TM kuolaa Aurista.

tojohan oli passka?

Näemmä kiimoittanut toimittaja viime vuoden lopulla:

"Toyota tuntuu vihdoinkin löytäneen oikean ajamisen iloon johtavan juonen. Ohjaus on yhtä aikaa tunnokas, nopea ja rauhallinen, ja auto kulkee juuri siihen suuntaan, johon kuljettaja sitä käskee. Ohjaus ei hae turhaan matka-ajossa, eivätkä uratkaan tunnu haittaavan.

Positiivisesti jousitus jatkaa samoilla linjoilla kuin ohjaus. Mukavuuden ja suorituskyvyn kompromissi lähentelee optimaalista. Auriksella on ilo ajella mutkaisilla asfalttiteillä."

2

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noinkohan olisi

      Monellakin japsiatuolla yllättävän houkutteleva ajotuntuma pikkunopeuksilla. Ennen kauppaa kannattaa ehdottomasti ajaa isolle baanalle ja ajaa isoakovaa.

      Ja aina kannattaa pitkittää koeajoa sen verran, että uutuudenviehätys lakkaa hämäämästä. Moni aivan taneli auto voi vaikuttaa hyvältä, jos se on uusi ja ajaa lyhyen koeajon.

      Yleensä testitiedot eivät taida olla tuon hehkuttavan toimittajan kanssa samoilla linjoilla maantieajettavuudesta. Enkä itsekään usko, että olisi lähelläkään läntisiä vaihtoehtoja.

      Mutkatien ajon makeus koskee luultavasti matalia nopeuksia, hyvällä ja pitävällä tiepohjalla. Se makeus voi löytyä autosta kuin autosta. Yhtään japsiatuoa en tiedä, jossa kunnon aamulipakat eivät pakottaisi ajamaan varovasti ja tosissaan.

      Auris varmaan ihan OK auto sellaiselle, joka moisesta tykkää. Tuskin mikään huono tuote. Mutta itselläni ei ylitä edes koeajokynnystä.

      • Koeajolla se selviää

        ..."koskee luultavasti "
        ..." varmaan ihan OK "
        ..."Tuskin mikään huono tuote"
        Kyllä on epävarmalla pohjalla tuo kirjoittelusi. Käy koeajamassa niin pystyt esittämään muutakin kuin olettamuksia.

        Itse kävin koeajolla joulukuussa ja oli kyllä selvästi tunnokkaampi ajettava kuin edeltäjänsä, sekä parempi kuin pari aiempaa Corolla-sukupolvea. Positiivisin yllätys oli istuin johon kymmenen vuoden tauon jälkeen oli saatu minulle tärkeä ristiseläntuki, ja penkki oli muutenkin paremmin tukeva. Moottoritiellä oli koeajon aikaan talvinopeusrajoitus joten ajonopeus jäi 110:n pintaan, siinä nopeudessa Auris oli ihan vakaa matka-auto. Noihin aikoihin koeajoin myös Mazda3:n, Golfin, Astran ja Focuksen. Kaikki olivat suunnilleen samankokoisia etuvetoisia autoja, ja ajo-ominaisuudet hyvin samankaltaisia. Moottoreissa oli toki selviä eroja.

        Auriksessa nyppi kuitenkin muotoilu, uusi Mazda 3 on niiiin paljon menevämmän näköinen. Sisätilatkaan eivät Auriksessa miellyttäneet, kojelauta on kaukana Golfin ja Mazdan moderneista mutta tyylikkäistä linjoista, Astrakin on hienompi vaikka on vanhempi malli. Siksi Auris jäi kauppaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe