miss Suomi

pormestari

HALOO! Onko todella näin että missi tytöiltä vaaditaan täydellistä älykkyyttä? Sii ihan oikeesti, jos vaadittaisiin älykkyyttä, niin finalistit olisivat aivan eri näköisiä ja siinä ei puhuttaisi kauneudesta ollenkaan. Olidiko hienoa että miss Suomi olisi esim. 86kg 172cm oleva hieman viiksekäs nainen joka osaisi vastata median kysymyksiin oikein? Luulen että kaikki on sitä mieltä että ei. Miksi siis joka vuosi media ryöpyttää missejä tästä älykkyydestä, ilmeisesti siksi että nämä median edustajat ovat näitä viiksekkäitä älykköjä.

1

<50

Vastaukset

 • Ei. kun halutaan heidän vastaavan älykkäästi, kysymykset ja vastaukset on etukäteen opeteltu ulkomuistiin. Kikatus kielletty, mutta valkaistujen hampaiden esittäminen on tärkeää.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Nikolle syyte Sofian pahoinpitelystä

  Oikea unelmavävy.
  Kotimaiset julkkisjuorut
  50
  1232
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  90
  921
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  22
  475
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  428