Lennot vähissä heinäkuussa?

Tykästynyt

Hei, onko tosiaan niin, ettei ensi kesänä, lähinnä heinäkuussa, olisi Helsingistä Ponta Delgadaan enää edes yhden välilaskun lentoja? Olen jo nimittäin pidempään yrittänyt etsiä lentoja, joilla pääsisi edes yhden päivän kuluessa perille (samoin paluulennot yhden päivän aikana), mutta huonolta näyttää. Vielä viime kesänä Sata lensi Euroopasta niin, että Helsingistäkin ehti esimerkiksi Kööpenhaminan kautta päivässä perille. Nyt Köpiksen kauttakin näyttäisi tulevan peräti kaksi välilaskua (ainakin toiseen suuntaan) ja matkustusajasta sen myötä kiusallisen pitkä. Suorista lennoista heinäkuussa en ole enää vuosiin haaveillutkaan, mutta mikäli välilaskuja alkaa tulla kaksi tai useampi, niin matkapäivät hupenevat koneissa ja kentillä istumiseen. Joten jos joku on keksinyt, miten heinäkuussa pääsisi yhdellä välilaskulla ja yhdessä päivässä perille (samoin takaisin), niin kuulisin hyvin mielelläni.

5

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kukonlaulun aikaan

      Meno löytyy yhdellä vaihdolla Lissabonissa saman päivän aikana, paluumatkalla samoin. Haittapuolena todella aikainen aamumeno ja paluu myöskin hesaan aamuyöstä.
      http://www.flytap.com/Suomi/fi/Homepage

    • Tykästynyt

      Joo, nuo kellonajat ovat hieman tukalat. Se Köpiksen yhteys oli viime vuonna hyvä, riitti kun lähti Helsingistä aamulla ja oli kuitenkin Azoreilla ennen nukkumaanmenoa. Ja paluulento oli perillä jo iltapäivällä. Menihän siinäkin tietysti kokonainen päivä, mutta ei sotkenut rytmiä. Se aamuyön paluulento on kyllä vähän kurja. Toivon, että kesää kohden tulisi uusia lentoja, mutta saa nähdä. Harmillista, että lentotarjonta Azoreille on ihan viime vuosina heikentynyt, suoria lentoja ei ole enää lainkaan keskikesällä ja vaihdolliset vievät kohtuuttomasti aikaa tai osuvat epämiellyttäviin kellonaikoihin.

    • Kukonlaulun aikaan

      Ehkäpä löytyy sopiva pakettimatkojen avulla, esim. Arlandasta ja sinne taas jotkin tarjous mp liput. Tiistai lennot (ja matkapaketit) löytyy Solresorilta.
      http://www.solresor.se/
      Arlandan lähtö on aikaisin ja paluu myöhään, eli vaatinee taas yöpymiset mennen tullen...

      Air Berliniltä löytyy myös keskiviikkoisin Düsseldorfista lennot PDLaan, mutta yhteydet HEL-DUS ei sovi yhteen tuon kanssa, vaatii yöpymiset Düsseldorfissa menen tullen ainakin Finnair/Flybe/ABn lennoilla.
      http://www.svenskaflygbolag.com/azorerna.html

    • Tykästynyt

      Hmm, pitääkin vilkaista tarkemmin sitä miten pääsisi Tukholman kautta, ja hyötyisikö paikallisista pakettimatkoista, kiitos vain vinkistä. Noita yöpymisiä mennen tullen tulisi tosiaan monissakin yhdistelmissä, mutta ei millään viitsisi laittaa useampaa päivää matkustamiseen, kun ei kuitenkaan ole kyse kovin pitkästä lomamatkasta. Näin lomamatkalla perille pitäisi siis päästä nopeasti ja mieluiten myös mahdollisimman helposti. Mutta pitää seurata, että tuleeko lisää lentoja ja parempia vaihtoyhteyksiä lähempänä kesää.

    • Niinä aikoina matkailukaudesta, jolloin Solresor lennättää ruotsalaisia matkailijoita Ponta Delgadaan ryhmänsä (Primera Group) koneilla, ei SATA:n kannata lentää Tukhiolmaan, enempää kuin Kööpenhaminaankaan, josta saman ryhmän matkatoimisto Bravo Tours tuo tanskalaisia (myös Primeran koneilla) Ponta Delgadaan.

      SATA lentää kesäaikana Ponta Delgadasta mm. Amsterdamiin ja Pariisiin (Orly). Yhtiöllä on ympärivuotisia suoria lentoja Ponta Delgadasta Frankfurtiin ja Muncheniin.

      Lomamatkat (Primera Group) järjestää eri puolelta Suomea lähteviä matkoja Ponta Delgadaan huhti-toukokuussa ja syys-lokakuussa.

      Suorat lennot menneisyydessä ovat palvelleet ryhmämatkailaisia. Kun ryhmämatkoja ei järjestetä kesäkuukausina, ei ole myöskään suoria lentoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe