Täysi katastrofi

yhdistysaktiivi

Minä myös uudistan sähköpostini, otan käyttöön aivan eri tarjoajan postin, luukun tai vastaavan, mutta vähän aikaa täytyy vielä tätä käyttää, niin kauan kuin hoidan tiettyjen yhdistysten asioita, kun on valtakunnallisesti ilmoittanut osoitteekseni ... suomi24, mutta kun vuosi vaihtuu, niin sitten lähden tästä postista.
Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka moni on jo lopettanut tämän käytön.

15

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muutos täysi moka

      Todella täysi katastrofi! S-postit hankalasti hahmotettavissa ja mihin hiivattiin hävititte mahdollisuuden torjua lähettäjän viestit!!!! Todellinen moka. Pilasitte koko sähköpostin ja kunhan saan ilmoitettua riittävästi, etten käytä tätä enää, poistun myös käyttäjistä ja voitte olla varmoja, että niin tekee todella moni muukin. Miksi menitte muuttamaan sen, mikä oli hyvä. Kenen idiootin idea oli muuttaa se tuollaiseksi sekavaksi ja vaikeasti käytettäväksi. Uudistaminen ei saa koskaan olla itsetarkoitus ja kannattaisi todella testata riittävästi ennen kuin tekee muutoksia. Olen todella pettynyt..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Lippulaiva

        Näin on! Uusi posti tulee olemaan minullakin. Entinen oli tosi hyvä, selkeä, helppo.Soneralla pp.inet on samanlainen kuin vanha suomi. Otan sen käyttöön laajemmin. Hyvästi.


    • kiukkunen

      Miten saan torjuttua postit siis ne typerät mainokset joita tämän uudistuksen jälkeen mun sähköpostiin tulee nii helvetisti että ärsyttää!!!! ennen oli painike TORJU mutta nyt sitä ei ole. ÄKKIÄ se näppäin takasin tai häivyn tästä sähköpostista.

    • skjhfnyb

      Ällöttää tämä uusittu sähköposti!!!!!!!!!!!!!!!
      Mainoksia tulee niin, että hirvittää! Jo on kumma, jos niitä ei saa lopetettua! Eikä ole edes mahdollisuutta millään tavalla niitä torjua!!!!!!!!!!
      Jos vuorokaudessa tulee 40 roskapostia, niin kyllästyttää edes avata koko postia! Jos se ei pikaisesti lopu, lopetan koko käytön. Siirryn muualle.
      Muutenkin se on nyt paljon huonompi kuin ennen.

    • Todella surkea uudistus,ei se että torju lähettäjän postit puuttuu.Minuu v------a ettei tuleva posti näy muuten kun vastaa osiota painamalla.Näkee kyllä että postia on tullut mutta itse teksti löytyy vastaa nappulan takaa.Ei vois huonommaks mennä,tämä uudistaja joutas lapion varteen ei päätteen.

    • Todella surkea tämä uusi sähköposti,ja en saa edes älypuhelimella auki.täytyy vaihtaa postia,ei muu auta nyt.pitäkööt romunsa jotka on keksineetkin.

    • kiitos ja näkemiin

      Nyt loppuu tämän palvelun käyttö. Muuta ei voi kun uusi ei toimi, niin ei toimi. Windows puhelimessa herjaa ettei tue IE8. Tänään alkoi valittamaan tabletista että pitäisi olla uudempi kuin 4.1 Android. Muuten hyvä, mutta kun kumpaankaan ei voi vaihtaa uudempaan.

    • Missä olen?

      Kun kirjaudun suomi24 postiin, missään ei näy, että olenko omassa laatikossani. Aikaisemmin käyttäjätunnus oli näkyvissä.

    • On se ihmeellistä ja helvetin epäilyttävää ettette millään tavoin reagoi ihmisten huoleen koskien tota sontalaatikkonne toimintaa!!!! Mikä ihme on toi OX app... joka aukee aina kun postiin yrittää, ja posti ei aukee ollenkaan!!! Onkohan toi nyt sitä mitä te haluutte tarjota asiakkaillenne??? Meette karkuun ettekä edes tiedota mitenkään tilanteesta.... Oletteko riskitekijä internetmaailmassa??? Vuotaako kauttanne tiedot asiakkaitten salasanoista ym.??? Pitäisi hieman miettiä,,, siis ENNEN niitä kuuluisia uudistuksianne mahdollisista ongelmista ja etenkin niiden jälkihoidosta... jota teillä ei ole koskaan ollut hiukanhiukkaa!!!

    • Vaikka turhahan täällä on huudella... ei se ylläpito näitäkään lue!!!

    • vaihtakaa posti

      vaihtakaa herranen aika oikeaan postiin jokainen.
      gmail.com ja outlook.com toimivat ilmaiseksi ilman ongelmia ja kaikilla laitteilla.

      Eikä ole ihmesäätöjä siitä mitä missäkin kansiossa saa olla ja kuinka kauan mikäkin viesti säilyy ja milloin tilinsä ja postinsa menettää!!!

      "suomi24 posti ei toimi luotettavasti eikä ole edes luotettava, mm gmailiin lähetetty posti menee automaattisesti roskapostiksi.

    • Minä haluaisin nähdä sähköpostissani kaikki saapuneet viestit ja niiden lähettäjät. Nyt näen maksimissaan 8 otsikkoa, jos kavennan viestien sisältönäytön minimiin.
      Esim. gmail näyttää lähettäjän ja otsikon yhdellä rivillä, jota klikkaamalla saan viestin kokonaisuudessaan näkyviin. Nyt otsikot hyppelevät sinne tänne. Jos haluan poistaa ei-toivotut viestit, usein samalla menee jokin tarpeellinen. Niitä saa siirrellä roskakorista takaisin. Lukukenttä on aivan toivoton. Siinä ei pysty lukemaan viestejä, eikä toimintonäpyjä löydä.
      En halua nähdä viestin sisältöä tahtomattani. Avattu viesti on suurempi virusriski kuin avaamaton. Ja ne roskapostittajat, jotka pitävät kirjaa siitä, kuka avaa viestejä, innostuvat entisestään.

    • Himmeetä

      Kyllä on pikkusen pössytellyt toi suomi24-postin uudistaja, ei mitään järkeä. Eipä muuta kun, heihei suomi24 ja uutta s-postia etsimään!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Pössy avartaa

        Olisikin pössytellyt, ehkä postissa olisi silloin ollut jotain järkeäkin.


    • zepa87465

      Yritin minäkin erota tästä postista mutta en millään löydä asetuksista miten voin lopettaa tilini. Osaaks joku auttaa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      194
      4538
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      254
      2550
    3. 133
      1677
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      201
      1259
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      83
      1110
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1094
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1037
    Aihe