Orpo-Maijan ja konkurssi-Jarin eläkeläisjutut

voi vittu

Kauheeta mitä kuulin. Nyt on Korhoset seonnee lopullisesti. Maija on orpo. Ei ole saanut ketään eikä mitään kun on sosiaalitätien kasvattama. Miehensä Jari teki taasen itsensä varottomaksi yli 30 vuodeksi konkurssin takia. Ei ollut lapsille koskaan isältä mitään annettavaa, ei ollut omaa tiliä eikä mitään. Lapsuus ei ollut varmaan lapsilla kivaa. Nyt eläkeläisinä, Jari saa Kelan peruseläkettä ja vaimonsa asteen paremmaa kodinhoitajan eläkettä, mitä sitten onkaan. Ovat alkaneet kuvittelemaan kun mökkihöperöitä ovat, että aikuiset lapset haluavat jotain pahaa heille. Lapsenlapsia ei nähdä kuin kerran vuodessa ja silloinkin pitää olla omat eväät mukana. Raha on Maijalla ja Jarilla tiukilla. Sama auto ollut käytössä vuoskaudet. Tätä se köyhyys teettää että lopulta omat lapset on sekavia narkkareita ym. Kommentoikaa eläkeläisten köyhyyttä kiitos.

9

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • herran jumala

      Maija epäilee että jos antaa aikuiselle lapselleen rahaa, tämä ostaa jotain päihteitä niillä. Joo-o. Aika monet tutut on kaikonneet Maijan ja Jarin ympäriltä näiden mielikuvitustarinoiden takia. Ei ole mökkiä, aina olette toisten mökeillä saaneet olla, jopa niiden omien lastenne kautta. Kummallisia ajatuksia teillä.

      • huppista puppista

        Menkää pöpilään molemmat. Kun olette tarpeeksi iäkkäitä, menette todellakin vainhainkotiin sellaiseen pikku koppiin istumaan ja odettelemaan Herran Jeesuksen näkemistä ihan kuten Jarin anoppi. Saatte saman kohtelun. Siihen asti, näkemiin.


    • niin päin

      Siis Jarin äiti eli Maijan anoppi.

    • jatkoa1

      Joo ei olla oikeastaan kahteenkymmeneen vuoteen oltu tekemisissä. Korhoset katkaisivat välinsä esikoiseen kun tämä muutti kotoa ja hankki perheen. Ovet vaan paukkuivat. Kotipiikana toiminut esikoinen oli vanhemmille suuri ilmaisapu ja kun sain oman perheen,vanhemmat hermostuivat lopullisesti. Tekivät omasta lapsenlapsestaan ls-ilmoituksen kostoksi. Tämäkin käy ilmi myöhemmin. Kahdehtivat vävypojan elämää vähän liikaa.


      Aikamoinen pettymys että yo-juhlien jälkeen Maija uhkasi esikoistaan poliiseilla. Ajettiin viereisen paikkakunnan poliisilaitoksen pihalle ja autossa Maija huusi, jos et ******* tajua muuttaa meiltä pois niin vaikka soitan poliisit sut hakemaan. Sitten Jari kuuli esikoiselta tämän Maija-äidin riehumisen josta kauhistuneena muutamassa kuukaudessa järkkäsi esikoiselle toiselta paikkakunnalta asunnon. Maija-äiti antoi tuparilahjaksi esikoiselle: omena täysmehun ja pizzan. Käytiin ostamassa iso parisänky, uudet verhot. Se oli siinä. Esikoinen otti jalat alleen tosiaan kun ihan poliisilla uhattiin nuorta ihmisistä.


      Kuopus joutui valitettavasti vielä kovemmalle jo pienenä kun varasti äidiltä karkkia niin ajettiin samaisen poliisilaitoksen pihalle ja Maija-äiti pyysi että poika näkisi putkan. En tiedä oikeasti näkikö kuopus putkasellin mutta ainakin meitä uhkailtiin jo lapsesta asti poliiseilla ja viranomaisilla, jos ei käyttäydytä. Kun sitten uskalsin vähän vastustaa aikuisena, se oli kotoa muutto samantien, nimittäin alkoholia ja poikaystäviä.




      En hirveästi fanita lastenkoteja koska äitini kasvoi 5-vuotiaasta asti niissä ja tässä on järkyttävän käytöksen lopputulos. Äitini uhkaili minua koko lapsuuteni.

    • ei voi mitään tehdä

      En tiedä onko äidilleni tosiaan tehty siellä lastenkodeissa jotain erittäin pahaa vai mistä kyseinen viha ja uhkaili johtuvat. Kaksi vuotta sitten jouluna, äiti kävi kotonani ja huusi täyttä kurkkua jouluaattona. Jouduin sitten poistattamaan hänet kotoani. Emme näe usein. Usein tapaamiset päättyvät huutotappeluun ja en jaksa tätä rallia yhtään. Äidin tempperamentti ei ota laantuaakseen vaikka on jo 70-vuotias. Jaksaa uhkailla mua vieläkin viranomaisilla. Ihan uskomatonta. En tiedä onko siellä lastenkodeissa pahoinpidelty tai vielä pahempaa vai onko äitini kaappilesbo. Kauheeta tää on.

      • radio käteen

        Mua lähinnä naurattaa tämän mummon ikääntyminen ja silti uhmakas käytös. Eihän aikuisten lasten tarvitse todellakaan kuunnella tuollaista suun soittoa. Ihan oikein että pistin äidin asunnosta ulos. Toisten kotona ei vieraillessa ole soveliasta alkaa huutelemaan ja uhkailemaan. Säälin vuoksi en ole rikosilmoitusta viitsinyt tehdä vaikka olisin voinut. Jotenkin noloa että oma äiti on tuollainen mölyapina.


    • huh huh

      En tiedä onko tuohon lastenkoti tilanteeseen liittynyt niiden sossutätien kanssa aikoinaan joku huutotappelu jota äitiä toistaa läpi elämänsä. Hän ei muista edes miltä äitinsä näytti. Mutta kauhea luonne hänellä on ja olen aina saanut hävetä äitiä, varsinkin äidiksi tuloni jälkeen, äitini muuttui todella kamalaksi. En tajua mistä on kyse ja miksi minä lapseni joudumme silmätikuiksi. Lasten isä on erittäin hyvin toimeentuleva ja akateeminen ja sekö saa anopin kimpaantumaan täydellisesti.

    • mitä tästä tajutaan

      Paras kommentti oli tää iso parisänky. Äitee tajusi että kun seksipuuhat alkaa, nyt muutat pois meiltä..hih hih.

    • siitä

      Lohdutuksena että Suomessa on tehty varmaan miljoona konkurssia, ette ole yksin. Toinen juttu on se Ville Niinistö on paska mies, häpeäisit. Kehtaakin levitellä totuutta vastaamattomia tietoja täysin tuntemattomista ihmisistä. En ihmettele, että Maria halusi sinusta eron.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4815
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3056
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1451
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1189
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1157
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1147
    Aihe