Mitä on peukutus?

enskertalaine

Täällä monessa yhteydessä puhutaan hierontaan liittyen jostain peukutuksesta. Mitä se oikein tarkoittaa?

18

2929

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuullut

      Peikalo luiskahtaa hierottaessa kannikoitten välissä olevaan koloon.

      • kumpaan?

        Naisen vai miehen koloon?


      • Ei kummankaan
        kumpaan? kirjoitti:

        Naisen vai miehen koloon?

        Ei mitään koloo,vaan selkää.


    • Näin kuullut

      Ei kun se tarkoittaa selän sormilla hierontaa,painelua.

    • ykspluskaks

      Kyllä peukutus tarkoittaa sormen menemistä kakkoseen.

    • Ei tarkoita

      No ei varmasti tarkoita sormen menemistä kakkoseen,vaan selän hierontaa sormilla painelemalla.

    • Pruutta

      Jopa on erikoisia tulkintoja peukutuksesta. Olen tähän päivään asti uskonut, että oikeaoppinen peukutus tapahtuu kannikoita hierottaessa peukalla painellaan ja pyöräytetään anusaukossa. Tietysti on erilaisia variaatioita niin, kuin selän hieronnassakin.

    • Lihasten hoito

      Sulla ja joillakin on liian pervoja mieltymyksiä.Oikeaoppinen hieronta on pakaralihasten jumien painelu ja pyöräyttely.Koska noita jumeja on myös pakaralihaksissa.Siihen ei kuulu mikään p'erseen kaivelu,vaikka jotku luulee niin.
      Ikävää,että joillakin on noin perverssejä taipumuksia

      Ne jumittuneet pakaralihakset käsitellään,hoidetaan kyllä painelemalla ja pyöräyttelemällä pakaroiden päältä ja siihen ei tarvita mitään p'erseen kaiveluita.

      • pyllyaukko

        Just joo, "lihasten hoito". Kyllä hieroja aina peukuttaa, eli hierontaöljyllä rasvattu peukku "sujahtaa" kuin varkain hierottavan anusaukon kautta tämän peräsuoleen. Asiakkaiden mukaan siitä tulee sellainen vähän tuhma, mutta äärimmäisen kiihottunut olo. Ammattitaitoinen hieroja osaa tietysti suhtautua tilanteeseen luonnollisesti ja maanläheisesti.


      • Ei pyllyaukkoa
        pyllyaukko kirjoitti:

        Just joo, "lihasten hoito". Kyllä hieroja aina peukuttaa, eli hierontaöljyllä rasvattu peukku "sujahtaa" kuin varkain hierottavan anusaukon kautta tämän peräsuoleen. Asiakkaiden mukaan siitä tulee sellainen vähän tuhma, mutta äärimmäisen kiihottunut olo. Ammattitaitoinen hieroja osaa tietysti suhtautua tilanteeseen luonnollisesti ja maanläheisesti.

        Oikea hieroja ei koskettele ketään noin epänormaalilla tavalla peukuttele ja sormeile miten sattuu ja mistä tahansa.Minua jos erehtyy kopeloimaan miten tahansa,niin siitä ei sitten selviäkään puhumalla ja anteeksipyynnöllä.On asiakkaita,joille tulee siitä likainen,ahdisteltu,hyväksikäytetty ja nöyryytetty olo,kaukana mistään kiihottumisista.


    • ;.;

      Uskoako tuota? Olen pitänyt peukutusta enempi puppelipoikien hauskana kisailuna.

    • Lihakset jumissa

      Usko sitten ihan mitä haluat.Minä taas pidän peukutusta lihasjumien paineluna ja pyöräyttelynä,kaukana p'erseen kaivelusta.

    • ..--..

      Meinaatko ihan aikuisten oikeesti, että hierotaan esim. koko selkä vain peukaloilla?

    • pomo1

      En ole löytänyt peukalon käyttämisestä peräaukkoon mitään hierontakirjallisuudesta. En myöskään siitä, että perinteisen hierojan tulisi pyrkiä asiakkaan seksuaaliseen nautintoon.
      Mutta ylivoimaisesti tieteellisimmässä suomenkielisessä urheiluhierontakirjassa Ylinen ym.: Urheiluhieronta (1995) lukee lantion pohjan lihaksista (s. 231-232) sivulla 232:

      "Hieronnassa lihasten käsittely tapahtuu joko peräaukon kautta (per rectum), jolloin voidaan käsitellä myös lihaksen syvät osat tai sitten ulkoisesti tyytyen pinnallisten osien käsittelyyn istuin ja häntäluun seudussa." (Tarkoituksena on helpottaa suolen toimintaa ja/tai hengitysfunktiota sekä mahdollistaa ongelmaton vatsaontelon paineen nostaminen muutenkin, esim. istuttaessa.)

      Siis lantion pohjan lihaksia ei voi tuon kirjan mukaan lainkaan käsitellä niiden syvien osien osalta ilman peräaukon kautta tapahtuvaa hierontaa.

      Näin ollen peukuttamisesta intoilevat ovat mielikuvituksensa vallassa. Mutta yhtä harhaisia ovat ne urheiluhierojat, jotka kuvittelevat, että "per rectum" olisi sopimatonta (saati laitonta), jos asiakas sen sallii. (Siis lurheilija ym. erikoistapaus voi olla keholtaan tuoltakin osin kireä. Kaikki eivät osaa rentoutua.)

      Oleellista on puhua asioista. Asiakkaan jännitys voi nousta, jos ei ole sopimusta, miten tehdään ja pakarat ja vatsa ovat kohteina paljaaltaan (kuten kyseisessä kirjassa esim. s. 113).

      Valitettavasti on paljon oppilaitoksia, joissa ei käsitellä lainkaan lantion pohjan lihaksia. Ja joista valmistuu hierojia, jotka eivät hiero lainkaan asiakkaan vatsaa.

      Toki Suomi on vapaa maa, jossa saa erikoistua hieromaan vaikkapa peukalon kynsiä. Mutta KHL ry:n tulisi olla mitenkään tukematta niitä urheiluhierojia, jotka jättävät suuren osan liikunnassa tarvittavista lihaksista hieromatta. Eivätkä yleensä edes kerro asiaa julkisissa materiaaleissaan.

    • Urheilihoeroja

      Penkkiurheiluopiston hierontalaitoslinjallla opetettiin oikeaoppinen peukutus. Ensin väännetään asiakkaan käsi selän taakse, jonka jälkeen hänet painetaan lattialle olevalle hierontapatjalle. Tämän jälkeen väännetään myös toinen käsi selän taakse ja sidotaan vyöllä toiseen käteen, veren ei tarvitse välttämättä kiertää, joten voimaa voi käyttää vapaasti. Jos asiaks huutaa, niin otetaan nahkainen remmi, jossa on kumipallo keskellä. Tunge pallo asiakkaan suuhun ja kiristä remmi tiukasti pään ympärille. Kolmanneksi levitä asiakkaan jalat, sido kahdella erillisellä köydellä jalat mahdollisimman levälleen, niin että peräaukkoon on mahdollisimman esteetön pääsy. Neljänneksi otat kuumaa hierontaöljyä, jota puristat ja roiskuttelet estottomasti, härski ilme kasvoilla ylt'ympäriinsä huonetta ja varsinkin kohti asiakkaan peräaukkoa. Huuda ja päästele eläimellisiä ääniä. Viidenneksi syöksy kohti asiakkaan peräaukkoa niin että kasvosi ovat peräaukon kohdalla. Kuudenneksi survaise voimalla molemmat peukkusi asiakkaan peräaukkoon niin lujaa että asiakas joutuu huutamaan nautinnosta/kivusta. Survo peukaloita peräaukossa niin nopeaan tahtiin kuin pystyt, sisään ulos sisään ulos. Nyt asiakas alkaa rentoutumaan ja voit hiljentää tahtia. Asiakas on jo tässä vaiheessa hyvin rentoutunut ja paikat avautuneena. Lopuksi pieni yllätys. Survaise koko nyrkki asiakkaan peräaukkoon. Käytä voimaa, koska peräaukko löysytuksestä huolimatta voi olla tiukka koko nyrkille. Tässä hyvät ohjeet kaikille peukuttajille, jotka eivät ole tähän mennessä asiasta olleet tietoisia.

    • Se on poliisiasia

      Sinä urheiluhieroja et ole mikään oikea hieroja ja jos oletkin niin sinusta pitäisi tehdä rikosilmoitus, ilmianto. Toimiluvat vaan pois sinunlaisilta hulluilta hierojilta. Yritä vaan tulla meikäläistä vääntämään ja painamaan. Veren tarvitsee kyllä ehdottomasti kiertää ja voimaa ei voi käyttää vapaasti. Minä tulen sen nahkaremmin tunkemaan sinun suuhun ja vaadin, että sinä huudat tuskasta. Sinun jalat voidaan kyllä levittää ja sitoa ja tunkea p*rseeseesi dildoa, kuumaa kuumaa öljyä ja kaikkea muuta. Voin tulla molemmat peukut ja nyrkin tunkemaan sinun p*rseeseesi ja voin nylkyttää sitä myös dildolla, Siedät saa ansiosi mukaan, kun tuollaisia kirjoitat mokoma luttamunaukko.

      Haluatko saada meikäläiseltä kunnon käsittelyn ja mikä sinut luulemaan, että voit kirjoittaa ihan mitä tahansa?Tuskin olet mikään oikea hieroja ja tuskin tiedät mitään oikeasta hieronnasta.

      Voit ihan vapaasti vääntää, sitoa, painaa ja tunkea meikäläistä, mutta muista sitten kärsiä sitten seuraukset, niiltä et ikävä kyllä välty. Vaikka yrittäisit kuinka luikerrella. Käräjille lähdetään ja maksat aivan kaiken kivuista, säryistä, vammoista ja mielipahoista kaikkineen, halusit tai et.

    • Urheilihoeroja

      Jon menet tekemään rikosilmoitusta, sinut peukutetaan
      putkassa pampulla.

    • Minä pamputan sinut

      Menen mielelläni tekemään rikosilmoitusta. Joo sopii yrittää vaan minut peukuttaa putkassa pampulla, antaa tulla vaan vai etkö uskalla luttamunaukko? sinut peukutetaan myös putkassa pampulla ja dildolla, sen teen sinulle oikein mielelläni. Ensin sinut laitetaan käsirautoihin, sidotaan jalat, työnnetään pallo suuhun ja sitten rynkytetään p'rsettäsi dildolla ja pampulla.

      Joten anna tulla vaan. Minä haluan työntää dildon sinun p'rseeseen ja haluan että sinä huudat. Sinä olet kunnon käsittelyn tarpeessa.

      Sinä et todellakaan ole mikään hieroja, koska kyllä oikeat hierojat tunnistaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2830
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      212
      1818
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1502
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1261
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1188
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      254
      1126
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1032
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      973
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      78
      895
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      770
    Aihe