erektio lässähtää

ällötys

Mieheni on 30v. Alussa erektio on hyvä ja jäykkä mut vähä aikaa touhuttua erektio lässähtää. Peniksestä tulee löysä eikä yhdyntä enää onnistu. Missä vika? Olenko minä niin vastenmielinen. Mies ei kykene puhumaan aiheesta.

23

2249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Panee toista

      tai vetelä reikä !

    • E-rkki

      Ukkos joutuu varmaan hillitsemään omaa tahtiaan, et sä saat jotain iloa ja siinä sitten nopeesti käy noin, jos joutuu hidastelemaan laukeemisen rajalla kerran pari.

    • sbsbsbsbsf

      Jos ere on alus hyvä, vika ei ole sussa, kun hän kerran kiihottuu. Voi olla kyseessä tiedostamaton (tai tietoinenkin) raskauden pelko.

    • 6+20

      Miten on, nautitko itse seksistä? Oletko antaumuksella mukana?

      Jos sinä odotat että koska se lässähtää ja parteri sitä pelkää niin siitä tulee sellainen odottelun kierre. Kumpikaan ei rakastele vaan odotetaan että koskan joutuu lopetamaan. Ja sekös vaikuttaa negatiivisesti erektioon.

      Ensi kerralla ole tunteella mukana. Tuola asennoissa oli vinkkinä että asentut nelinkontin sängyn reunalle ja lasket ylävaralon alas. Miehen kulmasta näky on todella kiihoittava. Ja luulen että siinä ei erektio ehdi lässähtää. Toinen klassinen on se että olen vatsallasi sähgyssä ja pistät tyyny tai kaksi vatsan alle niin, että pylly on pystyssä. Sekin on yksi parhaista asennoista.

      Ja sitten se kaikkein tärkein asia. Puhtaus. Suihkussa pitää käydä aamuin illoin ja vrsinkin ennen seksiä. Kaikki paikat pitää olla hajuttomia ja mauttomia mutta kuumia. Näin molemmilla.

      Jos vielä lässähtää niin sitten pitää oikeasti olla huolissaan.

      • nainennainen

        En ole aloittaja mutta kohtalotoveri. Sinulle 6 20 sanon että mainitsemasi asennot on kokeiltu ja puhtaus taas on itsestäänselvyys. Kaverilla on kova erektio ja innostus mutta se ei kestä. Itse haluaisin intohimoista ja loppuun asti kiihkeää menoa enkä sitä että välillä nostetaan kalu pystyyn runkkailemalla.


      • mjhngbvfdcs
        nainennainen kirjoitti:

        En ole aloittaja mutta kohtalotoveri. Sinulle 6 20 sanon että mainitsemasi asennot on kokeiltu ja puhtaus taas on itsestäänselvyys. Kaverilla on kova erektio ja innostus mutta se ei kestä. Itse haluaisin intohimoista ja loppuun asti kiihkeää menoa enkä sitä että välillä nostetaan kalu pystyyn runkkailemalla.

        Minkä ikäisiä olette? Onko lapsia? Voisko em. raskauden pelko olla syynä?


      • ällötys
        mjhngbvfdcs kirjoitti:

        Minkä ikäisiä olette? Onko lapsia? Voisko em. raskauden pelko olla syynä?

        Voi kyllä pidän huolta puhtaudestani, asentoja ollaan kokeiltu ja vaihdeltu. Ja kyllä, olen täysillä mukana. Ja monesti kerkeän saadakin ennenkuin erektio lässähtää. Harmittaa vain miehen puolesta kun ei saa itseään loppuun.


      • pekuli2
        ällötys kirjoitti:

        Voi kyllä pidän huolta puhtaudestani, asentoja ollaan kokeiltu ja vaihdeltu. Ja kyllä, olen täysillä mukana. Ja monesti kerkeän saadakin ennenkuin erektio lässähtää. Harmittaa vain miehen puolesta kun ei saa itseään loppuun.

        "Venttiili" vuotaa, takaisinvirtausta ennenaikaisesti... yhteys urologiin.


    • 28x...

      Minä täältä takavasemmalta huutelen kokemuksieni tuomalla vakaalla rintäänellä. Jos kalu lässähtää kesken nainnin niin silloin on kyse henkisestä ongelmasta. Miehesi ei ole kiinnostunut sinusta tai on homo.
      Pyydän anteeksi tätä väittämääni joka nyt on vain omani mutta oikea.
      Täällä herrasmiehet jo antoivat oikeellisen hienoja neuvoja asennoista. Jollei näistä ole apua niin syötä miehelle potenssipillereita. Esim. Cialis takaa n. 34 tunnin seisokin silloin kun sitä tarvitsee. Ruoki sitä hyvin ja anna vähän viinaa jos se juo. Jollei juo niin on omituinen enkä ihmettele yhtään poikkeavaa käytöstään. Sitten normi alkuhommelit. Jollei näistä apua löydy niin ota ero ja etsi itsellesi oikea mies.

      • ällötys

        Tätähän mä mietinki et onko se vika minussa. Taidan olla niin ällöttävä ettei minua halua...


      • Varo arvailuja
        ällötys kirjoitti:

        Tätähän mä mietinki et onko se vika minussa. Taidan olla niin ällöttävä ettei minua halua...

        Oli miten oli, ei se täällä vatvomalla kummene. Jos te ette kykene keskustelemaan asioita selviksi, niin sitten tuo tilanne ei tule tuosta muuttumaan. Syy on tässä kohtaa siinä osapuolessa, joka ei ole halukas/kykenevä keskustelemaan aikuisten asioista... yksin et pysty ongelmaa ratkomaan, se jää pelkäksi arvailuksi. Jos toinen osapuoli ei tee omaa osuuttaan, mieti tarkkaan haluatko jatkaa ylipäätään koko suhdetta..


      • gngngngndgndgn

        J-os kalu lässähtää kesken nainnin niin silloin on kyse henkisestä ongelmasta. Miehesi ei ole kiinnostunut sinusta tai on homo.-


        En ole kyllä homo, joten en oikein osaa ajatella asiaa homomiehen kannalta, mutta voisin kuvitella, että jos olisin homo, minulla ei naisen kanssa seisoisi alun perinkään. Sama juttu, jos en olisi yhtään kiinnostunut naisesta. Eli, kyl minä lähtisin henkiseltä puolelta ekaksi asiaa pohtimaan.....


    • m76...

      Itsellä erektiohäiriöt ovat johtuneet lähes pelkästään toisen osapuolen saamattomuudesta.

      Jos nainen on sellainen että se vaan makaa siinä, odottaen etät hoida homma kotiin, niin ei se kiinnostus itsellä kestä niin paljon että saisin orgasmin.

      Toki hoitelen toisen kielellä, sormin, panemalla (sen verran se seisokissa pysyy), mutta en silti laukea. Laukean kyllä kun olen tarpeeksi kiihottuneessa tilassa, mutta en silloin jos toinen on kovin passiivinen. ja naisissa on eroja tässä aktiivisuudessa - toiset ovat järjettömän seksikkäitä ja idearikkaita, välillä alistuen, välillä kontrollissa, pitävät huolta kropastaan ja miehestään.

      Toiset taas... no ne ovat niitä passiivisia. Ovat tottuneet siihen että joku laittaa penisken sisään, sitten nytkytetään jonkin aikaa ja mies tulee. Siinä oli sitten se seksi. Tai niitä jotka ottavat vastaan kaiken, mutta unohtavat antaa toiselle samalla mitalla.

      Kaikkea on tullut kokeiltua, ja luulenpa että vaikka vaimo uskoo kaiken olevan kunnossa, niin harvemmin mies mainitsee asiasta että "voisit sinäkin opetella pari uutta liikettä tuolla sänkykammarin puolella...". Asia vain on jotenkin tabu parisuhteessa.

    • juuri näin

      Ei kukaan äijjä jaksa panna sitä samaa kaljalta haisevaa nautaa, vaan sen takia, että sillä on se toosa. Hei ämmät vedän käteenkin ennemmin, joten olkaa ilman ja pihistelkää sitä aarrettanne hautaan asti.

      • ällötys

        No tuota, sanotaanko näin, että minä oon aina ollubse aktiivisempi osa puoli meidän seksielämässä. Se joka tekee aloitteen, se joka aloittaa homma (suihinotto, käsihommat, ratsastus). Mies on aina ollu paljon arempi.


    • lörppötörppö

      Testosteronit alhaalla, lääkärin tutkimuksiin. Mulla on samaa ollu, ja siihen vielä verenpaineet päälle ja noidankehä oli valmis.

      Otin itseäni niskasta ja menin lääkärin puheille. Ei siinä muu auta!

      • ällötys

        Se näky olevan vain ohi menevä vaiva. Ei lässähdä enään. Luojan kiitos!


      • ällötys kirjoitti:

        Se näky olevan vain ohi menevä vaiva. Ei lässähdä enään. Luojan kiitos!

        Näin se yleensä on. Kyse voi olla suorituspaineista. Itselläni on välillä suorituspaineita kanssa.

        Ensimmäinen tyttöystäväni ei kiinnostanut minua aluksi seksuaalisesti ollenkaan, ja samalla hän oli täysin kostea jo kun hipaisin hänen ihoaan. Tämän takia hommasta ei meinannut aluksi tulla mitään. Tämän huonon kokemuksen takia mulla on nyt aina pieni suorituspaine, vaikka akka olisi kuinka seksikäs vain, koska takaraivossa on aina muistissa ne alun vaikeudet. Kyllä se aina hyvin pystyyn nousee, mutta jos pitää hoitaa ½ tuntia - tunti esileikkejä, niin sen jälkeen sitä on jo ehtinyt niin monta kertaa miettimään asiaa, että hommasta ei aina tule mitään. Siinä vaiheessa seisokki on yleensä vielä ihan hyvä, mutta jos nainen on liian kostea, niin se ei meinaa pysyä yllä. Ilman esileikkejä kyllä onnistuisi aina, kun ei ole ollut aikaa henkinen puoli järkkyä ;) Silloin myös tunto peniksessä on sellainen, että liikakosteuskaan ei haittaisi menoja.

        Ehkä harrastan liian pitkiä esileikkejä, mutta sen tiedän että suorituspaineita on aina välillä.


        Eli jos ongelmia vielä ilmenee, niin suosittelisin koittamaan jotain spontaanimpaa seksiä siten, ettei miehesi ehdi miettimään koko asiaa. Esim. hoidat itsesi kosteaksi ja hyökkäät kimppuun :)


    • pensionistas

      Ikärien varmistus. Vaimoni pyöräyttää ohuen nyörin kivesteni ja siittimen tyven ympärille sopivaan tiukkuuteen siten, että rööri jää riittävän auki vuodolle.

      • kylläjöpöttää

        Tuohon edellä mainittuun temppuun on hyvä keksintö:
        Vaimon hiuspompula :)
        etsit vaan sopivan kokoisen


    • monipuolista

      Ootteko kokeillut ruoskimista?

    • nyrkkirautaa

      Fistaaminen voisi olla vaihtoehto. hanska on aina kovana eikä naisen lyösyyskään haittaa.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      127
      3227
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1275
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1086
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      13
      1043
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      54
      972
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      966
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      934
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      839
    Aihe