50+ huutelija sun muut

Nyt pyytäisin että ylläpito tutkii tosiaan mistä on kyse 50 huoneessa kun siellä on jatkuvaa härdelliä. En vuoden aikana ole päässyt perille mikä on tämä huutelija josta kaikki puhuu. Tai että onko niitä useampia.

Käyttäjä Karpaattien-kaunotar lupasi laittaa ylläpidolle jotain tietoa mitä nyt taas tänään oli tapahtunut. Huoneeseen oli ilmestynyt nick jevgeni-f-dragunov, joka kuuluu edesmenneelle sefulle. Minuutit olivat yli satatuhatta ja nickillä oli vip. Tämä tuli huutelemaan törkyä karpaatille. Aika yleinen mielipide huoneessa on että samaan aikaan huoneessa ollut viivi-marika on sama henkilö ja hän olisi ainakin yksi näistä henkilöistä jotka tällaista harrastavat. Joku nick oli kovin tietäväinen sen suhteen että tällä viivillä olisi ollut aikoinaan jotain yhteyksiä tähän entiseen sefuun.

Viivi tuli hakemaan minua huoneeseen koska "karpaatti häiriköi". Menin huoneeseen ja siellä lähinnä puhistiin äskeisesti huutajasta. Skenaario saattoi hyvinkin olla se että karpaattia oli provosoitu ja sitten pyydettiin minut huoneeseen.

Nyt olisi hyvä jos saataisiin jotain selvyyttä.. Viiville synninpäästö jos hän on täysin syytön tähän. Noille sekunnin piipahtajille ei yksinkertaisesti voi mitään meidän työkaluilla. 50 huoneessa on ollut määrätietoinen riidankylväjä ja kyllä haluaisin selville kuka se on...

7

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei!
      Keskustelin asiasta Cesarin kanssa ja kopion keskustelumme "viivin" kanssa ja tässä keskustelumme, joka minusta hyvä tuttumme nici luomonluoja.n....ainakin kirjoituksistaan päätetllen ja tyylistä. Ehkäpä tulen yhdellä nicillä huoneeseen ja näyttää "karvansa" *nauraa*.
      viivi-marika => Stiina-04: kuinka voi täällä mahdollista, että karpaatti ja ruusa haukkuu minuna huutajaksi, milloin milläkin nimimerkillä huudan kuulemma
      viivi-marika => Stiina-04: ja nyt ne ovat keksineet, että minä olen feikannut, jotain kuollutta luotsia
      viivi-marika => Stiina-04: ja nyt ne ovat keksineet, että minä olen feikannut, jotain kuollutta luotsia
      viivi-marika => Stiina-04: kuinka tämmöinen voi olla mahdollista, Cecar ei suostunut edes jutteleen minulle
      viivi-marika => Stiina-04: käski ennä hoitoon
      viivi-marika => Stiina-04: ei luotsi ottaa asiaan kantaan, jos ei tiedä mitään
      viivi-marika => Stiina-04: toivottavasti asia selvitetään, minä se en ole
      viivi-marika => Stiina-04: timmi olen, ja suustani terävä, mutta minun kestää päivänvalon
      viivi-marika => Stiina-04: juttuni, en feikkaa ketään
      viivi-marika => Stiina-04, Cesar: outoa, että luotsi käskee meneen hoitoon, kuuntelemalla chatin pahimpia ilkeilijöitä

      • Lisään vielä!
        Miettikääs vielä nämä mainitut nicit ovat jo monien vuosien ajan joutuneet lukemaan mitä milloinkin hävyttömyyksiä ja samoin olen minä saanut osani, milloin olemalla juoppo tai huora tai mitä milloinkin!
        Perustelen olettamustani sillä, että "huutelija" on lumonluoja.n sillä, että sattuu osumaan nää kirjoitukset yhteen kutsumiittiin joka ajoittui täydenkymppieni aikaan ja hän kyseli/soitteli eräälle nicille joka oli kutsuttuna ja siitäpä alkoi tämä häiriköinti ja nimittely! Jos löydän kopiot kirjoittelustaan ko. kutsumiitistä niin laitan ne tänne, uskoisin, että selventää tilannetta aika paljon. Saattaa olla että olen poistanut ne ulkoiseltani, joka on tavallaan on harmi!


    • kaaponieminen: Miksi 3v poikani alkaa itkemään heti kun minä läimäytän häntä takamukselle rangaistukseksi tuhmuuksista?

      kaaponieminen: Minä kiinnostaa naisista eniten noin 14-18v tytöt ja sitten vastaavasti yli 85-vuotiaat mummot.

      kaaponieminen: Ikor sanoi äsken että hän haluaisi että pikkuinen poika pissaisi saunassa hänen pimppinsä päälle
      lkor => kaaponieminen: äläpä valehtele

      kaaponieminen: Harrastin ensimmäisen kerran seksiä 15-vuotiaana 10-vuotiaan tytön kanssa joka itki koko yhdynnän ajan ja valittti, että se sattui

      kaaponieminen: Kyllä alle 16-vuotiaat saavat harrastaa seksiä keskenään. Jos kerran vaikka 15 vuotias poika saa harrastaa seksiä vaikka 1-vuotiaan tytön kanssa, niin miksi ei sitten myös 10-vuotiaan kanss
      eyes-wide-shut-: kaapo nieminen on johannes panula

      max.de.uxheures: kele, toi kaapo ansaitsis ikibannin
      kaaponieminen: Ettekö te sen verran suomen lakia tunne, että alle 16-vuotiaat saavat harrastaa seksiä keskenään, samoinkuin yli 16-vuotiaat, mutta 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat eivät saa harrastaa seksiä alle
      KatariinaTku: mun mielstä tuommoset jutut on pedofiilien juttuja
      kaaponieminen poistettu

      391841 kaaponieminen lkor 24-04-2014 18:21 25-04-2014 18:21
      olin toisaalla, en ehtinyt heti hätiin. Selvää lapseensekaantumis juttua mielestäni. T:lkor Tälläistä 50 sivulla. Ylläpito poistanut henkilön pääsyn sivustoille. Myöskin tässäsamalla ilmoitan esileikki.heikki paluusta sivustoille, entinen nikki esileikkiheikki. T:lkor

    • Tässä taas teille muille hiukan mitä huoneessa 50 kirjoitetaan. Tämä kopio ei ole pahimmasta päästä ja montakohan kertaa olen pyytänyt poistamaan ja estämään tuon nicin joka tulee aina uudelleen!
      Olin pitkästä aikaa chatillä valvomassa melko pitkään ja ainoat puheenaiheet oli valitukset siitä, miksi et bannaa tuota ja tuota ja miksi tuolla ja tuolla nicillä on Vip!
      Sanoisinko turhauttavaa. Toinenkin Luotsi oli jonkin aikaa, mutta pääsääntöisesti "kellarissa".
      Kopio: lihakirves-- => Karpaattien-kaunotar: miettikää, kun kauhu ja nössö emppu nussii. emppu jyystää kauhun vesisaavivittua ja kauhu lopulta turhautuneena huutaa nössölle, että työnnä se saatanan jalkas mun vittuun, kun muuten ei tunnu.

    • Minulla on vuosien mittaan tullut ajatuksia tästä huutajasta. Yhden pointin haluan lisätä tähän keskusteluun. Olen ollut havaitsevinani, että ei huutelut ihan sattumanvaraisia ole. Niissä on jotain logiikkaa.

      • No eivät todellakaan ole sattumanvaraisia!!! Mikähän logiikka tässäkin kirjoituksessa on, jonka kopion laitan tähän viestiini viimeiseksi?
        Huudot ovat aika useasti kohdistettu määrätyille chattäreille.

        lihakirves-- => neidon.kenka: tiesitkö muuten että olen nussinut sun teinipillutytärtä perseeseen? tyttäres huohotti ja vittulimat suorastaan valui kun rynkytin häntä. luonnollisesti teinipillutyttäres sai lastin naamalleen.


    • Yhden huutelijan tiedän, en muista nimimerkkejä kuin sammakkoprinssi tai joku vastaava. Sain sattumalta selville tämän henkilön facebook profiilin. Muuta en ihmisestä tiedä kuin oikean nimen, ja sen että sortuu huutelemaan usein juurikin Anja Oksaselle ja Karpaattien kaunottarelle.

      Uskon että näitä huutelijoita on enemmänkin liikenteessä syystä että Anja ja Karpaattien kaunotar usein luulevat muita chattailijoita kiusaajikseen ja käyttäytyvät sen mukaisesti. Siispä ovat siinä sivussa sitten saaneet itselleen lisää häiriköitä. Tämänkin tiedän siitä kun itse olen ollut alter egona paikalla ja huomauttanut tätä kaksikkoa jostakin, rouvat alkoivat siitä massiivisen kampanjoinnin että tämä nimimerkkini on huutajahäirikkö.

      ps. poistin ed. viestin muutaman korjauksen takia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      349
      4171
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      278
      2357
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      136
      1693
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      102
      1475
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1423
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1277
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1255
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      56
      1142
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1084
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      343
      1016
    Aihe