Mikä on blogin pitämisessä vaikeaa?

tiptips

Haluaisin kuulla ajatuksianne. Ethän jätä vain linkkiä blogiisi. "mainosta blogiasi" keskusteluita on jo ihan tarpeeksi.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdfgdsa

      hmm... varmaankin lukijoiden saaminen.

    • kuvia

      Välillä tuntuu aika lannistavalta, kun ei kukaan käy lukemassa :( Sit toisaalta kuvien löytäminen. Itse en osaa ottaa hienoja kuvia niin pitää yrittää löytää luvallisia kuvia.

    • Mikkohan se

      Vaikeinta on kirjoittaa riittävän kiinnostavia juttuja niin etteivät ne ala toistamaan itseää ja ovat omaperäisiä. Päivänasupostaukset ja erilaiset haastepostaukset eivät kuulu näihin omaperäisiin aiheisiin.

    • Bloggaaja

      Bloggaaminen itsessään on helppoa, mutta vaikeuksiakin tulee vastaan riippuen ihan siitä, mitä haluaa bloggaajana saavuttaa. Ainahan voi kirjoittaa (tai mitä sisältöä blogiin nyt haluaakaan), mutta esimerkiksi lukijoiden saamiseksi tarvitsee nähdä vaivaa. Omasta mielestäni ei kannatakaan lähteä bloggaamaan sillä asenteella, että pitäisi saada paljon lukijoita ja kommentteja, vaan keskittyä siihen omaan juttuun.

      Itse pidän ihan harrastuspohjalla kynsiblogia, jossa jaan tekeleitäni. Joskus tulee niitä huonoja viikkoja, kun ei vaan jaksa ja tuntuu, että kaikki epäonnistuu. Se tasainen rytmi postausten välillä on minusta vaikeaa, kun joskus on innostusta kirjoittaa monta postausta viikossa ja joskus ei pariin viikkoon mitään. Mutta eihän sitä välttämättä tarvitse niin suunnitellusti kirjottaa ellei itse tunne siihen tarvetta.

      Ihan itsestä riippuen vaikeaa voi olla myös tekniikkapuoli, oikeinkirjoitus, valokuvaaminen, uuden sisällön jatkuva tuottaminen... Mutta mitä enemmän juttuaan tekee, sen enemmän oppii, ja apua löytyy kyllä myös muista blogeista.

      Mutta on se sen arvoista.

    • työtön luuseri

      Olen pitänyt monta vuotta blogia omalla naamallani ja nimelläni, kertonut blogista sukulaisille ja tuttaville, jakanut linkit postauksiin facebookissa. Itselläni kasvoi kynnys kirjoittaa korkeaksi, kun piti aina miettiä, mitä voi kertoa ja mitä ei, mitä sanoa ja mitä ei, että vielä kehtaa kohdata ihmisiä, joiden tiedän lukevan blogiani. Lisäksi oli hankala keksiä aiheita, kun perheenjäseneni olivat kieltäneet, ettei heistä saa blogissa puhua.

      Reilu kuukausi sitten aloitin uuden anonyymiblogin enkä ole kertonut siitä kenellekään perheeni ulkopuolella. En myöskään jaa linkkejä fb:ssä enkä tee mitään, mikä yhdistäisi minut tähän blogiin. Se on ollut vapauttavaa. Reilun kuukauden aikana olen postannut anonyymiblogiini 21 kertaa ja "julkiblogiini" koko vuonna viisi kertaa.

      Mulle riittää, että näen Blogilistalta tai Bloggerin tilastoista että ylipäänsä joku on käynyt lukemassa blogia ja että "kuumuus" pikkuhiljaa lisääntyy. Toki olisi kiva saada niitä pysyviä lukijoitakin, mutta se tulee aikanaan jos on tullakseen, siitä en stressaa. Tärkeintä on, että saan nyt rehellisesti olla mitä olen ja myös purnata mielen päällä olevista asioista eikä aina tarvitse olla myyvästi yhtä aurinkoa (alunperin perustin ensimmäisen blogini tavallaan markkinointitarkoituksessa).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2870
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1860
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1532
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1300
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1198
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      256
      1133
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      983
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      79
      920
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      794
    Aihe