Kajaanin laiskin myyjä

Pettynyt asiakas

Mistä löytyy?

16

2038

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ekspert

      kikantin kassalta

    • ex-asiakaspalvelija

      No mikäs paikka itselläsi on tuottanut pettymystä?

    • 5+15

      Lidlin kassaneidit harvoin hymyilevät. Viime käynnillä kassalla oli nuori nainen joka nakkeli tavarat hihnalle, ihme ettei mitään mennyt rikki. Liekkö työyhteisössä jotain vikana kun tämä hapannaamaisuus pätee jokaiseen myyjään, miehiä lukuunottamatta?

      • huoohh

        Kaupungin nopeimmat kassat ja vielä joku löytää jotain valittamista.


      • eräjorma

        Lidlissä käydessä huomaa hyvin nopeasti ja selvästi, että siellä on liian vähän henkilökuntaa. Raukat joutuu juoksemaan edestakaisin milloin tarvitaan esimiestä kassalle ja pullopalautusautomaatti on jumissa.


      • T V

        Lidlissä työolot ja palkat ovat lehtitietojen mukaan todella heikot. Käymällä Lidlissä tuet työvoiman orjuuttamista.


      • asiakas assi
        eräjorma kirjoitti:

        Lidlissä käydessä huomaa hyvin nopeasti ja selvästi, että siellä on liian vähän henkilökuntaa. Raukat joutuu juoksemaan edestakaisin milloin tarvitaan esimiestä kassalle ja pullopalautusautomaatti on jumissa.

        Jep. Aina kun käy lidlissä, niin kuulutukset soi "kassalle tarvitaan henkilökuntaa" tai "esimiesten kaivataan kassalle". Mutta itse olen aina saanut hyvää palvelua. Hymyä en kassalta kaipaa, kunhan vaan saan ostokset maksettua ja sillä selvä se. Topakoita neitejä lidlissä ja komeita nuoria miehiä.


      • myyjä

        Varmaan oli sama nainen eilen kassalla, kun tavarat lensi vauhdilla kassan läpi. Meni siinä sitten yksi limutölkkikin puhki. Eipä ollut asiakaspalvelusta tietoakaan kyseisellä naisella. Enpä viitsi enää kyseiseen liikkeeseen poiketa.


    • Ad=Hd

      Ylivoimaisesti laiskimmat myyjät löytyvät eräästä mäellä sijaitsevasta autojen varaosia myyvästä liikkeestä, pakoon puikkivat kun asiakas astuu liikkeeseen.

      • kyllästynyt27

        Lidlissä sillä myyjällä on naama kun norsun se. Pudotin jogurttipurkin, sai kilarit. Annoin palautetta päällikkötasolle asti. Eikä sen havempi kun muutkaan kaupat


    • Asiakash

      En Lidlissä yhtää enempää palvelua tartte. Aina ovat neuvoneet missä tavara on jos olen kysynyt. Muuten minua ei tarvi mielistellä, ostan sen mitä tarvin ja kassat on ihan ok. Edulliset ja laadukkaat monesti löytynyt Lidlistä ja juomat. Gigantin puhelinmyyjät on täynnä itseään. Räpläävät vehkeitään ja asiakas saa odottaa. Gigantin kassatyttönen hymyilevä ja ystävällinen.

    • Suunnanmuutos

      Sitä pitää mennä semmoseen erikoisboutigueen ostamaan leipänsä, että saa ihan spesiaalipalvelua jokainen. Marketeista jokainen saa noutamalla tarvitsemansa kun vähän viittii kierrellä.

    • liukuhihna

      Kun menet marketin tai pikaruokaketjun kassalle, niin et saa sen erikoisempaa palvelua kuin kukaan muukaan.. Kaupoissa ja ruokapaikoissa kassatyöskentely on todellista liukuhihnatyötä, eli mahdollisimman nopeasti eroon edellisestä asiakkaasta että seuraava pääsee maksamaan ostokset. Hymyn toki voi vilauttaa kiireenkin keskellä, aina näin ei ole, se on totta. Pikkukaupoissa (siwa) on tutkitustikin parempi palvelu, koska siellä on enemmän aikaa ottaa asiakas huomioon.

      Aina ihmiset keksii jotain valittamista, jos myyjä jäisi rupattelemaan ja kommentoimaan joka toisen asiakkaan letkautuksia oikein ajan kanssa niin toinen puolisko keksisi valittaa hitaudesta. Kaupoissa on ohjesääntönä olla ripeä, ei jokaisen kaveri.

    • Näin o näreet

      Nykypäivänä kaupoissa on niin kiire, ettei kerkee lätisee kun kun hei, kiiitos, näkemiin. Toista se oli viä 10 v sitten. Itse kun meen kauppaan niin haluan ripeen kassan, en odota mitään tekohymyä vaan ripeetä palvelua.

    • turha äijä

      Vittumaisinta palvelua sain kiertävän teroituspalvelun yrittäjältä maksin pihassa.

    • huhuhuijaa

      Tavarakirppiksen tummatukkainen nuorityttö :D ei saakeli mulla meinas tulla viimeks kuset housuun, kun rupesi naurattamaan NIIN TODELLISEN SURKEA asiakaspalvelu. Ei katsota hiusten alta edes asiakkaaseen päin, ei tervehditä, ei sanota hintaa, yms. Ei kiitetä. Myöskin loppusummaa ei sanonut ja LÄTTÄSI oikein takasin saanti rahat tiskille ja lähti tuimana painelemaan takahuoneeseen.

      Voi ssatana oikeesti

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6579
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      531
      3770
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      193
      3677
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2856
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2549
    6. 292
      2327
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1623
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      114
      1530
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1459
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1240
    Aihe