Surkea Eximia

ahneetsiatstna

Helsingin oikikseen tarkoitettu materiaali on täydellisen epäonnistunut: sanat ja nimet väärin (teleologinen -> teologinen, Gueffroy -> Guoffrey, kansantuomioistuin -> kansalaistuomioistuin, muutossäännöt -> muotoamissäännöt ja kymmenittäin muita), joten merkitykset muuttuvat täysin; tehtäviä on olematon määrä, ja yhdestä aihealueesta ei oikeustapauksia ollenkaan. Tehtävät ovat muutenkin kuin lapsen tekemiä, ja joihinkin aukkotehtäviin on unohtunut oikeat vastaukset vastaustilan viereen.
Eximialta ei vastata reklamointiin.

Jos ET halua oikikseen, ja sinulla on liikaa rahaa, valitse Eximia

11

540

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pääsin silti sisään

      Viime vuonna opettajankoulutukseen sama juttu. Tehtävät täynnä virheitä. Oppimista ainakin tapahtui, kun tarkasti oikean vastauksen tekstistä ja yllättyi...

      • oppi_ja_T

        eli menetelmä onkin hyvä! oppilas oikaisee opettajan virheet ja samalla oppii :)


    • kookoskakku

      Tämän vuoden itseopiskelumateriaalit valtiotieteellisen linjalle oli aika kehnot. Kiireessä tehty varmaan (ymmärrän, koska materiaali ilmestyi vasta tänä vuonna), koska tekstissä ei juuri aukaista kirjan materiaalia millään tavoin omilla sanoilla, vaan teksti on vain suomennettu lyhennetty. Ja suomennettaessa teksti kuulostaa aina pikkaisen pöhköltä, jos alkaa suomentamaan suoraan. Tekijä on varmaan koettanut parhaansa kiireessä jne., mutta osa tehtävistä ja niiden vastauksista oli sellaisia jotka olisin tehnyt ihan toisin. Mutta paha mennä sanomaan.
      Toimitusaika ja maileihin vastausaika olivat myös vähän pitkiä Eximialla. Ei mikään superpositiivinen kuva jäänyt, mutta en myöskään jaksanut reklamoida. On tuosta vähän hyötyä ollut mutta ei se mikään valmennuspaketti ole, pikemminkin toisen tekemäät muistiinpanot.

    • kiitoseximia

      Hyvin on toimineet eximian itseopiskelu vihkot - kärpäslätkinä

    • lääkis

      Eximian lääkismateriaalit on ihan hyvät, mutta ne nyt on vuodesta toiseen samat, joten niitä on ollut aikaa parannella.

    • onko näin

      et ilmeisesti suosittele valitsemaan. ei ihme jos on tollasista.

    • vakuuttunut
    • Ymmärrän ihmisten halun päästä tiedekuntiin. Aina kun on kysyntää, löytyy myös talouden lakien mukaan tarjontaa sitä tyydyttämään. Tai ainakin rahastamaan sillä.

      Tässä kirjoittamani ei koske eximiaa taikka mitään muutakaan nimeltä tunnistettavaa korkeakouluvalmennusta tarjoavaa yritystä.

      Käsittääkseni lähes kaikkien tiedekuntien aikaisempien vuosien pääsykoekysymykset vastauksineen ovat kaikkien saatavilla netisssä tai jossain.

      Myönnän langenneeni näihin vihkokauppiaisiin. Aikoinaan Teknillisen Korkeakoulun pääsykokeisiin lukiessani ostin jotkut vihkot jostain, joissa oli paljon matikkaa, fysiikkaa ja kemiaa. Pääsin sisään haluamalleni osastolle tai miksi niitä ikinä kutsuttiinkaan. Epäilemättä matikkapläjäyksestä oli hyötyä kannaltani. En luultavasti olisi harjoitellut ilman niitä mitään vaikeaksi kokemaani.

      Mitä oikeustieteellisen valmennuskursseihin tulee, en voi sinänsä olla pettynyt. Sain kurssin myötä mahdollisuuden ostaa pääsykoekirjat viikkoa aiemmin kuin ne tulivat myyntiin yleisesti. Valmennukseen kuului lisäksi luentoja. Olin innoissani.

      Vähitellen intoni kuitenkin laantui. Luentosessiot osoittautuivat opiskelijoiden pitämiksi tyhjänpäiväisiksi motivaatiobuustaamisiksi. Jos olisi maksanut moninkertaisen summan olisi päässyt joillekin erityisille luennoille. Kaikenlaiset kokoontumiset vievät aikaa lukemiselta, enkä päässyt sisään sinä vuonna. Muitakin syitä voidaan keksiä.

      Seuraavalla kerralla päätin oikeasti lukea läpi vanhat kysymykset ja mallivastaukset kommentteineen. Ymmärsin, että kuinka kysymyksiin oikeastaan pitää vastata. Minua suorastaan hävetti, että olin joskus maksanut jostain valmennuksesta.

      Lukekaa ne mallivastaukset ja säästäkää rahat oikeaan opiskeluun.

      • josvainjostainsaisi

        no joo jos vain jostain saisi hyvää matskua


    • EKSIIMIAAAA?

      Kellään kokemusta Eximian kauppatieteen valmennuskursseista? Ittee lähinnä kiinnostas tuo intensiivikurssi, kun tarkotus ois muuten suht itsenäisesti paahtaa kirjoja läpi. Ois kiva kuulla jotakin kommenttia!

    • Farmasiaan

      Itse odottelen Eximian farmasian itseopiskelumatskuja, jotka ovat kuukauden luvatusta myöhässä. Kuulemma "päivittävät"materiaaleja eli ilmeisesti matskussa on ollut virheitä. Tiedusteluihin vastaa ahdistuneen oloinen poika, jonka mukaan kurssipäällikkö postittaa kun ennättää. Kuukauden lukulomani on mennyt itseopiskellen ilman itseopiskelumateriaaleja. Ei paljon naurata...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2679
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      350
      2550
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2168
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1846
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1744
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      68
      1595
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      122
      1547
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe