Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

POJAT: faktoja ja vinkkejä teille(:

minävaan

Tää palsta on täynnä näitä "Apua, miten pyytää tyttöä ulos?" tai "tykkääkö tyttö musta?" tai "millasista pojista tytöt tykkää?" aiheita, joten ajattelin tehä tiiviin paketin jossa koetan vähän tälleen tyttönä avata teille muutamaa asiaa. :)
HUOMIOI että tytöt on yksilöitä siinä missä pojatkin; kaikki on ihan erilaisia ja nämä ei automaattisesti päde kaikkiin.

1. Millaisista pojista tytöt tykkää?
- jokaisella on ihan omat mieltymyksensä, ei ole jotain mistä kaikki tykkää ja jotain mistä kukaan ei tykkää.
-suurinosa varmasti arvostaa REHELLISYYTTÄ (kukaan ei jaksa jätkää joka valehtelee kaikesta) KOHTELIAISUUTTA (se että et ole itsekäs idiootti joka kohtelee vain itseään hyvin eikä arvosta muita ei viehätä kyllä hirveen montaa) ITSEVARMUUTTA (oo varma siitä mitä teet ja usko ittees!) ÄLÄ ESITÄ (älkää luulko että tytöt tykkää siitä jos yritätte esittää jotain kovempaa jätkää tai ihan mitä vaan, se on _vaan_ naurettavaa)

2. Mistä tiedän että tyttö tykkää musta?
- tytöt haluu näyttää hyvältä ihastuksensa edessä, joten oon ainakin ite huomannut että moni alkaa hirmusesti huolehtimaan ulkonäöstään kun on ihastuksensa lähellä (esim. jatkuva hiusten laitto)
- tyttö kattelee sua vähää väliä. En tiiä yhtäkään tyttöö joka vilkuilis jotakuta ihan vaan huvikseen
- tyttö yrittää hakeutua sun seuraan. Keksii kaikenmaailman juttuja päästäkseen edes kävelemään koulun käytävällä sun ohi. Esim. yksi kaverini aina ottaa purkkapussin esille kun ihastus lähestyy, koska tietää että tämä ihastus tulee pyytämään häneltä purkkaa....

3. Kuinka pyytää tyttö ulos?/Kertoa tunteista?
- riippuu siitä kuinka läheisiä ootte. Jos ootte frendejä, on parempi että ihan puhut naamatusten sen kanssa ja kerrot suoraan sun tunteista ja sanot vaikka että sulla on tullu tunteita sitä tyttöä kohtaan ja haluisit olla enemmän ku kaverieta. Mut jos tyttö ei vastaa tunteisiin niin se on sulle fine ja et haluu tän takii pilata teijän ystävyyttä
- jos se on vähän vieraampi niin joku fb on ihan hyvä tapa alottaa. Meet vaikka sanomaan ihan että moi, kysyt mitä kuuluu ja jos ootte samassa koulussa kysy vaikka että onko teillä ollu paljon kokeita, mitä teet kesällä, voit puhuu jostain ajankohtasesta asiasta mitä tapahtuu just vaikka siinä koulussa tai harrastuspiirissä jos tunnet tytön harrastuksen kautta. Jos tyttö ei oo yhtään kiinnostunut susta, huomaat sen kyllä siitä että tyttöä ei oikeen tunnu kiinnostavan jutella sun kaa. Sitten voit vaikka alkaa moikkaamaan tai hymyilemään tytölle aina kun näätte ja käydä uudestaan juttelee vaikka fb:ssä. Ja voit ihan reippaasti suoraan myös kysyy että haluisitko tutustuu paremmin. Se on aina suora ja hyvä tapa.

4. Onko koolla väliä? (hahah)
- tää on sinäänsä huvittava kysymys, mutta älkää tästä asiasta huolehtiko.. jos joku tyttö susta ihmisenä ihan oikeesti välittää niin siinä vaiheessa ei oo kyllä koolla merkitystä.
- lihasten koko? Tiedän että tytöt ihailee hyvännäköisiä ja lihaksikkaita jätkiä yhtä paljon kun jätkät muodokkaita tyttöjä, mutta suurimmalla osalla lihasten koko ei oo mikään valintakriteeri. Ja ne joille on, niin ovat kyllä pinnallisia ja turhamaisia tyttöjä. Lihaksikkuus on fyysinen useita viehättävä ominaisuus mutta jälleen: se ei ihan oikeesti oo niin tärkee juttu että joku ei sun kaa sen takia haluis olla kun ei lihaksia löydy.

VINKKEJÄ:
Parhaat vinkit mitä voin antaa on että olkaa ihan oikeesti aitoja. Tietäisittepä kuinka paljon tytöt selän takana (kyllä, selän takana) halveksii jätkiä joista paistaa läpi se kuinka heidän pitää vetää kokoajan jotain roolia. Kaikki sellanen turha pelleily, vttuilu ja kovan jätkän esittäminen on vaan lapsellista ja ei sellasta arvosta.
On tyttöjä jotka haluu seurustella hyvännäkösen ja suositun lätkäpelaajan kanssa mutta haluun tietää, että onko yhtäkään sellasta suhdetta joka ois oikeesti kestäny? Ei ole. Jos joku tyttö valitsee jätkän noin pinnallisista syistä niin eipä semmonen tuu kauaa kestää.
Valehtelisin kuitenki jos väittäisin että tyttöjä ei yhtään kiinnosta miltä jätkä näyttää. Mutta pääset sillä pitkälle että pidät huolta ulkonäöstäs: käyt kerran päivässä suihkussa, pidät hiuksistas huolta ja jos jaksat tai tahdot niin jonkinlainen tyylikkyys on aina tytön silmälle plussaa.

Eli tässä oli muutama, kyselkää jos jotain haluutte tietää ja tytöt voitte toki lisätä jotain jos tulee mieleeeen(:

5

1888

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 18v pk-seutulainen

      En olisi voinut paremmin sanoa näitä asioita. Hyvä, että teit tämän aiheen ja oikeastaan huikean iso plussa siitä, että oikeasti kirjoitit selkeästi ja pidit huolta kieliopista. Joskus on ärsyttävä lukea sellasta "wall of textiä" eli sivua täynnä tekstiä ilman kappalejakoja ja pilkkuja yms.

      Kuitenkin olet vai itse tyttö? No mukavaa, että sinunlaisia tyttöjä löytyy maailmasta. Aika moni tyttö on melko pinnallinen ja kuten sanoit, ne suhteet ei yleensä kestä. Itse en ole koskaan seurustellut, koska en koe, että teinisuhteet oikeasti kestää. Jokaisella on toki oma mielipiteensä asiasta. Nyt kuitenkin kun olen jo täysi-ikäinen, niin olen miettinyt, että sitä voisi jo yrittää seurustella, kunhan sopiva löytyy.

      Tosiaan, olen kaikesta samaa mieltä. Hyvä viesti! :)

    • ghurkku

      No kai se lasketaan riittäväksi peseytymiseksi jos peseytyy kerran viikossa? Eikö?

      • Anonyymi

        Kun on oma itsensä peseytyy sen mukaan kun likaantuu ja pitää sllasia vaatteita kun tilanne vaatii ja ON ulospäin suuntautunut löytää varmasti sekä työöjä että poikia,riippuen kumpi on.
        Ei siinä muuta kaivata luonto hoitaa sitten loppuhommat


      • Anonyymi

        Ei ehkä peseydy vähintää 3 kertaa


    • Anonyymi

      Tytöt haluu luotettavan söpön ja hauskan pojan oon jonka kaa suhde kestää vaikka tulisi pieniä riitoja tässä vinkki pojille ps suosio muiden keskuudessa on tyttöjen mielestä aika nice

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe