/sätkätupakka-hinnat??

köpä

Nyt pitäisi säästäminen alkaa näistä tupakkavalmisteista. Omainen käyttää savukkeita miltei 3 askia päivässä. Sehän käy terveyden sekä kukkaron päälle....niin mahtavasti!!!

Nyt kannustaisin häntä vähentämään ensin vähemmän sitten enemmän. Eli tiedän vain että savukeaskin jota hän käyttää maksaa 5,60 euroa/aski.

Piippu/sätkätupakan hintaa en tiedä. Mitähän ne maksavat? Vastauksista kiitän.

2

151

  Vastaukset

  • Halpaa sätkien teko.Käsin teen sätkät ja rixlat tulee virosta 20€ 100kpl laatikko vain ja 4€ toppa puruja kaupasta.Kestää noin 3-4 päivää toppa ja 2 rizlaa menee per toppa noin.Hintaa siis kuukaudessa n40€ purut ja muutama centti papereihin.

   • Kiitos vastauksestasi. Kuinka paljon poltat päivittäin? Kysyn näitä erään omaiseni puolesta, joka polttaa 2 ja jopa 3 savukeaskia päivässä. Hän on sairaseläkkeellä ja ei käytä tietokonetta ja on joskus vuosia sitten tehnyt sätkiä. Kiitos taas vastauksesta.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Ensimmäinen kuva Temptation Islandin Suomi-kuvauksista julki: nyt nähdään jotain aivan ennennäkemätöntä - "Iltanuotio vaatii hivenen öljyä ja bensaa!"
  • Jösses! Suomalainen Nude Yoga Girl -kaunotar Vilma Peltonen julkaisee nyt verkossa K18-materiaalia - tienaa rohkeilla alastonkuvilla hurjia summia!
  • Tältä Arman Alizad näytti tullessaan Suomeen 40 vuotta sitten: "Tää on paras paikka maan päällä elää!"

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   648
   11635
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   99
   1953