Miten kuvailisitte tyhmää 50-kymppistä naista?

Miten, mitä...

Minkä näköinen hän on ulkoisesti? Miten käyttäytyy vapaalla ja töissä? Mistä juttelee? Mitä arvostaa elämässä? Mistä hänet tunnistaa yleensäkin?
Kysyn palstaa lukevilta naisilta ja miehiltä tätä asiaa.

5

104

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Miten, mitä......

   Siis millaisten piirteiden uskotaan kuuluvan tyhmälle 50-kymppiselle naiselle? Miten yhdistetään tyhmyys ja se mitä nähdään, ei siis tunneta ihmistä lähemmin ja siten saada todellisempaa kuvaa. Jokaisen oma näkemys on oikea, kertokaapa.

  • P-nusija

   Yksi tuntomerkki on se, että ei osaa kirjoittaa oikein viisikymppinen tai 5-kymppinen. Sama sääntö pätee kaikkiin muihinkin ihan iästä riippumatta.

  • !!! ??? !!!

   No jopas jotakin!!!
   Tyhmäksi en itseäni tunnusta siitäkään huolimatta,että tulin tänne kurkanneeksi, vaikka olenkin jo reippaasti yli viisikymppinen ja vieläpä nainen!

   • puuma-häkki

    Olitko metsällä:)Täällä väijyy myös vanha ja vahva urostiikeri..Eikai ikä tee tyhmäksi vaan tyhmäksi synnytään tai muututaan..Ps. Ota sä nuoret urokset ja mä yritän vietellä naiset:)


  • ----

   Ompa tyhmää. Ei 50-vuotias ole sen kummallisempi nainen kuin muutkaan naiset. Samallaiset tunteet ja tarpeet kuin muillakin naisilla. Ihmisiä ei voi arvioida iän perusteella. Ihmiset ovat eri luontoisia riippumatta minkä ikäisiä he ovat. Olen tavannut oikein mukavia ihmisiä.
   Sinun pitää tutustua 50-vuotiaisiin naisiin, niin huomaat, että he ovat todella mukavia. Tuollainen halveeraminen ei ole mistään kotoisin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   170
   2393
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1796
  3. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   5
   1423
  4. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   126
   1135
  5. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   975
  6. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   369
   954
  7. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   321
   919
  8. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   80
   857
  9. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   51
   838
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   698
  Aihe