raiskaajii

bitch____

Mulla on raiskausfantasia. Ajattelen joka päivä, et mut raiskataan. Mulle vaan ei riitä se, et se tapahtus sovitusti ja leikisti, vaan haaveilen ihan oikeesta raiskausta... Joo, tiedän tää on aika sairasta, mut tällästä mun päässä liikkuu. Haluisin vaihtaa ajatuksia jonkun miehen kaa, joka on oikeesti raiskannu, jos joku sellanen sattus lukeen tän. Ihan nimettömänä. Mun sähköposti [email protected]

13

3818

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saatanan huora

      itsellä on täysin sama fantasia, mutta pinnallisena ihmisenä haluisin tietenkin raiskaajan olevan miellyttävän näköinen
      nojaa tämä nyt koskaan ei varmaan toteudu kun olen niin arka ihminen kun seksuaalisuudesta puhutaan
      enkä ole edes täysikänen vielä

      • outoa

        No mikäs "raiskaus" se sitten olisi, jos saisi itse valita tekijän omien ulkonäkömieltymysten mukaan?


      • Hyvä kesä,

        Olin usein meren rannalla suojaisessa paikassa ottamassa aurinkoa.Aina tulee miehiä puskan takaa hieromaan munaansa, yleensä vanhoja ukkoja. Joskus kun kiihotun niin riisun rinnat paljaaksi, kun oikein haluttaa niin otan housuni pois ja levittelen että näkee. Kyllä saa kun tulee housut aiki naimaan. Sitten vaan lähtee heti Kerran oli toinen runkkari katsonut ja kun jäin makaamaan alasti niin kaivo munansa ja jatko mihin toinen mies lopetti.

        Vanhemmille miehille olen antanut usein enkä ikäisille (17v pojille) On vain kiihottavaa kun vieras mies antaa munaa että tuntuu.


    • raiskattu

      itsellä sama fantasia oispa miehiä ainakin kymmenen rttä peppu sais kunnolla. m46

      • Käytössä,,.

        Käyn kaverin luona mikä on kai viiskymppinen ja ottanut mut väkisin kun on juottanut. Olen 18v ja meen kun välillä pyytää. Joskus sillä on kaverereita kylässä ja riiisuu mut ja vie sänkyyn että kaveritkin saa. On joskus kuusikin miestä 40-50v on väkisin ollu. En välitä kun ei satuta,pillu on kipee pari päivää ja sit ehkä uusiksi.


    • Halun olla lutkana

      Nuorena tyttönä otin aurikoa ja mies puskassa katseli housut auki. Jotenkin kiihotuin ja otin pikinitkin pois että saa katsella. Kohta tuli luokseni housut auki ja käski olemaan hiljaa kun työnsi väkisin munansa, kun sai niin lähti ja jäin makaamaan. Jälkeempäin olen halunnut samaa. Nyt käyn kaljakuppiloissa missä multa ei kysytä papereita. Kun vanha mies juottaa ja menen sen mukaan niin tietää mitä haluu, kun menee hameen alle estelen mutta väkisin riisuu minut ja nai. On tullut erikoisia seksikokemuksia vanhojen miesten haluista.

      • Laivalla,

        Joskus pukeudun oikein tyttömäisesti vaik olen 18v. Ja ilman alkkareita. Kun saa miehet tarjoo niin estot hävii. Kun yksi vanha mies pääsi hameeni alle näytti än in miehkavereilleenkin että ei ole alkkareita. Siinä mentiin hyttiin missä oli pari vuode. Neljän miehin voimin väkisin ottivat. Kun naivat joku koputti ja tuli lisää miehii, en tiedä montako kävi illan aikana. Aamulla ei ollut kun kaksi ukkoo naimassa ja kehu että kestin niin monenkin miehen kanssa ???? kun muistais.


      • Väkisin,,

        Nuorena nuori poika raisktsi minut ja jäi huono kokemus. Vanhempana viisi vanhempaa miestä väkisin otti. Siitä jäi kuitenkin hyvä olo ja haluis uudestaan.


      • Väkisin
        Väkisin,, kirjoitti:

        Nuorena nuori poika raisktsi minut ja jäi huono kokemus. Vanhempana viisi vanhempaa miestä väkisin otti. Siitä jäi kuitenkin hyvä olo ja haluis uudestaan.

        Ekan kerralla olin neljätoista kun vanhempi mies käski puuta vasten, käski olemaan hiljaa ja nosti hameen. Repäs alushousut ja rupes väkisin naimaan pitkään, kyllä tuntu ekakerta mutta ei satuttanut muuten. Siiitä jäi joku retissi kun haaveilin sauvan kanssa iltaisin. Humalassa joskus nostelen hamettani ja vanhat miehet on heti valmiina vaikka autossa kunhan saa nuorta pippiä. Kerran olin kai liian humalassa kun menin "herrasmiehen" luokse ja sielä oli kolme muutakin miestä. Silloin kylläkin raiskattiin multa kysymättä kun jokainen halus vuorollaan. Kokemus sekin kun kaksi yötä oli niiden seksi leluna.


    • Huoh...

      Et sinä haaveile raiskauksesta, haaveilet alistumisesta. Raiskaus on sitä, että nainen pakotetaan seksiin vaikka tämä eisitä millään muotoa halua. Jos toivot että tuntenaton panisi sinua ilman lupaa, se ei vielä tarkoita että toivoisit raiskausta.

      • Huoh itsellesi

        Raiskaus tarkoittaa nimenomaan sitä, että joku panee toista ilman lupa, on tämä joku sitten tuttu tai tuntematon. Jos tämä ilman lupaa paneminen on sovittu juttu, silloin se on leikkiä eikä oikea raiskaus. Mutta jos joku panee toista ilman, että saa pantavalta tähän suostumuksen, on kyseessä oikea raiskaus, vaikka raiskattu salaa nauttisikin raiskauksesta. Siitä nautinnosta ja raiskatun salaisesta halusta tulla raiskatuksi raiskaaja ei voi mitenkään tietää, jollei raiskauksen kohde ole siitä kertonut.


    • Kaverin isä

      Kun näln kaverini isän niin kyllä kastu. Juteltiin ja sillä kovettu kun katselin. Mut otettiin kunnolla ja oli raiskattu olo mut hyvä. Kyllä piti hyvänä kun jatko vaan.

      • Ninni 16

        Landella olin kahdesraan vanhemman miehen kanssa kun vanhemmat lähti kaupunkiin. "setä" tuli saunasta pelkkä pyyhe päällä. Huomas kun katselin sen munia kun kuivas itseään mun edessä. Rupes esittelemään ja hiero seisovaksi, tyonsi suuhuni ja käski imeä. Vei sänkyyn ja väkisin riisu ja rupes naimaan vaikka en halunnut. Vaikka oli melkein 70v ukko niin pitkään nai ennenkuin sai. Jäi kuitenkin hyvät fibat väkisin pakottamisesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe