ASKARTELU ASKARRUTTAA

Mariko Vaara

Ylläpidolle on aivan Mariko Vaaran ennustusten mukaan alkanut sadella lukuisa määrä ilosanomia niin uudistetuista Treffeistä kuin Postistakin.

Mariko Vaaran ei tarvinne muistuttaa, että Suomi24:n ylläpitoon lujasti uskovien piirissäkin Ilosanoma kertoo, että on odotettavissa vielä jotakin nykyistä parempaa.

Ylläpito onkin siirtynyt nyt mm. tiedotteidensa kautta askartelupuuhissaan vääntämään vuorostaan rautalangasta neuvoja niille käyttäjilleen, joita vuorostaan askarruttaa se, miten uudistetun Postin voisi mahdollisesti saada kukin käyttäjä edes mitenkuten toimimaan.

Tässä kohtaa Mariko Vaara viittaa tältä Palautteet-palstalta hyvin pikaisesti taannoin poistuneeseen palautekirjoitukseensa Hiljaista kuin haudassa, odottava tunnelma, johon Mariko Vaara oli liittänyt paljon oikeaa asiaa käyttäjien nähtäväksi. Niin paljon, että Mariko Vaaran kirjoitus lienee katsottu asiattomaksi. Se saattoi jopa näennäisesti pistää jonkun silmään ja jopa pistää jonkun ajattelemaan, mikä ei liene käyttäjille suotavaa Suomi24:ssä?:)

Mariko Vaara oli näet liittänyt kirjoituksensa lomaan sekä Allerin itsenäiselle Suomi24:lle sittemmin palkkaamansa Product Ownerin hakuilmoituksen Helsingin Sanomista, jossa ilmeni kaikki tuotekehityspäälliköltä vaadittava että ynnännyt ko. rekrytointi-ilmoituksen vaatimusten kanssa Mariko Vaaran mielestä hyvinkin ristiriitaisen/kyseenalaisen Suomi24:n kutsun käyttäjilleen liittyä sisäpiiriin Suomi24:n kehittäiseksi käyttäjiä tyydyttäväksi palveluksi.

Semminkin ristiriitaista, koska tuottavuus yrityksessä kuin yrityksessä lopulta ratkaisee, mihin on varaa ja mihin ei - mm. keskustelukulttuurin parantamisen suhteen.

Niinpä Product Owner onkin keksinyt nimittää ko. toimintaa suorastaan taiteenlajiksi.

Laura ‏@LauraAvonius 29. marraskuuta

@toninummela @jarilehtinen onhan se oma taiteenlajinsa osata hyödyntää käyttäjien ideoita ja rikastaa niitä hyvällä palvelumuotoilulla :)

Se on Product Ownerin ja hänen tiiminsä ikioma taiteenlaji, jolla ainakin Mariko Vaaran saaman mielikuvan mukaan näytettäisiin vähintään testattavan ylläpidon saaman palautteen mukaan käyttäjien kärsivällisyyttä.

Laura ‏@LauraAvonius 30. tammikuuta

Killing our darlings @suomi24fi käyttäjätestit. Konsepti iteroituu käyttäjien avulla. pic.twitter.com/Zo5RrkBVSy

Onko käyttäjistä vielä joku hengissä tai ainakin hengessä mukana?
Mariko Vaaralla on vielä varsinainen ilosanoma jakamatta: Allerilla/Suomi24:llä on varaa, ainakin pahvilaatikkoon.

Mariko Vaaralla on näet ollut jo pitkään hallussaan varmasta lähteestä, suorastaan virtuaalitaivaasta saamansa tieto, jonka mukaan uutta Suomi24:ää tehdään kuin tehdäänkin pahvilaatikosta.

Laura ‏@LauraAvonius 11. marraskuuta

Making of uusi Suomi24, pahvilaatikosta #bumblebee #aller2014 pic.twitter.com/kM8Mb4cwd4

https://twitter.com/LauraAvonius

Ja kaikki tämä vain Twitteristä!

Nyt Mariko Vaara jääkin odottamaan poistuuko jälleen mitään mistään ja jos poistuu, niin mistä:) Videoita, kuvia, mielikuvia? Ehkäpä joku käy sulkemassa vaihteeksi Twitterin, jotta Mariko Vaaralle ei pääsisi syntymään minkäänlaisia mielikuvia enää edes Suomi24-tuotteen kehittäjistä.

Ties vaikka Mariko Vaaran saama tietty mielikuva Pauli Aalto-Setälästäkin sisältäisi virheitä vain esitettynä Suomi24:n sivuilla.:)

No, kaikella, kaikilla on tunnetusti hintansa:

https://pbs.twimg.com/media/BkMhg65IYAAk0Ir.jpg:large

Ja scrumkin lienee vain toimariharrikkamopon käynnistysääni muiden keväisten äänien joukossa?:)

2

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mariko Vaara

      Eräs esiintulleista, tavalla tai toisella Suomi24:n käyttäjäkuntaan kuuluvien askartelutoimintamalleista ja siitä mielenkiinnolla odotettu ns. äänten laskennan tulos. Sekin vielä.:)

      Tavan lasku- ja laskuritoimitusten lisäksi Mariko Vaara pitää vanhoista sananlaskuistakin, kuten: Silloin on taottava, kun rauta on kuumaa - tai jotakin sinne päin.


      ASKARTELU ASKARRUTTAA
      0 Vastausta 7 Lukukertaa

      Tilaa palstan RSS-syöte
      Aloita uusi keskustelu
      Poista kirosanafiltteri käytöstä

      Mariko Vaara
      26.4.2014 08:57
      -29

      Niin, ne kaikki mielenkiintoiset laskurit. Niiden tarkoituksellinen toimivuus ja/tai tarkoituksellinen toimimattomuus riippuen kulloisestakin tilanteesta Suomi24:ssä? Hmmm...

      Laskureiden, tarkoituksellisesti toimivien ja/tai tarkoituksellisen toimimattomien antamien tulosten mukaisesti laaditut Suomi24:lle edulliset tilastot? Hmmm...

      Eihän kukaan Suomi24:ssä tosin tarkoituksellisesti askartelisi ainakaan jota kuta laskureista joissa kuissa tilanteissa toimimattomaksi...? Tai ylivilkkaaksi?:)

      Kuten voi käydä ja on jo käynytkin esim. tiettyjen Mariko Vaaran kirjoitustensa lomassa antamien linkkien kanssa, niin että muutkin Suomi24:n kirjoittaja-/lukija käyttäjät kuin Mariko Vaara voivat saada jostakin asiasta tai innostuksissaan jopa ylivilkkaaksi heittäytyvästä ihmisestä kuvan, jota ei voida näyttää Suomen kansalle.

      Miksi ei voida? Koska se muka sisältää virheitä juuri Suomi24:ssä, eikä esim. innostukseen ja myötämanipulaatioon uskovien hurmoksellisilla saarnakiertueilla valtaisaan valtakunnalliseen esitykseen kuuluvana taustakuvana. Tai jossakin blogissa. Tai siinä surullisen kuuluisassa Twitterissä, tai...

      Saati sitten, mitä sen jälkeen onkaan askarreltu Youtubea myöten, kun Mariko Vaara on tullut liittäneeksi aikojen saatossa kirjoitustensa joukkoon esim. kehitysyhteistyöhön liittyvää, videon liikuttamaa liikuttavaa kuvaa.

      Ei, ei, ei.

      Mariko Vaara nyt tarkoittanut Allerin palkkaaman Laura Avoniukseen ja niin ollen Allerista itsenäisen Suomi24:n kehittämiseen liittyvää opetus(?)videota, joka katosi salaperäisesti jopa Youtubestakin ties mistä syystä.

      Mariko Vaara tarkoitti sitäkin videota, jossa oli kyse kehitysmaiden naisista ja siitä, että nimenomaan kehitysmaissa kehitysaputoimenpiteitä kannattaisi panostaa etenkin naisiin. Sekään ei tainnut olla Suomi24:lle/Allerille sopivasti suotuisa ns. kaupallinen video?

      Kuten esim. Johanna Tukiaisen toisella tapaa surullisen kuuluisat keikkavideot a muut täysin virheettömät kuvat lienevät? Johanna Tukiaisellakin, esimerkiksi, kun on taas myyty yhtä kevättä... Tietyiltä osin ainakin Suomi24:n henkinen alamäki näyttäisi sen kuin jatkuvan?

      Mariko Vaara jääkin nyt miettimään, mitä todellisuudessa mahtaisivatkaan olla ne paljon mainostetut Suomi24:n uudet, kehittyneet toimintamallit?
      Kun tässä tuli taas nähdyksi aivan odotetusti ainakin ne parit vanhat.:)

      Pyrkivätkö Suomi24:n uudet toimintamallit tekemään ihmisistä parempia, nimenomaan toisiaan kohtaan?

      Ai, että sellainen ei kuulu Suomi24:n/Allerin toimenkuvaan? Kunhan vain ovat niinsanotusti innostettavissa?

      • Mariko Vaara

        PS.

        Jokin projekti on Pauli Aalto-Setälän mielestä mitä ilmeisimmin jo saatu päätökseen? Ja Mariko Vaara on muiden muassa saanut nähtäväkseen uusiakin kasvoja Paulin ja Lauran kasvojen lisäksi.

        https://pbs.twimg.com/media/BmFIr5BIYAEIvuk.jpg:large

        Mutta mikä projekti onkaan saatettu noin Mariko Vaaraakin hymyilyttävään päätökseen?

        Kuvien jakamisen vaikkapa ja nimenomaan Twitterissa Mariko Vaara näet luuli myös olevan täsmällistä tiedottamista, mutta mitä lie sisäpiiritouhuja.:)

        Vai olettaakohan Pauli Aalto-Setälä, että projektin kuin projektin onnistuneen lopettamisen pitäisi olla rivikansalaisille kuten Mariko Vaara vain jokin itsestäänselfiö? Tai sen, että siitä annetaan onnistunut kuva?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      196
      4592
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      261
      2627
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1391
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1293
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1057
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe