Minne lesbopari uskaltaa matkustaa?

Ongelma!

Hei, seurustelen tosiaan naisen kanssa ja kenellä nyt olisi tästä asiasta tietoa, olisin kiitollinen jos kertoisitte. Eli mihin lesbopari uskaltaa matkustaa? Tiedän kyllä että minnekään Saudi-Arabiaan yms. ei todellakaan kannata a) homoparin ja b) vieläpä kahden NAISEN lähteä lomalle.. Mutta entäs esim. osa Afrikan maista? Monesti afrikkalaisista todetaan että ovat hyvinkin vieraanvaraisia ja ystävällisiä turisteille. No, muuttuukohan kuinka monella asenne kun vastassa onkin lesbopari? Mitä maita kannattaisi välttää (saa ihan luetella ympäri maailman). Minnekään en siis itsenäisesti ole vielä matkustanut.

Ja ei, minua ei siis kiinnosta alkaa peittelemään parisuhdettamme lomalla, joten siksi ei sitten kiinnostakaan mennä niihin paikkoihin missä asia on ehdottomasti tuomittavaa.

10

426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyväämatkaa

      Mitäs jos menette sinne Lesbokselle (kyllä, se on ihan oikeasti Kreikan saari ja matkakohdekin; tosin hienotunteisesti se on esitteissä nimellä Lesvos...)
      En usko että siellä on mitään ongelmia, onhan Kreikan vanha kulttuuri hyvin homoseksuaalisuutta suosivaa.
      Arikassa voipi monissa maissa tulla kuolemantuomio.
      Muslimimaat eivät ole suositeltavia myöskään.
      Naisten matkustelu keskenään ei kiinnitä mitään huomiota Euroopan tai Amerikan mantereilla; ei kai ole sentään tarkoitus mainostaa intiimiä elämäänsä julkisesti?
      Hollanti on perinteisesti hyvin vapaamielinen.

    • Matkaaja2

      Minä 59 bi mies ja lähden Rodokselle vajaan 3viikon päästä ja sinne Falirakiin siellä rantoja jossa kaikki saa olla rauhassa !

    • Ei mitään ongelmaa

      Euroopassa voi matkustaa mihin vaan turistikohteeseen tai isompaan kaupunkiin. Kannattaa kuitenkin tarkistaa hotellin sivuilta kanta homopareihin, useimmat Euroopan turistihotellit ilmoittavat että ovat gay friendly paikkoja.

      Afrikka voi olla hankalampi. Monet maat ovat muslimimaita ja kristitytkin maat ovat usein aika vanhoillisia. Uskoisin, että Marokon Agadirissa tai Tunisian Soussessa voisitte kuitenkin olla ihan normaali näky, koska niissä käy niin paljon turisteja eri puolilta maailmaa.

      Myös Aasiassa kaikki Thaimaan kohteet ainakin on helppoja myös lesboparille. Ei tarvitse kenellekään selitellä mitään.

      Malesiaan en ehkä menisi, paitsi ehkä Langkawilla ja Penangissa lesbopari on luultavasti ihan ok, koska niissä suurin osa ihmisistä on turistea tai ulkomaalaisia.

      Mutta joo, edellisen kirjoittajan viesti Lesboksesta oli minusta hauska. Jos minulla olisi tyttöystävä niin haluaisin mennä Lesbokselle.

    • Kaikenlaista!

      Ajattelitteko alkaa kadulla rakastelemaan, vai mikä on ongelma? Emme elä enää keskiajalla, joten en ymmärrä mikä on kahden naisen matkustamisessa niin pelottavaa?

    • Kielipusu

      Ei minnekään. Kyllä vain Suomessa saa lespopari olla rauhassa. Kun vielä vamuuven vuoksi otatte ISON koiran ja annatte sen haukkua ettei tule raiskuri.

      Ne ovat niin suvaitsemattomia mualimalla ja Ameriikassakin on tiesmitä uskiksia hihhuleita, elkää vaan sinne mänkö.

    • ............

      Kyllä sitä voi matkustaa aivan minne haluaa. Mistä sitä kukaan tietää, oletteko te pariskunta, ystäviä tai sisaruksia ellette sitten kiehnää toistenne kimpussa koko ajan tai mainosta intiimielämäänne joka puolella. Itsekin siis lesbo olen ja ei ole koskaan käynyt mielessäkään, että jonnekin ei voisi matkustaa. Suuntautumistani en peittele, mutta en myöskään tuo julki koko ajan tai ala kenellekään selittelemään. No ehkä jossain arabimaissa en lähtisi julkisesti suutelemaan, mutta en muutenkaan tykkää kiehnätä julkisilla paikoilla.

      Varmasti on aivan yleistä, että naiset matkustavat keskenään ystävinä tai pariskuntana, eikä ketään kiinnosta se sen enempää. Ei ole koskaan hotellissa tullut edes mieleen, että pitäisi sen kummemmin selostaa siellä kenellekään, että onko tässä nyt samaan huoneeseen tulossa ystävykset vai pari tai kertoa aamupalalla kanssamatkailijoille, että ollaanko tässä pariskunta vai ei.

      Lähtekää siis rohkeasti matkalle.

    • Alussaeiniinollut

      Jos ette olisi lesboja, ette edes kyselisi tällaisia.
      Ehdotan parannuksen tekoa, niin voitte sen jälkeen hyvällä omallatunnolla matkustaa ihan minne vain.....

    • kaiken se jaksaa

      Vaikea se on perinteisen menetelmän kannattajan tajuta miksi se vibraattori porukalla ja nuoleminen sekä sormipiluilu muka on mukavaa?
      Onko kysymyksessä sama luonnonoikku, kuin kääpä koivun kyljessä?
      Ollaanhan me miehet! tietysti vähän karkeita niin naamasta, kuin käsistä, että onhan se ymmärrettävää sileämpi sormeiluhimo.
      Minä ainakin tykkään valtavasti pehmeästä naisesta ja vielä jos on notkea sekä hyvä luonne, niin johan mulle käy!

    • kunnon hetero.

      Menkää kauas Suomesta ja jääkää sinne !

    • SANTORI77

      MYKONOS KREIKKA

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      188
      7376
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4292
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2125
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2049
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1879
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1671
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1629
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe