Erilainen naistentautitutkimus

dr2

Eräällä nuorella naisella, olkoon hänen nimensä vaikka Minna, oli tullut ongelma. Aiemmin helppo orgasmin saanti oli muuttunut vaikeaksi, niitä tuli harvakseen muttei ollenkaan niin hyvin kuin aiemmin. Lääkäri totesi, haastateltuaan, että Minnan olisi syytä käydä erikoislääkärillä poissulkemassa fyysinen syy.
Tuli sitten tämän tutkimuksen aika. Odotushuoneessa istuessaan hän oli jo valmiiksi pukeutunut ohjeiden mukaan. Kevyt vaatetus mutta urheilumalliset rintaliivit jotta riisuutuminen ja pidempi alasti oleminen olisi mahdollisimman mukavaa. Mieslääkäri kutsui sisään.
Vastaanottohuone oli kuin normaali lääkärinhuone mutta siinä oli kaksi ovea, toinen pieneen pukeutumistilaan ja toinen itse tutkimushuoneeseen joiden välillä oli myös ovi. Alkuhaastattelun jälkeen lääkäri antoi Minnalle ohjeet. Riisuuduttuaan Minnan tulisi kietoa, halutessaan, iso pyyhe vyötäisilleen jotta sukuelimien alue ei näkyisi, lääkäri olisi kyllä vastaanottohuoneessa, pois tutkimustilasta, itse tutkimuksen ajan mutta laitteiden asettelu veisi aikaa. Toinen oli että pukeutumishuoneessa oli silmäside, samanlainen jota käytetään nukkuessa, joka Minnan tulisi asettaa silmilleen juuri ennen oven avaamista ja tutkimustilaan menoa. Laitteissa ei sinänsä ollut mitään salaista mutta tutkimuksen onnistumiseksi mitään seksuaalista kiihoketta ei saisi olla ennen testin alkua.
Minna teki kuten oli pyydetty, meni pukeutumishuoneeseen, lukitsi ovet, otti housut ja pikkuhousut ja paidan pois kuten oli pyydetty, vain sukat ja rintaliivit jäivät päälle. Arkana ihmisenä Minna myös kietoi pyyhkeen vyötäisilleen suojaamaan itseään katseilta. Hetken hengähdettyään hän rohkaistui viimein ja laittoi silmälapun silmilleen ettei nähnyt valonväläystäkään ja avasi pukeutumishuoneen ja tutkimustilan välisen oven.
Lääkäri oli tällä välin asetellut laitteet valmiiksi. Minnan ollessa valmis, hän meni hänen luokseen ja talutti Minnan tutkimustuolin luokse. Minna asettui puoli-istuvaan asentoon ja asetteli jalat telineille, lääkärin avustamana. Kuin sattumalta, asento osui juuri oikein. Pyyhe oli edelleen jalkojen päällä suojaamassa nivusia katseilta.
Lääkäri asetteli toiseen käteen verenpaine/sykeanturin, manttelin jota käytetään normaalistikin verenpainetta mitattaessa mutta joka ei purista niin paljon. Minnan kädet aseteltiin mukavasti ja kämmenet tulivat antureihin jotka istuivat tukevasti mutteivat puristaneet. Tarkoitus olisi mitata käsien puristusta jos sellainen kiihotuksen aikana tulee. Lääkäri asetteli myös vatsan alueelle johdot jotka mittaavat sydänsähkökäyrää. Onko kaikki ok? On, vastasi Minna.
Tuli aika siirtyä nivusten luokse, lääkäri toi laitteen joka toimisi tutkimuksen päälaitteena ja asetteli sen, hetken tuumittuaan, niin että se istui mukavasti sukuelimen ympärille. Myös nivusiin tuli pari lätkää ja johdot jotka mittaavat sähkökäyriä. Lopuksi tuli viimeisten antureiden asettelun aika. Kasvot peittävä, kuin kaasunaamari mutta kokonaan valoa läpäisemätön ja mukavampi, maski tuli kasvojen ympärille peittäen koko naaman. Tässä vaiheessa silmäside otettiin pois, sitä ei enää tarvittu, Tuo maski hoiti sen ettei Minna nähnyt käytännössä mitään. Lääkäri asetti maskin mittausosan kiinni maskiin. Tuo maski mittaisi hengityksen tiheyttä ja syvyyttä, totesi lääkäri. Samalla se myös eristi kaiken äänen, vaikka Minna huutaisi kuinka tutkimuksen aikana, ei kukaan sitä kuulisi. Maskissa oli kuitenkin varmuuden vuoksi pieni mikrofoni josta lähtevän äänen vain lääkäri kuulisi, tuo vain sitä varten että jos tulisi hätä niin voisi sanoa turvasanan jotta tutkimuksesta ei tulisi painajainen. Lopuksi Minnan korville aseteltiin korvatulpat ja tukevat kuulokkeet. Nuo estäisivät kaiken äänen tulon ulkoa mutta, jos lääkärin pitäisi keskustella tutkimuksen aikana Minnan kanssa, se onnistuisi. Lääkäri sulki ovet ja siirtyi vastaanottohuoneessaan tietokoneen ääreen. Kuulokkeet korvilla hän kysyi Minnalta, mikrofonin välityksellä, voidaanko aloittaa. Maskissa olleesta mikrofonista kuului varovainen voidaan. Lääkäri laittoi tietokoneesta ohjelman päälle ja käynnisti testin. Se, mitä nivussissa oleva testikone oikeasti teki, se ei näkynyt lääkärille. Hän näki vain testitulokset ja kuuli tietenkin samalla väistämättä Minnan äänet testin aikana siltä varalta että pitäisi sanoa turvasana ja keskeyttää testi.
Laite osasi tehdä vaikka mitä, sormettaa, työntää vibraattoria sisään eri taajuuksilla, jne.. Tietokone päätteli mittauksista mikä olisi oikea tapa kiihottaa tutkimushenkilöä ja toimi sen mukaan. Noin puolen tunnin kuluttua Minnalta pääsi kova ähkäisy ja laite ilmoitti että testi onnistui.
Tilanteen rauhoituttua lääkäri kysyi että voiko testihuoneeseen tulla. Tule vaan, vastasi Minna. Laitteet purettiin pois ja hän suuntasi kohti pukeutumistilaa jossa oli samalla peseytymismahdollisuus.
Hetken kuluttua lääkäri ja Minna istuivat vastaanottohuoneessa alas ja keskustelivat testin tuloksista. Ongelma ei olisi fyysinen. Testi oli ohi.

3

4755

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täh?

      Mä en ihan älynny tota, mutta olkoot

    • klopsklopsklops

      Omituinen höpöttäjä.

      • kusiaivoperkeleenhomopas

        Mitä vittua !! Seksinovelli? Täyttä paskaa!!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe