Tässä palaute lomake

V.H.K.34

http://www.suomi24.fi/palaute/lomake

Laittakaa tuosta palautetta niin teille vastaan suoraan ettekö te tajua saatte ratkaisun varmasti minä laitoin jo kolme kertaa tuonne palautetta

1

150

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mariko Vaara

      No onnistuitko saamaan tilanteeseen sopivaa palautetta?:)

      Mariko Vaara kyllä löytää sopivalta tuntuvaa palautetta muutenkin kirjoituksiinsa - tavalla tai toisella Suomi24:ltä/Allerilta ja niiden käyttäjiltä - poikkeuksetta. Viisasteltiinpa/leikittiinpä sitten Mariko Vaaran ja muiden vakavamielisten esim. Suomi24:n käyttäjien kustannuksella tai ei. Pauli Aalto-Setälän kustantaa puolestaan Aller.

      Mariko Vaarahan on niin kertakaikkisen yksinkertainen, ettei voi ymmärtää, miksi Suomi24:lle/Allerille pitäisi lähettää virtuaalipalautelomake - siinä on näet pakolliset kentät.

      Eikö Suomi24:n/Allerin liiketoiminta perustukaan vapaaehtoisiin kenttiin? Ja kaikille palautteidenkin kirjoittajille/lukijoille suotuun avoimeen julkisuuteen?

      Eikä Mariko Vaara sitäpaitsi ehdi ja kykene täyttämään tai edes halua täyttää kaikkia Mariko Vaarallekin pakollisiksi lomakkeessa määrättyjä kenttiä! Mariko Vaara on sentään vain pieni ihminen! Eikä mikään mediamaailmassa kaiken takana hääräävä suuri taustapiru, kuten Pauli Aalto-Setälä.:)

      Virtuaalimaailmassa on sitä paitsi ainakin vielä niin halvatusti lääniä täytettäväksi, ettei niiden täyttämiseen yksi Mariko Vaara riitä!

      Palautelomakkeessa luki sitä paitsi tavallaan, että palaute koskee Suomi24:ää. Ja jos se koskee Suomi24:ää, se koskee taatusti tavalla tai toisella Pauli Aalto-Setälääkin, itsenäisen Suomi24:n omistajatahon toimitusjohtajaa.

      Palautelomake paljastikin Suomi24 -nimisen yrityksen tunneherkäksi?

      Älä unta nää!

      Yrityksillä ei ole oikeasti saumaa tunteiluun, eikä Mariko Vaaran käsityskyvyn mukaan myöskään niiden minkään tason johtajilla.

      (Mitä nyt niiden alaisilla työntekijöillä joskus saattaa Mariko Vaaran saamien mielikuvien mukaan jokunen pisara jonnekin päin ihoa pusertua. Hikeäkö pukkaa? Vai totisesti totisesti ilon kyyneleitä, kun jokin ns. projekteista saadaan Pauli Aalto-Setälän ja Tanskan kuningasparin tyydyttävään ja niin ollen onnistuneeseen päätökseen?

      Kuten Pauli Aalto-Setälän taannoin twiittaamasta itsestäänselfiöstäkin näkyi, Allerin palvelukseensa ostamat naiset hymyilevät Paulin kanssa eturintamassa.

      Mikäli nyt kyse ko. itsestäänselfiössä oli Allerin naisista? Ja itsestäänselfiössä taaksejätetyistä Allerin miehistä. Ihmekös tuo, että jotkin heistä eivät syystä tai toisesta äityneet hymyyn.)

      Muistin virkistämiseksi:

      https://pbs.twimg.com/media/BmFIr5BIYAEIvuk.jpg:large

      https://twitter.com/PauliAS

      Tämä Pauli Aalto-Setälän tällä kertaa itsestäänkin antama kuva ei tainnut tällä kertaa, tässä yhteydessä eikä ainakaan vielä sisältää sellaisia virheitä, että tätä itsestäänselfiötä ei voitaisi jatkossakin Suomi24:ssä näyttää kaikelle kansalle onnistuneena otoksena etualan Pauli Aalto-Setälästä?) ;)

      Haavoittuvaksi sen sijaan yritys kuin yritys voi silti käydä, jollei se ota tosissaan huomioon käyttäjiltänsä/asiakkailtansa/muilta yhteistyökumppaneiltaan/omilta työntekijöiltään saamiansa innostuneita palautteita, tulivatpa ne annetuksi niiden toimesta myötämanipuloituina tai vain manipuloituina palautelomakkseen kautta tai näin julkisesti Palautteet-palstan kautta, @Suomi24 .:)

      Mariko Vaaran ynnäilemisen mukaan Product Ownerinkin ratkaistavana on kehitysyhteistyössään mahdoton yhtälö, mitä tulee palvelukokonaisuuteen, joka onnistuisi miellyttämään täysin kaikkia osapuolia ja tuottamaan samalla Allerin vaatiman tuottavan tuloksen maksoi, mitä maksoi. Vaikka sitten vain pahvilaatikon ja kärttyisten uudistetun Postin tai uusien maksullisten Treffien käyttäjien maksaman hinnan.:)

      Niin, nämähän ovatkin itsestäänselvyyksiä kaikille muille osapuolille paitsi Mariko Vaaralle?

      Mitähän vielä on Mariko Vaarallakin Suomi24:n tulevaisuudelta odotettavissa? Palstojen pientä, aikaisempaa suurempaa pintaremonttia? Vai joko se tuli ja meni?

      Mariko Vaaralla on kaikesta (jankottamisestaan, sanoisi joku, jos jotain ylipäänsä sanoisi?) saamastaan palautteesta huolimatta syytä olettaa vaihteeksi, että Mariko Vaarastakin on hyötyä tietyille, Mariko Vaaralle iselleen tuntemattomat itsestäänselvyydet omaksuneille tahoille.

      Kun Mariko Vaara jaarittelee esim. palautteita varten pystyssä pidetyllä palstalla omaan tapaansa omiaan, se saattaa kenties jopa ratkaista 24/7 -tyyliin toimivan yrityksen piirissä aktiivisesti toimivien, mahdollisesti jopa ympärivuorokautisesta valvomisesta kärsivien ja pahimmassa tapauksessa unettomuutensa myötä jopa tietynlaiseen riippuvuuteen ajautuneiden erään mahdollisen ongelman.

      Mariko Vaara ei sano tässä, että esim. ylläpidolla olisi koskaan mitään ongelmia - ongelmathan ovat säännönmukaisesti käyttäjillä - mutta Mariko Vaarahan ei tosiasiallisesti tiedäkään mistään tärkeästä mitään.

      Mutta jos jolla kulla olisi tietty ongelma, siis jos, niin Mariko Vaara uskoo kirjoitustensa olevan sen verran tehokkaita, että nukahtamis-/unilääkkeiden tarve parhaimmassa tapauksessa kaikkien Mariko Vaaran jorinoiden läpilukemista edes yrittävien piirissä vähenisi tai poistuisi kokonaan? :)

      Toivossa on hyvä elää. Huoh!:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      176
      1329
    2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      311
      1050
    3. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      994
    4. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      23
      977
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      96
      862
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      225
      844
    7. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      835
    8. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      808
    9. Nyt olis hyvä hetki tavata ja jutella

      Entinen parisuhde on paketoitu, ja nyt olisin vapaa mies sinun käyttöösi. Vieläkö tahdot mua? Aikaa on mennyt liikaa, mu
      Ikävä
      51
      758
    10. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      122
      752
    Aihe