Haluan vanhan suomi24 sähköpostin takaisin! äänestetään!

äänestetään

Haluan vanhan ja tomivan sähköpostin takaisin, jota olen käyttänyt alusta asti. En halua ruveta painattamaan uusia käyntikortteja ymps. sen takia että tää uusi posti on hidas, surkea, ja todella sekava! Yhtään hyvää asiaa en ole vielä uudistuksesta löytänyt.
Joten eiköhän äänestetä tästä asiasta, kuinka moni haluaa vanhan takaisin?
Ihmisillä pitäisi olla oikeus valita kumpaa käyttää uutta vai tuota vanhaa, siinä teille kehitysidea. Antakaa meidän valita, kumpaa käytämme. Muuten valitettavasti joutuu siirtymään muihin posteihin, kun ei ole aikaa leikkiä tuollaisen sekavan postin kanssa.

59

624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uusrr

      samaa mieltä, en viitsi näin kömpelöä postia käyttää

    • siup

      Sähköposti ei toimi ollenkaan uudistuksen jälkeen, en ymmärrä missä missä vika, eikö mahdollisesti toimi mun koneella. Kirjautuu, mutta ei näytä viestejä.

    • topi9

      Sähköposti tökkii jatkuvasti. Ensaa asioita hoidetuksi.

    • jussu

      Samaa mieltä. Uusi sähköposti todella kömpelö ja sekava. Pakko käyttää toistaiseksi töiden takia, mutta vaihtuu piakkoin. Äänestys päälle ylläpito?

    • Nyt tulee roskapostia ihan valtavasti, olen yrittänyt torjua niitä mutta en ole onnistunut. Vanha paljon parempi! Olen ajatellut vaihtaa koko postini muualle!

    • ooojeah

      Taas tiltissä postilaatikko. Hieno uudistus!

    • Ei toimi kunnolla sähköposti, jos ei korjaudu niin vaihdettakoon pois.

    • Kökköuudistus

      Tosi kökkö. Vaihtoon menee jos ei vanhaa saa takaisin.

    • Mikähän tuo OX App Suite on mitä tarjoaa sen jälkeen kun on koittanut kirjautua s-postiin? Surkea posti sanon mä!

      • Haloo ylläpito!

        Tuota samaa ihmettelen. Päivällä vielä avautui posti normaalisti, joskin törkeän hitaasti, mutta nyt tulee tuo OX App Suite, johon pitäisi kirjautua, kun haluaa nähdä postit. Suomi24 meni täysin pilalle, kun uudistitte sen. Jos ei vanha palaa äkkiä, niin eiköhän täällä tule joukkokato. Ettekö te lue näitä viestejä! Yhtään positiivista kommenttia ei ole tullut tästä uudesta versiosta. TÄYDELLINEN FIASKO KOKO UUSI SÄHKÖPOSTI!!!!!


    • voimikapaska

      No nyt ei paase sisaan postiin enaa ollenkaan, tarjoaa OX App Suitea pitkan odottamisen jalkeen eika kelpuuta tunnuksia! Sinne meni mailit.

      • Molla21

        Sama täällä! Todella, todella ärsyttävä "uudistus". Minäkään en pääse s-postiini! Mikä harmillisinta odotan pojaltani ulkomailta tärkeitä tietojA S-POSTIN VÄLITYKSELLÄ, ENKÄ NIITÄ OLE NYT SAANUT!!! eNKÄ EDES TIEDÄ MISTÄ SAISIN APUA. Mistä ihmeestä saisi ohjeet? Palvelun tukinumeroon soittaminen lienee huippukallista!
        APUA!


    • eräskin

      ääni vanhan postin puolesta myös!
      Pakko jättää posti pikkuhiljaa pois käytöstä, katsoa mitä viestejä tulee ja vastailla toisesta, kyllä tuo sen verran tökkii. Kauhea homma saada joka paikkaan uusi sähköpostiosoite joten tovin joutuu vielä tuota kurkkimaan.. Ihan kamala! näkymä on huono ja toimintakin takkuaa. Pelkästään jo tuon huonon postisivu-näkymän vuoksi menee vaihtoon..

    • Taitaa mennä sähköposti vaihtoon.

    • Hyvästi!

      Nyt vaihtui sähköposti.
      Tärkeimmät on jo vaihdettu toiseen osoitteeseen, muut vaihdellaan pikkuhiljaa.
      Tulkoon kaikki roskaposti Suomi24:än, koska on täyttä roskaa muutenkin.
      Enpä tule kohta käymään koko S24:n sivuilla.

      • Exsuomi24

        On kyllä todella ala-arvoinen uudistus postiin. Hidas, älyttömän hidas... ei todella kestä hermo edes yrittää etsiä oikeita viestejä paskapostin seasta jota tulee 20 kpl vähintään päivässä.
        Poistelu hidasta, menkööt tukkoon koko paska siis. Eli nyt meni s.posti vaihtoon, ei vaikka miten yritin malttaa niin meni hermo!


    • Surkeaa

      Ainakin kännykällä postista tuli täysin käyttökelvoton. Edellinen versio oli varsin toimiva... Että hienoa työtä "kehittäjät"!

    • Joo sama juttu, todella huono uudistus. Menee hermot kikkaillessa. Vaihdoin toiseen.

    • ongelmasuomiposti

      Eilen herjasi koko ajan , heitti jonnekin ox app suite sivulle jatkuvasti, ei päässyt kun iltamyöhöön posteja lukemaan, TÄNÄÄN aamulla toimi molemmat sähkispostit ok, nyt herjaa molemmissa että olen mukamas vaihtanut salasanat, sanonko jotain oikein oikein rumaa kohat...???!!!!

    • VANHA TAKAISINI EHDOTTOMASTI. TÄMÄ UUSI ON SEKAVA... AIEMPI OLI SELKEÄ JA AINAKIN MINULLA TOIMI HYVIN..

    • Ärsyttää......

      Olen kanssasi samaa mieltä, vanha posti takaisin ja vähän äkkiä. Tänäänkin tullut yli 20 roskapostia, joita ei enää pysty torjumaan.

    • EHOTTOMAST SAMMOO MIELTÄ! USKOMATTOMAN TORSO, TOELLA EPÄONNISTUNT TÄMÄ TUORE TEKELE. LIEKKÖ TAUSTALLA UUS VENÄLÄENE OMISTAJA YANDEX/PUTININ PALAKOLLISET?

      VAEHTAKEE EELLINE, ERINOMMAENEN SÄHKÖPOSTI ÄKKIÄ TAKASJ!
      SITÄ OLJ ILO MUILLEKKIIS SUOSITTOO. SE OLJ PARAS NÄKEMÄNJ.

      SIITÄ OLJ NÄPPÄRÄ NOPPEESTI SILIMÄELLÄ VANHOJA VIESTEJÄ.
      HELEPPO TARVITTAESSA KERRALLA KYMMENIÄ ROSKIKSEEN KUSKATA.

      HELEPPO VANHOJA POSTEJA NOPPEESTI YSTÄVILLE LENNÄHYTELLÄ.
      30.4.2014 HARMISTUNT kiiom mikko tammerforssin nuapurista

    • äänestämään

      Minä ainakin äänestän JUU sille vanhalle postille - jos ei sekään aina toiminut, mutta sai sillä ainakin poistettua roskapostit ja muut turhat postit niin, ettei niitä tarvinnut ensin avata.

    • Ottakaa nyt hyvät Suomi 24:n päättäjät nopeasti jokin ammattiauttaja laittamaan postinne kuntoon muuten saatte nuolla näppejänne.

    • pakko käyttää

      Aivan toivotonta tuo käyttäminen, ei näy viestit kokonaan. Etsi nyt 7000 viestin joukosta se oikea, mikä ennen oli tosi helppoa. Lista on loputon, missä mennään metsään. Luetteko oikeasti käyttäjien kommentteja, vai teettekö niin kun olette suunnitelleet. Tällä tavalla saatiin käyttäjämäärät pieniksi.

      • ekasisu1

        Joo..tää uus on siis ihan p...stä..en kans ymmärrä minkä takia täytyy vaihtaa täysin toimiva ja käyttäjien suosima systeemi uuteen paskaan!!!

        Vaihdan kans postiosoitteeni muualle,jos en tähän totu tai muuten sekoan...


    • -aake-

      Tää "uudistus"-toiminta näyttää samalta kuin meillä duunissakin:
      Kaikki saatanan tumpelot sählärit tekee "uudistuksia" joiden toimivuudesta eivät ymmärrä hevon helvettiäkään.

      En jaksaisi ryhtyä vaihtamaan toiseen sähköpostipalveluun, mutta on suuri virhe suomi24:n taholta kuvitella että tämä valistusten tulva olisi pelkkää muutosvastarintaa, uudenpelkoa ja että valittelu kyllä muka ajan myötä laantuisi.
      IHMISET TULEVAT YKSINKERTAISESTI VAIHTAMAAN POIS SUOMI24-POSTINSA. Maine suomi24:llä tulee olemaan paska vuosikausia tämän "uudistuksen" jälkeen. Suomi24:llä on maksimissaan noin kuukausi aikaa havahtua todellisuuteen ja palauttaa toimiva systeemi takaisin.

      Vanha suomi24-posti oli ilmainen ja toimiva systeemi. Jos suomi24 sähköpostia ei palauteta vanhaan toimivaan, niin olen pakotettu vaihtamaan toiseen palveluntarjoajaan.

      Kiitos menneistä vuosista!

      • en saa edes auki

        samoin aivan surkea?


    • Turhautunutkäyttäjä

      Käytän suomi24 sähköpostia vapaa-ajan asioihini. Olen ollut aika tyytyväinen, posti oli selkeä ja siitä löytyi helposti perusjutut, kuten roskapostin suodatin.

      Järkytykseni oli melkoinen kun kirjauduin nyt, etsiäkseni minulle lähetettyjä yksityisiä posteja. Roskapostia oli tullut 365 kpl. Niiden poistaminen on työlästä, sillä ohjelma haluaa avata postit automaattisesti eikä sitä toimintaa saa pois. Samoin useista yrityksistä huolimatta ei roskaposteja saa estolistalle. Ne pitäisi kirjoittaa erikseen posti postilta?

      Samoin kansioista on hävinnyt bittiavaruuteen posteja, jotka olen laittanut toiseen kansioon ja jotka oli tarkoitus säilyttää. Olisi kai pitänyt tulostaa…

      Juu, olen tehnyt toisen sähköpostin. Tätä postia pidän yllä vain sen aikaa, jotta saan vaihdettua postiosoitteet heille, joilla se on käytössä. Ellei joku tule järkiinsä ja poista tuota venähtänyttä aprillipilaa.
      Vanha posti takaisin!

    • Keino

      Huono on tämä uusi käyttää joo. Vanhalle ääni täältäkin. Ja tosiaan kuten joku jo mainitsi, niin ei tämä ole mitään kitinää siirryttäessä uuteen malliin, joka laantuu ajan kanssa. Tai laantuuhan se, mutta käyttäjät vähenee. Todella ärsyttävä käyttää tätä uutta.

    • ONSEVAIN

      Täysin samaa mieltä. Uusi posti ei peö´laa alkuunkaan ja se on niin sekava, että kanasakoulun käynyt ei sitä ymmärrä. Mutta kai meitä kansakoulun käyneitä on niin vähän, että ei sillä liene välia´äkään.

    • kERTAKAIKKIAAN HUONO UUDISTUS. JOS SE OLISIKIN UUDISTUS, NIIN SEN VILÄ KÄSITTÄISI, MUTTA KUN SE ON SELVÄ HUONONNUS. TOIMITUKSEN NÖRTIT EIVÄT OSAA PALAUTUA TAVALLISEN KÄYTTÄJÄN TASOLLE JA SE NÄKYY TULOKSESSA. LOPETAN SUOMI24:N POSTIN KÄYTÖN. SE VAIN AIHEUTTA MONENMOISIA HANKALUUKSIA JA KUSTANNUKSIA. OLISI LUULLUT VASTUULLISTEN HIUKAN MIETTIVÄN MUUTOKSEN TARPEELLISUUTTA. JA SITÄ, MITÄ HANKALUUKSIA VUOSIKAUSIEN KÄYTTÄJILLE AIHEUTTAA.

    • Mikälie

      Holokaustikin on hauskemaa kuin tämän uuden sähköpostin käyttö.
      Ei pysty edes jumalauta torjumaan/poistamaan roskaposti viestejä ja kun yritin poistaa niin HOHHOHHOO sehän se avas ihan itse sen roskapostin ja heti alko antivirus laulamaan.

      Pakko sanoa, helvetin hyvin onnistunut "päivitys", näinköhän pitäs vaihtaa gmailiin tai messengeriin...

    • paniikkijo

      pohdiskelin tuossa juuri samoja asioita. Mutta tärkeintä olisi että saan luettua ne postit jotenkin!

    • Mikä toi v*tun ox app suite - paska on joka tulee ruudulle koko ajan????!! Vanha s-posti takaisin heti!!

    • Typerykset

      Miksi ihmeessä aina vaihdetaan kun entinen pelaa hyvin ja on helppo käyttää. Meni taas täysin mönkään ei avaudu ja nyt lukee Ox App suite rupeaa Vituttamaan tämä Suoli 24 meininki

    • miten nuo postit saa luettua kun ei pääse postiin sisälle?
      Tulee vaan tuo ox app suite?

    • madmaxx891

      Vaihtakaa jo helvettiin tuommoset ox app suite paskat!
      IKINÄ aikasemmin ei ole ollut sisäänkirjautumis ongelmia paitsi nyt.

    • loppuu tuska & harmi
    • vanha posti parempi!

      Annan ääneni vanhalle postille!!! ehdottomasti! Jos Suomi24 palvelee käyttäjiään,käyttäjien toiveita pitää kuunnella :)

    • -ihmettelijä-

      Hieman vajavainen tuntuu olevan tämä uusi s-posti.
      Minä en ainakaan löytänyt, mistä voin merkitä roskapostittajia ...?

    • muoripuori

      Miksi ylläpito vaikenee?

    • ranerkki1

      Tosi turso! Hidas ja ilman logiikkaa!
      Olen vaihtamassa Saunalahteen, ongelma on vain siinä kun kauan on käyttänyt Suomi24, pitää kaikki yhteistuotahot saada mukaan uuteen postiin osoitteet!

    • äänestetään

      Ei toivoakaan saada toimimaan tätä meiliä. Nyt asiakkaatkin alkavat hermostua asiasta, kun eivät saa tilauksia läpi eikä mitään yhteydenottoa. Lähetetyt viestit eivät mene kenellekkään.Fb.kin herjaa että suomi24 sähköposti ei ole toimiva sähköpostiosoite.Voitteko järjestää sen äänestyskyselyn, vai ettekö uskalla ottaa vastuuta huonosta uudistuksesta...

    • entinen2

      Vanha parempi miksi pitää muuttaa sellasta mikä toimii ja on selkeä ja sitten kun tottuu vaihdetaan uusi. Uusi on ihan syvältä!

    • turvenuija

      Uusi s-posti on todella onneton. Miksi piti vaihtaa?

      Saapuneita on ensinnäkin vaikea selta, näkymä pitäisi olla suurempi, että kerralla näkisi enemmän viestejä. Ja nyt kun näkymä on suppeampi, niin niiden selaaminen on hankalaa ja siitä ei meinaa saada mitään selvää, että missä kohden se selaus kulkee. Ja se vierityspalkki on ihan perseestä.

      Sähköposti näyttää ekaksi sen viestin, mihin viimeksi jäi. Eli jos olen katsonut edellisellä kerralla vaikka 24.12. viestiä vuodelta keppi ja kivi niin se näkyy ensimmäisenä kun seuraavan kerran avaa postin. Mikä tämän idea on?

      Sekava ja hankala systeemi ja näkymä tosi huono. Ei näin, ei ei ei. Taitaa mennä vaihtoon, harmi.

    • ruututila

      pienissä koneissa ja puhelimissa "ruutu" meni pystysarakkeen takia niin pieneksi,ettei sitä voi lukea tai kirjoittaa lainkaan. koko ruutu tulee olla käytössä ja mahdollista suurentaa ko.sivulta postin lukua tai kirjoitusta varten,joten vain vaakarivit käy,josta suoraan täysruutuun.

      roskaposti otti vallan,osaa ei saa millään pois,kun niissä ei ole poistokohtaa,joka tulee olla ja mahdollista kieltää ja poistaa aina samantien ko. postin yhteydessä...siis siinä yksi postin tekoon.

      muutenkin on uudistuksessa viisasteltu niin paljon liikaa,ettei sitä opi koskaan kuin nuoriso.
      perusjutut oltava mahdollisimman yksinkertaiset ja samalla sivulla aina,lisäosat korkeintaan "mutkan" takaa. helppouteen kannattaa satsata !
      yleensäkin myös uusi arvaus-sanasto käy vain nuorille,ei vanhemmille.

      nyt posti on todella sekaisin ja tekee mitä lystää ja milloin haluaa ilman että koskee mihinkään. myös hitaus "nousi" 500%,joten joku mättää.
      paluu entiseen on parempi.

      on muutakin,mutta kun saisi edes toimimaan.

    • Epäonnistunut muutos

      Jos en saa estettyä roskapostia yhdellä klikkauksella vaihdan toiseen sähköpostiin.

    • Yks monista V**tunut

      Olen jopa laittanut allerin viestintään viestiä ja palautetta samasta asiasta.. Ainut mitä tapahtui oli yhden viestiketjun Suomi24:n omalta keskustelu-sivulta satojen viestien siivoaminen aloitusviestin ja siihen kun oli jotain siita avautuvasta app:sta vastattu lopulta. Muuten ei ole viestintä ollut kuin ala-arvoista ja käyttäjien ali-arvioimista, jopa kun laittaa palautteen tulee sieltä linkki että kikkaile jostain suodattimet esiin ja sitä ennen kaiva estettävän mailin osoite jostain hornan tuutista. Todellakin, roskapostiksi laatikoiksi haluavat mailinsa muuttuvan, no ovat siinä onnistuneet... Itse olen jo tärkeimmät siirtänyt toisaalle ja tämä saa täyttyä spämmeistä, käyn vain kirjautumassa postiin, jotta vie mahdollisimman paljon tilaa palveluistaan "turhaan", ehdotan teillekin samaa.. Joutuisivat lisäämään levytilaa, kun muuten tökkii entistä enemmän..

    • tyytymätön

      vanha sähkis takas! t

    • köpi44

      Miksei Suomi24 voi esimerkiksi laittaa kaikille käyttäjilleen heidän s-postiin kyselyä, että miten tyytyväinen/tyytymätön on uuteen s-postiin. Ei liene vaikeaa järjestää moinen toimenpide ja vastauksiakin luulisin tulevan melko paljon. Vaan jos uudistus on lopullinen, niin on ymmärrettävää, että vastauksia ei edes haluta...sen verran murskaavaa tuntuu palaute ainakin yleisellä osastolla olevan...
      Ja onhan tuo ehkä historian huonoin uudistus netin saralla, mitä omalle kohdalle on osunut.

    • ike1

      Vanha sähköposti takaisin! Uusi on sekavaaaa!

    • onhan tää uusi sähköposti ihan paska. joten hyvästi suomi24.

    • wau

      olet täysin oikeassa, vanha sähköposti takaisin ja välittömästi.tällä uudella postilla suomi24 menttää viimeisetkin lörpöttelijät sivustoilta. olen jo vakavasti harkinnut suomi24 sulkemista. sen epäselvän systeemin ja ennenkaikkea toimimaton uudistus joka on todettu kuolleena syntyneeksil

    • MISSÄ PERKELEESSÄ ON TORJU NAPPULA. SP. KOKOAJAN TÄYNNÄ ROSKAPOSTIA MINKÄ ENNEN PYSTYI TORJUMAAN.?????
      ÄLYKÄÄPIÖT HERÄTYS JA TEHKÄÄ KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISEMPI PARANNUS.

    • xarx

      Voisiko joku informoida sieltä suomi24:stä onko tarkoitus pikkuhiljaa vain lopettaa koko suomi24 posti kun palaute on pelkästään negatiivista. Toimiiko posti normaalisti kenelläkään? Onko tarkoitus että kaikki siirtyvät maksulliseen sähköpostipalveluun? Sehän ei tule tapahtumaan kun on muitakin palveluntarjoajia.

      Antakaa nyt pliis jotain infoa sieltä että ihmiset vois unohtaa koko suomi24:n jos ei ole tarkoituskaan tehdä mitään!

    • On niin huono ku olla ja voi. Joskus aikoinaan jo huonontui kun poistui mahdollisuus poistaa yhdellä klikkauksella sivullinen sähköposteja. Nyt täytyy valita jokainen erikseen ja jos et osu siihen pieneen laatikkoon hiirellä niin sitten posti avautuu ja kaikki sun ruksittamat sähköpostit täytyy ruksittaa uudelleen:( Ja tässä uudessa versiossa postit ei edes poistu...

    • Oeysta

      Uuteen sähköpostiin pari uudistusideaa...

      Pois se yhden viestin oletusruksinta kustakin kansiosta! Eli nykyisin, kun kirjaudut spostiin, näkyy esim. saapuneissa edellisen session viimeiseksi näkyvillä ollut viesti(?), joka vielä kaikenlisäksi on ruksittuna. Tämä on syvältä hanurista. Kun alat heti ensi töiksesi poistelemaan roskia saapuneista, niin tämä sinällään asiaviesti on niiden poistettavien joukossa, koska siinäkin on se ruksi! Tämä sama ominaisuus on kait muissakin kansioissa!!? Ei siis tarvita mitään oletusrukseja mihinkään viestiin missään kansiossa. Lisäksi sivun oikean puolen viesti-ikkunaan näkyviin kyseisen kansion uusin viesti (olipa se sitten luettu tai lukematon)! Ei mitään edellisen session viimeisintä viestiä.

      Lisäksi kaikki viestiotsikot kussakin kansiossa ovat nykyään ikään kuin yhdellä sivulla. Vanha systeemi oli parempi eli vaikka 20 otsikkoa per sivu!

      Kiinnostaisi kuulla ylläpidon perustelut yllämainituille ominaisuuksille.

      Kiitos ja näkemiin.

    • petteri Karjalainen

      Missä on suomi24 pääkonttori. Sinne pitää mennä asioita selvittämään kun ne ei kuuntele eikä lue näitä palstoja.Olisiko konttori Allerin tiloissa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2742
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      89
      2045
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1600
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1012
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      973
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      873
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      734
    Aihe