Totuus hallituksen synnystä

Äänestä parasta

Perussuomalaiset, demarit ja Vasemmistoliitto vastustivat ennen viime eduskuntavaaleja euro tukipaketeita ja eu liittovaltiota, vain Perussuomalaiset pitivät vaalilupauksensa. Perussuomalaia on syyttä syytetty vastuunpakoilijoiksi, kannattaa muistaa että kun Soini kävi hallitustunnustelija Jyrki Kataisen luona vaalien jälkeen niin vasurien pj Arhinmäki sähisi" on demokratian halventamista ja äänestäjien pettämistä jos Soini menee hallitukseen", Soini ei mennyt mutta Arhinmäki meni, meni myös Jutta. Lopettakaa mediassakin jo höpötys muka Soinin vastuun pakenemisesta, Soini otti osaltaan vastuun kun hallitus ei yksin selvinnyt sote sopastaan. Hallituksesta on enää rippeet jäljellä, vasurit ja pääministeri lopettivat "vastuunkantonsa".Jutta lähtenee seuraavaksi. Hallitus on auttanut koko kolme vuotta enemmän ulkomaiden pankkiireja kuin suomalaisia tavallisia ihmisiä. Keskustan Olli Rehn ja hänen ihailijansa Juha Sipilä ovat myös tukipakettien ja liittovaltion kannalla, Paavo Väyryselle annettu ääni menee myös samaan kastiin joten ainoa puolue jota kannattaa äänestää on Perussuomalaiset, mitä enemmän he saavat meppejä, sitä paremmin he pystyvät auttamaan suomalaisia ja säilyttämään Suomen itsenäisenä.

7

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÄÄNESTÄ PS, IPU

      NÄIN ON! Erityisesti pientä ELÄKETTÄ saaville sanoisin. että älkää nyt enää höynähtäskö OMAN ETUNNE VASTAISESTI ännestämään ketään nykyhallituspuoluetta, älkää myöskään TAKINKÄÄNTÄJÄ-VASEMMISTOA, sillä kyllä oli törkeääkin rivompi teko SDPLÄISILTÄ urpilaiselt ja rinteeltä varastaa jo muutenkin huonosta, leikatusta eläkeindeksistä v 2015 yli 2/3 pois. SDP-rinne olisi halutetssaan voinut perua sen, mutta ahneuttaa meni kokoomuksen "Parhaaksi Kaveriksi". TÄMÄ TEKO SDPLTÄ EI UNOHDU.

    • vasurit nousuun

      Vasurit on ainoa puolue joka ajaa meille todellista mahdollisuutta tulla toimeen tukien varassa tarvitsematta vastaanottaa paskaduunia.

      • kielen-vallankumous

        Kunnallisvaaleissa päätetään vain kunnallisista asioista.

        Nämä vaalit eivät ole eduskuntavaalit.
        Nykyistä hallitusta ei näissä vaaleissa mikään horjuta!

        Vain typerät äänestää SDP:tä, vihreitä, vasemmistolaisia, rkp:tä, sillä juuri nuo puolueet yhdessä Kataisen ja Stupin kanssa ovat meidät vieneet lamaan.
        Julkisen vallan menot aiheuttivat valtion rajut leikkaukset.
        Lisäksi SDP ay-liikkeen tuella ajoivat teolliset työpaikat, Kiinaan, Viroon, Latviaan, Italiaan, Saksaan, Venäjälle jne

        Suurimmat konnat ovat ammattiyhdistysliikkeen Lauri Ihalainen ja Antti Rinne .

        Tämä yritys vihamielisyys on syy hallituksen leikkauksiin.

        Nuo leikkaukset olisi pitänyt tehdä kokonaan ruotsinkielen tukien leikkauksiin. Niin ei olisi tarvinnut leikkauksia tehdä eläkeistä, lapsilisistä, opintotuesta jne.

        Ajatella Ruotsin kieltä Suomi tukee 6 miljardilla eurolla vuodessa.


    • Paitsi että

      Leikkikää te persut vain puheenjohtajanne johdolla niitä pyllyleikkejänne, maan asioiden hoitaminen on vastuullisten puolueiden työtä.

      • sinunkin elättäjäsi

        Ja näitä vastuullisia puolueitahan ei Suomessa ole ollut vuosikymmeniin yhtään. IPU saattaisi olla, en tiedä, sille ei vielä ole annettu mahdollisuutta kähmiä kuten kaikille suuremmille. Ja sen ovat totisesti tehneet!


    • Anonyymi

      rahaa riittää herrojen , johtajien, ministerien ja heidän assistenttiensa sekä kansanedustajien palkkoihin ja heidän etujensa ESIM MATKA-JA RUOKA ETUIHIN MUTTA suomen vanhukset , vammaiset sekä kaikkein köyhimmät joutuvat tinkimään kun poistetaan heiltä edut ja nostetaan asiakasmaksuja jolloin heidän avun saamisensa kaventuu ja elämä kurjistuu neljän seinän sisälle ja yksinäisyys , masennus ,nälkä, lääkäriin pääsy ja sairaudenhoito jää hoitamatta.
      Vanhuksien ateriapalvelut niin kalliita etei monikaan pysty tilaamaan niin kallista lounasruokaa ja niiiden sisällöt on monesti sellaisia ettei nämä politiikot ja ministerit edes suostuisi syömään niitä sörsseleitä.
      Suomen varat kuluu täällä elävien maahanmuuttajien elättämiseen joka on on tällä hetkellä tuhansia per henki per kuukausi kun saavat asua ,vesi ja sähkömaksuineen
      ilmaitteeksi, terveydenhuolto pelaa heille ympärivuorokauden palvelut vastaanottopisteissä, puhelimet ja niiden maksut, maksusitoumukset ruokakuluihin, pyöriin, vaunuihin ym muihin lastentarvikseisiin, lapsilisät ja elatusmaksut. tulkit, koulutus ja päiväkoti maksut, sosiaali ja kelahenkilökunnan palkkakustannukset heidän asioidensahoitoon ym. SEN LISÄKSI HUMANITÄÄRISTÄ APUA MILJADRIEN EDESTÄ ja moneen eri kohteeseen moneen kertaan vuodessa ja sotatarvikkeet. SOTE RAHAT JO MONEEN KERTAAN LOPPU JA HOITOJONOT KASVAA ,,,ihmiset kärsii kivuissaan ja kuolee koska hoitoon ei pääse,

    • Anonyymi

      Niin se vaan on kun elätämme täällä miljardien menoerällä lomalaisia jotka eivät tuota yhtään ja niin se jaettava raha tunntuu menevän matuille ja suomalaisilta vähennetään ja halutaan maksattaa lisää päivittäis tavarasta esim ruuasta.
      Samoin yli rajojen menee rahaa,tavaraa, sotatarvikkeita miljardien edestä.... seuraa velkaa ja näiden korot ennestään huikeat.
      KUINKA KAUAN NÄIN VOI OLLA?
      SUOMESSA NYTKIN PÄIVITTÄIN tieto yritysten lomauttamisista ja suurin osa koskee miesten työpaikkoja ja suurin osa mamuista on miehiä jotka eivät myöskään työllisty, vähäisen koulutuksen ja kielitaidottumuuden vuoksi. KONKURSSEJA TULOSSA enemmän kuin viime vuonna .... eli nekin velat maksatetaan kansalla.
      Jos ei ole töitä , ei verotuloja niin pankrotti suomessa ja siitähän on jo oltu huolestuneita eurooppakomissiossa ja myös taviksien köyhyys ongelmasta
      Nyt Nato ja sotavarustelu tuo pelkkää menoerää tämän kaiken lisäksi. Pelottavaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6143
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3906
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2274
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1890
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1343
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe