Focus 2006

Focus-nainen

Nyt on pieni ongelma cd-soittimen kanssa. Soitin on siis Ford 6000 CD. Tuo on mykkänä sekä lukossa. Koodia en löydä mistään ja ohjekirjaa vähän hankala lukea koska kaikki on saksaksi. Mitä tehdä? Neuvoja kenelläkään?

14

3546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mondeo akka
    • Mondeo akka

      Katto kans sulakkeet nro 69 ja 72 ne ovat radiolle. Sulakkeet ovat ratin alla kun suojan otat ensin pois. Itellä oli kans mykkänä ja sulake 72 oli palanut. Ford clubista löytyy kaikkea hyvää tietoa fordeista.

      • Focus-nainen

        Käytin auton Automaassa. Arvaa saivatko soitinta irti? Ööö.. EI :) Mies sitten irrotti tuon keittiöveitsillä ja lähti niin kiltisti. Koodi tiedossa mutta soitin lukossa. Näinköhän joutuu ostamaan uuden soittimen :(


      • Focus-nainen

        Mä käytin merkkihuollossa, ei onnistu. Soitin yhä ilmottaa Locked. Ja nuo on testattu jo. Autoalarmista sanottiin et sen saa auki. Jos painan pohjaan 3 ja 5 niin radio kuuluu parin sek. ajan. Toisesta Ford paikasta sanottiin et uus soitin. Autovahinkokeskuksessa soitin maksaa 180€ mut kyl äijät nauro kun ei Fordilla (Automaa) saaneet soitinta ees irti!!!


    • miki-66

      Focuksen soitin ei muutenkaan ole kovin kummoinenkaan. Osta tilalle kahden din aukon kokoinen kunnon soitin. Esim. Alpine tai Pioneer. Eivät ole kovin kalliita ja saat värikkyyttä koelautaan!

      • komppaan

        Vähän yli satasella saa 1DIN Alpinen joka on ainakin joka suhteessa Focuksen 2004-soitinta parempi. Lisäksi 1DIN-peitelevy (20e) johon voit porata telineen puhelimelle.


      • köfffffffffff
        komppaan kirjoitti:

        Vähän yli satasella saa 1DIN Alpinen joka on ainakin joka suhteessa Focuksen 2004-soitinta parempi. Lisäksi 1DIN-peitelevy (20e) johon voit porata telineen puhelimelle.

        Varo ..ettei syty koko kosla palamaan..
        Ovat kovin paloherkkiä noi fooordit hihihiiii


    • mondeoakka

      Tässä suora kopsu eerojääskeläinen.com sivulta, kokeile. Kaveri osti täysin toimivan 6000 rds eon soittimen tori.fi sivuilta 50e postikulut. Autopurkaamoilta saa soittimia myös, katteleppa.

      Tässä suora kopsu eerojääskeläinen.com sivulta.

      Koodin voi asettaa väärin muutaman kerran, mutta tarpeeksi monen perättäisen väärän koodin syöttö saattaa lukita laitteen: Näytössä lukee "LOCKED".

      Jos näin pääsi käymään, voidaan kokeilla jompaa kumpaa konstia:

      Konsti 1

      Avaa kuljettajan ovi. Sytytysvirta päälle. Radio päälle. Paina näppäimet 1,3,5 pohjaan. Käytä virta-avainta 0-asennossa ja käännä sytytysvirta päälle sekunnin kuluessa. Vapauta näppäimet. Sulje radio. Käännä virta-avain 0-asentoon.

      Toista niin monta kertaa, kuin on luku tekstin "LOCKED" alla.


      Konsti 2

      Sytytysvirta pois. Paina näppäin 6 pohjaan. Sytytysvirta päälle, pidä edelleen nappia pohjassa 60 sekuntia, tai kunnes kysyy koodia ("CODE").

      Jos nämäkään eivät auta, voi olla että lukitus aukeaa tietyn ajan kuluessa kun radiossa on virta päällä.

    • Focus-nainen

      Voi että.. Oon kokeillut noita Eero Jääskeläisen konsteja. Ja soittimessa myös ollut virrat päällä yhteen putkeen 8h. Ei mitään. Nyt ollut viikon verran Autoalarmilla, ja ma saan tietää saavatko he sen toimimaan vai joudunko todellakin ostamaan uuden.

      • Focus-nainen

        Tosin, en oo kyllä kovin montaa kertaa jaksanu rämpätä kun yhdestä paikasta sanottiin että mitä enemmän rämppäät, se viive vaan viivästyy pitemmälle.


      • mchuligaan1

        fordin soitin lähtee pienillä nauloilla jokaisesta neljästä kulmasta kevyesti ilman että tulee jälkiä. siellä on pienet hakaset mitkä lähtee aika nopeasti auki siististi. Sit vaan koodi ylös johki ettei tarvi ensi kerralla taas tehdä uudestaan. Ekalla kerralla kuvittelin sen olen vaikeampaa ilman oikeita ulosvetäjiä mutta todellakin fordi veloittaa 30-50 euroa siitä noin 1 minuutin hommasta kun on vielä oikeat ulosvetäjätkin.


    • Voorti

      Hei
      jokohan sait soittimen toimimaan? Minulla oli sama ongelma, joka ratkesi 5 minuutissa kun pyysin koodin Ford-huollosta Helsingistä. Huollon kaveri katsoi laitteen numeroita ja sai koodin netistä suitsait.

    • FORDMIESNNNN

      miten saan lukituksen pois voiko joku neuvoa? ja se koodikin uupuu..ford focus 99vm
      FD 4000 M030487

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      149
      6371
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3848
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1985
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1959
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1799
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1553
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1498
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1478
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe