Hyvä kiinteistönvälittäjä Lahdessa?

erimerkki

Olen myymässä osaketta Lahdessa. Koska asun jo muualla, itse myyminen olisi hankalaa - muutenhan sen tekisin. Asunto on juuri remontoitu hillityllä tyylillä, joka sopii moneen makuun. Arvelisin, että joku keski-ikäinen pariskunta tai eläkeläinen saattaisi olla paras ostajaehdokas. En siis etsi trendikästä välittäjää, joka katselisi nokkaansa pitkin 70-luvun rakennusta ja ei ihan keskustan sijaintia. Ehkä välittäjää, joka itsekin tykkää asua rauhallisessa paikassa, mutta kuitenkin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Prismasta ja sadan metrin päässä bussipysäkiltä. Naapurit ovat enimmäkseen keski-ikäisiä tai vanhempia, ja ne muutamat lapsiperheetkin ovat hyvin käyttäytyviä, muutamia rääkymisiä lukuunottamatta. Juoppoja ei näy. Eli tämä on ollut mukava paikka asua.

Kumppanilla on toinen, pienempi asunto Heinolassa. Mitä arvelette, kannattaako antaa molemmat samalle (lahtelaiselle) välittäjälle vai kumpikin erikseen? Antaako kahden asunnon diili varaa neuvotella välityspalkkioista? Joillakin välittäjillä on minimipalkkio vakiosumma, ja pienemmästä asunnosta se merkitsisi noin 10% provikkaa, eli aika kohtuutonta!

Neuvottelukykyinen, aktiivinen, positiivinen, tavoitettavissa oleva välittäjä? Onko kokemuksia? Tekstit ja kuvat voin tehdä itsekin, niistä se ei ole kiinni.

35

10680

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • butter-fly

      Asuntoarea on aktiivinen ja edullinen. Suosittelen.

      • pphoppu

        Joo sehän tulikin nähtyä jo ei oo köyhällä varaa ostaa halpaa. Arvioivat hinnan yli ja esittelyt 2 kertaa 5kk aikana että sillee se edullinen näkyy.


    • segtret rt y

      Minäkin etsin välittäjää Lahdesta. Myös vanhempi asunto. Kokemuksia kellään? Itsemyyntikin voisi olla vaihtoehto.

    • optimistinisti

      Kokemuksia Kiinteistömaailmasta?

      Etsin välittäjää, joka ei nyrpistä nokkaansa vanhemmalle asunnolle, eikä etsi syitä, miksi sellainen asunto ei mene kaupaksi. Se, että remontti on tulossa kuvastaa myös sitä, että taloyhtiö pitää huolta rakennuksestaan. Jos talo on vanhempi, se on ostajan kannalta etu, jos hän etsii juuri edullista asuntoa. Kaupungin liepeillä asuminen on rauhallisempaa ja luonto on lähempänä. Jos on nirppanokkavälittäjä, jolle on vasten hänen tahtoaan annettu vanhempi asunto välitettäväksi, hän selostaa katsojille, miten "näissä vanhoissa taloissa tahtoo aina olla tätä remppaa", ja "tämä nyt on vähän halvempi, koska eihän näistä vanhoista asunnoista paljon enää saa", ja "eihän tämä kyllä ihan keskustassa ole". Joka asiassa on vähintään kaksi puolta. Etsin kiinteistönvälittäjää, joka osaa nähdä JOKAISEN asunnon hyvät puolet niin myyjän kuin ostajankin kannalta, rehellisesti, mutta optimistisesti. Muutenhan hän on vain rasite. Jos välittäjän haluttomuuden ja negatiivisuuden vuoksi asunto ei myy, kukapa muu siitä kärsii kuin asunnon myyjä? Tietysti välittäjä itsekään ei siitä hyödy, varsinkin, jos on hölmöyksissään mennyt kirjoittamaan välityssopimukseen, ettei mitään markkinointi- tai muita kuluja veloteta, jos asunto ei mene kaupaksi. Siinäpähän joutuu jättämään ilmoittelun työnantajansa maksettavaksi tai maksamaan sen omasta pussistaan.

      Siis onko Lahdessa kiinteistönvälittäjää (toimisto ja henkilö nimeltä mainiten), joka tajuaa, että jotkut etsivät nimenomaan vanhempia, halvempia asuntoja läheltä luontoa, eivätkä edes vilkaisisi yli sadantuhannen euron asuntoja keskustassa?

    • Myykää itse!

      Hyviä ei ole olemassakaan !On vain surkeita ja ahneita jotka haluaa viedä toiselta välistä siivun!

    • dfgfdghdfghdj

      En viitsi mainita nimeä, mutta eräs pieni firma on ollut pettymys. He laittoivat asuntomme kai avuttomimmalle myyjälleen, joka ei edes tee työtä päätoimisesti. Ei ole tapahtunut mitään, paitsi muka yksi hirveän kiinnostunut tiedustelija - joka saattoi hyvin olla hänen tekaisemansa mielikuvitushahmo, päätellen siitä, miten hän sitten poistuikin kuvioista. Itsemyyntikö jäänee parhaaksi vaihtoehdoksi? Ehkä joku suurempi firma, joka toimii myös pääkaupunkiseudulla?

      Epärehellisyys inhottaa. Olemme pahassa loukussa, jos asunto ei mene pian kaupaksi. Siisti remontti, hinta melkein sama kuin ostettaessa, remontista huolimatta. Ei mitään halkeamia eikä kosteusvaurioita. Siisti ilme, viihtyisä rauhallinen seutu. Lahden edullisimpia.

    • omalehmäojassa

      Kokemuksia Kiinteistömaailmasta?
      Meneekö Tori.fi :ltä kaupaksi itse myyden?

    • ostanuthäneltä

      Keijo A on osaava pitkän linjan ammattilainen

      • Nainen46633

        Ihan täys kusipää


      • Anonyymi

        Keijo A mitä sille r kioskille kävi?


    • Savonsielu

      Habitalla ainakin myivät nopeasti.

    • Metsämaalta

      Meidän tarina:
      Asunto myyntiin yhden pienen yrittäjän kautta. Mitään muuta ei tapahtunut kuin hänen naamaansa markkinoitiin asuntomme ohessa lehdessä ja netissä. Puolen vuoden jälkeen siirryimme Kiinteistömaailmaan. Etsimme muka parhaalta vaikuttavaa välittäjää. Silmämme osui 'yrittäjänä' toimivaan mieheen, ja arvelimme, että yrittäjä varmaan osaisi eroityisesti työskennellä leipänsä eteen. No, siinä tuli sitten taloyhtiön kohtuuttomat remontit, joita vitkutettiin etukäteen ja remonttiaikaa pitkitettiin puoleksitoista vuodeksi. Ja 'yritteliäs' välittäjä ei tehnyt mitään. Onneksi hän sitten meni konkurssiin, ja 'jouduimme' toiselle välittäjälle Kiinteistömaailmassa. Tämä oli valppaan oloinen, meitä kuunteleva, aktiivinen Kiinteistömaailmaan palkkasuhteessa oleva välittäjä. Ja hän myi asunnon niin äkkiä, että ei tuntunut edes kovin pahalta se, että 50 000 euron remontteja ei voinut edes haaveilla saavansa takaisin, vaan asunto myytiin puoleen hintaan verrattuna siihen, mitä siitä maksettiin toistakymmentä vuotta sitten. Pari samanlaista asuntoa siinä talossa on edelleen kaupan.

      En tiedä, mitä opimme, mutta arvelen, että ainakin tämän: sillä on väliä, kuka henkilö asuntosi myy. Samassa puljussa voi olla täysiä vätyksiä ja huippupakkauksia. En sano nimiä, koska kommentti varmaan poistettaisiin. Taloyhtiön isännöitsijä voi myös estää kaupantekoa, jos toimii, kuten meidän: lähettelee vanhentuneita isännöitsijänraportteja, jos niitäkään, ja asettuu kaikin tavoin vastahankaan. Suuri kusetus nuo ylisuuret remontit. Vanhat asunnot menivät ennen kaupaksi juuri hintansa takia. Nyt on tarjolla yliremontoituja vanhoja asuntoja. Miksi ostaa niitä, kun uusia saa samalla hinnalla? Ja sitten on näitä, joita epätoivoiset kahden asunnon loukustaan kauppaavat puoleen hintaan ja jäävät edelleen velkaa pankille. Joku tienaa tällä.

      • vääräala

        Eipä tuo kyseinen välittäjä todellakaan ollut tittelinsä veroinen. Lahdessa kun on vain yksi kiinteistömaailman yritys joka meni nurin. Niin käy kun leikitään suurta johtajaa ja ratsastetaan titteleillä mutta todellisuudessa työt jää tekemättä. Meni palkolliseksi toiseen yritykseen ja voi jeesus sitä tuuletusta kuinka saivat huippuosaajan tiimiinsä.


    • tuulinenpaikka

      On Lahdessa ainakin yksi välitysfirma ,joka toimitusjohtaja koreilee ansioillaan listojen kärjessä,ilmeisesti on tehokas.Jostainsyystä henkilökunta vaihtuu lähes kuukausittain tässä firmassa,herättää kyllä kysymyksiä ja ihmetystä.

      • kovalaji

        Kova laji, siinä sen näkee että ketkä alalla pärjää. Harva omalla työllään niille listoille pääsee.


      • Anonyymi

        Tämä onkin ilmeisest jo muuttanut omaan kotikonttoriin,eihän se kannata pitää keskustassa toimistoa yksin, kun ei saa henkilökuntaa pysymään . Henkilön tietäen en sitä ihmettele.


    • minävaan3

      Kannattaa käydä katsomassa esittelyissä miten välittäjä toimii. Valitkaa sieltä se aktiivisin, joka on kiinnostunut teistä asiakkaana ja otta vielä jälkikäteen yhteyttäkin. Semmoinen välittäjä saa kauppojakin aikaiseksi.

    • välittäjäkö

      Se kannattaa pitää mielessä, että esim kiinteistömaailmassa niin kuin muissakin välitysliikkeissä. Osa liikkeen työntekijöistä on umpi surkeita ja osa taas hyviä myyjiä. Koskaan ei voi pelkän yrityken nimen perusteella tietää minkälainen välittäjä on kyseessä.

    • Tyhmävälittäjä

      Habita oli välittäjänä kun myin asuntoni. Tästä on jo vuosia. Naisvälittäjä oli. Ja jos olisin tiennyt, millainen on, en olisi ikinä antanut hänen välitettäväkseen. Ensivaikutelma oli rempseä, jotenkin typerä. Ei herättänyt luottamusta. Vaikutti, että aliarvioi minua asunnon omistajana. Huijasi. Annoin pankissa hänelle tositteen, että hoitaisi sen virkailijan kanssa. Maksun piti mennä verovirastolle, kuitissa luki selvästi niin. Tämä nainen oli laittanut sen Habitan omalle tilille. Minulle onneksi soitettiin pankista, virkailija oli jälkikäteen huomannut. Selvä huijaus tältä välittäjältä, heti huomasin. Jos virkailija ei olisi huomannut, ni olisin antanut poliisin selvittää asian. Tyhmä välittäjä, hölmö puhetyyli. Herätti heti epäluottamusta. Olin itse silloin nuori. Nainen aliarvioi minua, huomasin heti. Tyhmä ihminen.

    • Anonyymi

      Älä ihmeessä anna ainakaan Tarja Bisterille. Teki minulle sellasen tempun että piti soittaa minulle milloin näytetään. Mutta olikin myynyt sen toiselle.

    • Anonyymi

      Olen myynyt ja ostanut asuntoja n. 10 elämässäni mutta Lahdessa, Tarja Bister kiero välittäjä yksityisyrittäjä. Järvenpäässä kaikki kaupat menneet hyvin.

      • Anonyymi

        Pellikan sankariteoista voisi kirjoittaa kirjan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pellikan sankariteoista voisi kirjoittaa kirjan.

        Välittäjä joka pitää ostajan puolta. Heti puhelimessa tinkii myyjän pussista 30% kertoo heti millä myyjä myy ja miksi myy. Ylempi välittäjä, taivaan korkein henkilö.


      • Anonyymi

        Kylläpä on happamia sano kettu pihlajanmarjoista. Huippuvälittäjä on tämä Tarja Bister miellyttävä, rehellinen ja ahkera hän on myynyt kaikki sijoitus- ym asuntomme. Sen jälkeen muita en ole huolinutkaan kun ensimmäisen kerran tavattiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Välittäjä joka pitää ostajan puolta. Heti puhelimessa tinkii myyjän pussista 30% kertoo heti millä myyjä myy ja miksi myy. Ylempi välittäjä, taivaan korkein henkilö.

        Joskus olen tavannut Reijo Pellikan esittelyssä ja voin sanoa etten ikinä antaisi hänelle ainakaan omaani myyntiin. Yrittää myydä väkisin ja kun kysyt mistä tahansa asunnosta se on juuri menossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpä on happamia sano kettu pihlajanmarjoista. Huippuvälittäjä on tämä Tarja Bister miellyttävä, rehellinen ja ahkera hän on myynyt kaikki sijoitus- ym asuntomme. Sen jälkeen muita en ole huolinutkaan kun ensimmäisen kerran tavattiin.

        Jokainen ,joka hänen taustansa tuntee ,haluaa pysyä kaukana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Välittäjä joka pitää ostajan puolta. Heti puhelimessa tinkii myyjän pussista 30% kertoo heti millä myyjä myy ja miksi myy. Ylempi välittäjä, taivaan korkein henkilö.

        Olet mennyt lankaan.


      • Anonyymi

        Samaa mieltä, musta muuttuu valkeaksi kädenkäänteessä.


    • Anonyymi

      asunto areassa lahdessa tuomo riihilahden välitys hommat on epäselvät, sekä myytävistä kohteista puutuu tiedot asunosta, tv pettnyt asiakas

    • Anonyymi

      Reijo Pellika ja muut Kiinteistömaailman välittäjät ylimielisiä , päättävät muka myyjän tai ostajan puolesta....en halua olla missään tekemisissä heidän kanssa.

    • Anonyymi

      Lahen kiinteistövälittäjät varsin surkeat. Erityisesti Kiinteistömaailman (molemmat).
      Ylimieliset ja surkeat välittäjät. Vaikka on sopiva asunto myytävänä, niin en mene edes katsomaan, jos Kiinteistömaailmalla myynnissä.

    • Anonyymi

      Nyt neliöt liikkuu, houset ihmettelee. Saapa nähdä näkeekö Juhannusta.

    • Anonyymi

      Lahteen avasi toimiston tämä ns julkkisvälittäjän firma Neliot Likkuu…mielenkiintoista katsoa kuinka monta kuukautta kestää ennen kuin käy köpelöt. Tappiota on jo nyt tehty.
      Ammattitaitoa ei taida someuhosta huolimatta löytyä. Syyskuun 2022 alussa Koivumäki sai aluehallintovirastolta huomautuksen, sillä hän ja hänen työntekijänsä olivat esiintyneet kiinteistövälittäjänä, vaikka heillä ei ole oikeutta LKV-tittelin käyttämiseen. Koivumäellä tai tämän työntekijöillä ei aluehallintoviraston mukaan ole kiinteistönvälittäjän (LKV) tutkintoa. Että tälläinen ”jetro” tämä Andrei-poika.

    • Anonyymi

      sama juttu Housella välittäjä myy minun kohteetta . ongelmana ainoastaan yks juttu kuin hän ei ole ikinä käynyt paikanpäällä tutustumassa asunnon tiedot ei ole ajan tasalla. . seuravaksi olisin ottanut kiinteistömaailma . nyt luettu jälkeen ei ole enää varma .

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe