Supersaver.fi - Varokaa - huonoja kokemuksia!

supersaver pettynyt

Supersaver.fi mainostaa halpoja lentoja, mutta olkaa varoivaisia supersaverin kanssa. Kokemuksia on paljon muillakin, mutta omat kokemukset supersaverista ainoastaan huonoja. Syynä maailman ehkä huonoin asiakaspalvelu. Kun olet kusessa, niin kukaan ei auta. Tässä meidän tarina.

1. Lentoyhtiö muuttaa aikatauluja.
2. Ilmeisesti lentoyhtiö ilmoittaa tästä supersaverille, sillä meille ei ilmoitettu mitään. Supersaver.fi hyväksyy uudet lentoaikataulut puolestamme.
3. Lentoyhtiö lähettää tekstiviestin lennosta (normaali ilmoitus jossa kehotus check-iniin). Tässä kohtaa huomaamme, että lentoaikataulut on muuttunut. Jatkolennot, kuljetukset ja muut on tietysti jo tilattu ja maksettu valmiiksi.
4. Soitto lentoyhtiöön. Pyytävät selvittämään asian supersaverin kanssa.
5. Yhteys supersaveriin. Puhelinpalvelu auki 4 tuntia päivässä (arkipäivisin) ja sekin täysin ruuhkautunut. Niinpä laitamme viestiä. Vastaus, että vastamme viikon sisällä. Jippikayey!
6. Saadaan virkailija kiinni supersaverista, joka on myötämielinen lentojen vaihdolle. Puhelun jälkeen lähettääkin viestin, että aiheesta on ilmoitettu meille sähköpostitse (ei ole). Laitamme viestiä, että ei ole ilmoitettu, ja viesti jää vastaamatta. Lähetämme erillisen uuden soittopyynnön koska lento seuraavana päivänä. Ei soittoa, joten ei auta kuin hypätä uuteen lentoaikatauluun, tilata uudet kyyditykset yms. Tästä syystä myös yksi lomapäivä meni täysin hukkaan kun uudessa lentoaikataulussa odottelua tuli ylimääräistä odottelua 6 tuntia.
7. Tarina jatkuu vielä. Kunhan saadaan taas jotain viestiä supersaverilta. Asiakapalvelu on tosin niin ruuhkautunut, että vastauksiin menee näköjään aina viikko.

Pointti tälle avautumiselle? Ei muuta kuin purkautuminen supersaverin asiakaspalveluun, joka ei käytännössä toimi lainkaan. En missään nimessä voi suositella supersaveria. Kaikkihan on aina hyvin niin kauan kun hommat toimii, mutta pienikin muutos jossakin kohtaa matkaa ja maksatkin tuplasti kaikki muut hankkimasi kuljetukset ja muut. Asiakaspalvelua et saa kiinni puhelimitse kuin suurella onnella ja viesteihin vastataan viikon kuluessa.

Supersaverille löytyy paljon kilpailijoita, joita voitte käyttää. Suosittelen isoja kansainvälisiä ketjuja. Samat edulliset lennot on ihan kaikilla, joten turha käyttää niitä, joilla palvelu ei toimi.

165

21584

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • parga

   Selvä virhehän tuossa on tapahtunut jos Supersaver ei teitä ole aikataulumuutoksesta infonnut. Sähköpostilla nimenomaan nuo nettimatkatstot sen tekevät. Siltikkn suosittelen aika ajoin katsomaan lentotiedot myös check my tripustä (varausnrolla).

   • INGEGERD

    Jag köpte en ombokningsbar biljett och måste boka om. Det räckte 10 dygn att få kontakt med Supersaver. Det var frustrerande, inga stilpoäng för detta bolag.


   • Anonyymi

    Täysin ala-arvoista Supersaverilta, jos ainoa ilmoitus on sähköposti, ja pahimmillaan heidän käyttämänsä tekniikka on niin epäluotettava, ettei se sähköpostikaan tule perille asti, jolloin asiakas ei saa tietoa mitenkään.

    Vertailun vuoksi: Itselläni oli suoraan Cebu Pacific -lentoyhtiöltä varattu suora lento Cebu-Bangok.

    Cebu Pacific peruutti jo varatun ja maksetun suoran lennon ja tarjosi tilalle vaihdollisen yhteyden 2 lennolla eli ensin Cebu-Manila ja sitten Manila-Bangkok.

    Tästä Cebu Pacific ilmoitti tekstiviestillä heille ilmoittamaani puhelinnumeroon, jossa oli ohjeet, miten voin joko itsepalveluna hyväksyä tämän muutokseen vastaamalla tekstiviestiin määrätyllä tavalla tai vaihtoehtoisesti voin ottaa yhteyden asiakaspalveluun, jos ehdotettu ratkaisu ei sovi minulle.

    Muuten olisi ollut erinomainen suoritus, paitsi, että Cebu Pacific möhli tässä:

    Erehtyivät käyttämään "sama keskus vastattaessa" -tekstiviestiasetusta.
    Tuota asetusta EI PITÄISI milloinkaan käyttää. Sen koko olemassaolo on historiallinen jäänne GSM -tekniikan alkuajoilta, ja nykyään sen käyttö aiheuttaa sen, että tuollaisen viestiin vastaaminen epäonnistuu aina, jos oma operaattori on eri, kuin ko. yhtiön käyttämä operaattori. Jos molemmilla osapuolilla (eli minulla ja Cebu Pacificilla) olisi sama teleoperaattori, silloin tuo "sama keskus vastattaessa" -tekstiviestiasetus ilmeisesti toimisi, mutta kun osapuolilla on eri operaattori, niin tuon asetuksen käyttö siis aiheuttaa sen, ettei vastaaminen viestiin "VASTAA" -toiminnolla onnistu koskaan.

    Jos siis itse huomaat, ettei vastaaminen onnistu, ongelman saattaa voida kiertää näin:

    ÄLÄ käytä "VASTAA VIESTIIN" -toimintoa.

    Sen sijaan: Katso, mistä numerosta viesti tulee, ja lähetä vastausviesti ko. numeroon siten, että kirjoitat kokonaan uuden erillisen viestin käyttämättä tuota "VASTAA" -toimintoa.

    Toki, jos viesti tulee ei-numeerisesta osoitteesta (eli jos lähettäjänä ei olisikaan numero vaan teksti "Cebu Pacific Air") , niin silloin tuo ongelman kiertotapakaan ei toimi.

    Sinänsä on käsittämätöntä, että yritysten IT -osastoilla työskentelee ihmisiä, jotka eivät tiedä tämäntapaisia asioita.

    Toki operaattoritkin voisivat tehdä asiassa valistustyötä, ja kertoa, että "Sama keskus vastattaessa" -ominaisuutta ei tule käyttää koskaan, vaan se on historiallinen jäänne, jkoka ei toimi oikein.


   • Anonyymi

    Halvat lennot - http://hespac.com/flyfi.htm Omio on ollut jo vuosia itselleni lentomatkojen ensisijainen hakukone.Haen erityyppisiä matkoja, en pelkästään meno-paluu vaan usein niin, että lähtö tai paluu on eri kaupungista tai teen pysähdyksiä matkan varrella. Lisäksi Jetradar hakee mielestäni vaihtoehtoja erittäin kattavasti, myös halpalentoyhtiöiltä ja laajasti useilta varaussivustoilta.


  • Perdone.

   No ruuhkat palvelussa viittaavat suureen asiakasmäärään= suosioon.
   Itse olen monasti ottanut lennot Supersaverilta kahdellakin vaihdolla rapakon taakse ja aussiinkin. Kerran oli niin ettei tahtonut ruuhkan takia hyväksyä varausta ja suoritusta, mutta seuraavana päivänä onnistui. Kun olin ehtinyt valittaa, ottivat sähköpostilla siinä parin päivän päästä yhteyttä, ilmoitin vain että onnistui uudella yrittämällä.
   Kerran on lentoyhtiö vaihtanut aikatauluja; sain sähköpostiin viestin.

   Mutta ei pelaa esimerkiksi Travellinkillä, heillä ei ei toimi mikään ja pakkolaskutusta/ tuplalaskutusta on yritetty.

   American Airlines´illa menin ja tulin viimeksi suoralla varauksella, halvimmalla, ja hekin muuttivat aikatauluja, mutta samoin ilmoittivat uudesta aikataulusta, ja hyvin ajoitukset osuivat.

   Jokin on teillä alunperin lipsunut ohi?

  • Perdone.

   Ja vielä; ne pienemmät kuljetusvaraukset kannattaa tehdä vasta sitten, kun ei enää ole odotettavissa, että lentoyhtiö vaihtaa aikatauluja.

  • HAlvalla ei saa hyvä

   Aikataulut voi muuttua ja kaikkea voi sattua, mutta paskinta on tuo supersaverin asiakaspalvelu. Jos aikataulut vaikka muuttuu päivää ennen tai viikonloppuna, niin ei ole mitään mahdollisuutta saada ketään kiinni asiakaspalvelusta. Tämän takia kannattaa mieluummin varata lennot sieltä, missä asiakaspalvelu toimii.

   Halvat edulliset lennot on kaikilla "hakukoneilla" lähes samat, joten mitään lisäarvoa ei supersaver tähän tuo. Muut vain palvelevat paremmin.

   • supersaverfi

   • Anonyymi

    Samaa mieltä


  • SS suckkaa

   Supersaver kokemuksia kertyi juuri ekaa kertaa, pieni pettymys. Lippuja ostettaessa prosessi antaa ymmärtää, että luottokorttimaksaminen on ilmaista, mutta valittuaan kortin hintaerittelyyn ilmestyy maksu.

   Jos Supersaver haluaisi toimia läpinäkyvästi ja rehellisen suoraselkäisesti, olisivat muuttaneet tuon maksuprosessin erilaiseksi. Nyt netistä löytyy ainakin seitsemältä vuodelta huonoja kokemuksia juuri tuosta lisämaksusta jota ei helpolla huomaa.

   Lisämaksun johdosta hintavertailuussa Supersaver näyttää myös edullisemmalta kuin oikeasti on, toki muutkin halpismestaa esittävät käyttävät näitä lisäpalveluita.

   Supersaveristö löyty tietoa netistä, että hinta on edullisempi jos menee vertaa.fi tai hintaseuranta.fi palveluiden haun kautta. Lisäksi myyvät lisäpalveluita joilla ei tee mitään, esimerkiksi lennon aterioihin tarjotaan vaihtoehtoja maksua vastaan joita ei oikeasti ole tarjolla tai ovat ilmaisia.

   • Pehmeetätouhua

    Ostin lentoliput supersaverin kautta. Myivät samalla palvelupakettia jolla voi varata istumapaikat varauloskäynnin kohdalta. Pitkänä ihmisenä varasin tuon paketin hintaan19,80 Eur. Muutaman päivän kuluttua tuli sähköpostitse ilmoitus että eivät voi varata istuinpaikkoja etukäteen. Kiitin tiedosta ja kysyin kuinka aikovat palauttaa palvelupaketin hinnan. Meni taas muutama päivä ja tuli vastaus että eivät voi taata palvelun saatavuutta ja ettei paketin hintaa palauteta. Ilmoitin että en hyväksy sitä että myyvät palvelua jonka saatavuutta ei voida taata. Kysyin mihin voin tehdä kirjallisen valituksen, vielä ei ole tullut vastausta.


   • mig22

    Supersaver.fi palvelu on paskaa, nettisivuillakin jo johdetaan harhaan jatkuvast ja suruttui, annetaan ymmärtää asioita jotka eivät pidä paikkaansa. Lisämaksun lisämaksun lisämaksuja kertyy ties mistä. Kaikki epäilyttävintä on se että tietoa siitä kuka supersaver yrityksen omistaa ei ole missään tarjolla. Välttäkää ehdottomasti!!


   • Harhautettu

    Huonoja kokemuksia myös meillä Supersaver.fi. Varasimme ja maksoimme keväällä lennon Kittilään . Jouduimme perumaan matkan ja monen sähköpostin kautta saimme viimein vastauksen peruutuksen onnistumisesta ja lupauksen palauttaa osan maksusta 2 - 5 viikon kuluttua. Palautusta ei ole tapahtunut, vastaus sähköposteihin on ollut: "kiire asiakaspalvelussa ja lupaus vastauksesta parin viikon kuluttua. Varokaa Supersaveria.


   • Huijattu_idiootti

    Ostin jostain kumman syystä lennot Malagaan supersaverin kautta. Lennot finnairilla, mutta kaikki tapahtuu viiveellä supersaverin kautta. Palvelupaketti...tai mikä nyt olikaan, niin on TÄYTTÄ KUSETUSTA. Maksu otetaan, mutta mitään et saa ilmaiseksi! Soitto käsittämättömän pitkän jonotusajan jälkeen sain vastaukseksi pelokkaan tuntuiselta naiselta, että me ei hyvitetä mitään. ÄLKÄÄ KOSKAAN KÄYTTÄKÖ SUPERSAVERIA!!!!


   • Pukinkommi

    Jotkut ovat jännityshakuisia. Booking.comin kautta on varastettu luottokorttitietoja. Kts Googlesta booking.com huijaus


   • narodd

    Yleensä kannatta ostaa liput ulkomaanmatkoillo 2 - 5 kk ennen matkan alkua ja tiistai on yleensä keskimääräisesti halvin päivä matkustaa. Ite ainakin tuolla https://search.jetradar.com/?marker=15048&currency=EUR&locale=fi sivustolla valinnu eka kuukauden ja siitä jonku päivän. Sit vertaillu mikä on halvin päivä lentää. Jos varaat useammalle henkilölle kerralla niin kannattaa aluksi koittaa hakea lentoja vain yhdelle henkilölle ja kattoo eroaako hinta.


   • Africafani

    Miten matkatoimisto Super savbeen saa yhtyttä????


   • Anonyymi
    Africafani kirjoitti:

    Miten matkatoimisto Super savbeen saa yhtyttä????

    Supersaveriin ei saa puhelimella yhteyttä. Kyllä sivuilla on puhelinnumero mutta sun yrität soittaa niin numero ei ole käytössä. Muutos matkatavaroihin voidaan tehdä vain puhelimitse, siis mihin numeroon muka, tuohon joka ei ole käytössä vai. Omituista asiakaspalvelua. Kun laittaa sähköpostia niin siihenkin vastaus viesti, että ottavat yhteyttä, mutta monen päivän viiveellä. Mitään yhteydenottoa sieltä ei ole tullut.


  • Ei enää ikinä

   Meillä myös todella huono kokemus.
   Varattiin lennot hotelli
   Jostain syystä kun paketti oli maksettu ja vahvistus tuli, oli paluulennon aika muuttunut. sen piti olla 16:40 mutta oli muuttunut 4:55 !! eli siis aamuyölle.
   Soitettiin läpi Finnairit ja SS:t ja kuluttajaneuvonnat. Kaikki muut SS:ää lukuunottamatta sanoivat että supersaverilla voivat sen korjata, sillä alkuperäiselle lennolle on tilaa. No, soitin, monta kertaa, ei onnistu. Kaiken lisäksi sain asiakaspalvelijalta ihan täyttä vittuilua puhelimessa. '' Sä oot kuule ihan ite hyväksynyt tän, turha tästä on meille soitella'' ''Osaatkohan sä lukea''
   Joo.
   En enää ikinä edes harkitse kyseistä matkanvälittäjää. Ja suosittelen kaikille jättämään väliin.

   • linda822

    Itselläni täysin sama kokemus. Harmi, että en ottanut kuvakaaappausta, kun tein varausta, jolloin pystyisin todistamaan asian. Soitan huomenna kuluttujasuojaan. Järjestelmässä ei heidän mukaansa voi olla vikaa. Katsoin ytj:n sivuilta ja supersaversin alle on rekisteröity myös Töölön matkatoimisto, joka meni konkurssiin. En suosittele kenellekkään.


   • Tiedoksiannettu

    Kuvakaappaus olisi ollut kiva sillä supersaver hinta muuttuu kun hyväksyt matkatiedot. Yritä sitten selvittää asiaa kun asiakaspalvelua ei ole.


  • Ihan ok

   Hauska juttu. Olen usein varannut niin lentoja kuin hotellinkin Supersaverin kautta ja aina on toiminut vastaavissa tilanteissa. (Ja luottokorttimaksun lisä ollut selvää, hmm?) On tullut sähköpostia vaihtuneista aikatauluista. Olen myös saanut nopean vastauksen mm. APIS-tietojen kanssa sählätessäni USAn puolelle matkatessa.

   Tietysti se on niin, että aina on millä tahansa yhtiöllä niin hyviä kuin huonojakin kokemuksia. Huonoja aina vaan jaksetaan jakaa enemmän kuin hyviä.

   • linda822

    Itselläni on aikaisemmilta ajoilta hyviä kokemuksia, mutta näköjään tekee saman kuin Töölön matkatoimisto, jonka nimi on rekisteröity Supersaversin yrityksen nimen alle. Alkaa olemaan jo huijauksen makua, kun lentojen tiedot ei pidä paikkaansa.


  • 4848

   Itse olen muutamia kertoja ottanut supersaverin kautta lennot, lennän kyllä tosi usein eli siihen nähden melko harvoin. Paremmat tarjoukset löytyy muuta kautta. Mutta nämä muutamat kokemukset on ollut ihan hyvät, lentojen ostaminen on sujunut hyvin, ja vahvistukset on tullut nopeasti puolen tunnin sisään, nopeamminkin. Diilit käyn tsekkaa etukäteen: http://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/supersaver/

   • Tuttaa

    Huonoja kokemuksia. Varattiin lennot lauantaina. Emme saaneet vahvistusta luottokrttimaksusta emmekä siitä onko lennot vattuna vaiko ei. Nyt on torstai. Edelleen odotamme vastausta asiakaspalvelusta. Puhelimitse yhteydenotto on toivotonta.. Ei todellakaan voi suositella.
    Tää ei nyt ole mainos vaan tosiasia. Aiemmin varattu matkat ebookersilta. Tosin jonkinverran kalliimpi, mutta homma on toiminut kuin se kuuluisa junan vessa. Hyvittivät meille jopa aamiaisten hinnan, kun sivuilla oli väärä tieto siitä, että hotellimajoitus sisältää aamiaisen.


  • Hande56

   Ostin Miamiin lennot ilmeisesti liian halvalla Super Saverilta. Perjantaina tuli sähköposti, missä ilmoitettiin lentojen peruutuksesta. Ilmoitettiin uusi aiktaulu, missä menettäisimme kaksi lomapäivää yhden yöpymisen omaan piikkiin Dusseldorfissa.
   Huikeinta lause, jos perut matkan perimme € 20,- per matkustaja toimituskuluja, vaikka meillä ei osaa ja arpaa muutokseen. Taitaapi mennä kuluttaja-asiamiehen hoitoon.

   • Jokasa

    Meillä on juuri tilanne Brysselin lentojen kanssa. Supersaverilta ostamamme lento peruutettiin ja meille ehdotettiin uutta aikataulua. Se ei kuitenkaan meille sopinut, joten käytimme mahdollisuutemme perua lennot. Hyväksyimme myös "toimistokulut" ja luottokorttimaksun pidättämisen. Rahat palautettiin eilen, lähes 6 viikkoa perumisen jälkeen. Ja toimistokuluja oli pidätetty 4 x 20 €, vaikka kyseessä oli 2 meno-paluulippua. Katsotaan saanko koskaan takaisin minulle vielä kuuluvia 40 €.

    Puhelinpalvelu on myös varsinainen vitsi. Sen lisäksi, että sinne on todella vaikea päästä, on se myös maksullinen.

    Varsinainen kaupanteko sujui hyvin, mutta peruutuksesta alkaen olen tuntenut olevani heidän vihollisensa, vaikka en todellakaan ole tehnyt mitään väärää.


   • sinulta perittiin 4x20€ eli 20€ per lippu. Ihan sopimuksen ehtojen mukaan meni


  • C,I,J,

   Minulla on nyt itselläni jo sellainen tilanne päällä nyt tämän Supersaverin kanssa, että joudunkin tekemään poliisille rikosilmoituksen. Tämä matkatoimisto on nyt jo veloittanut minun omalta Nordean pankkitililtäni aivan just päällekäin minun nimelläni olevaa kaksi eri reissua nyt tammikuun 2015 ensimmäiselle viikolle siis eri kellonaikaan, mutta samana uuden vuoden aattopäivänä Helsinki/Vantaalta lähteviin lentokoneisiin, niin että kun minä--siis yksi ja sama ihminen voin nyt käytännössä lähteä vain jommalla kummalla lentokoneella, kun eihä kukaan yksin voi jakaantua kahteen eri koneeseen, niin että toinen näistä lennoista lähtee vain tyhjällä istumapaikalla, mutta siis sekin paikka jo valmiiksi minun maksamanani.Syytteeksi on nyt siis tulossa Supersaverille joku nyt suurinpiirtein kai identiteettivarkaus. Ja olkoot nyt vaikka sitte ennakkotapaus täällä Suomessa, mutta näin se vaan nyt jotenki menee.

   • Paavovaantäällä

    Nyt?


  • twist.oliver

   Halpa ja huono asiakaspalvelu!!

   Ostin heidän webbisivulta lippu ja maksoin 113 euroa lisää Juostava lipun takia jos tarvitsen joskus vaihtaa paluu lippu.
   Monta kertaa soitin heille ulkomaailta ja lähettin myös kaksi kertaa s-postia, mutta ei ketään vastanut. Nyt olen vain vihainen ja en pysty vaihtaa se lippu koska ostin se paskasta matkatoimistosta.

   En koskaan osta heidän webbisivulta.

  • C.I.J.

   Niin, mutta voiko nyt jo se itse rikollisäijä TÄÄLLÄ _t_u_n_n_u_s_t_a_a_k_i_n_, että eihä tätä koko tällasta matkatoimistoa ole hänellä nyt edes olemassakaan, elikä se onki ottanut vaan nyt minulta RAHAT (n.2500€), mutta mitään itse lentomatkoja ei ookkaa koskaan ollut tällä "matkatoimistolla" edes olemassakaan?!!!!

   • Oikeusjuttu tulossa

    Paska lafka koko super, varmaankin konkurssi koputtaa jo oven takana, heti Joulupukin jälkeen! Älkää ostako sieltä mitään!!! Uskokaa, kaikki pelkkää rahastust! Mitään et saa rahojesi vastikkeeksi, kankkulan kaivoon meni yli tonni!


  • Huijarifirmako

   Varasin matkan ja huomasin, valitessani maksutapaa huomasin, että loppusummaan tuli palvelumaksulisä. Vaihdoin maksutapaa ja loppusummaksi tuli 344€.
   Painoin hyväksy maksu laatikkoa ja tietysti minut ohjattiin verkkopankkisivulle jossa kirjoittelin pankkitunnukset ja lopuksi annoin tunnusluvun muutaman hetken kuluttua palasin takaisin supersaver sivulle ja kas kummaa sain sähköpostiini varaustiedot ja kuitin ERI LOPPUSUMMALLA 351,68€!
   Soittaessani supersaver sivulle, minulta pyydettiin kuvakaappausta ao. sivulta ennen maksun hyväksymistä!
   Perkules pitäiskö laittaa jokin vakoiluohjelma pyörimään omaan koneeseen, että firma tekis korjauksia nettisivuilleen. Saa kai tuon virheen hekin näkyviinsä!!! Ei kai mun tarvi toimia nörttinä selvittääkseni virheellisen toiminnan ao. firman tietokoneohjelmissa.

  • Asiakas vuosien ajan

   Olen Supersaverin pitkäaikainen asiakas. Nyt luettuani näitä juttuja, mietin kyllä että uskallanko yhtä huoletta tilata enää matkoja jos kortilta velotettaisiin joitain ylimääräisiä matkoja. Ymmärrän toki, että on myös sairaita matkanostajia tai esim. maanisia, jotka eivät muista mitä kaikkea hommaavat vauhti päällä. Toivoisin kuitenkin, että tämä SS yrittäisi edes jotenkin selvittää mistä on kysymys.

  • Yllättynyt

   Meilläkin on huono kokemus Supersaverista. Sieltä tuli tekstari lähtöä edeltävänä iltana, että paluulento lähtee klo 10, vaikka aikaisemmin oli ilmoitettu että klo 9. Okei, myöhensin tähän luottaen lentokenttäkuljetusta tunnilla. Intuitio kuitenkin herätti yöllä tarkistamaan, pitääköhän tämä ilmoitus paikkansa. Katsoimme lentokentän lentotiedoista ja totesimme että lento lähtee klo 9 eikä klo 10. Emme saaneet enää peruttua klo 10 mukaista lentokenttäkuljetusta, joten jouduimme maksamaan sen erikseen uudet taksit. En ole saanut Supersaverilta mitään vastausta tähän palautteeseeni. Supersaverin kirjoittamassa matkalipussamme luki myös virheellisesti matkatavaroiden kilomäärä 20 kg vaikka se on 23 kg.

  • heimelennetaan

   Itsellä ei huonoja kokemuksia, vaan päinvastoin. muutaman kerran selailtuani SS on tavallaan antanut vinkin mennä suoraan lentoyhtiön sivuille.
   Muutama reissu tehty Finskillä ja nyt upsista...halvin lento seur kohteeseen löytyi, kiitos SS:n KLM:n sivuilta

  • NeverTravelstart

   Hei! Ilmeisesti Supersaver ja Travelstart on jotenkin samaa puljua? Travelstartista aivan samanlaisia kokemuksia: yritykseen ei saa mitenkään yhteyttä!

   Travelstartin ja Supersaverin web-sivut ihan samanlaiset, asiakaspalvelunumerot eroavat vain viimeisellä numerolla, puhelinpalvelun nauhoitteet ovat aivan samanlaisia. Numerotiedustelun mukaan Travelstartin sähköpostiosoite päättyy @supersaver.

  • SUPERPASKASEIVER

   travelstart ja supersaver on tosiaankin samat virmat,aivan samanlaista kusetusta,nykyään joutuu maksamaan jo 68e maksutapakuluja vaikka maksais verkkopankista riihikuivalla rahalla,aivan törkeetä.Mulla muuttivat aasian lentoja päivällä myöhemmäksi,samalla siirtyi myös jatkolento,tosin omaan piikkiin,vaikka finnairin koneita kumpikin.ELKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ VARATKO NÄILTÄ HUIJAREILTA:

  • PEtriiiidfghj

   ITellä nyt jänskättää kun ostin finskille lennot supersaverin kautta. Varauksessa ei näy matkatavaraoikeutta ruumaan laittamiseen, vaikka sen ostin. Soitin aspaan ja jonotus kesti 34 minuuttia. He sanoivat että matkalaukut näkyy ja lentoasemalla tietävät sen, vaikkei finskin varauksen hallinnassa eikä check my tripissä näy.. Saa nähä miten käy.

   • et_eka_huijattu

    Finskillä matkatavarat kuuluu aina hintaan (ellet itse valitse pelkää "käsimatkatavara-lipputyyppiä)", sulle on nyt myyty joku välittäjän kus*tuspaketti. E-lipulla näkyy sallitut pc määrät.


   • Sama_täällä

    Tilasin lentoliput SuperSaverin kautta ja maksoin vielä erikseen 38e yhdestä matkalaukusta. E-lipulle tuli tieto matkatavarat 1 matkalaukkua á 20kg, mutta Finnairin ja Checkmytripin järjestelmässä näkyy 0 matkalaukkua sallittu. Soitin Finnarille ja väittivät ensin että tälle lipulle ei kuulu matkalaukkua. Selitin että olin ostanut erikseen SuperSaveriltä ja tieto näkyi kuitissa ja e-lipussa. Finnair sitten sanoi että kuittia näyttämällä lentokentällä pitäisi riittää jotta saan matkalaukun ruumaan ilman lisämaksua. Pyysivät vielä tarkistamaan SuperSaveriltä miksi heidän järjestelmässä ei tietoa matkalukuista näy.


   • Sama_täällä

    ...SuperSaverisltä selvisi että johtuu teknisestä viasta ja sen takia ei näy Finnairin ja CheckMyTripin järjestelmässä. Mainitsivat että vika ajotaan korjata. Hyvää asiakaspalvelua muuten, jonotus 20min mutta ystävällinen ja iloinen ihminen vastasi ja palveli mukavasti. Ei mitää valittamista.


   • KivaKiittiMoi
    Sama_täällä kirjoitti:

    Tilasin lentoliput SuperSaverin kautta ja maksoin vielä erikseen 38e yhdestä matkalaukusta. E-lipulle tuli tieto matkatavarat 1 matkalaukkua á 20kg, mutta Finnairin ja Checkmytripin järjestelmässä näkyy 0 matkalaukkua sallittu. Soitin Finnarille ja väittivät ensin että tälle lipulle ei kuulu matkalaukkua. Selitin että olin ostanut erikseen SuperSaveriltä ja tieto näkyi kuitissa ja e-lipussa. Finnair sitten sanoi että kuittia näyttämällä lentokentällä pitäisi riittää jotta saan matkalaukun ruumaan ilman lisämaksua. Pyysivät vielä tarkistamaan SuperSaveriltä miksi heidän järjestelmässä ei tietoa matkalukuista näy.

    Täällä sama, maksoin 38€/ henkilö matkalaukuista, check in:ssä virkailija sanoi ettei mitään näy, jouduttiin maksamaan 10€/laukku (ruumaan menevistä) tiskillä ja nyt odotan että pääsen reklamoimaan ja saan SuperSaverilta rahat takaisin kuittia vastaan jotenkin. Sama miten käy, onko ystävällinen virkailija tai ei, niin en enää ikinä käytä kyseisen firman "palveluita", joissa huijataan maksamaan palveluista, joista lentoyhtiö vielä erikseen veloittaa. Eli tämän puljun ja lentoyhtiön välillä ei tieto kulje, aivan sama minulle mistä syystä, jos lopputulos on se, että pitää kuittien kanssa alkaa kinuamaan väärin perustein veloitettuja rahoja takaisin.
    P.s. Sama_täällä, tämä purkaus ei ollut sinulle, kunhan tuuletin turhautumistani kyseiseen puljuun. :)


   • manitboiz

    Nyhtävät 38 euroa laukuista kun finskiltä suoraan varatessa hinta on 10 e/suunta esim. skandeihin.


   • PEdro4235

    Miten teillä on lopulta käynyt näissä tilanteissa kun otitte Supersaverilta laukun ruumaan mutta se ei sitten varauksessa näkynytkään? Jouduitteko maksamaan lisää check-inissä vai saitteko laukun ruumaan ilman vääntöä?


   • Eienääikinä

    Täällä sama tilanne, miten on käynyt matkalaukkujen kanssa?


   • ensiviikolla
    Eienääikinä kirjoitti:

    Täällä sama tilanne, miten on käynyt matkalaukkujen kanssa?

    Hei. Lennän ensi viikolla. Kerron sitten miten kävi


   • ensiviikolla
    ensiviikolla kirjoitti:

    Hei. Lennän ensi viikolla. Kerron sitten miten kävi

    Matkalaukkujen kanssa ei ollut ongelmia lähtöselvityksessä. Helsingin lentokentällä > check in > 1 matkalaukku > ok. Paluulennolla lähtöselvitystä tehdessä virkailija ei maininnut mitään että olisi 0 kpl sallittua matkalaukkua. Loppu hyvin, kaikki hyvin.


  • lily253

   Supersaver.fi is like scam to me. I booked and paid but no confirmation was sent. It was almost a month. I sent request but they never answer. The contact number is always busy & nothing can be resolved. You might waste a lot of money on calling their customer services but no one hear you. It is worst of worst. Be careful when ordering from this site. Stay away.

  • Ei_supersaveria

   Täällä myös huonoja kokemuksia. Ostin joustavan lipun ja kun olisi seuraavalle päivälle pitänyt saada muutettua lentoa, niin eivät vastaa puhelimeen asiakaspalvelussa, joka auki vain 4h. Vuokrasin myös auton heidän sivuilla olleen suosituksen kautta ja sen kanssa oli myös säätöä...Esim. otin ja maksoin autoon kunnon vakuutukset ja kun menimme autoa hakemaan, nämä vakuutukset eivät olleetkaan heillä voimassa ja piti maksaa uudet.

  • Samppa25

   Kyllähän matkailuala on ollut jo ennen nettiaikaakin siellä kuluttajavalitusten kärkipäässä käsikädessä käytettyjen autojen kaupan kanssa. Eli mikään ei ole muuttunut, paitsi netin kautta saattaa päästä kuitenkin vielä nopeammin rahoista eroon.

   Netistä löytyy myös vähemmän Suomessa tunnettuja lentovarausnettifirmoja...

   http://travel4search.com/flights

  • hulipuli

   Ei kannata mennä lankaan ja varata tästä puljusta vaikka hakukone ensimmäisenä tarjoaisikin (ja saisit euron halvemmalla kuin muualta;) Palvelu on olematonta kun ovat rahat saaneet ja ongelmavyyhti on valmis jos esim. lentoyhtiöltä tulee muutoksia lentoihin. Aspa on auki muutaman tunnin ja hyvällä tuurilla sinne saattaa päästä läpi. Myyvät monen kympin "palvelupaketteja" jolloin apua saattaa saada. Kannattaa varata suoraan lentoyhtiöltä jotka palvelevat ammattimaisesti 24/7.

  • Eisupersaverille

   Välttäkää SuperSaveria. Yhtiö ilmoitti aikataulumuutoksesta, jossa lähtö päivää aikaisemmin ja yöpyminen omalla kustannuksella ennen jatkolentoa. Puhelimeen ei vastata ( jonossa " olet jonossa sijalla yksi" ensimmäisellä kerralla 50 min. ja toisella 45 min., eikä vastattu. Ei vastata myöskään meileihin. Tällaiset toimijat pitää saada pois alalta.

  • SeNytVaanOn

   Me ei nykyään enää varailla kuin tositosihalpoja lippuja tästä puljusta. Varausjärjestelmä ei taida olla ihan priimaa ja virheellisesti hinnoiteltuja lippuja saa aika ajoin (kv-blogeista varausvinkkejä). Virkailijat on ilm. sen verran pihalla että koskaan ei ole ollut ongelmia vaikka joskus on joutunut ottamaan yhteyttä halpisvarauksen merkeissä.

  • Ahdistunut

   Varasin Supersaveriltä lennon, mikä ei sisältänyt ruumaan vietävää matkalaukkua. Matkalaukku piti valita erikseen kuitenkin ennen lopullisen varauksen tekoa ja matkan maksua. Valitsinkin yhden matkalaukun meno- ja paluumatkalle (20 kg) ja maksoinkin 38 euroa siitä. Sain varausvahvistuksen Supersaveriltä, missä lukee matkapäivämäärä yms ja myös se, että minulla on oikeus ottaa yksi matkalaukku. Mukana on myös kuitti, jossa näkyy mistä kaikesta olen maksanut, mukaanlukien matkalaukun. Kuitenkin muutaman päivän kuluttua sain varausvahvistuksen lentoyhtiöltäni (Finnair) ja vahvistuksessa luki, ettei lippuni sisällä ruumaan vietävää matkalaukkua??! Soitin Finnairille ja he sanoivat, että heillä voi olla vain päivitysongelmia, ja käskivät soittaa Supersaverille. Noh soitin sitten Supersaverille ja kuinka ollakkaan puhelu katkesi ennen kuin se edes kerkesi alkaa. Laitoin sitten viesti Supersaverille ja he sanoivat, että vastaavat kolmen päivän kulutta. Soitin Finnairille uudestaan myöhemmin ja edelleenkään heillä ei näy sitä, että olen maksanut matkalaukusta.

   Onko kellään mitään hajua paljonko Supersaverin puhelinpalvelu maksaa ja joutuuko jonottamisesta maksamaan? En yhtään ihmettelisi.....

   Oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen kerta kun varaan Supersaveriltä matkaa. Säästin ehkä 20 euroa, mutta sain sitten kaupanpäälle kovan päävaivan ja ahdistuksen.

   • lennänhuomenna

    Hei mulla on aivan toi sama ongelma! Miten ton jutun kanssa sitten kävi!?


  • toiseen-yhtiöön

   Itsellä matka sujui lopulta hyvin, mutta aika p. maku yhtiöstä jäi. Lento hotelli-paketin hotelli vaihtui heikompitasoiseen, vaikka alkuperäisessä oli edelleen vapaata. Hintaa tämä muutos ei alentanut. Jo maksaessa huomasin lisäksi, että maksu luottokortilta oli enemmän kuin heidän nettisivuilla mainittu yhteensä hinta.

  • AnssiR

   Supersaver Halvat Lennot - varokaa. Varasin Finnair lennot Supersaver palvelusta. Lippujen hintaan Supersaver lisää 9€ pankkimaksamisesta. Tiedot eivät näy missään ennen maksamista. Lisäksi Supersaver ryöstää 100€ kirjoitusvirheestä. Rekisteröinnissä nimeen tuli virhe. Asian käsittely vaati kolme puhelua ja puolipäivää. Supersaverin super-lasku päälle. Supersaver vetoaa sopimusehtoihin.

   En suosittele Supersaveriä. Viimeinen kerta Supersaverillä. #supersaver #scam

  • Vlc

   Meillä tosi positiivinen kokemus supersaveristä!
   Löydettiin halvat lennot ja hotelli 10 päiväksi ja kaikki meni todella hyvin! Hotelli hyvä ja siisti, sekä lennot vaihtoja myöten olivat todella miellytävät ja kaikki meni hyvin!
   Meillä ei ainakaan ollut mitään ns "piilokustannuksia". Varaamme jatkossakin matkat kyseiseltä sivustolta!
   Viime kerralla lensimme lufthansalla espanjaan vaihdon kautta, sillä ei suoria lentoja ollut kohteeseemme ja saimme todella hyvää palvelua matkaa varatessamme.

  • Täysin

   Paska lafka.
   Välttäkää.

  • Viimeinenkerta

   Olisinpa lukenut tämän ketjun ENNEN kun varasimme matkan SuperSaverin kautta!

   Päätimme varata matkamme kyseisen firman kautta seurattuamme lentojen hintoja noin viikon ajan Momondon kautta. Varausta tehdessämme huomasimme että myös hotellin hinta on täysin kilpailukykyinen, joten päätimme varata molemmat. Valitsimme tarjouslennot, siirryimme valitsemaan sopivaa hotellimajoitusta, jonka jälkeen pääsimme osioon, jossa täytyi klikata kaikki jo valmiiksi valitut lisäpaketit pois käytöstä. Viimeisenä tuli maksusivusto, jossa tulikin tämä kiva pieni yllätys että kaikki maksutavat ovat itsessään vielä maksullisia! No, varasimme matkan kuitenkin.

   Varausvahvistuksen ja laskun tullessa huomasimme että lentojen hintaan oli tullut SATA EUROA lisää hintaa! Virheen huomatessamme otimme samantien yhteyttä yritykseen sähköpostilla. Vastaukseksi saimme vain että "palvelussamme on ruuhkaa". Lopulta soitimme asiakaspalveluun, puolen tunnin jonotuksen ja 45min jahkailun jälkeen asiakaspalvelija ei osannut muuta sanoa kuin että "lentojen hinnat voivat muuttua paikkatilanteen tai polttoainekustannusten takia". Ei kai ne nyt hyvänenaika voi muuttua kesken varausprosessin?? He lupasivat selvitellä asiaa.

   Muutaman päivän kuluttua saimme vastauksen että he ovat IT-henkilön kanssa tarkistaneet että matkamme hinta ei ole muuttunut varauksen viimeisellä sivulla. Emmehän me sitä olleet alunperinkään väittäneet! Sen jälkeen yritimme usean viestin voimin selittää, kuinka olemme nimenomaan valinneet kyseiset lennot SuperSaverin kautta, sillä ne ovat olleet markkinoiden halvimmat sillä hetkellä, eikä ole mitenkään mahdollista että olisimme valinneet sata euroa kalliimmat lennot, kun meillä oli tiedossa myös muita yrityksiä, jotka myivät lippuja sillä halvemmalla hinnalla. Lentojen ja majoituksen hinnat olivat viimeistä kertaa eriteltynä pienessä laatikossa sivun yläkulmassa juuri sillä sivulla, jossa kuluttajan täytyy valita "ei", erikseen jokaiseen pakettiin jota ei halua ostaa lisämaksusta. Sen jälkeen summa näkyy vain yhteissummana, joten kuluttajaa on helppo harhauttaa. Itsekin keskityimme tarkistamaan että lentojen päivämäärät ja kellonajat, sekä majoitusten päivämäärät ovat oikeat, ennemmin kuin laskemaan taskulaskimella, onko sivusto osannut laskea lennot ja majoituksen hinnat yhteen...

   Lähetimme Supersaverille useita viestejä ja muunmuassa kuvankaappauksia sivustolta usean päivän ajalta (myös varauksemme jälkeen), joissa lentojen hinta oli edelleen se alkuperäinen tarjoushinta. Vasta viikkoa myöhemmin hinta muuttui -Vielä halvemmaksi! Vasta muutamaa päivää ennen lähtöä lentojen hinta nousi lähelle hintaa, joka meiltä laskutettiin, mutta se oli edelleen usemman kympin meitä laskutettua hintaa halvempi. Millä ihmeellä tämän hinnanmuutoksen voisi selittää?

   Saimme odottaa jokaiseen viestiimme vastausta vähintään viikon verran, usein jopa kaksi viikkoa ja aina vastaus oli sama "emme voi hyvittää, sillä olette hyväksyneet laskun loppusumman". Emmehän me hyvitystä toivoneetkaan, vaan vaadimme että hinta olisi KORJATTU siihen alkuperäiseen! Alkuperäiseen hintaan, jonka takia ylipäätään päätimme varata matkan SuperSaverin kautta.

   Kiteytettynä:
   SuperSaver käyttää KAIKKI tilaisuudet, joissa kuluttajaa voi harhauttaa.
   Asiakaspalvelu on surkea! Vastausajat kohtuuttoman pitkiä ja vastaukset vain täysin ympäripyöreitä. Kukaan ei ota kantaa tai kuuntele. En ihmettelisi, vaikka kaikki vastaukset olisivat tulleet suoraa vastausautomaatista.

   Tämä oli viimeinen kerta kun me varaamme matkamme SuperSaverin kautta. Pidän myös huolta että tämä oli viimeinen kerta kun kukaan ystävistämme tai läheisistämme varaa matkan heidän kauttaan. Saavat sitten miettiä, oliko se sata euroa heidän yritykselleen Tämän arvoista.

  • Iloveparis

   Otin matkapaketin Ss:ltä. Niin mahtava reissu Pariisissa. Kaikki sujuihyvin. Lennot, suomessa varattu taxi oli paikalla just sillon ku piti. Hyvä hotelli. Sille ***** tähteä. Finnairin lennot hyvät. Varasin ruuat ja lisä laukun finskin sivuilta.
   Hyvä ja edullinen 4päivää Pariisissa takana. Kaikki mennyt niinku piti.
   Suosittelen pariskunnille Pariisissa Montmantreen Mon Amour hotellia.
   Kiitos SuperSaverille.

  • siiisii

   Sama täällä, vaikka vain lennot Oulusta-Helsinkiin ja takaisin Hotelli. Niin moni asia meni pieleen. Kortilla maksamisesta perittiin sikapaljon lisämaksua, Matkalaukusta ruumaan maksettiin 38€, jonka olisi saanut Finnairilta suoraan 20€, Plus että sitä maksua ei näkynyt Finnairin tietokannassa, joten jouduimme kentällä maksamaan kaiken toiseen kertaan. En käytä enää kyseistä Firmaa.

  • janme

   Olemme todella pettyneitä Supersaveriin. Ei koskaan enään! Halusimme koneneesta tietyt paikat, onnistui lisähintaan 140e. Nyt kun kyselin, mitkä ne paikat olikaan, ei onnistunutkaan paluulennolle. Rahoja he eivät palauta. Ja jos joutuu muuttamaan lähtijöitä, nimenmuutos ei onnistu ollenkaan! Koskaan ei saa puhelimella asiakaspalvelua kiinni. Emme varaa tätä kautta enään koskaan mitään!!

  • uudestaanuudestaan

   Tuleekohan tän putiikin toimintaan muutoksia, kun valmismatkoja koskeva sääntely ulotetaan jatkossa myös näihin nettisivustoihin, joissa mahdollisuus ostaa lennot hotellipaketteja... Itse olin eräässä eksoottisemmassa matkakohteessa ja sain ilokseni huomata, ettei varaamaani ja maksamaani hotellia ollut lainkaan olemassa. Mitään korvauksia, hyvityksiä tai edes pahoitteluja tästä ei tietenkään saanut, ihan itsehän olin kyseisen hotellin hyväksynyt.

   • ToimittajaYLE

    Hei - ottaisitko yhteyttä - olen YLE:n toimittaja ja suunnittelen juttua nettimatkayhtiöistä. Haen haastateltavia ja kokemuksistaan voi kertoa myös nimettömänä. Annvi.Gardberg@yle.fi


  • Syvältä

   Ihan kauheata skeidaa tuo asiakaspalvelu. Ostettu lippu Kölniin maaliskuussa. peruuntui Lufthansan lakon takia, mutta vieläkään ei pääosaa hinnasta ole saatu takaisin. 3 kk:n jälkeen supersaver asiakaspalvelu hirveän mailirumban jälkeen ilmoitti, että 230 Euron lipusta on palautettu 19 €. Supersaver otti itse 20 €:n käsittelykulun. Syy näin pieneen palautukseen oli kuulemma se, että eivät ole itse saaneet enempää Lufthansalta!!!!

   • 111111333

    Maksoitko luottokortilla vai debit/pankkisiirrolla?

    Jos luottokortilla niin hakemaan hyvitystä luottokorttiyhtiöltä.


  • KemijärviLuusua

   Varasin lennot 7.11.2015 ja lisäksi tuli puskan takaa korttimaksu 31,61€ jota en huomannut heti, vasta myöhemmin kun tilausvahvistus kilahti s-postiin.
   Millähän verukkeella sen veloittavat, osaako joku teistä kertoa?
   Tähän loppui minun supersaver kannatus.

  • 11112015

   Mäkään en enään supersaverin kautta osta mitää! Ostin liput Singaporeen ja takasin. Sit ku oli takasin tulon aika niin en saanu tehtyä check inii. Huonolla enkulla pääsin lentokenttävirkailijan tiskille,jossa se sano ettei mun nimellä ole ostettu/varattua lippua takasin Helsinkiin. Onneks mulla oli lappu,missä näky,että olin maksanu lipun sille päivälle Helsinkiin. Onneks se virkailija usko mun lappusta. Noh,sit se virkailija sano ettei niillä ole paikkaa sille lennolle mille mun piti mennä. Meinas itku tulla! Jonkun aikaa jouduin odottamaan ja vihdoin sain lipun Helsinkiin. Lisäksi mulle tuli ongelma hotellin kanssa,mikä oli ostettu myös Supersaverin kautta.mutta en muista miten se juttu meni.

  • puhalluslamppu

   Olen nyt kuukauden vääntänyt matkojen muutosta Superhuijarien kanssa.
   Puheluun sai odottaa 40 min. Siellä vastattiin huonolla Suomen kielellä ympäripyöreitä.
   Sitten siirryin taas e-mailiin. Vastauksen saaminen kesti kaksi viikkoa.
   Voihan p.....a menikö nyt maksamani 580€ huijareille vai voiko kuluttajasuoja tai juristi mahdollisesti auttaa?
   Antakaa neuvoja - kiittäen . Hermanni

  • Super_is_my_Savior

   Kaikki menny nyt hyvin ainakin varaukseen saakka. Ostin liput pohjoismaahan ilman laukkuja. Tämän jälkeen piti hetki odotella, että lisämatkatavaroiden osto tuli näkyviin Finnairin oma varauksen alle. Tämän jälkeen laukkujen osto 10€ per suunta eli säästöä pariskunnalta tuli 36€, hyvä säästö parin minsan hommasta. Aina on tullu ostettua liput Supersaverin kautta ja kaikki on toiminut niin kuin on pitänyt eli lippu on tullu mailiin. Lentojen myöhästyessä tai peruuntuessa vaan suoraan hoitaa asiat lentoyhtiön kanssa.

   Kattokaa nyt oikeesti siinä varausvaiheessa, että ette osta niitä lisäpalveluita. Suositelen myös verkkopankkimaksua niin voi varmistaa vielä kertaalleen, että oikea summa veloitetaan tililtä.

  • eiperhana

   Matkalaukuista maksettu 38 euroo, mutta Finnairin varaustiedoissa 0 matkalaukkua. Kohta alkaa puhelinruljanssi...

  • help_otus

   Meillä oli viime kesänä tuo sama homma matkatavaroiden kanssa, eli Supersaverin kautta ostettuihin Finnairin lentoihin maksetut matkatavarat eivät näkyneetkään missään systeemeissä. Kävimme jopa Hki-Vantaalla finnairin tiskillä asiaa kyselemässä ohi kulkiessamme, ja he eivät tienneet matkataroista mitään. Pitkän jonotuksen jälkeen pääsimme puhelimitse läpi Supersaverin asiakaspalveluun, jossa sanottiin että matkatavaroiden pitäisi tulla näkyviin checkinissä. Ja niin myös tapahtui! Onneksi.

   Varasin juuri ensi syksylle Norwegianin lennot Supersaverin kautta ja matkatavaran myös, toivottavasti ei tule ongelmia...

  • tatskapelle

   Tilasin matkan thaimaaseen syyskuussa 2015 ja lähtö oli tammikuun 4päivä paluu 20 tammikuuta. Sittemin googlasin firman nimeä ja aloin pelkää v***u minua on kusetettu..
   No ok tännehän kirjoitaa kuka urpo vaan jne. Minun lennot oli hki-milan (finnair) Milan-honkkong (pacific) honkong-chiangmai (dragonair). Pelkkä lennot siis 540€ noin about. Hotellin hommasin itse, checkin itse jne. Lennot mitkä oli myöhässä oli finski ainostaan mutta ei paljoo. Aii niin oli vaan käsimatkatavaraa eli en voi sanoa että paska yhtiö tämä supersaver? nehän vain etsii lennot helposti ja saa siitä rahaa?
   Kyllä minä käytän uudestaan kuin on tarve luulin eka että kusettaa sen minkä kerkee ja tuun kentälle ja käänyn ympäri ja kotiin mutta ei kyllä lennot oli oikeat ja pääsin oikeaaseen maahan ja ikävä kyllä pääsin myös kotiin...-27astetta oli 27astetta...
   Mutta ei sekään ole supersaverin vika.

   • SäästösiOli

    Paljon säästit tuolla suoraan lentoon nähden ja paljon enemmän aikaa meni?


   • tskapell

    Chiang maihin ei ole suoraa lentoa mutta bankokiin niin vertaa itse en minä jaksa katsoa enään aikaa meni yli 20t ja säästöä ehkä 500?


  • aivanhulllumatkaaja

   Luulen että ongelman on se että jenggi luulee että kuin tilaat liput supersaverilta niin kaikki on jo tehty valmiiksi? Mutta näin ei ole Jos on useampi lento niin käytä järkeä eli niiten lentojen check in järjestelmää. Stalkaile niiten sivuja jne. Toki supersaverin sivut etsii parhaat jne mutta use your PRAIN ;) niin pääset viellä halvemalla mutta saat itse tehdä työt ja sinun on pakko osaa enklantia

  • Erkki1111

   Supersaver kusettaa. Väittävät mm. noudattavansa lentoyhtiön määrittelemiä lippusääntöjä muutos- ja peruutustapauksissa mutta eivät tee sitä vaan noudattavat totaalikieltäytymislinjaa

  • SatunnainenReissaaja

   Ostin lennot hotelli -paketin viime kesäkuussa Englantiin, ja kaikki sujui aivan loistavasti!
   Ottaen huomioon että viime ulkomaanreissusta oli 20 vuotta enkä ollut ikinä ennen varannut kyseistä pakettia itse netistä - on kokemus Supersaverista pelkästään positiivinen. Varaukset ja liput toimivat ihan niin kuin pitikin - ja ensi kevään reissuun aion käyttää Supersaveria uudelleen.

  • Jouna.77

   Supersaverin asiakaspalvelu on täysin ala-arvoista (olematonta).

   Ongelmia ja päänsärkyä saat takuuvarmasti mikäli supersaverilta ostamasi asian suhteen (oli se mikä tahansa, lento, hotelli..) joudut miettimään asiakaspalveluun yhteydenottoa.

   Ostin 2016 tammikuun alussa lentoliput supersaverilta. Air Berlin muutti paluulennosta yhden reitin aikataulua seuraavalle päivälle niin ettei kyseinen supersaverilta ostettu paluulento enää tuonutkaan minua enää kotiin, koska saman yhtiön jatkolento meni "eilen".

   Supersaver tai Air Berlin eivät millään tavalla ilmoittaneet muutoksesta (ei sähköpostia, tekstiviestiä, tai soittoa). Ei siis mitään ilmoitusta. Huomasin itse asian sattumalta kun satuin katsomaan ostostani checkmytrip -palvelusta.

   Asiakaspalvelu on täysin ruuhkautunut. Odottamiseen sai varata tuntitolkulla ja lentomuutosasiat ohjataan tylysti jonnekin ulkomaille puhelinjonotukseen (jonka hintaa ei kerrota). Jonotin suomen asiakaspalveluun 40min ja siihen päälle ulkomaanjonotusta 35min ja kun ymmärsin olevani sijalla 8, lopetin pelleilyn ja katkaisin puhelun.

   Seuraavaksi laitoin viestiä supersaverin asiakaspalveluun, jossa pyysin korjata paluulento sellaiseksi mistä olin heille jo maksanut. Ilmoitin olevani joustava kunhan vain korjaavat paluun niin että yhden päivän aikana pääsen tämän paluulennon tekemään. Tarkistin vielä lentoyhtiön sivuilta että tähän olisi useampikin mahdollisuus.

   Vastaukseksi sain generoidun sähköpostin että viimeistään viikon päästä tulee vastaus. Viikon päästä tuli uusi generoitu vastaus että on ollut ruuhkaa ja että asiaa koitetaan hoitaa mahdollisimman pian. Odotin lisää kaksi viikkoa, ei tullut mitään vastausta tai lentojen korjausta.

   Soitin uudelleen asiakaspalveluun ja pitkän jonotuksen jälkeen sanoivat että laittavat asian eteenpäin.

   Meni taas noin kaksi viikkoa kunnes tuli sähköposti että tässä on uusi ehdotus. Nyt olin toiveikas ja kuittaisin ulkomaille asioitavaan sähköpostiin että hyväksyn uuden lentoaikataulun muutoksen voitteko nyt päivittää lennon. Ei tullut mitään vastausta, eikä lentoa ole edelleenkään korjattu.

   Aikaa siitä kun hyväksyin uuden ehdotuksen on kulunut kaksi viikkoa. Aikaa siitä kun laitoin asian korjauspyynnön vireille tammikuun puolessavälissä, on nyt tätä kirjoittaessa kulunut melkein kaksi KUUKAUTTA!

   Asiaa ei ole saatu vieläkään hoidettua. Lentoni ovat muutaman viikon kuluttua ja saapa nähdä kuinka kalliiksi tämän Supersaverin liput minulle todellisuudessa tulevat jos ja kun joudun ostamaan hotelliyön ja täysihintaisen uuden lipun.

   Jos supersaver olisikin hinnoiltaan halvin tarjoaja (mitä se tuskin enää edes on) niin huomattavia taloudellisia sudenkuoppia kyseisen puljun kanssa asioimiseen saattaa olla odotettavissa.

   Varoituksen sana siis, asiakaspalvelua ei käytännössä ole (teoriassa ehkä), joten varaukseesi liittyvien asioiden hoitamisen suhteen olet täysin omillasi.

   Minulle jäi tästä niin paha maku, etten varmasti osta supersaverilta enää ikinä mitään. Maksan mielummin sen muutaman kympin enemmän ja ostan suoraan lentoyhtiöltä.

   • ToimittajaYLE

    Hei
    Olen YLE:n toimittaja ja suunnittelen juttua nettimatkayhtiöistä. Haen haastateltavia ja kokemuksistaan voi kertoa myös nimettömänä. Voisitko ottaa yhteyttä minuun? Annvi.Gardberg@yle.fi


  • TuulaMaija

   Huonoja kokemuksia täälläkin, en ota enää ikinä lentoja Supersaverin kautta enkä voi suositella kenellekään muulekaan. Sitäpaitsi lennot eivät ole edes sen halvempia kuin suoraan lentoyhtiöitten sivuilta tilaamalla, joten väärä tapa säästää kun lopulta tulee kuitenkin kokonaisuudessa kalliimmaksi ja menettää yhden arvokkaista lomapäivistään.
   Alla Supersaverin kanssa käytyä keskustelua, kun vihdoin viimein laitoin viestiä Supersaverin omistaman eTravelin kautta (netistä hain sähköpostiosoitteen) ja Amadeukselle välitetyn viestin kautta tuli viimein täysin tyhjä vastaus.
   Supersaverilta soitettiin kuitenkin edellä mainittujen meilien jälkeen kerran puhelimeeni ja miten sattuikaan "puhelu katkesi" ja hetken päästä tuli puhelimeen tekstari, jossa kehotettiin soittamaan asiakaspalveluun, eli loputtomaan jonoon josta vastausta ei todellisuudessa koskaan saa ja jos saa, niin se tulee laulavalla intiannenglannilla.
   Kiitos että vihdoin Supersaverilta vaivaudutaan vastaamaan, mutta kovasti heppoinen on vastauksesi etkä varmaan itsekään asiakkaana hyväksyisi kyseisenlaista vastausta vastaavassa tilanteessa, eli näitä ei kannata lähettää vaikka kuinka kyseisenlaiset nuotit käsiisi lyötäisiinkin.
   Lentoyhtiön aikataulun muutokseen on nyt tässä tapauksessa ihan turha vedota, varaukset on tehty Supersaverin kautta erittäin hyvin ajoin ja tässä vaiheessa alatte veivata ja vedota aikataulumuutoksiin, minusta tämä on erittäin huonoa asiakaspalvelua ja tulen tutustumaan tarkkaan oikeuksiimme kuluttajina.
   Varaushetkellä tarkistin myös lentoyhtiöitten sivut ja xxx koneessa oli vielä silloin runsaasti vapaita paikkoja, samoin kun silloin kun olen ensimmäiseen kertaan ollut asiasta yhteydessä puhelinpalveluunne ja olen siitä myös ottanut itselleni prntscreenit. Silloin myös asiakaspalvelija vakuutti että lentomme ovat voimassa ja lupasi lähettää vahvistuksen, jota ei koskaan tullut kuten ei mitään muutakaan.
   Vähintä mitä voitte tehdä on alkaa rehellisiksi ja informoida asiakkaita selkeästi varauksen tilanteista ja mahdollisista muutoksista, tällainen arvuuttelu on todella huonoa asiakaspolitiikkaa. En mitenkään ymmärrä, että Amadeukselta lähetetään varausvahvistus, jossa yhdellä välillä on ilmoitus ”NOT CONFIRMED”.
   Teille Supersaverin asiakaspalvelijoille ei tietenkään kuulu yhtiönne politiikka asiakaspalvelusta, jonka päätöksellä puhelinpalvelunne on siirretty halpojen työvoimakustannusten Intiaan, mutta kyllä tämä on ollut ikävä siirto asiakkaan kannalta koska intianenglanti on sitä itseään, jota perusasiakkaan on todella vaikea ymmärtää, itse olen tehnyt vuosia töitä intialaisten toimittajien kanssa ja silti heidän laulava nuottinsa aiheuttaa melkoisesti vaikeuksia ymmärtämisen kanssa.

  • Nowmore

   Jos haluaa jännitystä pääseekö koneeseen ja miten paluumatka ja miten matkalaukut ja onko kaikki maksut kuten pitää niin siittä vaan tilaamaan lippuja superaivelilta.
   Viimeisin matka oli sukunimessä jotain väärin niin maksu korjauksesta olisi ollut 200€
   Ostamalla uuden lipun pääsi tietenkin halvemmalla kymmeniä soittoja ja järjestelyjä.

   • hdhrtaalpou

    Meillä myös vaimon kanssa lippuja SS:n kautta varattaessa (2014) Bangokkiin, oli vahvistuksen ja maksamisen jälkeen toisen lipun varaukseen tullut tuplasti sukunimi. Varmasti oli varauksen eri vaiheissa kaikki asiatiedot kirjoitettu ja tarkistettu huolellisesti.

    Soitto asiakaspalveluun ja pitkän jonotuksen kautta saatiin lippu muutettua 100 € hintaan. Harmitti kun ei tullut otettua kuvakaappausta jokaisesta varauksen vaiheesta... asiakaspalvelussa ei todellakaan myönnetty kyseessä olevan heidän tekninen vikansa. Ei missään nimessä enää varauksia supersaverin kautta.


  • IhanTäysin

   Paska lafka.

  • pallonkiertäjä

   Asiakaspalvelu ei kolmessa viikossa ole vastannut sähköpostiin. Lennon peruutus, josta ei ilmoitettu mitään, aiheutti minulle yli 1000 € vahingon. En tule enää koskaan käyttämään tämän yhtiön palveluja.

   • asmi

    Samanlaisia kokemuksia!


  • älätilaaälätilaaälätilaa

   Supersaverin kautta Finskin lennot Malagaan. Otsikon- Varaa paikat- alta varattu istumapaikat, mutta ullatys ullatys - se ei tarkoita sitä, että sinulla olisi etukäteen varatut istumapaikat, eikä rahoja palauteta. Voi ...... mikä firma, never again. Kuluttaja-asiamiehellä riittää töitä.

   • paskaaaaaaaa

    huijausfirma!! kusettaa sekä asiakkaita että työntekijöitä! ÄLKÄÄ VAAN IKINÄ OSTAKO NIILTÄ MITÄÄN! management ei välitä paskan vertaa asiakkaista tai työntekijöistä! nim. entinen työntekijä, joka ei voisi olla iloisempi että pääsi pois! aivan hirveä paikka!!


  • supersaver_not

   super saver _EI_ tee myyntiä yhteistyönä lentoyhtiön kanssa, vaan 'myy mitä lystää' ja toimittaa jos pystyy. Supersaver _EI_ välttämättä tilitä heille maksettuja ostoja eteenpäin ja sitten kun olet penäämässä kuitti kädessä palvelua, sinulle sanotaan voi-voi, ette ole ensimmäinen, jota on kustu silmään.
   Näin mulla kävi Finnairin tiskillä.

  • Melkoinen_kokemus

   Esimerkillisestä palvelusta hyvänä benchmarkkina on lähes puolentunnin odotusaika asiakaspalvelijalle. Puhelimen ääni ystävällisesti kertoo kuinka olet sijalla yksi, sitten oletkin sijalla kaksi ja sitten vaan jonossa eli kolmantena tai vielä kauempana. Ystävällinen ääni kiittää että jaksat odottaa, kertoo että olet taas päässyt jonossa eteenpäin, sitten taaksepäin, sitten eteenpäin kunnes vihdoin ja viimein tärppää.

   Tarina oikeastaan alkaa siitä kun supersaver nettisivuilla on hupaisa ominaisuus, että et pääse lennon varaamisessa eteenpäin jos et vastaa kahteen eri otteeseen kysymykseen peruutusturvasta ja muista kaupan olevista lisäpalveluista.

   Maksutavan kohdalla on kuitenkin mahdollista valita maksutapojen välillä niin ettei maksutavan mahdollinen lisäkulu näy sinulle lainkaan. Kulu jää piiloon ruudun yläosaan mikäli olet rullannut ikkunan sopivan alas. Valittaessa eri maksutapavaihtoehtojen välillä, sivu ei automaattisesti siirry tai millään tavalla ilmoita lisäkulun syntymisestä vaan ilmoitus kulusta pysyy piilossa ainakin 12” näytöllä varustellulla tietokoneella.

   Siirtyessäsi nettipankkiin tai luottokortttimaksun vahvistamiseen, et välttämättä huomaa muutamien kymppien lisää, varsinkin jos kokonaissumman sataset pysyvät samoina.

   Supersaverin kanssa toimiessa kannattaa kirjata heti alkumetreillä ruutupaperille matkan hinta ja seurata joka vaiheessa ettei summa muutu.

   Jälkikäteen varauksen tekemisen jälkeen tarkistin, että piilossa, sivun yläosassa kerrottu kulu maksamisesta oli lentojemme kohdalla luottokorttilla maksaessa 70 euroa. Kulu oli sama myös nettipankista tilisiirtona ja maksutapavaihtoehtoja oli tarjolla monia muitakin missä kuluksi on ilmoitettu samainen 70 euroa. Mastercardin debit ominaisuuden kautta maksamalla maksaminen olisi ollut kulutonta.

   Sivuston muu rakenne huomioiden, voisi olettaa, että syntynyt lisäkulu näkyy ja ilmoitetaan asiakkaalle niin selkeästi että sen huomaa kaikissa tilanteissa ilman että sivua pitää rullata ylös ja alas. Nettipankkiin tai luottokortin vahvistusosioon siirryttäessä on siis syytä olla todella tarkkana loppusummasta, koska loppusumma on voinut huomaamattasi muuttua.

   Vertailun vuoksi samoja lentoja myyvä Lufthansa perii vastaavista lennoista luottokortilla tai PayPal maksamisen kulua 15 euroa. Muulla tavoin maksaminen on ilmaista ja kulut kaikille vaihtoehdoille näkyy kaikki samaan aikaan ja selkeästi maksukortin syöttötietojen vieressä kohdassa mistä valitset maksutavan. Omien lentojemme kohdalla Lufthansan kokonaishinta on hivenen Supersaveria halvempi jos matka maksetaan luottokortilla.

   Kannattaa siis olla todella tarkkana kun varaat lentoja Supersaverin kautta.

   Supersaverin kaltaisten toimijoiden tavoittaminen ongelmatilanteessa on haastavaa, eikä vastaukseksi saa muuta kuin ystävällisen pahoittelun ja: "mitään ei ole tehtävissä, se nyt vaan menee näin" -kommentin asiakaspalvelijalta Yrityksen muina aputoiminiminä näyttää olevan Töölön Matkatoimisto, Matka-Töölö, Matkatoimisto Gullivers ja Toolo.

   En tiedä, onko se kovin hyvä asia?

   Summa summarum.

   Supersaverin sivustoille on rakennettu tietoisesti ansa, millä kuluttajaa pyritään harhauttamaan, ja mikäli et huomaa, niin oma on vikasi. Matkanvälitystoimisto voittaa aina ja kuluttajalla käteen jää Musta Pekka. Matkanvälitystoiminnassa ei ole etäkaupalle muuten tyypillistä perumisoikeutta mikäli et siitä ole erikseen matkasi hinnassa maksanut. Silloinkin ehkä maksat perumisesta sakkoa, joka loppupeleissä tulee itsellesi maksutavasta maksamista kalliimmaksi.

   Melkoinen porsaanreikä toimijalle jolle asiakkaiden tyytyväisyys ja joustava palvelu näyttävää olevan sivuseikkoja.

   Onneksi Suomen kuluttajaviranomaisia kiinnostaa kohtuuttomat kulut käteisellä maksamisesta kotimaan maksuliikenteessä, sen lisäksi että maksutapalisä saattaa jäädä näppärästi sivun yläosaan piiloon. Asia siis poreilee.

   Itse asiakkaana, joka lentää kumppaninsa kanssa 4-5 meno-paluu-lentoa vuodessa, äänestämme jaloillamme. Arvioisin lentovuosia olevan jäljellä vähintään 30, matkustustahdin olevan nousujohteinen, ja ihan varmasti pidän siitä huolen että euron latia rojalttia ei perheeni matkoista kilahda Töölön suuntaan. Ihan periaatteesta.

   Kyse ei omassa tapauksessamme ole euroista, vaan kohtuullisuudesta ja kokonaisuudessaan laadukkaasta asiakaspalvelusta missä tiedetään mistä maksetaan.

   Palveluntarjoajia on lentojen välittämisen osalta monia ja kannattaa aina katsoa myös lentoyhtiöiden tarjoamat hinnat mitkä ovat välillä nekin hyvin kilpailukykyisiä. Kannattaa myös olla eri varaussivustoilla todella tarkkana ettei varausvaiheessa jotain livahda ohi silmien, juuri kun luulit että loppusumman osalta kaikki on selvää ja enää näpyttelet kortin tai pankkisi tiedot.

   • Melkoinen_kokemus

    Kiista on ratkennut.

    Supersaver taipui maksamaan perimänsä kohtuuttoman maksutapakulun takaisin vaatimuksen mukaisesti ennen kuluttajariitalautakunnan ratkaisua. Missään vaiheessa eivät mitenkään pahoitelleet tapahtunutta tai toimintaansa. Asioiden hankaloittaminen viimeiseen asti on ilmeisesti Supersaverin strategia kuopata asiakassuhteita.

    Supersaver sai huonoa mainosta usealla eri foorumilla ja menetti varmuudella yhden potentiaalisen asiakkaan. Todennäköisesti palautteeni luettuaan moni muukin valitsi matkanvälittäjänsä toisin.

    Mietin vain että kannattiko?


  • asmi

   Tämä on niin totta! Tytölleni oli varattu Supersaverin kautta lento Kroatiasta Wienin kautta Suomeen (Split-Wien-Helsinki). Hän meni hyvissä ajoin Splitin lentokentälle ennen Supersaverilta saatujen matka-asiakirjoihin merkittyä lähtöaikaa. Lentokentällä ilmoitettiinkin tapahtuneen aikataulumuutos ja kyseinen lento (Niki; toimii Air Berlinin alla) Split-Wien oli aikaistettu jopa noin 4 tuntia ja jo lähtenyt. Minkäänlaista tekstiviesti- tai sähköposti-ilmoitusta tai soittoa asiasta ei tullut etukäteen. Myös Air Berlinin/Nikin asiakaspalvelu on surkea (ei puhelinnumeroakaan), mutta sieltä sentään parin päivän viiveellä vastattiin, että ilmoituksista ja mahdollisista korvauksista uuden lennon takia (pakkotilanteessa piti ostaa kallis lento Rooman kautta Suomeen toiselta lentoyhtiöltä) pitää IATA-sopimuksen perusteella pyytää matkan myyneeltä taholta eli Supersaverilta. Supersaverin olisi pitänyt ilmoittaa aikataulumuutoksesta. Supersaverin asiakaspalveluun taas ei saa minkäänlaista yhteyttä; puhelin kääntyy yleensä englanninkieliseen asiakaspalveluun, josta kuitenkaan lähes tunninkaan odottelulla ei vastata. Sähköpostiviesteihin ei ole ilmaantunut minkäänlaista vastausta luvatusta huolimatta.
   Taitaa korvauksen saaminen olla mahdotonta! Vakuutusehdotkaan eivät em. asiassa täyty, jotta sitä saisi vakuutusyhtiöstä. Supersaver on OUT.

  • SUPERSAVERr

   Supersaver on EPÄREHELLINEN! He suoraan sanoen huijaavat rahaa asiakkailtaan. Väittävät, että lentoyhtiö veloittaa matkatavaroista vaikka se ei todellisuudessa niin tee. Lisäävät lentojen lpppuhintaan olemattoman tyhjästä veloituksen "laskun" 15€. Lopulta lennon hinta on kymmeniä euroja€ kalliimpi kuin lentoyhtiön kotisivuilta ostettaessa.

   Kannattaa siis etsiä lento supersaveristä/vastaavasta hakukoneesta ja tämän jälkeen ostaa kyseinen lento lentoyhtiön kotisivuilta!

   Yst. Pettynyt asiakas, joka osti halvemmalla lentoyhtiöltä tajuttuaan huijaukset

  • Ippekätkä

   Tilitin jo toiseen ketjuun tähän astisia kokemuksia, välttäkää yhtiötä kaikin tavoin, täysin ala-arvoista toimintaa, joka kerta sähköpostin on allekirjoittanut joku eriniminen intialainen ja asiat ei etene mihinkään sikäli kun sähköposteihin edes vastataan.

  • Siitä.sen.saa

   kun yrittää säästää...

   Valitsee kerralla kunnon yhtiön, vaikka se maksaakin, niin homma toimii kuin junan vessa, ja ei mene loma pilalle.

   • Olet pahus soikoon aivan oikeassa


  • Jatkoa Supersaver juttuun. Tässä alla mainittu ketkä on samaa yritystä. Tekevätkö hekin samaa likaista puuhaa kuin supersaver.

   BudJet / OY SRG Finland AB. • Puh.+358 7532 52 891 Seat24 /OY SRG Finland AB:tä. • Puh. 09-4241 5745 Supersaver / OY SRG Finland AB. • Puh. 09-4241 5746 Travelstart / OY SRG Finland AB. Puh. 09 4241 5747 TravelPartner / OY SRG Finland AB. • Puh +358 7532 52 890 Viiden tähden juttu kun antaa jokaiselle yritykselle yhden tähden

   Tilasin matkan 17.10.2016 tuolta Travellink Finland, Gate8, Äyritie 12 a, 01510 Vantaa Saas nähdä miten äijän käy. Ainakaan rahat ei mene noille ensin mainituille.

  • Ippekätkä

   Pakko jatkaa tätä Supersaver-juttua, olen nyt käynyt kohta kuukauden sähköpostin vaihtoa milloin kenenkin intialaisen kanssa ja sama looppi pyörii koko ajan, viimeksi tuli tälläinen hyvin tyypillinen viesti:

   Thank you for your email.
   We apologize for the delay in response.
   As per to your query we would like to inform you that all your flights in your reservation has been cancelled by the airline. We request you to contact the airline in relation to the same.
   Please be informed we have checked for alternatives and again we can only find the alternative which was sent to you earlier which you did not agreed to.

   En viitsi tähän enään linkittää omaa vastausta mutta siihen tuli automaattivastaus ihan suomeksi että asiakaspalvelussamme on ruuhkaa jne... en ihmettele kun yhtä ja samaa asia pyöritellään viikosta toiseen enkä ole ainoa ylläolevista viesteistä päätellen. Huvittavinta tuossa viestissä on että lentoyhtiö ei ole peruuttanut yhtäkään lentoa , paitsi yhden mistä tämä koko muutosrumba alkoi ja tuo vaihtoehto mitä ehdottivat (SS) ei meille käynyt ja SS ilmoitti että voivat etsiä lentoja edelliseltä päivältä mikä oli ok ja suostuin mutta siitäkään ei tullut valmista koskaan vaikka ilmoitin että on ok ja kysyin sitten muutosta suoraan lentoyhtiöltä ja homma hoitui kahdella sähköpostilla. Nyt siis tuossa uusimmassa viestissä sanotaan että lentoyhtiö on peruuttanut kaikki lennot ja SS on muka selvittänyt kaikki vaihtoehdot ja tarjolla on vain se yksi huono vaihtoehto mitä heti alussa tarjosivat vaikka lentoyhtiön sivulla on edelleen lentoja ko. päivälle olemassa. Varmistin lentoyhtiöltä että itse suoraan lentoyhtiön kautta sopimani aikataulu on voimassa ja yhtäkään varaamaani lentoa ei ole peruutettu... Amadeuksessa lukee että kaikki lennot on peruutettu mutta en tiedä miten tuo järjestelmä toimii, meneekö tuo SS:n ilmoituksen perusteella vai lentoyhtiökö tuonne päivittää ? Lentoyhtiötä olen kuitenkin saanut e-ticketin jossa varausnumero... Mielenkiinnolla odotan kevättä että onko niitä lentoja lopulta vai ei.

   • Ippekätkä

    Vituiksihan tämä meni eikä tarvinnut edes odottaa kevättä, viime viikolla tuli ilmoitus että lentoyhtiö on peruuttanut lennot ja tarjottiin paskoja lentoja tilalle jolloin perilläoloaika olisi lyhentynyt 8vrk ---> 6 vrk, hotellit olisi pitänyt puljata uudestaan jne. peruutin lennot, nyt odotellaan rahoja takaisin, en aio pidättää hengitystä. Varasin uudet lennot Airbalticilta suoraan. Tarinan opetus siis, vältä Supersaveria kuin ruttoa, asiakaspalvelu on täysin luokatonta ja ala-arvoista, eikä tässä tapauksessa lentoyhtiökään Ukraine International saa kovin korkeaa arvosanaa. Supersaver + lentoaikatauluja mulkkaava yhtiö --> katastrofin ainekset on valmiit.


  • oioi

   Samaa mieltä: varokaa, jos tulee kysyttävää, kukaan supersaverilla ei osaa auttaa. Sanovat vain, etteivät pääse varaukseen käsiksi.
   Ja loppujen lopuksi hintakaan ei ole halvempi lentoyhtiöiden omien sivujen kautta ostettuun matkaan verrattuna johtuen lisistä, joita Supersaver hintaan lisää.

  • lomapilalla

   TODELLA SURKEA!!! Eivät vastaa puhelimeen millään kielellä, vain automaatti joka toitottaa" asiakaspalvelumme on nyt kiinni, aukioloajat löytyvät internet sivustolta" niin löytyy ja pitäisi olla auki, mut EI OLE!! Ihan turhaa ostaa mitään muutos palvelua/joustavaa lippua, kun et kuitenkaan saa mitään vaihdettua. Miten hemmetissä tämmöisen ryöstö/huijaus firman annetaan toimia???
   Älkää kukaan osta/tilaa mitään tuolta, vievät vaan rahat ja lentoyhtiössä sanottiin, "ei voi mitään, asia pitää hoitaa tilaajan kautta ja on meillä näitä ongelmia heidän kanssaan koko ajan muutenkin"!!

  • Ippekätkä

   Minulle tuli nyt sähköpostitse ilmoitus että lennot on muutettu onnistuneesti ja tiedot näyttää olevan varausjärjestelmässäkin oikein, eihän se taistelu kestänytkään kuin reilun kuukauden.
   Asiakaspalveluun sain puhelimitse yhteyttä yhtenä lauantaina mutta sanottiin että järjestelmät on nurin soita kahden tunnin päästä uudestaan... no en soittanut, koska puhelinpalvelun nopeasta intianenglannista oli todella työlästä saada selvää. Keväällä nähdään miten kävi mutta todella paljon pitäisi tapahtua jotta alkaisin asiakkaaksi uudestaan.

  • MieliharmiaOmallaRahalla

   Varasimme perheelle kesälomalle 2017 lennot Muncheniin. Pari kuukautta varauksen jälkeen tuli ilmoitus että lennot on peruttu. Lentoyhtiö palautti lentojen hinnat supersaverille reilussa viikossa. Nyt olemme odottaneet supersaverilta tilitystä 6 viikkoa. Puhelimella ei saa yhteyttä, sähköpostilla vastaavat ja pyytävät ottamaan yhteyttä lentoyhtiöön vaikka sieltä rahat on jo palautettu.

   EI ENÄÄ KOSKAAN SUPERSAVERIA! VAROKAA! MIELIPAHA VIELÄ RAHANMENETYSTÄ SUUREMPI..

  • LuutnanttiSauva

   Eikö järki sano että halpa on paskaa? Ajaako perseaukisuus epätoivoisiin tekoihin?

  • megapettynyt

   Soitin tilaukseeni liittyvässä äkillisessä asiassa Supersaverin nettisivulla olevaan asiakaspalvelunumeroon 09-4241 5746. Automaattinen vastaaja kertoo että tämä puhelinnumero ei ole enää käytössä ja uusi löytyy nettisivulta.
   Valitettavasti tämä vitsi ei naurata. Täysin vastuutonta toimintaa ja asiakkaan kyykytystä.

   • kokemusta_on

    Onko tämä megapettyneen viesti kompa vai provo? Haukutaan sitten jos aihetta on, sitäkin joskus on. Mutta Supersaverin nettisivuilta löytyy kyllä ihan eri numero:

    Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse:
    +358 9 8567 7811

    Aukioloaikamme:
    Ma - pe: 9-18.
    La - su: 9-16.

    lähde: http://www.supersaver.fi/ota-yhteytta

    Itsellä oli joku vuosi sitten erään toisen matkanmyyntiorganisaation kanssa ongelmaa, mediassa olleista tiedoista tiesin että matkani ei voi toteutua siten kuin olin sen ostanut. Olisin tiedustellut että miten menetellään. Sähköpostiin ei vastattu, tiesin kyllä että sähköposti on luettu. Puhelin oli varattu tai siihen ei vastattu.

    Menin sitten Kilpailu- ja kuluttajaviraston matkatoimistorekisteriin:
    http://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Matkustaminen-ja-matkan-jarjestaminen/matkatoimistorekisteri/

    Hain sieltä etsimäni matkanmyyntiorganisaation ja kopioin Y-tunnuksen. Sillä hain seuraavaksi yrityksen tiedot:
    http://tietopalvelu.ytj.fi

    Sieltä löytyi sitten puhelinnumeroita, esimerkiksi Supersaverilta löytyy kaksi. Niiden numeroiden takana olevat ihmisethän eivät tietenkään hoida firman operatiivista toimintaa, ja kertovat sen kyllä hanakasti, mutta riittävästi kun kinaa vastaan niin asiat alkaa hoitumaan.


  • Sonnitar

   Pelottaa kun on jo nyt alannut huonosti supersaver rahasta ihan pienestä .esim. etunimen toinen aakonen on väärin kirjoitettu ja se meni mulle maksamaan 95 euroa. Nimi on oikea mutta. Sääli että en lukenut ennen näitä kokemuksia. Pitää pitää peukoja

  • Per-kel

   Mulla matka Cph-Bkk-Cph ja Cph- Hel-Cph ihan yees, ei valittamista !

  • Ippekätkä

   No niin, nyt täytyy antaa myös positiivista palautetta kun on kuraakin heitetty, joskin täysin syystä. Hki-Kiova-TelAviv lennot oli siis pakko peruuttaa lopulta kun Supersaverin asiakaspalvelu ja UIA-lentoyhtiön vuorojen peruutus ja poukkoilu uhkasi aikaansaada vatsahaavan. Rahat palautui tilille kolmessa viikossa, joskin 70,- jäi minun tappioksi kun palvelumaksuja ja mitä lie pakettien hintoja ei palauteta, tämä sanotaan kyllä ehdoissakin joten olin tästä tietoinen mutta koska katsoin että palvelupaketille en saanut katetta, vaan päinvastoin niin laadin reklamaatiokirjelmän ja ilmaisin mielipiteeni heidän "asiakaspalvelustaan" ja nyt palautui loputkin rahat tilille, tosin tietysti pitkin hampain tyyliin "tässä tapauksessa voidaan tehdä poikkeus" mutta kuitenkin. Loppu hyvin sinänsä siis mutta uudet liput varasin ilman välikäsiä suoraan ilman Supersaveria tai mitään muutakaan ja eri lentoyhtiöstä. Tässä yhteydessä siis varoituksen sana myös Ukrainian International Airlinesista, saattavat peruuttaa vuoroja oman mielensä mukaan jos lennot ei täyty.

  • aannaa01

   hei, älä kysyttiin, mitä tapahtuisi minulle, kun olen varannut ja matkalippujen päässä Supersaver, sen katastrophy, ne vain ryöstetty minua, 3 kertaa nimissä varauksen,,, ne eivät päivittää matkalippujen hintaa, kun olen maksanut kaksi matkustaa lippuja Supersaver ja avoin pankkitili äkilliset hintamuutokset, ihme mutta ei aikaa tilini on auki ja minulla ei ole vaihtoehtoa, olen maksanut, niin sähköpostiviestin tulevat minulle, ja minun päivämääriä muutetaan, on kaikki väärin, soittaa tähän samaan, mutta kiireinen kiireinen kiireinen, jätä messeges ei vastausta sitten, jatkaa yritä Supersaver numero 4 päivässä vastasi minulle, olin niin turhautunut ja varoitti häntä, Supersaver väärässä mutta mitään,, he sanoivat sinun täytyy maksetut seuraavana päivänä muuttunut hinta uudelleen. . ei kysytty, kuinka paljon me maksetaan 3 kertaa enemmän,

   • aannaa01

    Super Saver oli huono kokemus aikaa päivämäärä etenkin rahaa,,, ihmiset, jotka ovat paljon rahaa varaa kaikenlaisia Supersaver mutta Supersaver henkilökunta myös huonosti, tämä oli minun kokemus. välitä, mitä on positiivinen, jos se maksetaan tuhatta euroa ylimääräistä tarkoittaa 694 euroa lippu ja 1000 euron maksetaan ylimääräistä se tarkoittaa yhden lipun hinta 1700,, olin vihainen, olen köyhä opiskelija ja yrittää löytää halpa lippu, ja kiinni lopuksi halpa lippu kalliisiin hinta,, miten voin hyväksyä joitakin kehon -positiivisyyden koska Supersaver muuttuu minun matkapäivät tahallaan tai ei, mutta Supersaver henkilökunta puhuu huonosti ja loukkasi minua, en koskaan unohda .paid 1700 ja huonosti loukkasi minua,,,jos olen rikas henkilö varmasti mennä oikeuteen, mutta olen huono tuuri olen köyhä opiskelija, ei ole rahaa asianajajan ja olen maksanut koko summan Klarna ja itke koko ajan.


   • Evvk

    Kuinkahan monta tän ketjun viesteistä on trollien kirjoittamaa. Ainakin nää kaksi ylempää vetää niin hienoa google kääntäjä suomea että oksat pois 🤣


  • Petollista

   Mahdotonta on asioita hoitaa SS:n kanssa. Keskustelu käy tyyliin - Hyvää päivää. - Kirvesvartta. In English. En suosittele kenellekään tätä firmaa. Rahat menevät sujuvasti, muu tökkii.

  • KesäMatkustaja

   Ihan ensimmäisenä sanon oman kokemukseni: VÄLTTÄKÄÄ TÄTÄ FIRMAA. Kyseessä on silkka rahankusetustoimisto. Varasin ja maksoin lennot Supersaverin kautta, ja samantien tulikin tieto että lento oli peruttu ja siirtynyt seuraavalle päivälle. Tämä ei meille sopinut, joten pyysin maksamaan neljän hengen lennoista rahat takaisin. Samantien ilmoittivat, että lennoista maksettuja lisämaksuja (matkalaukut ja muut "palvelupaketit") ei palauteta. Ainoastaan lentojen nimellishinta. Tästä tuli jo lähtökohtaisesti yli 100€ tappiot. Uusien lentojen järkkääminen 2vrk varoitusajalla maksoikin sitten tuplahinnan näihin peruttuihin nähden, josta tuli ylimääräinen 500€ lisäkulu (mikäli palauttavat joskus jotain perutuista lennoista).. Aikani kinasin Supersaverin kanssa, jolloin ilmoittivat että tämä kaikki on präntätty kyllä pienellä johonkin sopimus-osioon, jonka olen kuulemma hyväksynyt. Ja kaiken tämä lisäksi meiltä tullaan veloittamaan heidän omat toimistokulut 80€. Tähän mennessä en ole saanut minkäänlaista palautusta perutuista lennoista vielä SuperSaverilta.

   Ei voi muuta sanoa kuin että KUNPA OLISIN LUKENUT TÄMÄN KESKUSTELUKETJUN AIKAISEMMIN. Kallis oppitunti, että lennot pitää varata aina suoraan lentoyhtiön kautta.

   • RYÖSTÖ

    Älä kuule muuta viserrä,1000€ kaikkineen supersaverin takana eikä mitään voi. Eivät voi perua hotellivarausta eikä lentoja, on kuulemma mahdottomuus ja jos voi menettää kuitenkin lähes koko matkan hinnan peruutusmaksuihin. IHMETYTTÄÄ PIRUSTI TÄLLAINEN "ASIAKASPALVELU" .


  • Jatta222

   Huomasin tämän vanhan keskustelun. Meille ei ole tullut myös mitään ilmoitusta lennon muutoksista. Tänään menin tutustumaan vajaa kahden päivän päästä olevaan matkaan. Niin huomasin, että klo 13.05 lentomme oli siirretty klo 21.50 iltaan. On siis päivä aikaa enää selvittää asiaa. En enää ikinä käytä supersaveria. Ihan kusetusta. Menee reissusta yksi päivä ihan haaskuun ja ollaan varattu kallis hotelli ym.

   • Ippekätkä

    Näin se juuri on, silkkaa kusetusta ja täysin paska intialainen asiakaspalvelu jonka tehtävä lienee vain uuvuttaa asiakas ettei jaksa nitistä vaan tyytyy osaansa ja rahanmenetykseen. Minä sotkin mukaan luottoyhtiön niin ehkä sillä oli lopputuloksen kannalta jotain merkitystä tai sitten ei mutta kaikki palautui, lopulta myös lisämaksut ja toimistokulut mutta mahtava v--tus ja oman ajan käyttö meni omaan piikkiin.


   • Mirska123

    Yhteydenotto ei onnistu. Rahastus kyllä toiminut. Lentoaikataulut on SS vaihtanut sopimuksen vastaisiksi. Loma odottaa, pelottaa miten lennot sujuvat.


  • Ärsyyntynyt

   Supersaverin puhelinnumeroon soittaessa " Numero ei ole käytössä".

   • Joustettu

    S****nan saa**na,kaksi puhelinnumeroa ei ole käytössä,kännykkänumerossa emme ota vastaan puheluita ja yhdessä numerossa jokelletaan englantia huonon yhteyden päässä. On tämä kyllä ylivoimainen matkanjärjestäjä ja asiakaspalvelija huonoudessa muihin vastaaviin nähden,IHAN SUPER. Yrittäessäni vaihtaa hotellimajoitusta siitä ei kertakaikkiaan tullut mitään, rahat uppos niinku hohtimet kaivoon,elikkä jäivät supersaverin pulleaan pussiin. YSTÄVÄT KALLIIT, JOS NÄETTE TÄMÄN LAFKAN SIVUT JOSSAKIN NIIN SIIRTYKÄÄ KIIREESTI ETEENPÄIN ETTÄ ETTE MENETÄ RAHOJANNE VAIKKA OLIS MINKÄLAINEN PERUUTUS-TAI JOUSTOPAKETTI OTETTUNA.


  • matkustaja47

   Varasin lipun Frankfurtin kautta Casablancaan. Se onnistui hyvin. Mutta sitten kun halusin maksaa etukäteen ylimääräisestä matkalaukusta ruumaan, mikään ei onnistunut! Sivuilta ei löydy sellaista painiketta, mistä voisi lisätä extra laukun ja maksaa siitä. Asiakaspalvelunumero EI ole käytössä. Sähköposti EI mene perille, vaan automaatti syöksee takaisin ilmoittamalla, että sähköpostiosoite EI ole enää käytössä??? Lento on Lufthansan ja kun yritin sieltä sivuilta lisätä matkalaukkua, ei sekään onnistunut mitenkään. Mikä neuvoksi?

  • HopeGlobe

   Ostin Supersaverista 2 hengen matkan Milanoon. Jostakin syystä molempien matkustajien nimet olivat matkavahvistuksessa väärin. En mielestäni ollut tehnyt ko. virheitä kirjoittaessani nimet. Kun pyysin Supersaverin puhelinpalvelusta korjausta, ilmoitettiin että yhden nimen korjaus maksaa 95 euroa. Pyysimme korjaamaan molemmat nimet ja maksoimme 190 euroa. Tulos- tänään tulivat lipun tiedot, joissa nimet olivat edelleen korjaamatta. Virheellisellä nimellä ei voi matkustaa. Viimeinen kerta kun käytän Supersaveria. Myönteiset lausunnot eri palstoilla mahtavat olla firman johtajien tekemiä. Menetin luottamuksen täysin. Finnair ei voinut tehdä mitään, koska lipunkirjoitusoikeus on Supersaverilla.

  • Näinsemeneepi

   Milanon lennolla todennäköisesti kukaan ei missään vaiheessa olisi tarkistanut henkilöllisyyttä jos ei mene lähtöselvitystiskille vaan hoitaa lähtöselvityksen itse mobiilina tai automaatilla.

  • juussh

   Älkää koskaan ja missään tapauksessa ostako mitään supersaverin kautta piste.

  • Järkyttyneet

   Meillä kävi samoin!!!!!Ostimme mieheni kanssa edulliset lentoliput supersaverin kautta Singaporeen. Huomasin muutaman päivän päästä,että vaikka varaus vaiheessa tarkistin nimet monta kertaa ja kaikki oli oikein jostain syystä maksettuani lentoliput ja saatuani varausvahvistuksen mieheni sukunimi ja etunimi ovat menneet väärinpäin lentolipussa??!Yritin laittaa heti sähköpostia SS:lle ,no heillä ei ole sähköpostia käytössä, soitin hädissäni SSn asiakaspalveluun siellä vastasi puhelimeen joku nainen joka puhui ainoastaan englantia. Pyysin häntä korjaamaan nimet,mutta hän sanoi että heillä ei ole oikeuksia ja pyysivät minua ja sanoivat että lentoyhtiö jonka kautta lennämme ei anna heille lupaa korjata nimiä. Otin välittömästi yhteyttä Finnairiin. Finnairilla kerrottiin että nimen korjaaminen on mahdollista
   mutta supersaverin pitäisi korjata nimet jos ne ovat väärin koska finnairilla ei pystytä tekemään niitä kun liput on ostettu saverin kautta. Puhelun aikana tuli myös ilmi että etunimen ja sukunimen korjaus soittoja on tullut finnairille valitettavan paljon ja liput ovat yleensä ostettu SUPERSAVERILTA. Finnairin asiakaspalvelija kertoi myös,että supersaverilla on oma suora puhelinlinja finnairille missä nämä nimet voidaan korjata,koska näitä tapauksia on paljon!! Mutta jostain syystä supersaver ei suostu näitä korjauksia tekemään..he myös sanoivat että lippu ei voi peruuttaa,elikkä periaatteessa emme mylskään saa rahoja takaisin. haluan kertoa tämän esimerkin sen takia ,että itsekin menin valitsemaan tälläisen halvan lentojen välitysfirman ja nyt mahdollisesti joudun ostamaan kokonaan uuden lentolipun. Loppujen lopuksi lipun hinta ei olekaan niin halpa. Elikkä kaikki sujuu niin kauan hyvin kun kaikki on hyvin,mutta kun tulee yksi pienikin virhe tai ongelma asiakas on aina yksin. Supersaverin asiakaspalvelu on alhaisella tasolla ja en voi ikinä suositella sitä kenellekkään. Varoitan kaikkia jotka varaavat lentojaan sieltä,että lukeekaa ensin muiden ihmisten kokemuksia ja arvosteluja ennen kuin valitsette SUPERSAVERIN. TARKISTAKAA MYÖS hyvin tarkkaan kaikki etunimet ja sukunimet ottakaa kuvakaappauk:nset kaikista varaus vaiheista ja lukekaa kaikki erityisehdot tarkkaan.

  • Ryöstettykö

   Kiertäkää kaukaa tämä ryöstöfirma,siellä ei toimi mikään, ainoastaan asiakkaiden kusetus pelaa. Varasimme Joulumatkan Myncheniin parisen kuukautta sitten ja tietenkin maksoimme. Nyt tuli mutkia matkaan emmekä voikaan lähteä matkalle kyseisenä ajankohtana vaan matka on siirrettävä tai peruttava kokonaan. Tiedusteltuani asiaa SS sanoo että perua aina voi mutta esim. 450€ hint. hotellihuoneesta saatte 45€ takaisin, tai ette mitään riippuen minkälaiset korvaukset hotelli perii. Lentoliput jäisi asiakkaan piikkiin lähes kokonaan. EI SIINÄ FIRMASSA ASIAKASTA PIDETÄ MUUTA KUIN RYÖSTETTÄVÄNÄ, yhteyden otto on lähes mahdotonta ja sitten jos saa puhelimeen jonkun niin pitäis pystyä keskustelemaan vain englannin kielellä. Olemme todella järkyttyneitä ja masentuneita tällähetkellä että menimmekin varaamaan matkamme supersaverilta jossa ei toimi mikään. Yleensä hotellin peruminen ei maksa mitään tai 60-70€ varaus, mutta SS vie kaiken,samoin lentolippujen kohdalla peruutukustannukset 60-70€ lippua kohden. VÄLTTÄKÄÄ TÄTÄ PULJUA.

  • minäki

   Yhdyn edelliseen,asiakaspalvelu EI Todellakaan toimi, puhelin toistaa paina , sitä ja tätä numeroa ja kun tätä jatkuu jonkin aikaa puhelu katkeaa. Olen yrittänyt lukemattomia kertoja soitaa , lähettänyt sähköpostia,mihinkään ei ole vastattu. En ole itse ostanut matkaa, vaan kumppani, hänkin päätti ettei enää tämän jälkeen osteta tältä toimijalta matkaa.

   • Ryöstettykö

    1000€ lento+hotellivarauksestamme saisimme takaisin murto-osan tuosta summasta jos perumme varauksemme. aina vedotaan lentoyhtiöön tai hotellin perimiin peruutusmaksuihin. peruimme viime keväänä ebookersilta varatun samantyylisen matkan toisen meistä sairastuttua juuri ennen matkan alkua,hotellin perumisesta ei mennyt maksua ollenkaan ja lentolipuista jouduimme korvaamaan 65€ per lippu. rahat tuli kahdessa viikossa tilille. ETTÄ NÄIN.


  • xcfrt

   En myöskään IKINÄ enää asioi tämän Supersaverin kanssa. Maaliskuussa ostettiin jouluksi matka Kanarialle. Finnairilta tuli viime viikolla muutosilmoitus reitistä, lisäsi paluumatkaan tunnin mutta ihan OK. Samalla menin tarkastamaan Checkmytrip -sivustolta koko matkan lennot. Selvisi että koneenvaihtomme Dusseldorfissa on mahdoton toteuttaa. Lento saapuu sinne klo 9.05 ja jatkolento lähteekin JO klo 9.00. Matkaa tilatessa saatiin vahvistus klo 12.30 aikataulusta.

   Tästä Supersaverille kysely sekä sähköpostitse että puhelimella. Sähköpostiin tuli ilmoitus että olkaa puhelimitse yhteydessä. Otin puhelun, useita, aina vastasi intialainen nuorimies jonka englannista en saanut kunnolla selvää.

   Suomenkielistä palvelua sain vasta kun painoin puhelinvastaajavaihteeseen numerot "Anna palautetta nettisiuistamme". Tällöinkin puhelu meni Puolaan jossa
   Tatjana -niminen henkilö puhui huonoa suomea. Ei kuitenkaan voinut tehdä asialle yhtään mitään vaan pyysi LÄHETTÄMÄÄN SÄHKÖPOSTIA!!!! Grrrrrrrrrr!!!!!!!!! Kusetusta!

   Saapa nähdä miten tässä lopulta käy. Lento lähtee 18.12.2017.

  • Viiminenkerta

   Vitun Supersaver.Olen aiemmin varannut lennot suoraan lentoyhtiöltä tai matkatoimistolta.Tällä kertaa päädyin testaamaan hakukonetta.No nimeni oli merkitty lippuun väärin päin, eli sukunimi etunimen paikalle jne.No soitin saverille ja pyysin korjaamaan asian, ok korjataan,hinta 16 e.Saatana lopullinen lasku joka oli veloitettu luottokortilta oli 95e , eli olivat omin luvin veloittaneet ylimenevän summan.
   Viiminen kerta kun asioin kyseisen saverin kanssa,.

  • Gnito

   Lentoyhtiö yritti tehdä uudelleen reititystä. Välikäsi eli Supersaver yritti kyllä välittää viestin perille, mutta en ehtinyt vastaamaan 5 päivän sisällä, kun maili oli päätynyt spämmikansioon. Kun lopulta löysin viestin, niin keskustelu tyrehtyi Supersaverin kautta täysin pariksi kuukaudeksi - ei mitään vastauksia viesteihin tai apua paluulennon reitityksessä. En ikinä enää osta mitään tältä lafkalta.

   • kuposmätös

    Jos ja kun varaatte lentolippuja supersaverilta niin älkää laittako ruksia matkalaukkuruutuun, menee ihan turha ylimääräinen maksu, minä erehdyin laittamaan. Joulumatkamme lähtöselvityksessä totesin virkailijalle että laukku on sitten maksettu mennen tullen, johon hän sanoi että kyllä laukku kuuluu lipun hintaan ei sitä erikseen olisi tarvinnut enää maksaa,näin ainakin lufthansalla. Kyrsii niin pirusti tällainen supersaverin rahan kerääminen itselleen. Peruutusturvamaksu ja joustavalippumaksu myös täysin supersaverin omaan laariin,tosipaikan tullen niistä ei mitään apua.


  • Pettynytmatkustaja

   Supersaverin toiminta ei vain yksinkertaisesti toimi, voisivat yrittää organisoida edes jotenkin.

  • yöunetmeni

   Meillä myös aivan kammottava kokemus Supersaverista. Erehdyttiin ostamaan ihan riittävän kalliit kaukolennot perheelle heidän kauttaan kun ne muka olivat edulliset. Lentoyhtiö teki muutoksen reitille ja jouduttiin vaihtamaan koko reititys. Lentoyhtiön sähköpostiviesti kehotti ottamaan yhteyttä liput myyneeseen matkatoimistoon ja näin teimmekin.
   Asioimme Supersaverin Intiassa? sijaitsevan asiakaspalvelun kanssa puhelimitse moneen kertaan ja uusi reititys luvattiin järjestää, mutta mitään ei tapahtunut. Useampi heidän lupaamansa deadline tuli ja meni ja lentomme olivat edelleen auki. Siinä vaiheessa vasta luin tätä palstaa ja tajusin millaisen firman kanssa olemme tekemisissä. Meni muutamat yöunet kun tätä stressattiin. Lopulta otimme yhteyttä suoraan IcelandAirin Suomen toimisto, joka palveli aivan uskomattoman upeasti ja joustavasti. Saimme lennot kuntoon ILMAN SUPERSAVERIA. Jos kyseessä olisi ollut hankalampi lentoyhtiö, olisimmekohan päässeet ollenkaan reissuun?
   Matka onnistui lopulta hyvin (pelkäsin viimeiseen asti että jotakin ongelmaa vielä ilmaantuu). Mutta ikinä enää emme erehdy ostamaan "halpoja" lentolippuja jonkin välikäden kautta vaan jatkossa vain ja ainoastaan suoraan lentoyhtiöltä. Vaikka sitten maksaisi vähän enemmän.

  • ann

   Vaikka olisi ainut matkanmyyjämaailmassa , en asioi enää tämän huijariliikkeen kanns
   Myyvät lentolippuja vaihtooikeudella ja ottavat siitä 38 e mutta kun yrität vaihtaa lentosi se ei käy vaan jouduion ostamaan uuden lipun
   EI KOSKAAN ENÄÄ SUPERSAVERISTA , koska haluan asioida rehellisten matkanmyyjien kanssa ja SUPERSAVER ON HUIJARI

  • varokaavarokaavarokaa

   Ei superseiveri vaan superhuijari.
   Jättivät ilmoittamatta että matkaan ei tehty muutosta vaikka se luvattiin tehdä.
   Jäin kokonaan ilman paluulippua, muutoksen lisämaksu oli kyllä laskutettu.
   Mikään ei toimi. Sen jälkeen kun rahat on saatu asiakas jää täysin heitteille.

  • Elipse

   Ostin lentoliput helsinki - kajaani- helsinki 140€, ja ns. avoimen lipun 20€, jolloin voin kuluitta muuttaa päivämääriä. Kun sitten tulikin tilanne, että halusin muuttaa paluulennon päivämäärää, minulle ilmoitettiin, että OK, mutta muutoksen hinta on 140€. Jossain on kuulemma pienellä präntättynä, että voin kuluitta muuttaa lippuani, mutta joudun maksamaan lennon hinnan erotuksen. Eli he katsovat suoraan päivän hinnoista, paljonko pelkkä paluulippu maksaa Kajaani- helsinki välille. Joka maksaakin reilusti yli 200€. Ihan kusetusta koko "avoin" lippu...
   Jätin sitten paluuni käyttämättä ja ostin norjalaiselta paluun hintaan 44€, Oulusta tosin.
   Paska Firma

   • Kiukkumummo

    Minulla aiemmin kaikki sujunut asiallisesti, kun olen varannut lennot Supersaverilta. Nyt mättää ja pahasti. Varasin pari viikkoa sitten lennot Lontooseen, maksoin nettipankissa, mutta en saanut varausvahvistusta. Soitin heti firmaan. Silloin pelasi suomenkielinen palvelu, sen jälkeen ei ole pelannut muu kuin englanninkielinen, joka sekin jumittaa ihan koko ajan. Sähköpostitse luvattiin vastata 7.1. mennessä. Nyt on 14.1. enkä ole vieläkään saanut varausvahvistusta tai rahojani takaisin.


   • halvallapaasee
    Kiukkumummo kirjoitti:

    Minulla aiemmin kaikki sujunut asiallisesti, kun olen varannut lennot Supersaverilta. Nyt mättää ja pahasti. Varasin pari viikkoa sitten lennot Lontooseen, maksoin nettipankissa, mutta en saanut varausvahvistusta. Soitin heti firmaan. Silloin pelasi suomenkielinen palvelu, sen jälkeen ei ole pelannut muu kuin englanninkielinen, joka sekin jumittaa ihan koko ajan. Sähköpostitse luvattiin vastata 7.1. mennessä. Nyt on 14.1. enkä ole vieläkään saanut varausvahvistusta tai rahojani takaisin.

    osta sieltä millä lennät..älä käytä välikäsiä


  • lentäjäitsekin

   Katsokaahan https://lentobotti.fi sieltä löytyy aina halvimmat suorat lennot eri kohteisiin. Hotellit sitten vaikka Trivagosta tai Hotels.com. Verratkaapa huvikseen vaikka matkatoimistojen hintohin niin voitte yllättyä!

  • birgitta69nimiväliliha

   oma vika , ostakaa aina suoraan siitä yhtiöstä jolla lennätte , se muutaman euron säästö tulee kalliiksi
   tosin on kummallista että lipun saa todellakin halvemmalla tällaisen palvelun tarjoajalta kuin suoraan lentoyhtiöstä jolla lentää..
   esim. finnair hki-bkk , scyscanner (ohjaa vaikka ´nyt sitten supersaveriin) lento 880 e ja finskin sivuilta suoraan 933euroa, no juu säästää muutaman kympin mutta riskit kasvaa exponentiaalisesti.
   Suosittelen esim. tässä tapauksessa ostamaan suoraan finskiltä , on huomattavasti turvallisempaa...
   juu säästää 50 euroa mutta just kun tulee tällainen ongelma niin säästöt haihtuu kuin vesi hanhen selästä...

  • Mallorca

   En itsekkään enää varaa supersaverin kautta mitään vaikka loppu peleissä kaikki meni paremmin kuin hyvin.varasin viime syksyksi lennot Oulusta mallorcalle,tyttäreni oli varannut itselleen ja pojalleen matkan muutamaa päivää aikaisemmin ja päätin lähteä myöhemmin heidän kanssaan.no tyttäreni oli varannut lennot ilman ruumaan meneviä matkalaukkuja koska niistä olisi pitänyt maksaa 58 euroa per laukku lisää.totesi että pärjäävät pelkillä käsimatka tavaroilla.minä maksoin matkalaukusta 58 euroa extraa.meillä oli lennot norskilla,joten päätimme ottaa yhteyttä norskin asiakaspalveluun että saisimme vierekkäiset istumapaikat, olimme varautuneet maksamaan niistä erikseen.yllätys yllätys selviskin että meidän kaikkien lippujen hintaan kuului ruumaan menevä matkalaukku ilmaiseksi ja ilmoittivat minulle että minulla siis kaksi laukkua menossa ruumaan kun olin toisesta maksanu.no minä tietenkin otin sitten yhteyttä supersaveriin asiasta koska kun varasin oli maksettava ruumaan menevä laukku jos halusi laukun sinne.selitin heille mitä norskilla oli sanottu ja että en ymmärrä miksi laukku piti maksaa vaikka se norskin mukaan kuului hintaan.ihmeiden aika ei ole ohi,supersaver palautti minulle rahat matkalaukusta.ihmettelen tätä toimintaa että yritetään kusettaa hintaa matkalaukusta.istumapaikoista vielä sen verran että saimme ne ykkös riviin meno-paluun ja samaan hintaan nekin kuuluivat lipun hintaan.saimme varata ne silloin puolta vuotta ennen matkaa.supersaverille muistaakseni olisi pitänyt maksaa jos olisi varannut ne etukäteen.vaikka kaikki meni lopulta hyvin kohdallani sain ottaa loppujen lopuksi kaksi matkalaukkua ruumaan kun lippu tiedoista ei koskaan poistettu sitä toista laukkua,käytin tietenkin hyödyn,en silti tule enään koskaan varaamaan supersaverin kautta tämmösten epäselvyyksien vuoksi.

  • Anonyymi

   Varasimme lennot Helsinki - Barcelona - Helsinki heinäkuulle ja sivuilla pystyi katsomaan varauksen tiedot maksettuamme. Mikä yllätys olikaan, kun matkustajan sukunimeksi oli tullut maksajan (eri) sukunimi. Kaksi ihmistä varausta tehdessä - ja harkiten sen teimme. Varmasti laitoimme matkustajan tiedot niin kuin passissa lukee. Joku virhe Supersaverin ohjelmistossa "vaihtaa" matkustajan ja maksajan sukunimet ?? Onko kenelläkään ollut saman laatuisia ongelmia?????
   Asipalvelu ei vastaa . .

  • Anonyymi

   Supersaver on paskaa muutti meidän lento aika eikä lähettänyt mitään infoa sitä. kun soitetaan ei kukaan vasta puhelimen. Olin tunti linjalla ei kukaan vasta. ÄLÄ OSTA SUPERSEVERILTA MITÄÄN

   • Anonyymi

    Joo.Sen ilmoittama palvelunumero ei ole käytössä kun yritin soittaa.Sairastumisen vuoksi peruminen.Laitoin viestillä myös että ottakaa yhteyttä.Ei mitään.Miten Finnair voi sallia tällaisen lipunmyyjä jopparin jonka asiakaspalvelu ei täytä edes vähimmäis ehtoja.Semposta sentään sai palvelua vaikka sekin oli kovan työn tulos.


  • Anonyymi

   Ajattelin kirjoittaa pikku tarinan Supersaverin toiminnasta, ns. palvelusta, ylimääräisestä tressistä, kuluista ym, ym, ym. Mutta totesin keskustelupalstaa lukiessa että nämä jutut on jo kerrottu moneen kertaan.
   Mutta sen verran kuitenkin että kaikki alkoi siitä kun matkavahvistus tuli niin minä oli Matti Mr ja vaimoni oli Matti Ms!!! Puolitoista kuukautta pyysin sähköpostilla 4 kertaa vaihtamaan toiseksi matkustajaksi Maija MS! 4 vastausta myös tuli joissa sanottiin että vastaamme viimeistään X päivänä klo 12.00 mennessä. X päivä kun tuli niin ilmoitettiin tämä tuttu että palvelussamme on ruuhkaa, pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Ruuhkaa todella oli, mutta joku ehti kuitenkin kirjoittaan että MATKALIPUSSA PITÄÄ OLLA SAMA NIMI KUIN PASSISSA !!! Mahtavaa, nyt sekin varmistui... Lähtö lähestyi ja koska en halunnut jättää vaimoa rannalle ostin lentoyhtiöltä kolmannen matkan. Supersaverin erikoistarjous : Maksa kolme, ota kaksi ja tarjoa itse kaikki. Eikä tässä kaikki, mutta olkoon. Olen niin kypsä tästä asiasta!

   Muuten sen verran vielä että kaverini sanoi ettei ole ollut mitään ongelmia Supersaverin kanssa sen kerran kun tilasi lennot sieltä Teneriffalla. Ainostaan oli pikku juttu kun sitä paluulentoa ei ollut olemassakaan . Tuurilla pääsi kotiin Finskin lomalennolla kun oli 2 vapaata paikkaa. Kun haki korvausta SS:ltä niin vastaus oli ettet Helsinkiin olis päässyt kuitenkaan koska se "peruutettu" lento olisi jäänyt joka tapauksessa jo Berliiniin (?) kun oli Uudenvuoden aatto.

   Mukavia lomamatkoja kaikille! Nyt tilataan lennot suoraan lentoyhtiöiltä ja odotellaan lähtöä rauhassa, Siis me kaikki, oikeesti!!!

  • Anonyymi

   Kaikki menee hyvin, kun kaikki menee hyvin.

   Mutta noin minuutin muutos jossain aiheuttaa totaalikatastrofin. Ja lentoliikenteessä on nyt kaikenlaista...

   Jos haluat viettää lomasi puhelimessa odotellen, että joku vinkuintiaani vastaa niin valitse supersaver! Tai ei sillä ole väliä, kun et saa kuitenkaan selvää mitä Indian call center jäbä yrittää selittää.

   Jos olet oman elämäsi tositrävellaaja kuin Riku ja Tunna, eikä ole niin väliä että pääsetkö kohteeseen tai edes kotiin niin valitse supersaver!

   Mutta jos haluat lomalle, niin älä osta mitään supersaverilta!

   Nimihässäköistä on paljon ollut juttua ja tuntuu, että sekin on ihan tarkoituksellista toimintaa kun sillä päästään rahastamaan --> eipä ollutkaan enää halpa lento

  • Anonyymi

   Samaa mieltä, tätä yritystä kannattaa välttää kaikin keinoin! Jos soitat sinne, puhelusi ohjautuu Intian call centeriin, jossa huonoa englantia puhuvat intialaiset eivät sinua auta. Jos lähetät suomeksi sähköpostia, vastaus tulee aikaisintaan viikossa ja silloinkaan eivät ole halukkaita auttamaan lainkaan. Ei koskaan enää!!

  • Anonyymi

   Meillä peruutettiin yksi lentoihin kuuluvista lennoista. Yriteltiin peruutella niitä sitten, mutta huonolla menestyksellä. Me luototettiin tuo lento "sivulta löytyvän" luottofirman kautta. Kun emme ole saaneet virallisia "peruutuksia" niistä lennoista, niin luottoyhtiä aikoo meiltä veloittaa koko homman. Heitä on alusta asti informoitu, mutta ei auta. Kuluttajaneuvonnassa neuvottiin sitten riitauttamaan asia, joka on sitten tehty..vieläkin ollaan sitä mieltä että "pesonjeniä" ei aiota tästä souvista maksaa! En voi suositella "SS":iä!
   T. "Never again!"

  • Anonyymi

   Sairastuin sydänongelmiin ja lääkäri kielsi matkustamisen liian vaarallisena. Olin ostanut peruutusturvan. Lähetin lääkärintodistukset, yms tarvittavat paperit. Jostakin travellink englannista ilmoitettiin englanniksi että lääkärintodistus ei kelpaa. Että sinne meni vajaa 800 euroa ilmaan. Ei siis kannata sairastua jos ostatte SuperSaver matkan.

   • Anonyymi

    Travellink ja Supersaver ovat täysin eri yhtiöitä, ja kuuluvat eri matkatoimistoryhmittymiin. Travellink ei vastaa Supersaverin peruutuksista.


  • Anonyymi

   Älkää missään nimessä ottako lentoa nyt Koronan aikana Supersaverilta vahinkonne tulee olemaan näitten kanssa tuhansia euroja. Ryssivät tuttavaltamme lentoliput, asiakaspalvelussa aina 40-50 minuutin jono, luuria korvaan parikin kertaa kun linja aukesi. Lopulta kolmantena päivänä vasta linjayhteys. Sähköposteihin ei vastattu muulla kuin roskapostimainoksilla. Tuttavani antoi tarinansa Yle.n mottiin ja taitaa olla lisäksi myös kuluttajaviranomaisillakin. Tehkää tästä kokemuksesta verkkoon myös laajempi info

   • Anonyymi

    Jos ostan luottokortilla supersaverilta 100-200 euron lennot, miten vahingot nousevat tuhansiin euroihin? Supersaverin sivuilta löytyy hakemus jolla voi hakea rahat takaisin lennoista jos ne peruuntuu koronan takia. Ei tarvi todellakaan mihinkään soitella. Ja jos takaisinmaksu ei edisty supersaverin kanssa, aina voi hakea rahat takaisin suoraan luottokorttiyhtiöltä.


  • Anonyymi

   Supersaver ei todellakaan palauta rahoja. Olen heidön kanssaan vääntänyt 3kk eikä rahoja näy. Lento siis peruuntui. Lentoani en itse perunut. En voi suositella kyseistä supersaver kenellekkään. Sen verran huonoa kuluttajan palvelua on. Tuskin näen rahojani. Luottokortti yhtiö ei maksa koska suoranaisesti supersaver ei ole kieltäytynyt. Käyttää vain sen verran ovelia termejä, et asia ei etene. Never ever supersaver!

  • Anonyymi

   Varokaa tätä Supersaveria, eivät vastaa puhelimeen eikä s.posteihin. Ette saa matkaa perutettua, ja jos Klarna on vielä laskuttajana , niin rahat meni. Kuinka moni on saanut kärsiä näitten takia, selvää kytkykauppaa. Eivät ilmottele jos lento on peruttu myyvät vaan lentoja ja heillä ei ole mitään vastuuta mistään. Kyllä matkaehdoissa on pitkästi sitä ja tätä kirjotettu, mutta ne on vaan siellä et on tärkeän näköistä touhua. Aivan ala-arvoista touhua. Toivottavasti Supersaveri/Travelink ja Klarna vielä menettävät kaikki asikkaat, niin saavat laittaa luukut kiinni ja rehellisempää toimijaa tulisi tilalle. En ikinä näitten palveluksia tule käyttämään.

  • Anonyymi

   Maltan kääpiösaari matkailun kaatopaikka. Varkaita ,huoria huumeita myyviä matkaoppaita. Ruoka heikkotasoista ja hotellit ym . majoituspaikat luteitten ja torakoitten saastuttamia. Älä matkusta.

  • Anonyymi

   aivan katastrofi, älkää koskaan käyttäkö Supersaveria. Peruuttivat lennot eivätkä maksa rahoja takaisin. RIKOLLINEN YHTIÖ

   • Anonyymi

    Olet oikeassa..aina vaan tämä Supersaver saa petkuttaa ja varastaa ihmisten rahoja!!
    Eikö tähän saisi jotain rotia tai TV-ohjelmaa joka toisi kaikki esiin mitä ne oikein värkkää.


  • Anonyymi

   Voin vahvistaa, että Supersaver toimii tosi törkeästi asiakkaitaan kohtaan esim. Kuten kuvasitte. Lisäksi heidän sivuilta varattuun lentoon tuli vastaus, että täytyy maksaa lisää noin 100 euroa. Eli sivuston hinnatkaan eivät pidä paikkaansa. Kuluttajaviranomainen saisi tutkia ko toimijaa. En maksanut ylimääräistä maksua. Saa nähdä palautuuko luottokorttimaksu kokonaisuudessaan.

  • Anonyymi

   Ei jatkoon. Tilasimme matkaliput Supersaverin tarjoamalla ja erikseen laskuttamalla täydellä peruutusoikeudella. Kun halusimme peruuttaa liput, Supersaver ei vastaa puhelimeen eikä viesteihin. Vaimo on jonotellut tuntitolkulla puhelinjonossa ja siltikään kukaan ei vastaa. Onkohan toimitusjohtaja tuo Hedlund Max Mathias? Vastaisikohan puhelimeen? Onko vinkkejä, miten kannattaa toimia? Kuluttajavirasto? Suoraan rikosilmoitus vai mikä?

  • Anonyymi

   Kannattaa panna koko firma boikottiin. Ihmettelen todella, miten viranomaiset eivät pysty tekemään mitään tuolle.

  • Anonyymi

   Hei nyt on odoteltu kohta vuosi rahoja peruuntuneista matkoista.
   Viestit jotka olen saanut sähköpostiin pyytää odottamaan aina vaan.
   Lentoyhtiö tässä tapauksessa on SAS sieltä ei saa myöskään mitään vastausta rahojen palautukseen vaan pitää asioida SuperSaverin kanssa.
   Tuntuu toivottomalta tuo rahojen palautus.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   336
   3906
  2. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   2439
  3. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   69
   1734
  4. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   31
   1514
  5. Onkohan Sanna Marin(SDP) alkoholisti?

   Ei hän tosin olisi ensimmäinen pääministeri joka sellainen olisi. Mehän muistamme A Karjalaisen. Mutta tämä Sanna Marin tietoisesti bailaushimoissaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   1183
  6. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   982
  7. Jää meidän välillä

   Mitä haluisin sanoa sulle, jos voisin. Me tiedostettiin tai tiedostetaan, että meidän välillä on jotain. Mistä se siihen tuli, kun sitä ei aiemmin oll
   Ikävä
   60
   982
  8. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   203
   858
  9. Super-Sanna

   Jää pois Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksesta Korona-altistumiseen vedoten.Mutta Sanna-tytön Baari-kierrosta Korona-altistuminen ei estä.Näin k
   Tampere
   118
   808
  10. Maksoiko Martinan sisko huumevelat hengellään?

   Joutuiko Martinan sisko maksamaan hengellään kun hällä ei ollut rahaa maksaa käyttämiään aineita? Miks Martina ei tuntenut empatiaa, vain soi siskolle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   783
  Aihe