Vuokranmaksu loppukuuhun?

Rami_k

Millaisia ajatuksia/kokemuksia vuokranantajillla on, jos vuokralainen haluaisi sopia vuokranmaksupäivän kuun loppuun?

9

4750

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hmm..

      Ei kai siinä mitään ajatuksia. Minä maksan vuokran 15. päivä eli heti kun palkka tulee. No tosin kyse on kyllä aina seuraavan kuun vuokrasta eli esim. 15. huhtikuuta maksoin toukokuun vuokran.

      Jos tarkoitat että aiot maksaa esim. huhtikuun vuokran huhtikuun lopussa niin siihen voi olla vuokranantajalla paljonkin negatiivista sanottavaa.

      Onko ihan mahdoton ajatus että saisit säästettyä ikään kuin kuukauden ylimääräisen vuokran ja saisit sillä tavalla vuokranmaksun käyntiin normaaliin tapaan?

    • Ei takuulla ole mitään ongelmaa kun kerran maksaisit vuokran jo eräpäivää aikaisemmin.

    • rami_k

      Siis uuden vuokrasopimuksen jossa eräpäivä loppukuussa ja kyseisen kuun vuokra.

    • katse peiliin

      En suostuisi. Kuulostaa epäilyttävältä. Mitäs sitten kun tai jos muutat pois ja maksatkin tavallaan väkisin kahden asunnon vuokran muuton yhteydessä?

      Se minkä taakseen jättää sen edestään löytää.

      Annoimme förskottia työntekijällemme. Homma meinasi mennä siihen, että joka kuukausi koko palkka maksettaisiin etukäteen. Juttelimme asiasta ja nyt palkka maksetaan kuten kuuluukin ja työntekijä sai raha-asiansa pikku hiljaa paremmalle tolalle.

    • En suostuisi

      Miksi ihmeessä eräpäivä pitäisi olla loppukuusta, jos palkka tulee loppukuusta? Meinaan vaan, että sillä loppukuusta tulevalla palkallahan maksetaan se seuraavan kuun vuokra... mut jos vuokralaisella on taipumusta hassata kaikki massinsa sen siliän tien ja taipumusta elää velaksi, niin en ole yllättynyt tuosta ehotuksesta.

      Vuokran eräpäivä on yleensä kuukauden viides päivä, eikä tuo tuota mitään ongelmia sellaisille ihmisille, jotka osaa hallita raha-asiansa.

    • ei ongelmaa

      Tottahan voit kysyä vuokranantajaltasi, sopisiko hänelle vuokranmaksupäivän siirto. Itse olemme sopineet vuokranmaksun 7. päiväksi, koska saamme silloin isoimmat rahat ja tähän muuttaessa meillä oli paljon laskuja maksettavana sekä takuuvuokra. Vuokranantajalla ei ollut mitään asiaa vastaan.

    • sadfdsfdsadaffdsasfd

      Jos toukokuun vuokra ehdotetaan maksettavaksi toukokuun lopussa, niin vuokranantajana kyselisin syytä. Jos en saa heti uskottavan kuuloista selitystä, niin aika varmasti hylkäisin sellaisen hakijan. Voisin myös kysyä että suostuuko hän 2kk vuokravakuuden sijasta maksamaan 3kk vakuuden, jolloin se yksi kuukaisi olisi tavallaan jo varmuuden vuoksi etukäteen varmistettu, mutta aika varmasti tälläinen järjestely ei vuokralaiselle käy kun ilmeisesti ei ole ennestään säästössä jotta kykenee vuokran maksamaan ajoissa säätöjensä avulla.

      Kyseessä saattaa olla hakija joka on jo ennestään velkaa useampaan suuntaan, nauttii leveämmästä elämästä esim. biletys ja taksilla ajo.... eikä omat raha-asiat oikein pysy hallinnassa.

      https://www.youtube.com/watch?v=jKsye3gjP90

    • yleensä etukäteen

      Lain mukaan vuokranmaksupäivä on vuokrakauden toinen päivä, ellei muuta sovita. Jos vuokralaisella tulee palkka kuun lopussa, niin eikö kuun alku ole juuri sopiva aika maksaa vuokra?

    • 12+17

      Minun vuokralaiseni maksaa vuokransa kuukauden 15 päivä, siis kesäkuun vuokra kesäkuun 15 päivä mikä sopii minulle hyvin kun se on omakin palkkapäiväni ja lainanmaksut menee silloin. Jos hän haluasi maksaa myöhempänä päivänä, miksei sopisi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe