Yllätysseksiä mökillä (2M + 1N)

Oli elokuun viimeinen viikonloppu ja olin lähtenyt yksin mökille pistämään sitä talvikuntoon. Mökkini oli syrjässä, omalla niemellään eikä naapureita lähellä. Ihana yksinäisyys ja rauha, ajattelin. Siivoamisen jälkeen grillasin itselleni kesän viimeiset grilliruuat, lämmitin saunan ja kävin uimassa. Alasti tietenkin, yksin kun olin. Näin kaukana veneen, jossa näytti olevan kaksi henkilöä. He näyttivät olevan keskittyneitä kalasteluun, joten uskalsin nousta vedestä sen enempää peittelemättä itseäni. Ja jos totta puhutaan, ei se olisi haitannutkaan jos he olisivat minut nähneet. Olin nähnyt paljon vaivaa upean vartaloni eteen, enkä sitä mitenkään häpeillyt.

Kävelin saunalle ja jätin oven auki, jotta ilma vaihtuisi tuvassa sillä aikaa kun kävisin saunassa. Istuin saunaan ja huokaisin syvään. Tämän kaltaista saunakokemusta ei kaupungin sähkösaunoissa saa. Lämpö tuntui ihanalta ja kävin ylimmälle lauteelle makaamaan koukistaen polveni. Otin pyyhkeen pääni alle ja pistin silmät kiinni. Ristin käteni vatsani päälle ja tyhjensin ajatukseni kaikesta stressistä ja kaupungin kiireestä. Hieroin vieläkin grilliruuasta täynnä olevaa vatsaani ja huokaisin syvään. Tunsin hikipisaroiden valuvan rinnoiltani ja pyyhkäisin niitä kevyesti. Hipaisin samalla nänniäni ja se sai minussa aikaan pienen väristyksen. Hymyilin itsekseni ja nostin käteni rinnoilleni alkaen hieromaan niitä kevyesti. Se tuntui ihanalta. Hiljalleen vein toisen käteni lähemmäs jalkoväliäni ja aloin silittelemään häpykumpuani kevyesti. Kerrankin minulla oli aikaa vain itselleni, eikä minun pitänyt pelätä kenenkään säntäävän huoneeseeni, niin kuin kaupungissa, jossa minulla on viisi kämppistä pienessä huoneistossa. Vaikkakin kiinni jäämisen pelko oli aina ollut minusta jotenkin kiehtovaa, en haluaisi jäädä kiinni kämppiksilleni.

8

12590

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin silmäkulmasta jonkun eläimen liikettä ulkona, mutta olin liian keskittynyt mielihyvääni ajatellakseni tätä sen enempää. Avasin hieman polviani päästäkseni hieromaan itseäni hieman paremmin. Laskin kuitenkin nopeasti polveni sivuilleni lauteille ja aloin hieromaan klitoristani. Savusaunan lämpö ja luonnon rauha saivat aikaan ihan eri tuntuisen kokemuksen, kuin mihin olen kaupungissa tottunut. Otin klitorikseni etusormeni alle ja rupesin pyörittelemään sitä kevyesti. Värähdin omasta ensikosketuksestani. Olo oli jotenkin neitseellinen, vaikka olen ihan tottunut masturboija. Hiljalleen nopeutin tahtiani ja huokaisin syvään. Vaihdoin keskisormen pyörittelemään hieman turvonnutta klitoristani ja pidin etusormella ja nimettömällä häpyhuuliani auki. Tämä sai klitorikseni vielä herkemmäksi hyväilylleni. Upotin keskisormeni sisälleni ja tunsin kuinka kostea olin.

      • Otin käteni pois haaroistani ja pistin ne suuhuni. Maistelin omaa makuani nuollen sormiani. Suustani ohjasin sormeni takaisin haaroihini ja jatkoin klitoriksen pyörittämistä. Hetken kuluttua upotin etu- ja keskisormeni kuumaan, märkään pilluuni ja aloin liikuttaa niitä sisälläni hitaalla liikkeellä. Huokaisin syvään. Nopeuttaessa tahtiani kuulin jo ihanan litinän alapäästä, joka oli todella kiihottavaa, vaikka olikin vain omaa litinääni. Nyt tarvitsisin jotain pidempää ja isompaa sisälleni jotta voisin tulla kunnolla. Huomasin alemmalla lauteella puisen löylykauhan. Otin sen käteeni ja tutkin sitä hetken. Tämä kelpaa, ajattelin. Sivelin sitä vähän löylysangon vedellä sekä omilla nesteilläni. Hieroin toisella kädellä vielä klitoristani ja asetin löylykauhan varren vasten pilluani. Raotin toisella kädellä häpyhuuliani ja työnsin löylykauhan vartta hiljalleen sisälleni. Se oli täydellistä. Lämmin, suurehko varsi tunkeutui sisälleni. Työnsin löylykauhan niin syvälle sisälleni kun vain pystyin ja rupesin liikuttelemaan sitä sisään ja ulos. Kauha oli aika painava, mutta sen tuottama mielihyvä oli pinnistelyjen arvoinen. Työnsin vartta sisään ja ulos samalla kun hieroin toisella kädellä klitoristani. Kuuntelin ihaillen oman pilluni litinää, jota se piti löylykauhan hakatessa kohdunkaulaani asti. Hetken aikaa kauhalla pilluani hakatessani tunsin kuinka pilluni supistui kahvan ympärille tiukemmin. Jatkoin hakkaamista kunnes tunsin tulevani. Huusin nautinnosta niin kovaa kun jaksoin, eihän kukaan ole sitä täällä kuulemassa. Selkäni kaartui notkolle ja pilluni supisteli puisen löylykauhan varren ympärillä. Supistelujen loppuessa vedin kauhan hiljalleen sisältäni pois ja katsoin sitä. Se oli ihan märkä. Otin käteeni löylysangosta vettä putsatakseni nesteeni pois kauhasta. Makasin saunan lauteilla vielä hetken aikaa raukeana. Tämä oli paras masturbointikertani pitkään aikaan.

        Kun tuntui että olin saanut tarpeeksi löylyistä, menin pesuhuoneeseen. Pesin itseni joka puolelta huolellisesti lämmitetyllä järvivedellä. Nostin hiukseni pyyhkeen sisään kuivumaan ja toisella pyyhkeellä kuivasin kroppani. Pyyhkeet ympärilläni lähdin saunatuvan puolelle kuivattelemaan itseäni. Tuvassa pudotin pyyhkeen ympäriltäni melkein heti. Nostin jalkani vuorotellen tuolille voidakseni rasvata ne paremmin. Kesken rasvailujeni kuulin kuinka ovi meni takanani kiinni. En ehtinyt kääntyäkään, kun tunsin jonkun takanani ottavan käsivarrestani kiinni pistäen kätensä suuni eteen. Olin paniikissa, eihän täällä pitänyt olla ketään! Yritin kääntyä nähdäkseni kuka se oli, mutta en päässyt hänen vahvasta otteestaan irti.


      • booty_call kirjoitti:

        Otin käteni pois haaroistani ja pistin ne suuhuni. Maistelin omaa makuani nuollen sormiani. Suustani ohjasin sormeni takaisin haaroihini ja jatkoin klitoriksen pyörittämistä. Hetken kuluttua upotin etu- ja keskisormeni kuumaan, märkään pilluuni ja aloin liikuttaa niitä sisälläni hitaalla liikkeellä. Huokaisin syvään. Nopeuttaessa tahtiani kuulin jo ihanan litinän alapäästä, joka oli todella kiihottavaa, vaikka olikin vain omaa litinääni. Nyt tarvitsisin jotain pidempää ja isompaa sisälleni jotta voisin tulla kunnolla. Huomasin alemmalla lauteella puisen löylykauhan. Otin sen käteeni ja tutkin sitä hetken. Tämä kelpaa, ajattelin. Sivelin sitä vähän löylysangon vedellä sekä omilla nesteilläni. Hieroin toisella kädellä vielä klitoristani ja asetin löylykauhan varren vasten pilluani. Raotin toisella kädellä häpyhuuliani ja työnsin löylykauhan vartta hiljalleen sisälleni. Se oli täydellistä. Lämmin, suurehko varsi tunkeutui sisälleni. Työnsin löylykauhan niin syvälle sisälleni kun vain pystyin ja rupesin liikuttelemaan sitä sisään ja ulos. Kauha oli aika painava, mutta sen tuottama mielihyvä oli pinnistelyjen arvoinen. Työnsin vartta sisään ja ulos samalla kun hieroin toisella kädellä klitoristani. Kuuntelin ihaillen oman pilluni litinää, jota se piti löylykauhan hakatessa kohdunkaulaani asti. Hetken aikaa kauhalla pilluani hakatessani tunsin kuinka pilluni supistui kahvan ympärille tiukemmin. Jatkoin hakkaamista kunnes tunsin tulevani. Huusin nautinnosta niin kovaa kun jaksoin, eihän kukaan ole sitä täällä kuulemassa. Selkäni kaartui notkolle ja pilluni supisteli puisen löylykauhan varren ympärillä. Supistelujen loppuessa vedin kauhan hiljalleen sisältäni pois ja katsoin sitä. Se oli ihan märkä. Otin käteeni löylysangosta vettä putsatakseni nesteeni pois kauhasta. Makasin saunan lauteilla vielä hetken aikaa raukeana. Tämä oli paras masturbointikertani pitkään aikaan.

        Kun tuntui että olin saanut tarpeeksi löylyistä, menin pesuhuoneeseen. Pesin itseni joka puolelta huolellisesti lämmitetyllä järvivedellä. Nostin hiukseni pyyhkeen sisään kuivumaan ja toisella pyyhkeellä kuivasin kroppani. Pyyhkeet ympärilläni lähdin saunatuvan puolelle kuivattelemaan itseäni. Tuvassa pudotin pyyhkeen ympäriltäni melkein heti. Nostin jalkani vuorotellen tuolille voidakseni rasvata ne paremmin. Kesken rasvailujeni kuulin kuinka ovi meni takanani kiinni. En ehtinyt kääntyäkään, kun tunsin jonkun takanani ottavan käsivarrestani kiinni pistäen kätensä suuni eteen. Olin paniikissa, eihän täällä pitänyt olla ketään! Yritin kääntyä nähdäkseni kuka se oli, mutta en päässyt hänen vahvasta otteestaan irti.

        Matala miesääni kuiskasi korvaani ”Nyt on paras totella! Otan kohta mun käden sun suun edestä, mutta vaikka kuinka huudat, niin eihän sitä täällä kuule. Itse asiassa toivon että huudat, se saa mut entistä kovemmaksi! Kattelin saunan ikkunasta kun työnsit löylykauhaa pilluusi!” Tunnistin tuon äänen. Se kuului miehelle, jonka kanssa minulla oli ollut fuckbuddy-suhde jo muutaman vuoden, mutta jonka hän halusi muutama kuukausi sitten lopettaa ruvettuaan seurustelemaan. En tiennyt yhtään, että miten hän oli päätynyt mökilleni. Ei hänen pitänyt edes tietää, että omistan mökin. Tajusin että mies oli nyt toteuttamassa raiskausfantasiaa, josta olin hänelle joskus vähän vihjannut. Hän kuulosti todella vakuuttavalta, joten minunhan oli parasta vain totella häntä. Kun hän otti kätensä suuni edestä pois, huusin, kiljuin ja potkin päästäkseni hänen otteestaan pois, mutta hän vain nauroi takanani. Hän heitti minut sängylle mahalleni, painoi päätäni patjaan kasvot seinään päin ja asettui hajareisin reisieni päälleni estääkseen pakoyritykseni. Hän hyväili ja puristeli toisella kädellään pakaroitani, välillä raottaen niitä nähdäkseen mitä minulla on tarjolla. Hän hymisi tyytyväisenä.

        Kuulin kuinka ovi avautui ja joku astui sisään. Ovelta kuului toinen miesääni, joka totesi vaan ”noniin”. Ovi meni hänen perässään kiinni. ”Älkää…” vaikersin hiljaa, mutta eivät he sitä kuulleet tai halunneet kuulla. Päälläni oleva mies nosti pääni patjalta hiuksista repimällä samalla kun toinen sitoi silmäni tiukasti huivilla. Uusi miesääni sanoi ”Otit ton kauhan hyvin. Nyt on kahden puutteessa olevan miehen vuoro.” Tätä ääntä en tunnistanut ollenkaan. Kuulin vyönsoljen kolahtavan lattiaan ja tunsin miehen nousevan pois päältäni. Minut käännettiin sängyssä selälleni poikittain niin, että pääni roikkui sängyn reunalta ja jalkani olivat sängyn toisella laidalla sääriin asti. Kuulin kun toistenkin housujen tippuvan maahan. ”Älkää…” sanoin hiljaa uudestaan, mutta tähänkään ei reagoitu.

        Tunsin, kuinka toinen miehistä upotti kyrpänsä suuhuni. ”Ime sitä” kuului käsky. Tämä oli tuntematon ääni. Katsoin omaksi parhaakseni totella käskyä ja rupesin imemään tuntemattoman miehen kyrpää parhaan taitoni mukaan. Mitä nopeammin saan hänen tarpeensa tyydytettyä, sitä nopeammin he lähtisivät. Tunsin kuinka tuntemani mies levitti jalkojani ja raotti häpyhuuliani sängyn toisella laidalla. Hän imaisi klitoristani voimakkaasti. Ynähdin mielihyvästä haluamattani. En halunnut antaa miehille merkkiä nautinnosta, mutta kyllä tämä mies osaa tyydyttää naista suullansa, sen tiesin. Kuulin kuinka miehet hymähtivät tyytyväisinä. Toinen heistä sanoi ”Tiedettiinhän me että sä nauttisit tästä, tommonen pikku lutka kun oot!”.


      • booty_call kirjoitti:

        Matala miesääni kuiskasi korvaani ”Nyt on paras totella! Otan kohta mun käden sun suun edestä, mutta vaikka kuinka huudat, niin eihän sitä täällä kuule. Itse asiassa toivon että huudat, se saa mut entistä kovemmaksi! Kattelin saunan ikkunasta kun työnsit löylykauhaa pilluusi!” Tunnistin tuon äänen. Se kuului miehelle, jonka kanssa minulla oli ollut fuckbuddy-suhde jo muutaman vuoden, mutta jonka hän halusi muutama kuukausi sitten lopettaa ruvettuaan seurustelemaan. En tiennyt yhtään, että miten hän oli päätynyt mökilleni. Ei hänen pitänyt edes tietää, että omistan mökin. Tajusin että mies oli nyt toteuttamassa raiskausfantasiaa, josta olin hänelle joskus vähän vihjannut. Hän kuulosti todella vakuuttavalta, joten minunhan oli parasta vain totella häntä. Kun hän otti kätensä suuni edestä pois, huusin, kiljuin ja potkin päästäkseni hänen otteestaan pois, mutta hän vain nauroi takanani. Hän heitti minut sängylle mahalleni, painoi päätäni patjaan kasvot seinään päin ja asettui hajareisin reisieni päälleni estääkseen pakoyritykseni. Hän hyväili ja puristeli toisella kädellään pakaroitani, välillä raottaen niitä nähdäkseen mitä minulla on tarjolla. Hän hymisi tyytyväisenä.

        Kuulin kuinka ovi avautui ja joku astui sisään. Ovelta kuului toinen miesääni, joka totesi vaan ”noniin”. Ovi meni hänen perässään kiinni. ”Älkää…” vaikersin hiljaa, mutta eivät he sitä kuulleet tai halunneet kuulla. Päälläni oleva mies nosti pääni patjalta hiuksista repimällä samalla kun toinen sitoi silmäni tiukasti huivilla. Uusi miesääni sanoi ”Otit ton kauhan hyvin. Nyt on kahden puutteessa olevan miehen vuoro.” Tätä ääntä en tunnistanut ollenkaan. Kuulin vyönsoljen kolahtavan lattiaan ja tunsin miehen nousevan pois päältäni. Minut käännettiin sängyssä selälleni poikittain niin, että pääni roikkui sängyn reunalta ja jalkani olivat sängyn toisella laidalla sääriin asti. Kuulin kun toistenkin housujen tippuvan maahan. ”Älkää…” sanoin hiljaa uudestaan, mutta tähänkään ei reagoitu.

        Tunsin, kuinka toinen miehistä upotti kyrpänsä suuhuni. ”Ime sitä” kuului käsky. Tämä oli tuntematon ääni. Katsoin omaksi parhaakseni totella käskyä ja rupesin imemään tuntemattoman miehen kyrpää parhaan taitoni mukaan. Mitä nopeammin saan hänen tarpeensa tyydytettyä, sitä nopeammin he lähtisivät. Tunsin kuinka tuntemani mies levitti jalkojani ja raotti häpyhuuliani sängyn toisella laidalla. Hän imaisi klitoristani voimakkaasti. Ynähdin mielihyvästä haluamattani. En halunnut antaa miehille merkkiä nautinnosta, mutta kyllä tämä mies osaa tyydyttää naista suullansa, sen tiesin. Kuulin kuinka miehet hymähtivät tyytyväisinä. Toinen heistä sanoi ”Tiedettiinhän me että sä nauttisit tästä, tommonen pikku lutka kun oot!”.

        Tuntematon mies otti päästäni tiukan otteen pannakseen minua syvälle kurkkuuni. Olin aina ollut herkkänieluinen, joten tämä tuntui erittäin epämukavalta. Tunsin kuinka kyyneleitä nousi silmiini ja halusin vain oksentaa. Mies alkoi voihkimaan hiljaa. Tunsin kuinka toinen mies tunki sormiaan sisälleni liikuttaen niitä sisälläni nopeaan tahtiin. Tunsin samaan aikaan sekä mielihyvää että vihaa ja kipua. Näistä vahvin tunne oli kuitenkin mielihyvä, joten aloin huokailemaan sen mitä nyt suuhun panemiselta pystyin.

        Tuntematon mies otti kyrpänsä pois suustani ja kysyi: ”Oletko ihan kiltisti jos ei pidetä sua kiinni enää?”. Nyökkäsin ja sain vain mumistua myöntävän vastauksen. Mies hellitti otteensa päästäni samalla kun toinen lopetti sormettamiseni. Tuntemani mies repi minut pois sängyltä seisomaan ja suuteli minua puristellen samalla pakaroitani. Ei sitä suudelmaksi kyllä voinut kutsua, hän lähinnä hän vain imi huuliani. Hän kävi sängylle makaamaan ja läimäytti pakaroitani kovaa. ”Hyvä perse” kuulin tämän toteavan. ”Nyt ota multa poskeen.” Kävin sängylle polvilleni miehen jalkojen väliin. Etsin kädelläni hänen kyrpänsä ja asettauduin parempiin asemiin. Otin hänen kyrpänsä suuhuni ja aloin imeä tuttua kyrpää. Tunsin kuinka sänky hieman painui takanani ja tuntematon mies raotti häpyhuuliani. Tunsin hänen kyrpänsä pillullani. Hän hieroi sitä ensin hieman pakaroitteni väliin, josta sitten laski sen taas pillulleni. Hän työnsi itsensä hitaasti sisääni. Kumpikin meistä voihkaisi kovaa. Molemmat miehet hymähtivät taas omahyväisesti. Tuntematon mies alkoi liikuttaa itseään hitaasti sisälläni ja tunsin heti, ettei hänellä ole kondomia. Lopetin toisen miehen imemisen ja sanoin ”Ota kumi tuolta laatikosta.” Osoitin lipastoa. ”En vitussa, paljaalla tämmöstä herkkua pitää naida.”, kuuli vastaus ja tunsin kuinka hänen kyrpänsä upposi koko ajan syvemmälle. ”Mutta ei mulla oo tauteja, älä pelkää. Naimisissa olen”, tuntematon ääni totesi. Tiesin, että minun on turha tapella tästä asiasta heidän kanssaan ja toivoin vain, että tuntematon mies puhuu totta. Tuntemani miehen tiesin olevan varattu. Halusin heidän käyttävän kumia ei vain tautien takia, vaan myös sen takia etten itse syö pillereitä, enkä halua tulla raskaaksi.

        Otin tutun miehen kyrvän takaisin suuhuni ja imin sitä. Huomasin, että paniikkini oli tässä vaiheessa unohtunut ja tunsin lähinnä vain nautintoa ja pientä epäluottamusta miehiä kohtaan. Tuntematon mies takanani painoi alaselkääni alaspäin molemmilla käsillään, jotta perseeni oli hänen edessään pystyssä. Minulla oli vaikeuksia pitää toisen miehen kyrpää suussani panemisesta tulleen liikkeen takia. Edessä oleva mies alkoi huokailla kovempaa. Hän nosti pääni pois kyrvältään ja nousi ylös. Tuntematon mies pani minua edelleen takaa päin kovalla vauhdilla. Tunsin kuinka hänen joka millin sisälläni, hänen kyrpänsä suonet tuntuivat ihanilta. Rupesin supistamaan omia pillulihaksiani, joka tuntui saavat hänet villiksi. Hän alkoi huohottaa kovaan ääneen. Yhtäkkiä hän veti itsensä pois sisältäni. Rohjahdin vatsalleni sängylle huohottamaan, mutta pian minut taas nostettiin pystyyn polvilleni kuin vanha räsynukke.


      • booty_call kirjoitti:

        Tuntematon mies otti päästäni tiukan otteen pannakseen minua syvälle kurkkuuni. Olin aina ollut herkkänieluinen, joten tämä tuntui erittäin epämukavalta. Tunsin kuinka kyyneleitä nousi silmiini ja halusin vain oksentaa. Mies alkoi voihkimaan hiljaa. Tunsin kuinka toinen mies tunki sormiaan sisälleni liikuttaen niitä sisälläni nopeaan tahtiin. Tunsin samaan aikaan sekä mielihyvää että vihaa ja kipua. Näistä vahvin tunne oli kuitenkin mielihyvä, joten aloin huokailemaan sen mitä nyt suuhun panemiselta pystyin.

        Tuntematon mies otti kyrpänsä pois suustani ja kysyi: ”Oletko ihan kiltisti jos ei pidetä sua kiinni enää?”. Nyökkäsin ja sain vain mumistua myöntävän vastauksen. Mies hellitti otteensa päästäni samalla kun toinen lopetti sormettamiseni. Tuntemani mies repi minut pois sängyltä seisomaan ja suuteli minua puristellen samalla pakaroitani. Ei sitä suudelmaksi kyllä voinut kutsua, hän lähinnä hän vain imi huuliani. Hän kävi sängylle makaamaan ja läimäytti pakaroitani kovaa. ”Hyvä perse” kuulin tämän toteavan. ”Nyt ota multa poskeen.” Kävin sängylle polvilleni miehen jalkojen väliin. Etsin kädelläni hänen kyrpänsä ja asettauduin parempiin asemiin. Otin hänen kyrpänsä suuhuni ja aloin imeä tuttua kyrpää. Tunsin kuinka sänky hieman painui takanani ja tuntematon mies raotti häpyhuuliani. Tunsin hänen kyrpänsä pillullani. Hän hieroi sitä ensin hieman pakaroitteni väliin, josta sitten laski sen taas pillulleni. Hän työnsi itsensä hitaasti sisääni. Kumpikin meistä voihkaisi kovaa. Molemmat miehet hymähtivät taas omahyväisesti. Tuntematon mies alkoi liikuttaa itseään hitaasti sisälläni ja tunsin heti, ettei hänellä ole kondomia. Lopetin toisen miehen imemisen ja sanoin ”Ota kumi tuolta laatikosta.” Osoitin lipastoa. ”En vitussa, paljaalla tämmöstä herkkua pitää naida.”, kuuli vastaus ja tunsin kuinka hänen kyrpänsä upposi koko ajan syvemmälle. ”Mutta ei mulla oo tauteja, älä pelkää. Naimisissa olen”, tuntematon ääni totesi. Tiesin, että minun on turha tapella tästä asiasta heidän kanssaan ja toivoin vain, että tuntematon mies puhuu totta. Tuntemani miehen tiesin olevan varattu. Halusin heidän käyttävän kumia ei vain tautien takia, vaan myös sen takia etten itse syö pillereitä, enkä halua tulla raskaaksi.

        Otin tutun miehen kyrvän takaisin suuhuni ja imin sitä. Huomasin, että paniikkini oli tässä vaiheessa unohtunut ja tunsin lähinnä vain nautintoa ja pientä epäluottamusta miehiä kohtaan. Tuntematon mies takanani painoi alaselkääni alaspäin molemmilla käsillään, jotta perseeni oli hänen edessään pystyssä. Minulla oli vaikeuksia pitää toisen miehen kyrpää suussani panemisesta tulleen liikkeen takia. Edessä oleva mies alkoi huokailla kovempaa. Hän nosti pääni pois kyrvältään ja nousi ylös. Tuntematon mies pani minua edelleen takaa päin kovalla vauhdilla. Tunsin kuinka hänen joka millin sisälläni, hänen kyrpänsä suonet tuntuivat ihanilta. Rupesin supistamaan omia pillulihaksiani, joka tuntui saavat hänet villiksi. Hän alkoi huohottaa kovaan ääneen. Yhtäkkiä hän veti itsensä pois sisältäni. Rohjahdin vatsalleni sängylle huohottamaan, mutta pian minut taas nostettiin pystyyn polvilleni kuin vanha räsynukke.

        Toinen miehistä asettui eteeni. ”Tuu mun päälle”, tuntematon sanoi. Nostin polveni yksitellen hänen jalkojensa viereen ja asettauduin hänen suonikkaan seisovan kyrpänsä päälle. Hieroin pilluani hänen kyrpäänsä vasten hetken aikaa, kunnes ohjasin sen sisääni. Mies alkoi puristelemaan rintojani, jodien nännit olivat jo kovana mielihyvästä. Mies siirtyi hieromaan klitoristani samalla kun otin hänen kyrpäänsä sisälleni. Pillustani kuului taas kova litinä ja tunsin kuinka omia nesteitäni valui reisiäni pitkin. Asetuin hänen päällään takakenoon ottaen käsilläni tukea hänen nilkoistaan. Voihkin jo aika kovaa liikkuessani hänen päällään ja tunsin miehen käsien vaeltelevan alastomalla vartalollani ahnaasti. Hän hyväli reisiäni sekä puristeli pakaroitani ja rintojani. Tuntemani mies alkoi hyväillä ja imeä nännejäni. Tämä tuntui oikeasti hyvältä, tunsin kuinka olin jo lähellä tulla. Olin unohtanut jo kaiken muun aiemmin tapahtuneen ja keskityin nyt vain omaan mielihyvääni.

        Tuntemani mies lopetti nännieni imemisen ja irrotti käteni toisen miehen nilkoista. Hän työnsi minut etukenoon tuntemattoman miehen päälle, joka saman tien otti kiinni selästäni rupesi suutelemaan minua. Olin itsekin kiihkon vallassa, joten vastasin hänen suudelmaansa. Tunsin taas patjan takanani liikkuvan. Toinen mies asettui taakseni. Hän rupesi levittämään pakaroitani ja hieroi reikääni. Tiesin mitä tuleman pitää ja yritin taas vastustella aikeita. ”Älä mene sinne, kiltti…”, vaikeroin. Pyyntöni tuntui menevän taas kuin kuuroille korville kun tunsin sormen tunkeutuvan perseeseeni. Hän liikutteli sitä hitaasti sisään ja ulos. Hetken kuluttua hän tunki sisääni toisenkin sormen ihan kun kokeillakseen sen kireyttä. En ollut koskaan harrastanut anaaliseksiä, vaikka siitäkin oli ollut puhetta tuntemani miehen kanssa. Mies otti sormensa pois ja puristeli pakaroitani. ”Hyvin oot kyllä treenannu persettäsi, kyllähän tätäkin pitää kokeilla. Rentoudu, niin se ei satu.”, tuttu mies sanoi. Kuulin liukuvoidepullon turahduksen, jota hän hieroi sormiinsa. Hän työnsi kaksi sormeaan perseeseeni. Ei se niinkään sattunut, mutta ei tuntunut kovin mukavaltakaan. Luotin kuitenkin tuntemaani mieheen, tiesin hänellä olevan kokemusta asiasta. Hän levitti lisää liukuvoidetta sormiinsa ja työnsi nyt kolme sormea sisälleni. Ne liukuivat sinne nyt paremmin kuin äsken. ”Tuun nyt sisälle”, kuulin hänen sanovan. Tunsin, kuinka tuntematon mies otti kyrpänsä pois sisältäni ja antoi toisen miehen mennä perseeseeni. Tuntemani mies otti sormillaan hieman nesteitä pillustani ja levitti niitä aukolle. Kuulin taas liukuvoidepullon turahduksen, jota hän oletettavasti hieroi tällä kertaa kyrvällensä. Mies levitti pakaroitani ja tunsin terskan aukollani. Hiljalleen hän työnsi terskansa perseeseeni ja tutui kuin olisin repeämispisteessä. Mies vetäytyi nopeasti pois perseestäni ja hieroi pakaroillani olevaa liukuvoidetta sisälleni. Hän tuli hiljalleen sisälleni uudestaan, mutta tällä kertaa se tuntui oikeastaan aika hyvältä. ”Sattuuko?” hän kysyi. En vastannut mitään. Hän työntyi hiljalleen syvemmälle, kunnes tunsin hänen olevan aivan pohjassa. Hän alkoi hiljalleen vedellä itseään perseessäni edestakaisin. Minulta pääsi tahtomaton huokaisu, se tuntui hyvältä.


      • booty_call kirjoitti:

        Toinen miehistä asettui eteeni. ”Tuu mun päälle”, tuntematon sanoi. Nostin polveni yksitellen hänen jalkojensa viereen ja asettauduin hänen suonikkaan seisovan kyrpänsä päälle. Hieroin pilluani hänen kyrpäänsä vasten hetken aikaa, kunnes ohjasin sen sisääni. Mies alkoi puristelemaan rintojani, jodien nännit olivat jo kovana mielihyvästä. Mies siirtyi hieromaan klitoristani samalla kun otin hänen kyrpäänsä sisälleni. Pillustani kuului taas kova litinä ja tunsin kuinka omia nesteitäni valui reisiäni pitkin. Asetuin hänen päällään takakenoon ottaen käsilläni tukea hänen nilkoistaan. Voihkin jo aika kovaa liikkuessani hänen päällään ja tunsin miehen käsien vaeltelevan alastomalla vartalollani ahnaasti. Hän hyväli reisiäni sekä puristeli pakaroitani ja rintojani. Tuntemani mies alkoi hyväillä ja imeä nännejäni. Tämä tuntui oikeasti hyvältä, tunsin kuinka olin jo lähellä tulla. Olin unohtanut jo kaiken muun aiemmin tapahtuneen ja keskityin nyt vain omaan mielihyvääni.

        Tuntemani mies lopetti nännieni imemisen ja irrotti käteni toisen miehen nilkoista. Hän työnsi minut etukenoon tuntemattoman miehen päälle, joka saman tien otti kiinni selästäni rupesi suutelemaan minua. Olin itsekin kiihkon vallassa, joten vastasin hänen suudelmaansa. Tunsin taas patjan takanani liikkuvan. Toinen mies asettui taakseni. Hän rupesi levittämään pakaroitani ja hieroi reikääni. Tiesin mitä tuleman pitää ja yritin taas vastustella aikeita. ”Älä mene sinne, kiltti…”, vaikeroin. Pyyntöni tuntui menevän taas kuin kuuroille korville kun tunsin sormen tunkeutuvan perseeseeni. Hän liikutteli sitä hitaasti sisään ja ulos. Hetken kuluttua hän tunki sisääni toisenkin sormen ihan kun kokeillakseen sen kireyttä. En ollut koskaan harrastanut anaaliseksiä, vaikka siitäkin oli ollut puhetta tuntemani miehen kanssa. Mies otti sormensa pois ja puristeli pakaroitani. ”Hyvin oot kyllä treenannu persettäsi, kyllähän tätäkin pitää kokeilla. Rentoudu, niin se ei satu.”, tuttu mies sanoi. Kuulin liukuvoidepullon turahduksen, jota hän hieroi sormiinsa. Hän työnsi kaksi sormeaan perseeseeni. Ei se niinkään sattunut, mutta ei tuntunut kovin mukavaltakaan. Luotin kuitenkin tuntemaani mieheen, tiesin hänellä olevan kokemusta asiasta. Hän levitti lisää liukuvoidetta sormiinsa ja työnsi nyt kolme sormea sisälleni. Ne liukuivat sinne nyt paremmin kuin äsken. ”Tuun nyt sisälle”, kuulin hänen sanovan. Tunsin, kuinka tuntematon mies otti kyrpänsä pois sisältäni ja antoi toisen miehen mennä perseeseeni. Tuntemani mies otti sormillaan hieman nesteitä pillustani ja levitti niitä aukolle. Kuulin taas liukuvoidepullon turahduksen, jota hän oletettavasti hieroi tällä kertaa kyrvällensä. Mies levitti pakaroitani ja tunsin terskan aukollani. Hiljalleen hän työnsi terskansa perseeseeni ja tutui kuin olisin repeämispisteessä. Mies vetäytyi nopeasti pois perseestäni ja hieroi pakaroillani olevaa liukuvoidetta sisälleni. Hän tuli hiljalleen sisälleni uudestaan, mutta tällä kertaa se tuntui oikeastaan aika hyvältä. ”Sattuuko?” hän kysyi. En vastannut mitään. Hän työntyi hiljalleen syvemmälle, kunnes tunsin hänen olevan aivan pohjassa. Hän alkoi hiljalleen vedellä itseään perseessäni edestakaisin. Minulta pääsi tahtomaton huokaisu, se tuntui hyvältä.

        Hetken kuluttua tuntematon otti kyrvästään kiinni ja asetteli sen pillulleni. Tuntemani mies lopetti hetkeksi aikaa, jotta toinenkin mies saisi itsensä sisälleni. Tunsin pilluni täyttyvän äärimmäisyyksiin. En ollut koskaan kokenut tätä, että molemmat reiät olisivat täytettynä, en edes masturboidessani, saati sitten seksin aikana. Perseessäni oleva mies alkoi taas liikuttaa itseään, tunsin olevani ihan täynnä. Hetken kuluttua myös alla oleva mies alkoi liikutella itseään. Tunsin molempien miesten liikkeet sisälläni, kaksi kyrpää hieroi reikieni välistä seinämää. Se oli paras tunne ikinä. Aloin huutamaan nautinnosta, vaikka en oikeastaan ole huutajatyyppiä. Tunsin kuinka pilluni alkoi supistelemaan ja ei aikaakaan kun sain elämäni voimakkaimman orgasmin. Rupesin tärisemään niin voimakkaasti, että allani olevan miehen piti pitää vyötäröltäni kiinni pysyäkseen sisälläni. Miehet eivät missään vaiheessa lopettaneet liikettä sisälläni. Valahdin alla olevan miehen päälle väsyneenä, jolloin tunsin tuntemani miehen vetäytyvän pois perseestäni. Allani oleva tuntematon mies käski minun kääntyä imemään häntä. Tuntemani mies poistui huoneesta.

        Käänsin itseni vastahakoisesti 69-asentoon, jotta voisin taas imeä tätä vierasta kyrpää. Olin väsynyt ja raukea, olisin halunnut jo lopettaa, mutta miehen kivikova kyrpä kertoi, että hän ei ole saanut tarpeeksensa. Minun imiessä hänen pillunmakuista kyrpäänsä, mies tunki sormiansa sisälleni. Kuului taas ihana litinä, joka sai minut aina kiihottumaan. Mies hymähti tyytyväisenä ja imaisi klitorikseni suuhunsa. Klitorikseni oli arka, joten tämä ei tuntunut kovin hyvältä. ”Älä, ei sun tarvi”, sanoin miehelle kyrpä suussani. Hän ei kuitenkaan reagoinut tähän, vaan nuoli minua antaumuksella. Tein parhaani, jotta hän tulisi nopeasti ja lopettaisi minun nuolemiseni. Yleensä rakastan suuseksiä, mutta juuri todella vahvan orgasmin saaneena klitorikseeni koskeminen tuntui epämukavalta. Imin miestä kaikilla voimillani, leikin kielelläni hänen terskallaan, tein kaikki mahdolliset kikkani, jotta hän tulisi nopeasti.


      • booty_call kirjoitti:

        Hetken kuluttua tuntematon otti kyrvästään kiinni ja asetteli sen pillulleni. Tuntemani mies lopetti hetkeksi aikaa, jotta toinenkin mies saisi itsensä sisälleni. Tunsin pilluni täyttyvän äärimmäisyyksiin. En ollut koskaan kokenut tätä, että molemmat reiät olisivat täytettynä, en edes masturboidessani, saati sitten seksin aikana. Perseessäni oleva mies alkoi taas liikuttaa itseään, tunsin olevani ihan täynnä. Hetken kuluttua myös alla oleva mies alkoi liikutella itseään. Tunsin molempien miesten liikkeet sisälläni, kaksi kyrpää hieroi reikieni välistä seinämää. Se oli paras tunne ikinä. Aloin huutamaan nautinnosta, vaikka en oikeastaan ole huutajatyyppiä. Tunsin kuinka pilluni alkoi supistelemaan ja ei aikaakaan kun sain elämäni voimakkaimman orgasmin. Rupesin tärisemään niin voimakkaasti, että allani olevan miehen piti pitää vyötäröltäni kiinni pysyäkseen sisälläni. Miehet eivät missään vaiheessa lopettaneet liikettä sisälläni. Valahdin alla olevan miehen päälle väsyneenä, jolloin tunsin tuntemani miehen vetäytyvän pois perseestäni. Allani oleva tuntematon mies käski minun kääntyä imemään häntä. Tuntemani mies poistui huoneesta.

        Käänsin itseni vastahakoisesti 69-asentoon, jotta voisin taas imeä tätä vierasta kyrpää. Olin väsynyt ja raukea, olisin halunnut jo lopettaa, mutta miehen kivikova kyrpä kertoi, että hän ei ole saanut tarpeeksensa. Minun imiessä hänen pillunmakuista kyrpäänsä, mies tunki sormiansa sisälleni. Kuului taas ihana litinä, joka sai minut aina kiihottumaan. Mies hymähti tyytyväisenä ja imaisi klitorikseni suuhunsa. Klitorikseni oli arka, joten tämä ei tuntunut kovin hyvältä. ”Älä, ei sun tarvi”, sanoin miehelle kyrpä suussani. Hän ei kuitenkaan reagoinut tähän, vaan nuoli minua antaumuksella. Tein parhaani, jotta hän tulisi nopeasti ja lopettaisi minun nuolemiseni. Yleensä rakastan suuseksiä, mutta juuri todella vahvan orgasmin saaneena klitorikseeni koskeminen tuntui epämukavalta. Imin miestä kaikilla voimillani, leikin kielelläni hänen terskallaan, tein kaikki mahdolliset kikkani, jotta hän tulisi nopeasti.

        Kuulin, kuinka ovi avautui ja tuntemani miehen ääni sanoi ”kävin pesulla, nyt oon valmis jatkamaan”. Minä en olisi jaksanut enkä halunnut. Ehdotin, että ottaisin heidät käsin, mutta se ei herroille kelvannut. Tuntemani mies käski minut pois toisen miehen päältä ja nosti minut vyötäröltä ilmaan. Yritin rimpuilla itseni pois hänen otteestaan, mutta hän kantoi minut laiturille. Laiturilla hän laski minut mahalleni. Hän läpsäisi voimalla pakaroitani, jonka jälkeen käänsi minut selälleni vahvoilla käsillään ja levitti reiteni. Hän asettui reisieni väliin, kyrpä kivikovana pilluni suulla. Hän veti ranteeni pääni yläpuolelle samalla työntyen sisälleni. Olin jo hieman rauhoittunut äskeisestä orgasmista, joten tämä tuntui ihan hyvältä. Hän työnsi itseään voimakkaasti sisälleni ja hänet tuntien tiesin hänen olevan tulossa ihan pian. Kuulin laiturin narahtelun, josta tiesin myös toisen miehen saapuneen paikalle. Tuntemani mies veti kyrpänsä pois sisältäni ja poistui päältäni, mutta hän ei vapauttanut käsiäni missään vaiheessa. Vieras mies asettui reisieni väliin samalla kun kouri rintojani. ”Sulla on muuten ihanat tissit”, hän sanoi. Hän laittoi kyrpänsä sisälleni ja työnteli itseään terävin, lyhyin vedoin sisälläni. Hän otti tukea olkapäitteni alta, kun kiihdytti vauhtia. Hän kuulosti kiimaiselta sonnilta, ja siltä hän kieltämättä tuntuikin. Laituri narahteli allamme ja teki aallokkoa järvelle. ”Älä tuu sisään” itkin hänelle epätoivoisesti, ”en oo pillereillä!” Yhtäkkiä mies päästi kovan mylväisyn, joka varmasti kuului tyynen järven kautta kaikille saman järven ympärillä oleville tonteille asti. Hän tuli sisälleni. Päästin epätoivoisen, turhautuneen huokauksen. Mies hymähti. ”Tekipä hyvää, tätä ei saa kotona tehdä!” Hän vetäytyi sisältäni, kyrpänsä viedessä sisältäni spermoja mukanaan. Tunsin, kuinka hänen lämmin spermansa valui hiljalleen pillustani kohti persettäni. Tunsin laiturin liikkuvan voimakkaasti kun tuntematon mies nousi seisomaan ja lähti pois. Tuntemani mies hyväili toisen miehen spermoja pillulleni. ”Nyt on mun vuoro tulla jälkiliukkaille”, hän sanoi ivallisella äänellä. Hän nousi vierestäni, pitäen vieläkin tiukasti kiinni ranteistani. Mies työntyi sisälleni, toisen miehen spermat litissen sisälläni. Hän meni suoraan asiaan, sain jo toisen sonnin päälleni peräjälkeen. Kuulin, kuinka veneen moottori käynnistyi vieressäni. Tuntemani mies pani minua hitaasti ja hartaasti, mutta koska tunsin hänet, tiesin hänen ääntelyistään hänen tulevan pian. ”Älä…” ehdin sanoa, ennen kuin tunsin hänen kyrpänsä sykähtelevän sisälläni, täyttäen pilluni nyt myös hänen spermallaan. Hän suuteli rintojani ja kiitti minua. Hän aukaisi kämmeneni ja laittoi sinne jotain paperista. Hän nousi nopeasti pois päältäni ja hyppäsi käynnissä olevan veneen kyytiin.

        Vedin tiukasti kiinni olevan siteen pois silmiltäni nähdäkseni keiden spermat minulla on sisälläni, mutta he olivat jo ehtineet niin kauas, etten tunnistanut kuin tuntemani miehen takaraivon. Jäin yksinäni makaamaan laiturille, yksin ja alasti, kahden miehen spermat sisälläni. Katsoin kädessäni olevaa paperia, joka oli 500 euron seteli. Setelissä oli klemmarilla kiinni viesti, jossa luki ”Kiitos hyvästä panosta, huora. Sama kohtelu samalla palkkiolla luvassa kaupungissakin, jos niin haluat. Tule Stockmannin kellon alle klo 18 ensi sunnuntaina, mikäli haluat uusinnan. Saat myös nähdä, kuka laski spermat sisällesi ensin.” On siinä jätkällä otsaa, mietin. Hivuttauduin laiturilta uimaan, jossa pyrin kaivamaan kaikki sisälläni olevat spermat veteen. Kun tunsin olevani puhdas, nousin vedestä ja kävelin saunalle etsiäkseni puhelimeni käsiini. Katsoin puhelinta hetken miettien, että varaanko ensin ajan sukupuolitautitesteihin vai lähdenkö ostamaan raskaustestiä.


      • Fklhfddjlbv
        booty_call kirjoitti:

        Kuulin, kuinka ovi avautui ja tuntemani miehen ääni sanoi ”kävin pesulla, nyt oon valmis jatkamaan”. Minä en olisi jaksanut enkä halunnut. Ehdotin, että ottaisin heidät käsin, mutta se ei herroille kelvannut. Tuntemani mies käski minut pois toisen miehen päältä ja nosti minut vyötäröltä ilmaan. Yritin rimpuilla itseni pois hänen otteestaan, mutta hän kantoi minut laiturille. Laiturilla hän laski minut mahalleni. Hän läpsäisi voimalla pakaroitani, jonka jälkeen käänsi minut selälleni vahvoilla käsillään ja levitti reiteni. Hän asettui reisieni väliin, kyrpä kivikovana pilluni suulla. Hän veti ranteeni pääni yläpuolelle samalla työntyen sisälleni. Olin jo hieman rauhoittunut äskeisestä orgasmista, joten tämä tuntui ihan hyvältä. Hän työnsi itseään voimakkaasti sisälleni ja hänet tuntien tiesin hänen olevan tulossa ihan pian. Kuulin laiturin narahtelun, josta tiesin myös toisen miehen saapuneen paikalle. Tuntemani mies veti kyrpänsä pois sisältäni ja poistui päältäni, mutta hän ei vapauttanut käsiäni missään vaiheessa. Vieras mies asettui reisieni väliin samalla kun kouri rintojani. ”Sulla on muuten ihanat tissit”, hän sanoi. Hän laittoi kyrpänsä sisälleni ja työnteli itseään terävin, lyhyin vedoin sisälläni. Hän otti tukea olkapäitteni alta, kun kiihdytti vauhtia. Hän kuulosti kiimaiselta sonnilta, ja siltä hän kieltämättä tuntuikin. Laituri narahteli allamme ja teki aallokkoa järvelle. ”Älä tuu sisään” itkin hänelle epätoivoisesti, ”en oo pillereillä!” Yhtäkkiä mies päästi kovan mylväisyn, joka varmasti kuului tyynen järven kautta kaikille saman järven ympärillä oleville tonteille asti. Hän tuli sisälleni. Päästin epätoivoisen, turhautuneen huokauksen. Mies hymähti. ”Tekipä hyvää, tätä ei saa kotona tehdä!” Hän vetäytyi sisältäni, kyrpänsä viedessä sisältäni spermoja mukanaan. Tunsin, kuinka hänen lämmin spermansa valui hiljalleen pillustani kohti persettäni. Tunsin laiturin liikkuvan voimakkaasti kun tuntematon mies nousi seisomaan ja lähti pois. Tuntemani mies hyväili toisen miehen spermoja pillulleni. ”Nyt on mun vuoro tulla jälkiliukkaille”, hän sanoi ivallisella äänellä. Hän nousi vierestäni, pitäen vieläkin tiukasti kiinni ranteistani. Mies työntyi sisälleni, toisen miehen spermat litissen sisälläni. Hän meni suoraan asiaan, sain jo toisen sonnin päälleni peräjälkeen. Kuulin, kuinka veneen moottori käynnistyi vieressäni. Tuntemani mies pani minua hitaasti ja hartaasti, mutta koska tunsin hänet, tiesin hänen ääntelyistään hänen tulevan pian. ”Älä…” ehdin sanoa, ennen kuin tunsin hänen kyrpänsä sykähtelevän sisälläni, täyttäen pilluni nyt myös hänen spermallaan. Hän suuteli rintojani ja kiitti minua. Hän aukaisi kämmeneni ja laittoi sinne jotain paperista. Hän nousi nopeasti pois päältäni ja hyppäsi käynnissä olevan veneen kyytiin.

        Vedin tiukasti kiinni olevan siteen pois silmiltäni nähdäkseni keiden spermat minulla on sisälläni, mutta he olivat jo ehtineet niin kauas, etten tunnistanut kuin tuntemani miehen takaraivon. Jäin yksinäni makaamaan laiturille, yksin ja alasti, kahden miehen spermat sisälläni. Katsoin kädessäni olevaa paperia, joka oli 500 euron seteli. Setelissä oli klemmarilla kiinni viesti, jossa luki ”Kiitos hyvästä panosta, huora. Sama kohtelu samalla palkkiolla luvassa kaupungissakin, jos niin haluat. Tule Stockmannin kellon alle klo 18 ensi sunnuntaina, mikäli haluat uusinnan. Saat myös nähdä, kuka laski spermat sisällesi ensin.” On siinä jätkällä otsaa, mietin. Hivuttauduin laiturilta uimaan, jossa pyrin kaivamaan kaikki sisälläni olevat spermat veteen. Kun tunsin olevani puhdas, nousin vedestä ja kävelin saunalle etsiäkseni puhelimeni käsiini. Katsoin puhelinta hetken miettien, että varaanko ensin ajan sukupuolitautitesteihin vai lähdenkö ostamaan raskaustestiä.

        Päähenkilö ei selvästikään oo kuullu koskaan katumuspillereistä...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9556
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2807
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      158
      2559
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1623
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1484
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1419
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe